Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за ЕВРО 2008 в Австрия и Швейцария

Кой ще победи на финала? 43 гласували потребители

1. 1. За кого ще викате на финала?

• Германия
      36%
      15
    • Испания
      63%
      26

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Газиииии

• Отговори 746
  • Прегледи 63,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Газиииии

Какво да гази?

Наште са умрели в кожата си

Тоя малкия - Ивелин Попов - ще стане футболист от него. Много ме накефи какви пробиви прави и какви пасове раздава...

Не са чак толкова зле нашите - срещу Люксембург е естествено,че няма да играят на някакво кой знае какво ниво - те тия са с 11 човека в наказателното си поле. За каква игра изобщо да говорим? Имаме приличен отбор,само да не пускат в него разните му там Пеевци,Вагнеровци и Иванковци. И ако не бяха тия изгубени 2 точки срещу Албания,сега щяхме да имаме съвсем прилични шансове за класиране...

Мрън, мрън, мрън.

Вечно недоволни.

Е от кво да сме доволни сега ?

Ами сигурно ще спечелим измъчена и никому ненужна победа с 3:0, дано след края на квалификациите не се смъкнем много надолу в ранглистата.

Евала за този пост

Ми от 3-те гола примерно.

Вие какво очаквахте точно от този мач, та сега сте недоволни от него?

Очаквах нашите да покажат,че могат да играят футбол,а не че са лигльовци...

Тоя малкия - Ивелин Попов - ще стане футболист от него. Много ме накефи какви пробиви прави и какви пасове раздава...

Не са чак толкова зле нашите - срещу Люксембург е естествено,че няма да играят на някакво кой знае какво ниво - те тия са с 11 човека в наказателното си поле. За каква игра изобщо да говорим? Имаме приличен отбор,само да не пускат в него разните му там Пеевци,Вагнеровци и Иванковци. И ако не бяха тия изгубени 2 точки срещу Албания,сега щяхме да имаме съвсем прилични шансове за класиране...

правилно.и на мен ми хареса много Ивелин Попов.много даже.а за Пеев и Иванков съм казал и аз много отдавна-добри футболисти но не за за националния отбор.Чавдар Янков също ми хареса.дано се класираме.ДАНО! sad.gif

А да, извинявай. Те играха водна топка.

Абе човек аз не мога да те разбера!Това не е нашият национален отбор от преди година и нещо.НЕ видя ли срещу тия туристи не можахме да вържем по три правилни паса последователно.Румъния ще ни размажат тук ако играем така

Нормално е.

Идва силен отбор, играеш силно. Идва слаб, играеш по-слабо. Ако и това неписано футболно правило не знаеш, ще трябва да се преориентираш към крикета.

Не може срещу супер слаб противник да очаквате невероятна игра от нашите момчета.

Нормално е.

Идва силен отбор, играеш силно. Идва слаб, играеш по-слабо. Ако и това неписано футболно правило не знаеш, ще трябва да се преориентираш към крикета.

Не може срещу супер слаб противник да очаквате невероятна игра от нашите момчета.

Справка: Андора - Хърватска 0:6 (от преди няколко часа)

Поне са играли 2 пъти по-силно!!!

За манталитета ти говоря,За това се случват такива работи като с Омония,Тампере,Хайдук Кула,МТК Будапеща и т.н. и т.н.

За теб 2 пъти повече голове означават 2 пъти по-силна игра. Така ли?

Що бъркаш клубния с националния? Или ще ми кажеш, че е едно и също?!

Холандия за малко да се спъне в Албания, но нейсе.

Наистина беше за малко. В 90 мин. Ама гледам, че албанците имали и червен картон към края.

От нас зависи.

По добре да не се класираме,че много бой ще ядем.

Не се притеснявай, няма такава вероятност при тази игра.

И не мога по никакъв начин да приема тезата на ostavime за игра според противника - преди всяко голямо първенство финалистите в него си спретват мачове срещу посредствени противници (доколкото останаха изобщо), за да могат да спечелят с голям резултат и да отидат на финалите с приповдигнато самочувствие.

А нашите - какво, снощи нямаха дразнител ли? Ако наистина търсеха победа за самочувствие, което ни е крайно необходимо в този момент, то съвсем не се получи - гол от очевадна засада и гол от твърде съмнителна дузпа, която пък вратарят на гостите по чудо не улови. Това - както и да е, случва си, нека веднъж и на нас да ни дадат по едно рамо. Но играта бе под всякаква критика, особено пък през второто полувреме. Ами някои от нашите дори май не се и поизпотиха. И вместо да се напънат и да вкарат 5-10 гола на един от малцината останали отбори, които реално нямат сили да се противопоставят, нашите се успокоиха след двата бързи гола и доиграха почти ходом мача. Няма смисъл ли? Вярно е, че точките от тази победа едва ли ще ни помогнат с нещо, но защо да не вкараме голове, при това колкото се може повече? Не, нашите пак нищо не разбраха и си караха по инерция с мисъл за предстоящите им мачове за клубните отбори в идните дни, та нали оттам им се плащат заплатите. Е, така няма да се напълнят трибуните на стадиона, всички видяхме празните седалки. Ама видяхме и препълнения "Уембли"...

Наистина беше за малко. В 90 мин. Ама гледам, че албанците имали и червен картон към края.

От нас зависи.

Разбира се... най-добрата стратегия за квалификациите е 'биеш всички и оставяш другите да правят сметките' :)

Хората са казали: "Бий,за да те уважават!"

А ние и на умряло куче нож не можем да извадим.

След като в последните години бием такива отборчета от типа на Люксембург,Лихтенщайн и т.н. все с по 1 гол и с 300 зора, 3:0 ми се струва добър резултат. Не мога да ви разбера какво сте ревнали всички...Добре,бием ги с 7:0 - какво се променя? Не се хващайте за дреболиите - с колко гола ще бием Люксембург. Яд ме е,че ако бяха изгонили некадърника Стоичков още преди квалификациите,сега щяхме да сме на някое от първите 2 места в групата...

След като в последните години бием такива отборчета от типа на Люксембург,Лихтенщайн и т.н. все с по 1 гол и с 300 зора, 3:0 ми се струва добър резултат. Не мога да ви разбера какво сте ревнали всички...Добре,бием ги с 7:0 - какво се променя? Не се хващайте за дреболиите - с колко гола ще бием Люксембург. Яд ме е,че ако бяха изгонили некадърника Стоичков още преди квалификациите,сега щяхме да сме на някое от първите 2 места в групата...

Трябваше да вкарат повече , имаме минимален шанс , но головата разлика ще е от голямо значение , а нашата не е толкова добра .

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.