Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Загива ли Европа...?

Featured Replies

Редовният номер на умнокрасивитета е да бяга от неудобни въпроси... Просто, щото толкова им е акъла.

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 270,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Представям на вниманието на четящите тук  https://epicenter.bg/article/Prof--D--Ludzhev--Liderstvoto-na-Evropa-e-v-upadak--Malokalibreni-polititsi-razmahvat-ruskata-zaplaha/404814/11/0 Проф. Луд

• "Администрацията на президента Доналд Тръмп заплаши да прекрати достъпа на Европейския съюз до американски втечнен природен газ (ВПГ), ако блокът не ратифицира търговското споразумение, договорено с п

• Дизайна на новите евро банкноти:

Публикувани изображения

току-що, communismatic написа:

Редовният номер на умнокрасивитета е да бяга от неудобни въпроси... Просто, щото толкова им е акъла.

Ти бягаш от моя въпрос, копейке. Къде са доказателствата, че ППДБ са педофили?

преди 2 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Ти бягаш от моя въпрос, копейке. Къде са доказателствата, че ППДБ са педофили?

Няма проблем, ще ти кажа. Първо ми покажи, къде съм твърдял, че ПП-ДБ са такива... Продължаваш, да ставаш все по-жалък и по-елементарен... Обожавам, да се гавря с умнокрасиви. Та... чакам, да ми покажеш точен пост. :) 

преди 2 часа, communismatic написа:

Няма проблем, ще ти кажа. Първо ми покажи, къде съм твърдял, че ПП-ДБ са такива... Продължаваш, да ставаш все по-жалък и по-елементарен... Обожавам, да се гавря с умнокрасиви. Та... чакам, да ми покажеш точен пост. :) 

Screenshot_20260215_231000_Chrome.jpg.90d241a41f0327b9bafbea116aed13ed.jpg

Къде са ти доказателствата, че ги ш*бат, хайде, чакам... Ти забрави собственият си коментар, който сам скрийншотна 🤣🤣🤣

Нищо не съм забравил, говоря в най-общ план, че не правиш разлика между едното и другото. Щото само някакъв умнокрасив, може да направи сравнение между песен и нещо, което може да се е случило в действителност.Дори в самият коментар по-горе съм обяснил, че нямам никаква идея, дали е педофилска мафия или нещо друго. Това, че на теб ти отърва, да се хванеш за нещо подобно е отделна тема.

Та... Пак да питам, след като има изнесена информация официално от депутат от ПП-ДБ, защо твоите хора не са взели мерки срещу въпросната организация?

@HelpMeGetOut1, лондонски мислител, кво стана с оправданията? Що така ти е трудно, да отговаряш на неудобни въпроси? Да не би да имаш проблем с мисленето, както сме забелязали бая хора тук от край време? :) 

преди 3 минути, communismatic написа:

@HelpMeGetOut1, лондонски мислител, кво стана с оправданията? Що така ти е трудно, да отговаряш на неудобни въпроси? Да не би да имаш проблем с мисленето, както сме забелязали бая хора тук от край време? :) 

Недей го предизвиква да не почне със стени от текст генерирани с LLM. Като прасчо и сега другия чичак.

преди 51 минути, communismatic написа:

Ти не ми отговори на въпроса, къде са доказателствата, че ППДБ ш*бат деца? Хайде де, копейке, чакам.

преди 7 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Ти не ми отговори на въпроса, къде са доказателствата, че ППДБ ш*бат деца? Хайде де, копейке, чакам.

Лондон, кажи, че не можеш да отговориш... Кво ме занимаваш с глупости изобщо. 

преди 57 минути, communismatic написа:

Лондон, кажи, че не можеш да отговориш... Кво ме занимаваш с глупости изобщо. 

Ще ми отговориш ли на въпроса? Къде са доказателствата, че твоите политически противници ш*бат деца? Хайде, де, нали уж всичко знаеш?

преди 9 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Ще ми отговориш ли на въпроса? Къде са доказателствата, че твоите политически противници ш*бат деца? Хайде, де, нали уж всичко знаеш?

Ми, аз абсолютно никога не съм твърдял нещо подобно. Просто ми беше забавно сравнението между песента на Слави Трифонов и някаква реална ситуация, понеже направи мега нелепо сравнение. Дори и ти го обясних допълнително, ако и сега не можеш, да го разбереш... то и Господ не може, да ти помогне. В смисъл... пределно ясно ми е, че се мъчиш, да се хванеш като удавник за сламка, понеже за пореден път си тотално невменяем, но при мен няма да ти се получи. Пробвай с някой на твоят акъл. 

