Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ЕВРО 2008 в Австрия и Швейцария

Кой ще победи на финала? 43 гласували потребители

1. 1. За кого ще викате на финала?

• Германия
      36%
      15
    • Испания
      63%
      26

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Стилиян: Загубим ли, нямаме шанс за класиране

Халфът на Астън Вила Стилиян Петров смята, че евентуална загуба от Холандия в събота ще бъде фатална за класирането ни на Евро 2008, пише "Меридиан мач". "Ако паднем от Холандия шансовете ни стават минимални. Надявам се, че това няма да се случи", каза бившият капитан на националния отбор. Той добави, че е здрав и няма здравословни проблеми и не това е била причината да остане на пейката в двубоя срещу Челси (2:0). "Питайте треньора защо не бях титуляр. Ние сме 30 човека и той преценява кой кога да играе. Иначе холандците са много силен тим. Не ни вълнува колко бележат за отборите си. Дано да ги считат за фаворит, това е хубаво за нас", допълни футболистът.

Източник: sportal

• Отговори 746
  • Прегледи 63,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Мартин е под въпрос за двубоя с Холандия

Мартин Петров все още изпитва болки в коляното и е под въпрос за европейската квалификация с Холандия утре. Крилото на "Манчестър Сити" се оплака от лека травма след тренировка, като състоянието му все още не се е подобрило. По всяка вероятност Димитър Пенев ще трябва да решава в последния момент дали да включи Марто в стартовия състав за мача с "лалетата". Велизар Димитров, който също изпитваше болки през последните дни, вече е напълно здрав.

В лагера на холандците пък вече всички футболисти се подготвят пълноценно. С леки травми бяха Уесли Снайдер, Дирк Каут и Рафаел ван дер Ваарт, като последните двама дори не взеха участие в първото занимание. Контузиите на холандските играчи обаче вече са отшумели и те ще бъдат на линия за двубоя в Амстердам утре вечер от 21.30 часа.

Селекционерът на Холандия Марко ван Бастен смята че победите в следващите две срещи на "лалетата" са от ключово значение за класирането на тима на Евро 2008. След двубоя с България "оранжевите" ще излязат срещу Албания 4 дни по-късно. "Целта пред нашия тим е повече от ясна. Ако не успеем да се класираме за европейското, ще бъде провал. Вземем ли 6 точки от тези два мача, до голяма степен ще сме се класирали за европейското. През последните три години моят отбор изигра доста важни срещи и дано това ни помогне. Бием ли българите, те вече ще са на безопасна дистанция от нас", коментира славният нападател на "Аякс" и "Милан".

Българският отбор има сериозни проблеми в халфовата линия, пише холандският сайт VoetbalPrimeur. „Димитър Пенев иска да ни уплаши със схема с трима чисти нападатели. Титуляри ще бъдат Димитър Бербатов, Христо Йовов и Мартин Петров. Българите ще нападат сериозно вратата ни, тъй като търсят победа на всяка цена. В полузащитата сигурен титуляр е само Стилиян Петров от "Астън Вила", отбелязва изданието.

Източник: Монитор

Нападателят на Левски Христо Йовов твърдо отпада за европейската квалификация с Холандия. Причината за това е вирус, който тръшна Бижутера в часовете преди отпътуването на националите за страната на лалетата. Лично селекционерът Димитър Пенев разкри, че крилото няма да пътува. „С лекарите заедно преценихме, че Христо трябва да остане тук. Отиваме спокойни в Амстердам. Трябва да направим един добър мач”, заяви българският треньор на аерогара София.

Христо Йовов бе гласен за титуляр, но в крайна сметка болестта му провали плановете на Стратега и неговия щаб.

Температура и неразположение доскоро имаше и Лусио Вагнер, но бразилецът сподели за Гонг, че вече е по-добре.

От първия съдийски сигнал до последния ще стискам палци за нашите национали ! Един отбор , една мечта ! Една мечта , една цел !

Да победим !

Лично мнение:

Ще паднем. Нема накъде другаде. Пък тоя Вагнер нещо не държи...

Лично мнение:

Ще паднем. Нема накъде другаде. Пък тоя Вагнер нещо не държи...

К'во се чудиш? От кой отбор е?

Дееба и мързела.

Еми шанс...

К'ви филми и надежди си вкарват са с т'ва да успеем да се класираме. Е нема да стане ако продължават така да се тутят тея льольовци.

