Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ЕВРО 2008 в Австрия и Швейцария

Кой ще победи на финала? 43 гласували потребители

1. 1. За кого ще викате на финала?

• Германия
      36%
      15
    • Испания
      63%
      26

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

...

И сега да пусна нещо по темата,че отдавна забравихме за какво пишем.Кой е фаворит за вас в днешния сблъсък?

Без съмнение фаворити са холандците. И вчера фаворити бяха хърватите но видяхте какво стана...

• Отговори 746
  • Прегледи 63,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Турците може и да са извадили късмет при 1 мач, но да измъкнеш победата в загубен мач и то 2-3 пъти съвсем не е късмет... :rap:

Радвам се за Турците, но моите фаворити са Испания и Холандия(естествено) ;)

жалки холандци...

както казах преди няколко часа, за толкова мачове им стигнаха силите...

този път правдата възтържествува...

щеше да е педежалко, ако лалетата бяха изравнили в последната минута и бяха победили на дузпи...

евала на братушките...

от години им симпатизирам, но сега се показват в страхотна светлина...

ако заслугата е на Хидинк, за пореден път доказа, че е невероятен треньор...

страхотна дисциплина, страхотно покриване на целия терен, невероятна преса на холандците приложиха...

за головите положения няма смисъл да говорим...

след този мач с пълно право биха били фаворити за титлата...

Руснаците ме изумиха...Не очаквах толкова категорично да пребият от бой основният фаворит за титлата...Невероятна игра и заслужено класиране на полуфинал.

Заслужена победа за братушките...Само те останаха които ми харесват...ще им стискам палци!

в JVC predictor-a познах почти всичко (само гола на Аршавин малко прецака нещата)... и 1-ви голмайстор и минута на гола и крайния победител доста добро развитие ... хайде утре Испания да покаже класа !

И аз не очаквах руснаците да се класират, но го направиха с перфектно тактически изигран мач, та в определени моменти оранжевите изглеждаха жалки. Съдийството на Лубош Микел няма да коментирам, правили сме го много пъти; той не е виновен, пращат го да свири завързани мачове, та съвсем се обърква човекът.

Русия е най-убедителният полуфиналист от трите до момента, ще чакаме да видим какво ще сторят Испания и Италия, вече съвсем не се наемам да прогнозирам събитията.

След първият мач Руснаците са просто безпогрешни в тактически и игрови план.

Радвам се много,че красивият футбол спечели снощи.

Испанците също са ми симпатични и се надявам довечера да отупат онези нагляри от Италия.

Но ще видим...тва са си само желания....

Тези отбори, които в групите играха слабо изнесоха лекция на фаворитите. Направо не ми прогнозира мача довечера , за щото и аз не знам дали италианците няма да покажат някое скрито оръжие. Не ми беше ясно все пак защо не игра Ариен Робен.

Не ми беше ясно все пак защо не игра Ариен Робен.

заради контузия (нещо със слабините... )... Марко сам каза, че това е голяма загуба и че щял да рискува с него в краен случай

Гус Хидинк отново доказа, че е един невероятен треньор. Много прецизно построен отбор в тактическо отношение. Руснаците изнесоха футболна лекция на Холандия и заслужено победиха :)

Хайде сега довечера - Форца Италия!!! biggrin.gif

Испанците нямат турнирна победа над Италия от 1920 година насам,така че традицията трябва да продължи... laugh.gif

Испанците нямат турнирна победа над Италия от 1920 година насам,така че традицията трябва да продължи... laugh.gif

Нема водка за тебе,ако продължаваш така.

Жабарите не заслужават да играят на полуфинала.Тия клизмари да си ходят

Нема водка за тебе,ако продължаваш така.

Жабарите не заслужават да играят на полуфинала.Тия клизмари да си ходят

Ми ше си жуля уиски,кат нема водка cool.gif

Дори и без Пирло и Гатузо,за мен италианците са фаворити днес. Те винаги започват трудно,но после набират скорост...Мисля,че довечера ще го докажат.

Аз пък се надявам Виа,Торес и компания да им сложат поне тройка

Един по един всичките ми фаворити изгоряха. Остана ми само Испания. Обаче ... както е тръгнало ...

Руснаците ме изумиха...Не очаквах толкова категорично да пребият от бой основният фаворит за титлата...Невероятна игра и заслужено класиране на полуфинал.

И за пореден път според мен няма да познаеш, за мен фаворити са Испания, жабарите могат да се върнат в гьола си, и без това тяхното едва се нарича футбол....

А традициите на които толкова бленуваш, се рушат , тази вечер ще видиш и това cool.gif

П.С А Руснаците, те бяха просто великолепни, чупеха мивки, къртеха плочки, и разбиваха тавани тотално във всеки един момент на играта ...... :rolleyes: Довечера ще има фламенко за всички жабопоклонници :):P Но не се притеснявайте, както казва един мой приятел, раздавам безплатно кърпички "Белана" ....................

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

голяма работа ... я си спомни преди около 4 месеца в Елче Давид Вия какво им причини с едно воле ...

Дано поне стане шоу за това явно ще разчитаме само на единия отбор biggrin.gif

Испания - Италия прогнози?!

Моята е 3:1

А да, щях да забравя, гледах повторението на мача Хърватска -Турция, наистина признавам, такъв хъс , такова непримирение до последната секунда , почти няма друг подобен отбор.... Можете само да им свалите шапка или отстрани да си псувате.. защото друго неможете ..

...И такъв невероятен късмет все в тази последна секунда... :huh: Псуването ще го оставим на теб.Ти ги владееш тези работи.

Прогноза за довечера - 3:1 за Италия

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.