Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ЕВРО 2008 в Австрия и Швейцария

Кой ще победи на финала? 43 гласували потребители

1. 1. За кого ще викате на финала?

• Германия
      36%
      15
    • Испания
      63%
      26

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Честито на испанците. Руснаците разочароваха с играта си. Не заслужаваха да са на финала... Германия шампион !!! :ph34r:

• Отговори 746
  • Прегледи 65,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

И аз гласувах за Германия ... все пак яд ме е за Русия , ама просто не бяха на нивото на Испания в този мач ..

Аз гласувах за Испания,немците ме дразнят...

Гласувах за Германия.Всъщност допреди 2 дена се надявах финала да е Русия - Турция,но ще ги гледаме все пак на малкия финал - и това е нещо.

Германия шампион!

Руснаците ще победят днес. Играят много стабилно, дисциплинирано, че и красиво. А треньора е един от най-добрите в света. Сборная определено ще са си взели поука от предния мач с Испания. Испанците според мен разочароваха с играта миналия мач. Определено ще е една много инрересна среща.

Испанците не разочароваха с играта си, просто италианците не им позволиха да играят футбол, те поне са "майстори" на този вид тактика. Руснаците, ако не друго поне се опитваха, а италианците излязоха с идеята за нула на нула, но този път имаше логика във футбола. Така е като не взимаш в състава един от най-добрите централни нападатели в света, а другият търка скамейката.

Има един лаф "когато немците не са във форма играят финал, когато са във форма го печелят", айде и път да е така. Испанците заслужават повече. Имат играчи, потенциал и играят красив футбол. Срещу немци никога не знаеш, но дано това да е европейското на Испания, заслужават го :baby:.

Редактирано от toniko (преглед на промените)

Точно според лафа дано се провалят , все пак не показаха кой знае каква игра !

Глас за Испания - играят зрелищно, поне по-зрелищно от германците.

Всъщност допреди 2 дена се надявах финала да е Русия - Турция,но ще ги гледаме все пак на малкия финал - и това е нещо.

всъщност няма да ги гледаш никъде, но и това е нещо

всъщност няма да ги гледаш никъде, но и това е нещо
Да бе верно то сега се сещам и 2004-та нямаше мач за 3-то място.

...само на световните ли има?

...само на световните ли има?

Засега да, но не знам дали в ЮАР ще има. Това е напълно безсмислен мач за всички, но не за организаторите, защото носи приходи, при това солидни. В предварителните групи има немалко мачове без интрига и интересът към тях е малък, от там и парите, които идват покрай тях. Но за малкия финал е по-различно, все пак играят отпадналите полуфиналисти.

На европървенствата не е предвиден такъв, защото само след дни започва новият сезон на евротурнирите.

Глас за Испания - играят зрелищно, поне по-зрелищно от германците.

Почти нищо зрелищно не показаха предните 2 мача. Единствено слабата игра на руснаците и 1-2 добри отигравания на Фабрегас ги докараха до финала.

Почти нищо зрелищно не показаха предните 2 мача. Единствено слабата игра на руснаците и 1-2 добри отигравания на Фабрегас ги докараха до финала.

Анкетата се отнася до финала и има само 2 възможни отговора. Изказах личното си мнение и никой не е длъжен да се съобразява с него.

Платини: Увеличаването на броя на участниците на европейско няма да намали качеството

00117337fw0.jpg

Президентът на УЕФА Мишел Платини заяви, че увеличаването на броя на участниците на европейско първенство от 16 на 20 или на 24 няма да намали качеството на качеството на мачовете. Ръководството на централата обмисля вариант да увеличи мачовете в схемата на предстоящите шампионати на Стария континент. Очаква се решение за броя на участниците на европейски първенства да бъде взето на среща на изпълнителния комитет на УЕФА, което ще се проведе на 25 и 26 септември тази година.

"Аз спечелих европейското първенство, когато участваха само 8 отбора. Не е сигурно, че качеството на мачовете на европейско първенство с 8 отбора е по-голямо от турнир с 16. Не можем да кажем дали формат с 16 тима е по-добър от такъв с 24, 32 или 54 например", заяви Мишел Платини на пресконференция в събота. "Не се страхувам, че след увеличаване на броя на участниците качеството ще спадне. Страни като Англия, Дания, Шотландия, Ирландия, Белгия, Сърбия, Украйна и България имат качества да участват на европейски първенства. Всичките тези страни имат нужните качества за участие на такъв турнир", каза още Платини.

Източник:sportal.bg

---

Мдааа, с 54 отбора ще е най-интересно...

Някой знае ли кога са следващите избори за шефове във ФИФА/УЕФА?

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

И аз мисля , че ако се увеличат участниците на 24 ще е по - добре ... доста кратко ми се видя това Европейско ...

La Furia Espanola ...

Ако станат 24 участниците, ще се класират доста отбори, които по-една или друга причина сега не са на европейското, но ... Дали всички заслужават да са там?

И аз гласувах за испанците и много ще се радвам ако станат шампиони :)

И аз мисля , че ако се увеличат участниците на 24 ще е по - добре ... доста кратко ми се видя това Европейско ...

Ще ти омръзне тогава от мачове, то и без това и сега повечето са скучни, особено пък при елиминациите, когато често отборите се движат ходом 120 минути и чакат дузпите.

Тогава 'земем и ние да се класираме а ? biggrin.gif

знам че Испания играят по добре но аз съм за Германия може пък и да бият

много много успех довечера за deutschland_flag.gifcool.gif

Редактирано от lisssa (преглед на промените)

Здравейте не всички футболни фенове ! Не знам дали постът ми е точно за тази тема , но все пак да попитам- за съжаление нямам телевизор и едиственият начин да гледам финалът на това Европейско , е чрез Интернет :) Може ли да ми помогнете с идеи къде мога да гледам онлайн :clap: Мерси предварително :)

п.с. късмет на Испания от мен :)

Гоооооооооооооооооооооол! :clap:

Espana, Espana! :)

Не знам но гола специално за мен беше мноого тъп ~sad.gif

Евалата на испанците,машала за Торес,много е добро момчето и зотова си го взехме в Ливерпул biggrin.gif

Здравейте не всички футболни фенове ! Не знам дали постът ми е точно за тази тема , но все пак да попитам- за съжаление нямам телевизор и едиственият начин да гледам финалът на това Европейско , е чрез Интернет ;) Може ли да ми помогнете с идеи къде мога да гледам онлайн :) Мерси предварително :)

п.с. късмет на Испания от мен :)

http://ep2008.ontheweb.bg/ ... Цъкни надписа LIVE по Диема.

Иначе ... La Furia фърчи biggrin.gifbiggrin.gif ... остава едно напрегнато полувреме. Дано Испанците не сбъркат!

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.