Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ЕВРО 2008 в Австрия и Швейцария

Кой ще победи на финала? 43 гласували потребители

1. 1. За кого ще викате на финала?

• Германия
      36%
      15
    • Испания
      63%
      26

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Аз също ,след като няма как да стане Холандия - Испания !

За против Роналдо ли ?! Ми какво да кажа за това момченце , добър футболист ама малко прекалиха с него. Това му е първия сезон в който прави нещо кой знае какво и да не говорим че всеки важен мач го няма. В момента се сещам за 2та мача с Милан и 2та мача с Барса. Както и да е ,всеки си има виждания .

• Отговори 746
  • Прегледи 65,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Злобари такива,какво против имате човечеца Роналдо?

...

Отговорът е във въпроса ти.

Моите фаворити един по един си отиват и все остават отбори, които не понасям. Сега остава да отпаднат и Холандия и Испания и ... УжасТ!

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Е не...няма по-късметлийски отбор! Та и тоз спагетито си е за разтрел...

Останаха само Холандците на които им симпатизирам...Единия полуфинал го отписвам...просто уникалните късметлии ;)

Редактирано от Raych (преглед на промените)

Рюстю е много голям вратар ... въпреки , че сгреши при гола на Хърватите .

Пак почнахте... Били късметлии, нямало по-късметлии от тях, били най-антипатичният отбор на първенството... След като вкараха гола хърватите направиха много груба грешка и след около една минута радост получиха гола. После бил виновен страничният съдия... И на дузпите се видя кой е по-добрият отбор. Ако кажете че и на дузпите били КЪСМЕТЛИИ... ivo23 го е казал:

...

А '94-та не бяхме ли ние късметлийте?

Не мога да се оплача - Португалия и Хърватия вече отпаднаха, чакам Италия да ги последва и ... каквото стане после.

Турците трябва групово да отидат до най-близкия тото пункт...В трети пореден мач вадят уникален късмет. Според мен вчера отпадна по-класният отбор...Хърватите имаха шанс да направят нещо срещу Германия на полуфинала,докато турците - едва ли...

Единственото,което ме радва (като фен на Тотнъм) е,че привлякохме такъв невероятен талант като Лука Модрич...Страхотен футболист...

...Единственото,което ме радва (като фен на Тотнъм) е,че привлякохме такъв невероятен талант като Лука Модрич...Страхотен футболист...

Като на фен на Тотнъм ти пожелавам Модрич да не играе на Острова, както на Европейското - безличен почти през цялото време, прекалено пасивен за човек, от когото се очаква да прави играта. А и с тази крехка физика...

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Като на фен на Тотнъм ти пожелавам Модрич да не играе на Острова, както на Европейското - безличен почти през цялото време, прекалено пасивен за човек, от когото се очаква да прави играта. А и с тази крехка физика...

Ти мигача остави на нас... biggrin.gif

Може да изглежда пасивен,но има невероятен поглед върху играта и е способен с 1-2 паса да промени хода на мача. А и в Англия със сигурност ще позаякне - няма начин иначе...

По темата - искам финал Германия-Холандия,и братята дъчмени да напукат шушоните на швабите laugh.gif

Отлични последни 20 минути на мача . Когато Хърватите вкараха гола коментатора по Диема+ каза радостно " е този път вече на турците няма да им се размине " и ко стана ??? Семих им взе победата от ръцете :)

Редактирано от gukaa (преглед на промените)

Как ме е яд само, как можах да пропусна този мач :angry::angry22: :angry22: Някой да знае кога ще го повтарят ...

А на критиците на турския отбор ... абе що не вземете малко да млъкнете накрая, нямало да се справят с немците, незнам какво си било, тото било... Айде по-леко със злобата , то ясно че вие няма да признаете турския футбол ...

Редактирано от ToBy
Обиждаш бееее ... пак и отново ! (преглед на промените)

поне може да си наврете историческата омраза знаете къде... :speak:

Ей пич я по-полека :speak:

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

Абе и аз не държах Тирците да бият,но на дузпите се видя кой е по-добър(както каза райконенфен),не мисля,че беше честно от страна на съдията да не позволи смяната,но .... В интерес на истината имаше малко итересни моменти в целия мач,с изключение на последните минути на второто продължение.

Надявам се поне моя фаворит Холандия да игарят като хората,щото напоследък за който държа отпада и ....

Ей пич я по-полека :speak:

И btw немците "ще го наврат на турците знаеш къде"...

На какво, на зъбене като теб ли хахахахаха biggrin.gif , ще поживеем и ще видим какво ще стане.... По същата логика немците трябваше да го турят и на националния ни отбор през 94-а нали biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

П.С И малкия, пич викай на майка си, или дружките си....

Редактирано от Devians (преглед на промените)

И да се зъбите,няма смисъл.Не ние решаваме изхода от мачовете...През*94 много неща можеха да се случат,но уви не стана както на повечето ни се искаше...И сега ще има недоволни от крайните резултати,но с кавги нищо няма да променим...:speak:

И да се зъбите,няма смисъл.Не ние решаваме изхода от мачовете...През*94 много неща можеха да се случат,но уви не стана както на повечето ни се искаше...И сега ще има недоволни от крайните резултати,но с кавги нищо няма да променим...:)

Така е, нека по-добрите победят, вчера е станало ясно кои са по-добри..... :ph34r:

Devians , пусни си EuroSport и гледай Япония срещу Турция. Може да се успокоиш поне малко.

