Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Загива ли Европа...?

Featured Replies

преди 4 минути, Волен написа:

Точно затова предлагам на русоробите да се преселят там, вместо да гният, мизерстват и хленчат в загиваща Европа.

Защо да хленчат вместо да си решат проблемите? Това е мазохизъм.

Ама ти искаш като се преселим в Русия и тук да останат сами глупаци и идиоти като тебе ли. Да досъсипите и доунищожите напълно България ли?

Аз оставам тук да се боря с глупаците и унищожителите на България. "Смъртно опасно е да си глупав".

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 269,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Представям на вниманието на четящите тук  https://epicenter.bg/article/Prof--D--Ludzhev--Liderstvoto-na-Evropa-e-v-upadak--Malokalibreni-polititsi-razmahvat-ruskata-zaplaha/404814/11/0 Проф. Луд

• "Администрацията на президента Доналд Тръмп заплаши да прекрати достъпа на Европейския съюз до американски втечнен природен газ (ВПГ), ако блокът не ратифицира търговското споразумение, договорено с п

• Дизайна на новите евро банкноти:

Публикувани изображения

преди 12 минути, Miusuka написа:

За пореден път се измъкваш като ме набеждаваш че не мога да коментирам твои глупости. А аз за пореден път ти ги показах.

В Русия живеят само културни хора. Там не пускат Сульо и Пульо. Да бере ягоди или да мие чинии.

Малка корекция - глупостите идват от теб и твоите многобройни профили. Аз ти задавам елементарен въпрос, но като пишеш глупости няма и как да отговориш. Всичко е точно Велев, нямаш грижи, пробрай с другите си профили, може там да си по-успешен 😄

преди 1 минута, Miusuka написа:

Ама ти искаш като се преселим в Русия и тук да останат сами глупаци и идиоти като тебе ли.

Русоробите марш в Руспия. Там ви е мястото. Ние европейците не искаме оскотяли варвари да ни тровят въздуха.

току-що, Gencho 123 написа:

Малка корекция - глупостите идват от теб и твоите многобройни профили.

И колко профила имам ако не е тайна. Винаги така става - глупака се измъква с лъжи като няма какво друго да каже.

току-що, Волен написа:

Русоробите марш в Руспия. Там ви е мястото. Ние европейците не искаме оскотяли варвари да ни тровят въздуха.

Ти защо не отидеш в Париж или Берлин. И ми прати снимка от нощното метро ) Ама гледай преди да те заколят.

току-що, Miusuka написа:

И колко профила имам ако не е тайна. Винаги така става - глупака се измъква с лъжи като няма какво друго да каже.

Сам си го каза - измъкваш се с лъжа. Нали сам си призна, че предишният ти профил беше Велев или се бъркам нещо ?

И пак избегна да отговориш за манипулациите в приказките на Пламен Константиво. Колко удобно, за пореден път да се измъква глупака който няма какво да отговори 😄

преди 1 минута, Miusuka написа:

Ти защо не отидеш в Париж или Берлин.

Аз си добре където съм. Не се оплаквам и не плюя. А вие русоробите хленчите и квичите, но не се разкарвате.

току-що, Волен написа:

Аз си добре където съм. Не се оплаквам и не плюя. А вие русоробите хленчите и квичите, но не се разкарвате.

И кое ти е добрето? Да ядеш таратор по 9 евра?

преди 4 минути, Miusuka написа:

Ама като е толкова зле защо не заминеш за руZZкия рай, където не е зле? Вместо това седиш в Европа и хленчиш. Кисел мазохист.🙄

Докога трябва да повтарям едно и също.

преди 7 минути, Miusuka написа:

Имаш пари угаждаш си. Аз го ям за 2 евро. На всеки според възможностите - има и за 9 има и за 2 😄Каква е тази нечовешка драма с цената на таратора. Или след като не можа да се обосновеш за глупостите на Пламен Константинов, сега скачаш на цената на таратора. Умно !

преди 13 минути, Волен написа:

А искаш ли араби? Африканци? Не искаш руснаци, а араби?

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Не искаш руснаци, а араби?

Не искам хленчещи русороби в Европа. Тази сган трябва да се разкара вместо да ни трови въздуха,

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Страшна логика, да изгониш европейците от Европа и да ни настаниш в Россия, само защото азиатците или африканците от арабските страни да останат. Европа за европейците. На арабите като не им харесва Европа да си останат в Азия или в Африка.

Може да е замислил да сменя религията и да се омъжи за харем с чепове.

преди 7 минути, Волен написа:

Ама като е толкова зле защо не заминеш за руZZкия рай, където не е зле?

Има го и в другия вариант - като е толкова зле защо не заминеш за САЩ ( знам нужна е виза) ,но там е рай и не е зле.