Между другото, прави впечатление, че няма нито една тема, по която да си компетентен. Не знам, какво висше образование имаш и къде си завършил, ама когато наричаш някой "прост" или "сельо" хубаво е малко от малко, да имаш някаква реална самооценка. Щото звучиш нелепо...

преди 21 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Терзиев не е част от ППДБ. Тия пари ги даде за опазване на горите. Нямал машина на времето, че да знае, че някой ще откачи...

По тази логика, ти си педофил, задето ползваш Windows на Бил Гейтс, който е в досиетата Епщайн.

Те краставите магарета си имат начин да се надушват и да се разпознават, не им трябва машина на времето.
Мога да ти обясня как обратнорезбовите се разпознаваха през миналия век, когато беше табу тяхното отклонение от нормата. Например един който е работил спасител в Несебър, казва че турците били таковали където е нормално жените си, само когато им правели деца. През останалото време било у другата дупка. Като го чуе това друг като него и се разпознават моментално че са от другия бряг. Един друг пък разправяше, че у Турция господарят няма да го наеме на работа някой селянин, докато оня не му даде да го содомизира. Пак начин на разпознаване между тях си. Един негър пък от Сейшелските острови ми показва две списания от Дания с изключително красиви жени, снимани с вкаран им в неправилната дупка. Като го питаш що така са ги снимали тези жени, оня отговори че жените така били харесвали и искали , по нормалния начин не искали. Това означаваше че негърът си търсеше обратнорезбови като него, той учеше за даскал по спорт.
Та така, хората имащи сходни отклонения в поведението, знаят как да се усещат един друг че са еднакви и да се разпознават със 100% сигурност.

А иначе, аз ползвам Линукс, та не съм от почитателите на Били сбърканият. Ядец !!!

преди 24 минути, Белгиеца написа:

Те краставите магарета си имат начин да се надушват и да се разпознават, не им трябва машина на времето.

Абстрахирайки се от "дискусията" с умнокрасивият от Лондон, аз направо съм потресен. Не знам, дали наистина живееш в Белгия, но искам из интернет, да проследиш, как "медиите" у нас всячески се опитват, да представят всичко това с Ивайло Калушев като някаква поръчка, като нещо инсценирано... идеята е естествено, да се замажат очите на българите относно връзката му с ПП-ДБ, дето е толкова отявелена, че няма накъде. По-лошото е, че като чета коментарите... бая хора са се вързали на тая въдичка. И кой защитава тия тези? Любо Жечев, БГ Елфи, Косьо Вълков, Лора Инджова, Лора Крумова, Гого Лозанов... изобщо цялата "медийна" помийна яма у нас. Даже нищо чудно и ПП-ДБ да извлекат и политически дивиденти от цялата история, която... извинявайте, ама е толкова ясна, че от нея няма по-ясна. Аз наистина не разбирам, може ли човек с две мозъчни гънки, да смята, че има нещо скрито и задкулисно в подобна история. Най-малкото Калушев е пишел и по форуми, вижда се какво мисли за себе си и какво мислят другите за него. Вижда се и как е цоцал от държавната хазна, как е цоцал и от наивните родители... Вижда се и че е имал сексуални отношения с непълнолетни. Кое по-точно е неясно, майка му стара?

Цитат

6 държави от ЕС, водени от Германия и Франция, се отделиха в отделна група от останалите. Е6 обединява шестте най-големи икономики на ЕС, които включват още Италия, Нидерландия, Полша и Испания.

Ха-ха ,май си направиха Политбюро..Тъкмо да влезем в клуба на богатите и се оказа,че пак сме отвън...Сега ще се натискаме да влезем и в тази група ли!?Любопитно ми е да видя какво ще искат да затваряме този път....то какво ли остана работещо,ама....

преди 1 час, Proshark написа:

Ха-ха ,май си направиха Политбюро..Тъкмо да влезем в клуба на богатите и се оказа,че пак сме отвън...Сега ще се натискаме да влезем и в тази група ли!?Любопитно ми е да видя какво ще искат да затваряме този път....то какво ли остана работещо,ама....

