Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нека подкрепим нашите руски братя

Featured Replies

Войната си е война, ако ще Путин и разходка да я нарече.

• Отговори 105
  • Прегледи 5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А бре, нали работеше за американци в секретна лаборатория ценен кадър, що тъй обърна палачинката, да не би да ти предложиха някой месокомбинат в Русия.

• Поредния патреот избегал в Холандия.  

• Емил Костов
    Емил Костов

При ядрена война няма да остане нищо. Спрете вече да пишете за нея. Тук няма да има победител или победен.

Публикувани изображения

преди 2 часа, потребител01 написа:

В световен план за цялата история на човечеството има само един управник, който успя да въздигне за 20 години една разпадаща се държава в нова световна империя.

Знам друг, който в рамките на две години свива безработицата от 6 на 1.1 милиона. 1933-1935г. Сещаш ли се кой е?

преди 2 часа, потребител01 написа:

Вижте Беларус, вижте Сърбия. Това е достойно поведение, заслужаващо уважение!

Защо си тук при недостойните а не си заминал при достойните !?

преди 3 часа, Лудар написа:

ФСБ имаха една такава песен- "Намерих те", та... нали пък КГБ стана ФСБ. 😅

За кое говориш? ФСБ - Формация Студио Балкантон  или  ФСБ - Федера́льная слу́жба безопа́сности?

преди 12 минути, parmobil написа:
преди 1 час, insec написа:

Рузвелт наистина е бил умен президент, но все пак не управлява 20 години, по- малко са.

Ти, като искаш наричай войната "специална операция", за останалите Путин и ти не сте прави.

Знам друг, който в рамките на две години свива безработицата от 6 на 1.1 милиона. 1933-1935г. Сещаш ли се кой е?

Франклин Делано Рузвелт - Президентски мандат 4 март 1933 г. – 12 април 1945 г.

Избиран е 4 пъти!

преди 17 минути, jhoro написа:

За кое говориш? ФСБ - Формация Студио Балкантон  или  ФСБ - Федера́льная слу́жба безопа́сности?

Аз не знам руското ФСБ да пее песни. По- скоро на него му пеят, некви неща.

275381479_10159666567206494_370664940735

преди 3 часа, васил козарев написа:

Еми... Обективност и "обективни" медии няма, тъй като всеки си има виждане по дадена тема и тълкува нещата според него, медиите си имат редакционна политика, според която отразяват "истината", така както я виждат... Единственият начин да си изградиш пълноценно и адекватно възприятие за реалността е чрез съпоставяне на поне две крайни виждания /всъщност има и множество нюанси/ ... 

Онзи принцип "може да не съм съгласен с мнението ти, но бих умрял за правото ти да го изразиш" трябва да е свещен и да се отстоява с цената на всичко ... Иначе каквато и да е свобода е невъзможна ... 

Мотото на ЕС е "Единство в многообразието" или нещо подобно, но политики на ограничаване на гледни точки са в остър разрез с подобно кредо ... И в крайна сметка нещата опират до това, дали истински отстояваш определени принципи или лицемерно ... 

Свободата не значи слободия. Как пък 70 години нямаше такива защитници на свободата на словото, когато някой иска да разпространява нацистка пропаганда ? Ти съгласен ли си да има такава, че да чуеш всички гледни точки. Ако пък се отдалечим от политиката, и на педофилите ли трябва да им слушаме гледната точка ? Всъщност имаше една жена, която говори на ТЕД конференция пред 4-5 години, обясняваше, че педофилията не е нищо различно от фетиш. Което реално е така и е права. Ама на публиката в интернет, нещо не ѝ харесаха думите. Що тъй ? 

преди 29 минути, N1K17Y написа:

275381479_10159666567206494_370664940735

Свободата не значи слободия. Как пък 70 години нямаше такива защитници на свободата на словото, когато някой иска да разпространява нацистка пропаганда ? Ти съгласен ли си да има такава, че да чуеш всички гледни точки. Ако пък се отдалечим от политиката, и на педофилите ли трябва да им слушаме гледната точка ? Всъщност имаше една жена, която говори на ТЕД конференция пред 4-5 години, обясняваше, че педофилията не е нищо различно от фетиш. Което реално е така и е права. Ама на публиката в интернет, нещо не ѝ харесаха думите. Що тъй ? 

На Запад нещо да казват срещу Десен сектор и полк "Азовски"? И свобода на словото не означава свободно разпространение на призиви за убийства на еди-си-какви-си групи от обществото или каквато и да е криминална дейност. Свободата на словото и изразяване на мнения означава плурализъм. Обаче на Запад вече няма плурализъм, а който изкаже мнение различно от модното левичарско става обект на кенсъл културата. 

преди 2 часа, parmobil написа:

Да не е любимеца на шашавата принчипеса Адолф Хитлер?

преди 1 час, jhoro написа:

И двете дядо попе и двете:biggrin:

преди 22 минути, васил козарев написа:

На Запад нещо да казват срещу Десен сектор и полк "Азовски"? И свобода на словото не означава свободно разпространение на призиви за убийства на еди-си-какви-си групи от обществото или каквато и да е криминална дейност. Свободата на словото и изразяване на мнения означава плурализъм. Обаче на Запад вече няма плурализъм, а който изкаже мнение различно от модното левичарско става обект на кенсъл културата. 

Нали в любимата Русия има един плурализъм, а изказа мнение различно от правата линия на управляващите, а са ти дали билет с посока в най-добрия случай при Навални.

преди 19 минути, васил козарев написа:

Обаче на Запад вече няма плурализъм, а който изкаже мнение различно от модното левичарско става обект на кенсъл културата. 