Всички знаем за теб. Или поне тези, които следят форума. Типичен пример на вечно неразбран човек, на който винаги някой му пречи. Защо намесваш историческите събития, когато знаеш, че си в България и омразата към Турция е едно нормално мислене на хората (не казвам, че е правилно). Какво очакваш? Да, знаем че си турчин, но защо всеки пък, когато се каже нещо по твой или турски адрес се засягаш лично? Приеми го и не очаквай друго. Не мислиш ли, че не е тук мястото и най-вече начина?! В Български форум си и е етично да се съобразяваш, до една нормална степен с това, което пишеш. Никой не обижда теб или Турция. Хората говорят за спорт и изразяват пристрастията си към даден отбор. Понякога се разгорещяват, което е съвсем нормално. Ти обаче, както обикновено винаги съзираш нещо нередно и нападка спрямо теб (защото си турчин). Мога без да се замислям, че това ти е комплекс. Ти си комплексар, но това не е обида, ни най-малко. Напротив. Елементарна констатация. Комплексиран си от това, че си турчин. А същевременно се опитваш да се докажеш колко си горд. Ефекта обаче е 100% обратен.

Между другото, защо спря да пишеш от предишния си профил? Морфей_А. Ти си типичен пример за поговорката: Вълкът кожата си мени, но нрава не. Каквото и да правиш, винаги ще си останеш ти. Лесно разгадаем, предвидлив и избухлив на тема етноси. Дори, когато разговора е свързан със спорта.

Само да спомена, че аз също подкрепях Хърватите снощи и ме е яд за направените пропуски през първото полувреме. Оставам си фен на Италия.

Все пак пожелавам успех на Турция. Щом стигнаха до тук, всичко може да се очаква.

Devians , пусни си EuroSport и гледай Япония срещу Турция. Може да се успокоиш поне малко.

Всички знаем за теб. Или поне тези, които следят форума. Типичен пример на вечно неразбран човек, на който винаги някой му пречи. Защо намесваш историческите събития, когато знаеш, че си в България и омразата към Турция е едно нормално мислене на хората (не казвам, че е правилно). Какво очакваш? Да, знаем че си турчин, но защо всеки пък, когато се каже нещо по твой или турски адрес се засягаш лично? Приеми го и не очаквай друго. Не мислиш ли, че не е тук мястото и най-вече начина?! В Български форум си и е етично да се съобразяваш, до една нормална степен с това, което пишеш. Никой не обижда теб или Турция. Хората говорят за спорт и изразяват пристрастията си към даден отбор. Понякога се разгорещяват, което е съвсем нормално. Ти обаче, както обикновено винаги съзираш нещо нередно и нападка спрямо теб (защото си турчин). Мога без да се замислям, че това ти е комплекс. Ти си комплексар, но това не е обида, ни най-малко. Напротив. Елементарна констатация. Комплексиран си от това, че си турчин. А същевременно се опитваш да се докажеш колко си горд. Ефекта обаче е 100% обратен.

Между другото, защо спря да пишеш от предишния си профил? Морфей_А. Ти си типичен пример за поговорката: Вълкът кожата си мени, но нрава не. Каквото и да правиш, винаги ще си останеш ти. Лесно разгадаем, предвидлив и избухлив на тема етноси. Дори, когато разговора е свързан със спорта.

Само да спомена, че аз също подкрепях Хърватите снощи и ме е яд за направените пропуски през първото полувреме. Оставам си фен на Италия.

Все пак пожелавам успех на Турция. Щом стигнаха до тук, всичко може да се очаква.

cool.gif Всякакви обрати стават във футбола...както казват "въпрос на топка"...

Класнич: Германия ще победи Турция без проблеми

Нападателят на Хърватия Иван Класнич заяви, че според него Германия ще победи Турция на полуфинала на Евро 2008. Снощи турците отстраниха отбора на футболиста на Вердер (Бремен) след дузпи.

"Ако турците продължават да имат толкова късмет могат да повторят успеха на Гърция, но не вярвам. Според мен Германия ще ги победи без проблем. Не може шансът винаги да е на тяхна страна. Ние бяхме доста по-добри от тях, а те не създадоха почти никакво положение за гол"

спортал.бг

И аз мисля като Класнич...

не създадоха почти никакво положение за гол"

това е безспорен факт, но всички знаем отбори, които така стават дори световни шампиони...

а иначе Класнич нема да им се закълне в любов...

И аз щях да предложа да си разменят мненията относно историята и расизма на лични,не е тук мястото и ако поне един се сети да спре ще е чудесно.Не знаете отстрани колко глупаво изглежда... А мисля,че сте достатъчно интелигентни,за да престанете...

И сега да пусна нещо по темата,че отдавна забравихме за какво пишем.Кой е фаворит за вас в днешния сблъсък?

holandia.gif 1 : 2 russia.gif

фаворити са холандците...

определено...

но аз лично мисля, че това ще им изиграе лоша шега...

а и им е време за обичайния спад...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.