Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ЕВРО 2008 в Австрия и Швейцария

Кой ще победи на финала? 43 гласували потребители

1. 1. За кого ще викате на финала?

• Германия
      36%
      15
    • Испания
      63%
      26

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Баси и скапаната програма angry.gif Наистина понякога има и кофти съдии...Няма да давам скорошен пример,че пак ще предизвикам страсти и спорове cool.gif

• Отговори 746
  • Прегледи 65,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

еее и тука нчма картина ееее 2:1 за германич 83 мин.

Каквооо, 2:1 за немците ли каза ............ ohmy.gif е това не може да е истина................

Редактирано от Devians (преглед на промените)

2:2 аааааааааааааааааааааа, ураааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа .......................

Олеее, Райконеееееен, ние сме номер еднооооооооооооооооооооооооооооо аххахаххаа

ааа 2 на 2 хахахаха в 85тата мин хубав гол

Сигнала дойде,резултата е 2:2

3:2 за немците

айде честито на немците

айде честито на немците

О не, това не е честно, никак честно................... sad.gif

Но все пак честито на немците, този път по-добрия отбор загуби...........................

не е от диемата... международно е :wub: и при мене гасне

Е ... време беше. Аз не бих искал да си представям Турция като Европейски шампион. Това е все едно Макаби Петач Тиква да спечелят шампионската лига biggrin.gif

Няма във футбола честно и нечестно. Вие три поредни мача като бяхте по-слаби,ама бихте,честно ли беше...Съдбата рано или късно си връща...Иначе аплодисменти за турците за играта им в този мач. Бяха наистина добри!

Е ... време беше. Аз не бих искал да си представям Турция като Европейски шампион. Това е все едно Макаби Петач Тиква да спечелят шампионската лига biggrin.gif

Явно и ти си от злобарите нали, и не видя кои бяха по-добрите...... Злобей, то си е за теб......

Наистина играха добре,поздравявам ги,а също така и швабите за победата...

айде сега за утрешния мач прогнози,моля?

Русия-Испания?

Наистина играха добре,поздравявам ги,а също така и швабите за победата...

айде сега за утрешния мач прогнози,моля?

Русия-Испания?

Русия ще победи.....макар че ми е все едно вече...

абе то беше ясно,че немците ще продължат,ама не ми се иска точно те да станат шампиони

Изненадват ме руснаците,наистина ,много добре играят,но и испанците не са лоши като игра...Харесвам ги Исппания,но мисля,че Русия са по-добри тая година..Е,ще видим утре..

финал Германия Испания

и Spain champion :) :) :) така ми се иска ама германците ще станат... sad.gif руснаците не ми влизат в сметките

Явно и ти си от злобарите нали, и не видя кои бяха по-добрите...... Злобей, то си е за теб......

Не съм злобар. Не ми хареса как играха в предишните срещи. Не ми хареса как излезнаха от групите. Не ми хареса как отстраниха един от фаворитите ми - Хърватия. Та ... голяма работа като са играли добре един път. И Швейцария играха добре един път, но не стигнаха на полуфинал. Определено Турция не са ми любимия отбор, но не е на расистска основа. А и не мисля, че Турция има право да играе на Европейски първенства (и изобщо турски отбори да играят в турнирите оргарнизирани от УЕФА), защото напрактика те имат няколко села в Европа и половин Истамбул. По същата логика и Израел не трябва да играят в Европа, но ... Мисля, че малко остро ми се нахвърли. Както и да е. Моя фаворит си остава Испания, а прогноза за утре няма да давам, защото досега почти нищо не познах.

Последния гол в грешка на Рюстю ....Ами така е било писано, все пак Турция направи страхотно представяне в този мач......

финал Германия Испания

и Spain champion :) :) :) така ми се иска ама германците ще станат... sad.gif руснаците не ми влизат в сметките

и на мен не ми са изобщо симпатични Германците,но.. съдба , може би.. ;)

Силно играят турците,признавам.Това им е първия мач,в който играят наистина добре,и по ирония на съдбата ще го загубят... :)

Чувайте кво ви пей пителя cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.