преди 3 минути, Волен написа:

Не искам хленчещи русороби в Европа. Тази сган трябва да се разкара вместо да ни трови въздуха,

Но ти нямаш позиция да определяш кой къде да бъде и какво искаш няма значение за никой.

току-що, AAUUXX написа:

Има го и в другия вариант - като е толкова зле защо не заминеш за САЩ ( знам нужна е виза) ,но там е рай и не е зле.

сащ ползват робите си трололинки в колониите. За чий чеп да ги пускат в САЩ, като вместо тях може да пускат хора кадърни за нещо.

току-що, AAUUXX написа:

... като е толкова зле защо не заминеш за САЩ

Аз вече го казах: защо аз да заминавам, след като съм добре там, където съм - и не се оплаквам и не плюя.

Виж ми постингите за Радев. Не се оплаквам и не плюя, а само злорадставам за тези, които гласуваха за него а сега квичат.

А виж ги русоробите. Те са се устроили в Европа, но хленчат и плюят вместо да се разкарат в руZZкия рай.

Хленчиш и плюеш, но не се ракарваш = кисел русороб-мазохист.
Не хленчиш и не плюеш = европеец.

Панимаеш?

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

сащ ползват робите си трололинки в колониите.

Защо европеец, който го устройва Европа, трябва да заминава където и да било?

А защо хленчещ русороб, на който не му харесва Европа, продължава да седи в Европа?

Вдяваш ли къде е проблемът?

току-що, Волен написа:

Хленчиш и плюеш, но не се ракарваш = кисел русороб-мазохист.
Не хленчиш и не плюеш = европеец.

Панимаеш?

Добре ли си ? Прибери се на сянка. Къде си прочел някой да хленчи ,освен теб, друг постоянно пишещ за някакви пикльовци не съм прочел?

преди 6 минути, AAUUXX написа:

Къде си прочел някой да хленчи ,освен теб, друг постоянно пишещ за някакви пикльовци не съм прочел?

Пак не си в час, миличък. Цялата текуща тема е хленчене, че в Европа имало много мигранти, че Европа загивала без руZZки газ и т.н..

току-що, Волен написа:

Пак не си в час, миличък. Цялата текуща тема е хленчене, че в Европа имало много мигранти, че Европа загивала без руZZки газ и т.н..

Хленчене би било ако не беше вярно ,но когато това е така то е просто отбелязан факт.

преди 2 минути, AAUUXX написа:

Хленчене би било ако не беше вярно ,но когато това е така то е просто отбелязан факт.

Европа не се е разпаднала и не загива, а продължава да просперира. Ти за какви факти говориш?

преди 16 минути, Волен написа:

Ми, има много мигранти. Не ни трябва. Лъжа ли е? Да ходят в САЩ. Там раят на земята според такива като тебе.

преди 13 минути, Волен написа:

Европа не се е разпаднала и не загива, а продължава да просперира. Ти за какви факти говориш?

Да видяхме преди 2 дена. Страхотен просперитет.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Да видяхме преди 2 дена.

Какво видяхме?

преди 2 минути, Волен написа:

Какво видяхме?

Не ти ли казаха от Отворено Общество? Нямате ли някакъв тийм митинг? Да се синхронизирате какво да пишете, къде и кога.

току-що, АСПЕКТ написа:

Не ти ли казаха от Отворено Общество? Нямате ли някакъв тийм митинг?

Каква е връзката между терористична атака на гей парад и просперитета на Европа?

И нека да потретя и подесетя: защо русороб, който не харесва гейове и мигранти, се е устрол в Европа вместо в руZZкия рай?

В руZZкия рай няма гейове и мигранти, руZZкият рай просперира и не загива - и въпреки това ти седиш в Европа и хленчиш.

Хленчещ русороб-мазохист. 🙄

преди 2 минути, Волен написа:

Каква е връзката между терористична атака на гей парад и просперитета на Европа?

И нека да потретя и подесетя: защо русороб, който не харесва гейове и мигранти, се е устроли в Европа вместо в руZZкия рай?

В руZZкия рай няма гейове и мигранти, руZZкия просперира и не загива - и въпреки това ти седиш в Европа и хленчиш.

Хленчещ русороб-мазохист. 🙄

Значи казваш всеки ден терористични актове в Европа, всеки ден нападение с ножове от арабите, изнасилване от арабите и това няма нищо общо с Европа, и това носи просперитет? Всичко това няма нищо общо с Европа и носи просперитет.

преди 2 часа, Волен написа:

Европа не е Руспия. Русоробите вън от Европа !!!

Идиот. Русия е в Европа. Москва е най-големият европейски град.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.