Не знам, нашите вече дадоха да им разцепят задната канализация за да ни вкарат на бавната скорост, а за бързата в е6 вероятно искат тясно и стегнато за одобрение на интервюто.

https://taz.de/Paedo-Aktivisten-im-linken-Mileu/!5143954/

fakszimile_taz_19791116.jpg

Аз обичам обичам момченца, така е било озаглавено манифестът на педофилите. Написан от Olaf Stüben

Педофили активисти от лявото алтернатива, зелените, зелената партия или просто гушкане с индианците

Така са се наричали тази комуна, която деца и възрастни са живяли заедно, за да пропагандират и прокламират за нещо нормално секса с деца и възрастни. 

Даже са стигнали и по-напред. Те, педофилите, са имали право да  осиновяват деца и то напълно легално. Приемни бащи. Наричало се е Експериментът Кентлер.

https://www.dw.com/bg/зловещ-експеримент-десетилетия-наред-в-берлин-педофили-са-ставали-приемни-бащи/a-53853470

Това прилича на сценарий за психотрилър, но за съжаление е тъжна действителност: дълги години германският професор Хелмут Кентлер е ръководел един зловещ експеримент. Със съдействието на различни служби в Берлин педофили са ставали приемни бащи на деца и младежи, които са били изоставени от родителите си. Проектът започва в края на 1960-те години и продължава повече от три десетилетия.

Дълги години никой не поставял под съмнение "експеримента Кентлер". На пръв поглед всичко изглеждало добре: децата вече не били на улицата и не трябвало да живеят в специализирани домове. Затова пък педофилите вече можели да им посягат у дома.

Деца и младежи са били давани на регистрирани педофили от края на 1960-те чак до 2003 година. Според представения сега заключителен доклад, служители в отговорните институции са били част от тази мрежа.

https://de.wikipedia.org/wiki/Pädophilie-Debatte_(1970er_und_1980er_Jahre)

преди 31 минути, АСПЕКТ написа:

https://taz.de/Paedo-Aktivisten-im-linken-Mileu/!5143954/

fakszimile_taz_19791116.jpg

Аз обичам обичам момченца, така е било озаглавено манифестът на педофилите. Написан от Olaf Stüben

Педофили активисти от лявото алтернатива, зелените, зелената партия или просто гушкане с индианците

Така са се наричали тази комуна, която деца и възрастни са живяли заедно, за да пропагандират и прокламират за нещо нормално секса с деца и възрастни. 

Даже са стигнали и по-напред. Те, педофилите, са имали право да  осиновяват деца и то напълно легално. Приемни бащи. Наричало се е Експериментът Кентлер.

https://www.dw.com/bg/зловещ-експеримент-десетилетия-наред-в-берлин-педофили-са-ставали-приемни-бащи/a-53853470

Това прилича на сценарий за психотрилър, но за съжаление е тъжна действителност: дълги години германският професор Хелмут Кентлер е ръководел един зловещ експеримент. Със съдействието на различни служби в Берлин педофили са ставали приемни бащи на деца и младежи, които са били изоставени от родителите си. Проектът започва в края на 1960-те години и продължава повече от три десетилетия.

Дълги години никой не поставял под съмнение "експеримента Кентлер". На пръв поглед всичко изглеждало добре: децата вече не били на улицата и не трябвало да живеят в специализирани домове. Затова пък педофилите вече можели да им посягат у дома.

Деца и младежи са били давани на регистрирани педофили от края на 1960-те чак до 2003 година. Според представения сега заключителен доклад, служители в отговорните институции са били част от тази мрежа.

https://de.wikipedia.org/wiki/Pädophilie-Debatte_(1970er_und_1980er_Jahre)

А дали гейпросащесср трололинките са регистрирани, или нерегистрирани педофили и понеже темата е политическа, защо да не попитам за пп-дб? Да, разбрах че няма доказателства, или поне публично достъпни такива. Някой проверява ли е в тази насока професионалните и непрофесионални осиновители, в смисъл дали не са нещо извратени сексуално?

преди 19 минути, Sliderum2 написа:

А дали гейпросащесср трололинките са регистрирани, или нерегистрирани педофили и понеже темата е политическа, защо да не попитам за пп-дб? Да, разбрах че няма доказателства, или поне публично достъпни такива. Някой проверява ли е в тази насока професионалните и непрофесионални осиновители, в смисъл дали не са нещо извратени сексуално?

Щом ПППП- ДБ са против списъкът да е публичен за педофилите, значи, логично е да открием имената им там. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.