Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

Здравейте. Преди около месец, бях пуснал тази тема: https://www.kaldata.com/forums/topic/309017-бавния-интернет-от-сим-картата-безплатен-ли-е/

И ме интересуваше следното (цитат)...

"Като сте на план и ви свършат мегабайтите, все още имате интернет, който е много бавен, но е неограничен. За томи интернет плаща ли се нещо? Една от СИМ картите ми хваща такъв доста бавен интернет, който ми е достатъчен определена работа, изискваща малко данни. Ако изобщо престана да зареждам минути и мегабайти в тази СИМ карта и я оставя само с този бавен интернет, и го използвам колкото си поискам, ще ми се искат ли някакви пари някой ден, или този интернет е напълно безплатен и не се плаща нищо?"

По времето когато пуснах темата, имах интернет със скорост около 10-20KB в секунда. Беше бавен, но ми беше удобен, тъй като е безплатен. Беше бавен, но ми беше достатъчен да дейностите, които правех, тъй като дейностите не изискваха бърза връзка.

Проблема е, че интернета спря... или, по-точно, стана толкова бавен, че нищо не ми зарежда.

Преди ми беше около 10-20KB/s, а сега е около 0,1-0,9KB/s, а понякога е около 1KB/s.

В СИМ картата няма никакви мегабайти в момента, нито през периода през който хващах безплатния интернет. Защо преди време, след като свършиха мегабайтите на максимална скорост, хващах интернет, който не е на максимална скорост, а сега не хващам никакъв интернет, дори такъв, който не е на максимална скорост?

СИМ картата я зареждах преди доста време. По онова време имаше мегабайти на максимална скорост, но сега мегабайтите на максимална скорост са 0, но въпреки това имаше безплатен интернет с няколко килобайта в секунда до преди няколко дни.

Да не би безплатния интернет да не е за постоянно след изтичането на мегабайтите на максимална скорост, а само за ограничен период от време след изтичането на мегабайтите на максимална скорост?

Ако в момента заредя мегабайти, ще имам ли безплатен интернет дълго време след изтичането им, без да се налага да плащам, както се случваше до скоро?

Между другото, в момента като набера *123#, получавам това: Carrier info: Uslugata e vremenno nedostupna, без дори номера ми да е закрит. На какво се дължи това, и има ли нещо общо с факта че нямам безплатен интернет?

Дълго след изтичането на минутите и мегабайтите, имах безплатен интернет и не ми пишеше, че услугата е недостъпна. Значи, след изтичането на всички минути и мегабайти, има определен срок, през който имам безплатен интернет, след което интернета свършва, и трябва да презаредя отново, да свършат мегабайтите на максимална скорост, че пак да имам безплатен интернет, така ли да го разбирам?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ако беше прочел с разбиране въпросната тема, нямаше да има нужда от нова. Сега заглавието ти се чете така - Кой ми сра в гащите?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, JKirilov написа:

Ако беше прочел с разбиране въпросната тема, нямаше да има нужда от нова. Сега заглавието ти се чете така - Кой ми сра в гащите?

Може да не съм видял/разбрал нещо, от написаното от другите потребители.

Би ли ми обяснил подробно? Аз съм леко глупав, и трудно схващам. Нужно е да ми се обяснява подробно и то по много пъти, че да разбера какво се има предвид.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 27 минути, ined написа:

Е колко бавно да чете, като са му отговорили още миналия месец.

Със скорост 0,000001bps ;) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Абе ти все искаш нет на аванта без да даваш 1 стотинка вземи се засрами малко бе млад човек си какво е това нещо ? Предишната тема защо ти я заключиха ? Щото май доста попрекали и това че си се свързал към мржа без парола в който и форум да е пак така ще реагира всеки един. Колко му е ако се ядоса някой модератор да ти лепне направо бан и да спрат тези глупости които постоянно пускаш

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, vlado1985 написа:

Абе ти все искаш нет на аванта без да даваш 1 стотинка

Всъщност съществува такъв интернет, но на определени локации само.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, plamen_petrov_80 написа:

Всъщност съществува такъв интернет, но на определени локации само.

Ами не точно... Безплатно е само сиренето в капана за мишки :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, bootlicker написа:

Ако изобщо престана да зареждам минути и мегабайти в тази СИМ карта и я оставя само с този бавен интернет, и го използвам колкото си поискам, ще ми се искат ли някакви пари някой ден, или този интернет е напълно безплатен и не се плаща нищо?

Мисля, че в другата тема отговорих - няма да плащаш, просто в един моменг ще ти деактивират картата!

преди 46 минути, petie1 написа:

Ами не точно... Безплатно е само сиренето в капана за мишки :)

Принципно нищо не е 100% безплатно, но за конкретния потребител е!
На много места има „Free Wi-Fi зони“!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 часа, bootlicker написа:

Здравейте. Преди около месец, бях пуснал тази тема: https://www.kaldata.com/forums/topic/309017-бавния-интернет-от-сим-картата-безплатен-ли-е/

И ме интересуваше следното (цитат)...

