Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой къде учи или работи ?

Featured Replies

Хрумна ми тази тема за да може да се поопознаем тези които редовно посещаваме този форум.А кой знае може и да срешнем познати и общи интереси.

Аз съм студент 1 година във Пловдевския университет "Паисий Хилендарски" специалност "Макроикономика". Ще се радвам да срешна колеги

Който иска може да напише и той някои друг ред

Редактирано от VarVariN (преглед на промените)

• Отговори 136
  • Прегледи 29,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Аз също съм студент, също в ПУ, само че магистратура по Информатика :speak:

След около 20 дена започвам първи курс в ТУ-Варна по специалност КСТ :speak:

Аз В София - втори курс в Художествената Академия, специалност скулптура.

Иначе бачкам на гробищата понякога :speak:

Хрумна ми тази тема за да може да се поопознаем тези които редовно посещаваме този форум.А кой знае може и да срешнем познати и общи интереси.

Аз съм студент 1 година във Пловдевския университет "Паисий Хилендарски" специалност "Макроикономика". Ще се радвам да срешна колеги

Който иска може да напише и той някои друг ред

Аз уча в София в балетното училище.Цялото му име е:Национално училище за танцово искуство.Ще се учудя ако някой го знае :speak:

Аз съм в специалност класически балет...сега ще съм четвърта година там....

ако се интересувате посетете snimka.bg там има наши снимки.

• Автор
Аз също съм студент, също в ПУ, само че магистратура по Информатика :clap:

Начи съм ти колега защото тепарва навлизам в студентския живот тъкмо ако имам нещо неясно знам към кого да се обръщам :speak:

Аз уча в село :whist: Септември,"СОУ Христо Ботев",но кога има почивки(например сега лятната и някоя друга по-дълга)бачкам на плодово-зеленчуковата борса в град Варна.

Аз сега ще съм първа година студентка в СУ, специалност - Компютърна химия:angry:

Аз сега ще съм първа година студентка в СУ, специалност - Компютърна химия:yanim:

Това пък какво е ohmy.gif ?

Аз ...работя върху себе си :) .

В момента работата ми е до някъде е свързана с компютърната графика. CorelDraw и Photoshop, от време на време и други програмки. Отдавна не уча, въпреки че преди около 3 години записах 1-ви курс в един колеж с племенницата ми, 10-ина години по-малка от мен :)

Това пък какво е ohmy.gif ?

Аз ...работя върху себе си :yanim: .

В момента работата ми е до някъде е свързана с компютърната графика. CorelDraw и Photoshop, от време на време и други програмки. Отдавна не уча, въпреки че преди около 3 години записах 1-ви курс в един колеж с племенницата ми, 10-ина години по-малка от мен :)

Компютърна химия най-вероятно е това cool.gif

А какво е CorelDraw и Photoshop? :)

Аз работя във фирма "Оле-ле" ЕООД :P

Е, не може всички да сме чували за компютърна химия, нали ;-), а и явно е нова специалност, преди няколко години май нямаше такова нещо...

Аз уча в ПГЕЕ-Пловдив (Професионална гимназия по електротехника и електроника) позната като ТЕТа. Преди учех в "Св. Св. Кирил и Методи" в Пловдив където учи diksi .

Аз пък уча в ПГБТ-Пловдив(Професионална Гимназия но Битова Техника) позната като Малчика.

Преди това учех в "Душо Хаджидеков" :)

С Уважение:

• Автор
Компютърна химия най-вероятно е това cool.gif

А какво е CorelDraw и Photoshop? ;)

Аз работя във фирма "Оле-ле" ЕООД :ph34r:

Незнам какво е CorelDraw но Photoshop знам че е програмка с която можеш да обработваш снимки или да сглобяваш снимки от няколко снимки да направиш една.Много интересна програмка е и много забавна дано да е тази за която се сещам biggrin.gif

Магистър по икономика съм, работя в частна фирма и там се занимавам с какво ли не, често се шегувам с приятели, че длъжността ми е "общ икономически работник" ;)

Е, не може всички да сме чували за компютърна химия, нали ;-), а и явно е нова специалност, преди няколко години май нямаше такова нещо...

Ми нива специалност е. От тази година....съвсем пресничка;) А иначе са ти дали линк към СУ.

Редактирано от Dark`Elf (преглед на промените)

За сега работя като технически секретар и личен състав в УНИМЕДИА-Русе. Надявам се догодина да почна вече като учителка. Явно ще трябва да поработим за това да се намерят връзки. Без това просто не става или нямам идея кога може да стане.

моята работа е, да си търся работа.

иначе за учението бих казал,след 8кл.е било пропиляно време, май cool.gif

Аз работя като ученичка в СОУ "Свети княз Борис I" - Асеновград, в английска специализирана паралелка :clap:

Редактирано от baby_muse (преглед на промените)

Работя във фирма "Интербилд" ООД - вторият по големина Интернет доставчик в град Варна след БТК. Поддържам онлайн маркет там :clap:

иначе се записах тази година да уча в Американския колеж в града.

Аз уча в ПГЕЕ-Пловдив (Професионална гимназия по електротехника и електроника) позната като ТЕТа. Преди учех в "Св. Св. Кирил и Методи" в Пловдив където учи diksi .

Ха ха аз това го завърших, сега като се сетя ми се струва доста отдавна ... Коя специалност си? :hush:

Аз уча в ПГВАД(Професионална гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване) "Христо Ботев" в Пловдив,но не мисля да ставам дърводелец.

cool.gif Завършил съм ТЕТ - София - Техникум по електротранспорт , който последната година преди да завърша го преименуваха ПГБЕТ - Професионална гимназия по битова и електротранспортна техника - и като гледам бая колеги имам тука - ха ха ха.

Иначе сега ртаботя като оператор в интернет клуб.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.