Редактирано от Totalll (преглед на промените)

Група А

Сърбия – Финландия 0:0

Португалия – Полша 0:0

Група B

Шотландия – Литва 3 : 1

Грузия – Украйна 1 : 1

Група C

Унгария – Босна и Херцеговина 1 : 0

Малта – Турция 2:2

Молдова – Норвегия 0:1

Група D

Сан Марино - Чехия 0:3

Словакия - Ирландия 2:2

Група E

Русия – Македония 3 : 0

Англия – Израел 3 : 0

Хърватия – Естония 2:0

Група F

Латвия – Северна Ирландия 1 : 0

Швеция – Дания 0:0

Група G

Люксембург – Словения 0 : 3

Беларус – Румъния 1 : 3

Холандия – България 2:0

Източник: Гонг

Хайде Испания искам пълен обрат ... Шаби Алонсо как може да е толко зле да го изгонят пффф

Португалците и те падат засега, но поне са в пълен състав, а и Лео Беенхакер е много луд специалист и наистина може да измъкне нещо от този мач!

Пък за нашите нямам коментар ... при Ицо бяхме по-добре ;<

Редактирано от Fernando (преглед на промените)

Еми, каквото и да говорим...очакваното се случи! Телкийски, Вагнер и Пеев нямат място в състава на този етап...дори в дългосрочен! Ивелин Попоп и Велизар като влязоха се раздвижи малко играта в атака...за центъра на защитата...ми най-доброто в момента...Петър Занев ми харесва за ляв бек...

Като си пропуснах ме и малкото шансове за гол...съвсем закономерно паднахме!

Еми, каквото и да говорим...очакваното се случи! Телкийски, Вагнер и Пеев нямат място в състава на този етап...дори в дългосрочен! Ивелин Попоп и Велизар като влязоха се раздвижи малко играта в атака...за центъра на защитата...ми най-доброто в момента...Петър Занев ми харесва за ляв бек...

е разбира се ... то е лесно да влезеш при 2:0 във вече спечелен мач от Холандците, които съвсем спряха да играят ;)

няма какво да се лъжем по-слаби сме от Холандия и закономерно загубихме!

...Пък за нашите нямам коментар ... при Ицо бяхме по-добре...

Няма как да стане.Гледах малко от мача на едно Хепи вчера на магастрилата при Пловдив.

В средата сме пълна скръб.Нямаме никакви полузащитници...

С риск да ме намрази цялата футболна общност у нас,моята прогноза е загуба с голям резултат от Холандия ! sad.gif

Добре,че поне не познах с големият резултат разлика ! Елементарни голове допуснахме.При първият гол стената беше направо "ела вълчо изяж ме".

Общо взето се получиха нормални резултати, може би известна изненада представлява равенството на Турция като гост на Малта.

Общо взето се получиха нормални резултати, може би известна изненада представлява равенството на Турция като гост на Малта.

Според мен и резултатите от мачовете на Испания и Португалия са си изненади.

Според мен и резултатите от мачовете на Испания и Португалия са си изненади.

За Испания споделям мнението ти, просто забравих за тях, но равенството между Португалия и Полша според мен не е кой знае каква изненада - португалците съвсем не са това, което бяха. Вярно, че изравнителният гол за Полша падна в последната минута (ако не греша - гледах репортажите по Еuronews) с далеч удар на Кжиновяк, но защитата на португалците не е особено надеждна.

Като си пропуснах ме и малкото шансове за гол...съвсем закономерно паднахме!

Що пък Телкийски? Мечо, за моя изненада, беше един от най- добрите за нашите през цялото време, през което беше на терена- той единствен се опитваше да задържа по- продължително топката и да внесе малко мисъл в нашата игра. Иначе за Ивелин Попов и Велизар съм напълно съгласен.

Редактирано от windowpane (преглед на промените)

друг играч който няма място в отбора е Иванков според мен!за кой път вече му вкарват гол от такова положение.никога не съм го харевал като вратар!

Какво мислите за мача утре ? Как ще се представим ?

Ами сигурно ще спечелим измъчена и никому ненужна победа с 3:0, дано след края на квалификациите не се смъкнем много надолу в ранглистата.

Днес ще се види. Ха... ако се изложим много смях...

3ма нападатели... добре, а Божинов ще играе ли не разбрах?

Днес ще се види. Ха... ако се изложим много смях...

3ма нападатели... добре, а Божинов ще играе ли не разбрах?

Божинов няма и да си помисля за футбол поне 6 месеца...

Божинов няма и да си помисля за футбол поне 6 месеца...

Тъкмо ще има време да сменя памперси :singer: .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.