Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой къде учи или работи ?

Featured Replies

Работя като ученик в СОУ "Йордан Йовков" Кърджали :clap:

• Отговори 136
  • Прегледи 30k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Ученик съм още не работя, учя в Зградостроителство по дървообработване Н.Ж Ранчев гр.Стара Загора :whist:

Ученик съм в ПГТ (Професионална гимназия по транспорт) "Макгахан" в София

Уча за инженер в Техническия университет в София... angry.gif

Уча (ще уча де) последна година в Математическа гимназия "Баба Тонка" Русе с профил информатика

После какви изпити ще му тръшкам - ужаааааааааас

Аз уча в ОУ"Христо Ботев" в Асеновград.

Тази година ще бъда 7 ми клас

аз сега ще бъда 9 клас.уча в природоматематическата гимназия в Казанлък "Никола Обрешков" с профил информатика...якоо...иначе работя върху себе си и изграждането ми като човек,без който света не може... biggrin.gif ....ще имам доста да работя май май...хихи....

Право в софийския

Аз уча в Професионална гимназия по икономика "Проф. д-р Димитър Табаков" гр. Сливен. Специалност "счетоводна отчетност". :clap: А...ще бъда 12 клас и ме чака доста тежичка година.

След около 20 дена започвам първи курс в ТУ-Варна по специалност КСТ :clap:

Моите съболезнования,като знам какво е нивото там...Аз съм в специалност ЕФП.

Бакалавър по туризъм,специалност "Организация и управление на хотели и ресторанти". Работя по специалността от 4 години.

Завършил съм "Застраховане и социално дело" в гр. Сикищов!

Не работя по специалноста да му се не види! angry.gif

Редактирано от leonardo (преглед на промените)

Аз уча в МВБУ - Ботевград, но лекциите и изпитите са изнесени в София. Поправките на изпитите се провеждат в Ботевград т.е. не съм имал изпит в София! :) Шегувам се за последната мисъл. Специалността ми е МИО. Октомври ще бъде държавният изпит!! Стискайте палци, че иначе на плаца...

Иначе работя в ... сферата на комуникациите от около 3 години вече.

Като те са разделени в две големи фирми. :) За България де!

Редактирано от Kiki_Riki (преглед на промените)

Работя във фирма "Интербилд" ООД - вторият по големина Интернет доставчик в град Варна след БТК. Поддържам онлайн маркет там :)

иначе се записах тази година да уча в Американския колеж в града.

Нека да не е вторият,хайде,тия ги знаем колко ги бива :hush:

Ученичка в ДФСГ(Държавно финансова стопанска гимназия) "Интелект" - гр. Плевен - специалност - банково застраховалетно и осигурително дело. Надяваме се да продължим моден дизайн в Художествена или в Лондон, а лятото стажуваме в банка "Хеброс" :hush:

Както му се вика... пълен график.

Математическа гимназия "Гео Милев" - гр. Плевен- 12 клас

Тъкмо завършихме :)

Работим от дъжд на вятър, но това определено скоро ще се промени :)

Тъкмо завършихме ;)

Работим от дъжд на вятър, но това определено скоро ще се промени :)

Айде честито ! :)

Уча в Професионална гимназия по електротехника и електроника "Апостол Арнаудов" град Русе cool.gif

Хора, стискайте палци. След малко отивам в едно училище да ми кажат дали ще ме вземат за учителка по история. За целта трябва да изляза от сегашната си работа, което е малко кофти. Но....както и да е.

:):):nono:

Хора, стискайте палци. След малко отивам в едно училище да ми кажат дали ще ме вземат за учителка по история. За целта трябва да изляза от сегашната си работа, което е малко кофти. Но....както и да е.

:help::help::help:

И аз ще стискам палци, защото разбирам , че учителската професия Ви влече. От предишни постове разбрах ,че работите като личен състав/ кадри-както го наричаха в едно друго време/. Сега,мисля, че го наричат "Управление на човешките ресурси" което е част от Микроикономиката. За съжаление, най пренебрегваното звено в стругтурата на българските фирми.Затова и съдилищата са засипани с трудови дела.Една специалност с която можете "леко" да вземете МВА.

И да не съм off topic отговарям на въпросите на темата:

Къде работите - наработил съм се т.е пенсионер.

Какво учите-Научил съм се. Образцов механотехникум "Сталин", МЕИ "Ленин"-топлотехника и МИО

Благодаря, че стискахте палци, ама....НЕ ме взеха. Защо? Обяснението беше, че съм твърде млада и без опит :eek: , а и можело да забремененя. :eek:ohmy.gif:angry: Това не ми го казаха в прав текст, ама ме подпитаха. :ph34r: Чувствам се дискриминирана. Взеха жена с 3 деца за мястото. Нямам против, ама ме е яд.

Какво работя? Ами продължавам си секретарските работи и личния състав. :huh:

:shy11::hush:

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

Благодаря, че стискахте палци, ама....НЕ ме взеха. Защо? Обяснението беше, че съм твърде млада и без опит :angry: , а и можело да забремененя. :hush:ohmy.gif:shy11: Това не ми го казаха в прав текст, ама ме подпитаха. :ph34r: Чувствам се дискриминирана. Взеха жена с 3 деца за мястото. Нямам против, ама ме е яд.

Какво работя? Ами продължавам си секретарските работи и личния състав.

Габи, независимо от личните ми симпатии към твоите коментари и постове в този форум с нежелание трябва да призная, че според мен са били прави при избора си освен в едно - да не споменават думичките "млада" и "забремененя". Знаеш ли как е след като си минал 40-те да си намериш работа по специалността в България cool.gif ? Не, просто не можеш да се поставиш на наше място. Опита и професионалната кариера и за мен биха били предпочитани при подобен избор. Но "подмятането" на подобни неща при интервю за работа - е, това е простащина. Ако имаш възможност - "пораздухай" въпроса, оплачи се в областния инспекторат по образованието, май те се занимават с подобни неща ? Та, в крайна сметка съм солидарен с теб, след приятелското мнение в началото на поста ми и както се казва - имаш моралната ми подкрепа :eek: Има доста по-важни неща в живота а може би е за добро това неуспешно интервю biggrin.gif

Благодаря, че стискахте палци, ама....НЕ ме взеха. Защо? Обяснението беше, че съм твърде млада и без опит :eek: , а и можело да забремененя. :eek:ohmy.gif:angry: Това не ми го казаха в прав текст, ама ме подпитаха. :cant believe: Чувствам се дискриминирана. Взеха жена с 3 деца за мястото. Нямам против, ама ме е яд.

Габи, правилно хората са ти казали по заобиколен начин че сега не е време да си търсиш работа а да си търсиш мъж :) Сега му е времето - омъжи се, роди си децата и после що е живот пред теб е. Ще работиш колкото си искаш. Едва ли някой уважаваш себе си работодател ще вземе на стабилна работа младо нераждало момиче поради простата причина че на нея й предстои раждане и гледане на деца и той трябва да й търси заместничка и т.н. други главоболия. Пък съм чувал че няма по-голяма радост за една жена от това да си роди деца и да си ги гледа. Или ти си от еманципираните жени - първо кариерата, после ако остане време - децата. Към 40 год. може би :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.