"Като сте на план и ви свършат мегабайтите, все още имате интернет, който е много бавен, но е неограничен. За томи интернет плаща ли се нещо? Една от СИМ картите ми хваща такъв доста бавен интернет, който ми е достатъчен определена работа, изискваща малко данни. Ако изобщо престана да зареждам минути и мегабайти в тази СИМ карта и я оставя само с този бавен интернет, и го използвам колкото си поискам, ще ми се искат ли някакви пари някой ден, или този интернет е напълно безплатен и не се плаща нищо?"

По времето когато пуснах темата, имах интернет със скорост около 10-20KB в секунда. Беше бавен, но ми беше удобен, тъй като е безплатен. Беше бавен, но ми беше достатъчен да дейностите, които правех, тъй като дейностите не изискваха бърза връзка.

Проблема е, че интернета спря... или, по-точно, стана толкова бавен, че нищо не ми зарежда.

Преди ми беше около 10-20KB/s, а сега е около 0,1-0,9KB/s, а понякога е около 1KB/s.

В СИМ картата няма никакви мегабайти в момента, нито през периода през който хващах безплатния интернет. Защо преди време, след като свършиха мегабайтите на максимална скорост, хващах интернет, който не е на максимална скорост, а сега не хващам никакъв интернет, дори такъв, който не е на максимална скорост?

СИМ картата я зареждах преди доста време. По онова време имаше мегабайти на максимална скорост, но сега мегабайтите на максимална скорост са 0, но въпреки това имаше безплатен интернет с няколко килобайта в секунда до преди няколко дни.

Да не би безплатния интернет да не е за постоянно след изтичането на мегабайтите на максимална скорост, а само за ограничен период от време след изтичането на мегабайтите на максимална скорост?

Ако в момента заредя мегабайти, ще имам ли безплатен интернет дълго време след изтичането им, без да се налага да плащам, както се случваше до скоро?

Между другото, в момента като набера *123#, получавам това: Carrier info: Uslugata e vremenno nedostupna, без дори номера ми да е закрит. На какво се дължи това, и има ли нещо общо с факта че нямам безплатен интернет?

Дълго след изтичането на минутите и мегабайтите, имах безплатен интернет и не ми пишеше, че услугата е недостъпна. Значи, след изтичането на всички минути и мегабайти, има определен срок, през който имам безплатен интернет, след което интернета свършва, и трябва да презаредя отново, да свършат мегабайтите на максимална скорост, че пак да имам безплатен интернет, така ли да го разбирам?

Аз ти го написах в предната тема, но ти си темерут( съжалявам за обидата). И не,  СИМ картата нищо не хваща. Имаш си просто абонаментнет план. Освен това при мобилните данни няма как да ти се гарантира скорост, защото такъв тип свързаност зависи от доста фактори.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Отиваш в магазина на някой оператор и те да се занимават. А и още нещо.... нета не ти е безплатен. ТИ СИ ПЛАЩАШ за него всеки месец.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 минути, adersa написа:

До автора

Ти кога ще се е научиш, че обръщенията във форума стават с тагване или цитиране...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Преди време ти казахме,че си "плиснал легена",че "те върти центрофугата",че "пипа масло двигателя ти".Разбра ли метафората?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 28 минути, S197 написа:

Отиваш в магазина на някой оператор и те да се занимават. А и още нещо.... нета не ти е безплатен. ТИ СИ ПЛАЩАШ за него всеки месец.

И какво да го правят в магазина?!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, fixxxer написа:

Е как какво,викат охраната и го изритва на улицата.

И така няма да стане хората пишман ще станат че се занимават с такъв образ и ще берат грях. Алтернативата му е да намери публичния нет който е безплатен да си го тури на рамо и марш в къщи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, fixxxer написа:

Е как какво,викат охраната и го изритва на улицата.

Остави за охрана и гонене. Какво да го правят в магазина, след като няма проблем?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, fixxxer написа:

Преди време ти казахме,че си "плиснал легена",че "те върти центрофугата",че "пипа масло двигателя ти".Разбра ли метафората?

Направо си е за доливане...без значение на какво. За него - от всичко по много

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, цър-вул написа:

Направо си е за доливане...без значение на какво. За него - от всичко по много

То с доливане ако ставаше щеше да е супер! :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Имайки в предвид, че се правиш на комунист и без подробности описани в първия ти пост на тази тема, ТО:

По темата:

Безплатния интернет е в космоса!!! Трябва ти само Starlink на компанията SpaceX

Най-добре виж дали някой украинец ще ти даден пособията за приемането му. 

Успех!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Безплатен - в унверситетските зони, в някои болници, бързи закуски, ресторанти...

Има и такива, към които се закачаш без удостоверяване, но после те посреща:
Корисник
Лозинка
😎

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...