Което е неизмеримо по- добре от да те тикнат в затвор, от който жив може и да не излезеш. Та, колкото и да го няма на запад от това, което ти липса, то на изток съвсем го няма и горко ти, ако си го позволиш.

преди 24 минути, bulljo написа:

Нали в любимата Русия има един плурализъм, а изказа мнение различно от правата линия на управляващите, а са ти дали билет с посока в най-добрия случай при Навални.

Накрая на руснаците ще им дадат по един "плювалник на Путин" та да не се отклоняват от правата линия на партията

преди 4 часа, bulljo написа:

Войната си е война, ако ще Путин и разходка да я нарече.

Понякога трябва да стане война, за да настъпи МИР!

преди 6 минути, Христофор_първи написа:

Понякога трябва да стане война, за да настъпи МИР!

И какъв ще е тоя мир постлан с омраза, щото путин пося още повече омраза в народа на Украйна, които нарича братя.

преди 17 минути, bulljo написа:

И какъв ще е тоя мир постлан с омраза, щото путин пося още повече омраза в народа на Украйна, които нарича братя.

Путин, колкото и да го мразя, не е виновен! Войната я направи Байдън! Ето ти видео с фактите и историята от кога е започнало всичко.

https://www.facebook.com/lyudmila.toneva76/videos/570364960756393

преди 29 минути, bulljo написа:

Аз също съм бил предаван от братя…. които сами се заканвали с убийство. И ако се стигне до там удрям първи…..

Бащата на времето имаше проблеми с властите в Москва и можеше повече никога да не го видя. Не можеше да напусне страната. Лично генерал Лебед се обажда и нарежда на властите на границата да пуснат баща ми за България. В замяна иска от бащата да помогне на някакъв негов приятел следовател от Московската полиция да заведе децата му при Ванга, бяха болни от кокоша слепота. Бащата ги доведе на село десет дена празници. Невероятни хора, културни възпитани, не като сганта на западняка.19 годишен келеш Влиза ми в столовата на работа напушен със смъкнати дънки до коленете и там всички трябва да му гледаме гащите, включително и колежки семейни жени майки на по две три деца.

преди 4 минути, Христофор_първи написа:

Аз също съм бил предаван от братя…. които сами се заканвали с убийство. И ако се стигне до там удрям първи…..

Бащата на времето имаше проблеми с властите в Москва и можеше повече никога да не го видя. Не можеше да напусне страната. Лично генерал Лебед се обажда и нарежда на властите на границата да пуснат баща ми за България. В замяна иска от бащата да помогне на някакъв негов приятел следовател от Московската полиция да заведе децата му при Ванга, бяха болни от кокоша слепота. Бащата ги доведе на село десет дена празници. Невероятни хора, културни възпитани, не като сганта на западняка.19 годишен келеш Влиза ми в столовата на работа напушен със смъкнати дънки до коленете и там всички трябва да му гледаме гащите, включително и колежки семейни жени майки на по две три деца.

Брейй, цццъццъцъъццъ! Тва голяма работа бил баща ти! Ама не може да го стигне 19 годишния келеш със смъкнатите дънки, само може да му завиждате!

преди 15 минути, ДзВяРа! написа:

Путин, колкото и да го мразя, не е виновен! Войната я направи Байдън! Ето ти видео с фактите и историята от кога е започнало всичко.

https://www.facebook.com/lyudmila.toneva76/videos/570364960756393

Както винаги крушката си има опашка, но и путин е виновен  и още как, защото се подава на провокации и вижда призраци в сенките.

преди 4 минути, bulljo написа:

Както винаги крушката си има опашка, но и путин е виновен  и още как, защото се подава на провокации и вижда призраци в сенките.

Изгледай пак видеото, това са ФАКТИ, Путин е подлога!

Тъжно е но целият този конфликт е от много отдавна, не е от вчера. А не знаеш и за Китайците!

преди 9 минути, ДзВяРа! написа:

Брейй, цццъццъцъъццъ! Тва голяма работа бил баща ти! Ама не може да го стигне 19 годишния келеш със смъкнатите дънки, само може да му завиждате!

На кое да му завиждам на 19 годишния западняк със смъкнатите дънки. Че е копеле и няма баща и възпитаноето му е изпуснато и, че ще приключи курса някъде по затворите? Или, че е вече пропаднал наркоман и мозъка му е пълен с дупки като френско сиране. Мъко моя европейска……?

Тревата 

преди 14 минути, ДзВяРа! написа:

Изгледай пак видеото, това са ФАКТИ, Путин е подлога!

Тъжно е но целият този конфликт е от много отдавна, не е от вчера. А не знаеш и за Китайците!

Тва видео сглобено от комуняги. Пропагандандата в него е че украинците през 2014 са свалили легитимно правителство и какви ли още не глупости. 

преди 1 минута, Coco1 написа:

Тревата 

Тва видео сглобено от комуняги. Пропагандандата в него е че украинците през 2014 са свалили легитимно правителство и какви ли още не глупости. 

И на мен ми се иска да е така, ама не е! Нищо не каза Китай? А за Турция имаш ли нещо да добавиш?

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

И на мен ми се иска да е така, ама не е! Нищо не каза Китай? А за Турция имаш ли нещо да добавиш?

преди 4 минути, Coco1 написа:

Пропагандандата в него е че украинците през 2014 са свалили легитимно правителство

преди 1 минута, Coco1 написа:

И Байдън къде беше тогава?

Днес четох, че държавата ще дава по 40 лв. на нашенски хотелиери за приютяване на един украински бежанец. А защо тия пари не се дадат на едно българско дете в неравностойно положение питам аз?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.