Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Загива ли Европа...?

Featured Replies

преди 10 минути, Sliderum2 написа:

Опитват се гейпросащесср трололинките да хапят. Ама не им се получава, само лижат и сучат.

Важно е, че гълтането оставяме на теб. Трол.

преди 11 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо лъжеш, че мисленето не е за мен? Все пак, ако на си забелязал, ти си този, който никога нищо не можа да докаже в своя полза, нито да оспори нещата, които казвам. Недей забравя, че ти си този, който винаги избягва да дава смислени отговори. Като се има това предвид, не е трудно и сам да си отговориш на въпроса дали мисленето е за мен или не.

Този Coco1 сигурно е фалшив профил на някой от основните форумни пропагандисти. Забелязал съм, че винаги се включва, когато някой започне да говори неща, които не са изгодни на неолиберализма. Съмнявам ме Coco1 да е някой, който седи по цял ден, чака някой да започне да пише и тогава идва да дразни и провокира. Coco1 вероятно е фалшив профил на някой, който пише във форума по принцип, има сериозен профил, който не иска да уронва и затова използва алтернативен профил, с който да пише безсмислици и да дразни и провокира хората.

С няколко изречения, показвам че Раша и лениновия соц са тотал щета . Ти с безкрайни фейкове, доказваш, че си тотално неадекватен. Така мислят и тези от отбор Черешка, но не върви да ти го кажат.

• Отговори 4,8k
  • Прегледи 249,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Представям на вниманието на четящите тук  https://epicenter.bg/article/Prof--D--Ludzhev--Liderstvoto-na-Evropa-e-v-upadak--Malokalibreni-polititsi-razmahvat-ruskata-zaplaha/404814/11/0 Проф. Луд

• "Администрацията на президента Доналд Тръмп заплаши да прекрати достъпа на Европейския съюз до американски втечнен природен газ (ВПГ), ако блокът не ратифицира търговското споразумение, договорено с п

Публикувани изображения

преди 20 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Защо лъжеш, че мисленето не е за мен? Все пак, ако на си забелязал, ти си този, който никога нищо не можа да докаже в своя полза, нито да оспори нещата, които казвам. Недей забравя, че ти си този, който винаги избягва да дава смислени отговори. Като се има това предвид, не е трудно и сам да си отговориш на въпроса дали мисленето е за мен или не.

Този Coco1 сигурно е фалшив профил на някой от основните форумни пропагандисти. Забелязал съм, че винаги се включва, когато някой започне да говори неща, които не са изгодни на неолиберализма. Съмнявам ме Coco1 да е някой, който седи по цял ден, чака някой да започне да пише и тогава идва да дразни и провокира. Coco1 вероятно е фалшив профил на някой, който пише във форума по принцип, има сериозен профил, който не иска да уронва и затова използва алтернативен профил, с който да пише безсмислици и да дразни и провокира хората.

Аз като ти докажа нещо ти се изнизваш като пръ*ня.

Още чакам да ме опровергаеш че руснаците не са мърлячи като нация всичките.

ПП: Като ги харесваш може да запчнеш работа при тях, има завод Хюндай Хеви в София, много са добри.

щях да ти препоръчам и енергоремонт, ама няколко месеца след като го купиха го ликвидираха.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Аз като ти докажа нещо ти се изнизваш като пръдня.

ПП: Като ги харесваш може да запчнеш работа при тях, има завод Хюндай Хеви в София, много са добри.

щях да ти препоръчам и енергоремонт, ама няколко месеца след като го купиха го ликвидираха.

Не доказваш нищо. Моля те блокни ме трол, бот, с интелектуални дефицити каквото и да си там. Бъди човек, блокни ме, че не ми излиза опцията.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Аз като ти докажа нещо ти се изнизваш като пръдня.

Грешиш.

Кога ме видя да се изнизвам? Като ми зададеш въпрос, винаги ти отговарям.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Как точно искаш да ти го докажа?

Ти колко руснака познаваш? Бил ли си в Русия? Явно не познаваш никакви руснаци и не си бил в Русия. Ако някога си бил в Русия, щеше да имаш личен опит, на който да разчиташ, вместо да си изграждаш странни и дехуманизиращи стереотипи, отнасящи се до Русия и хората, които живеят в Русия.

Най-добрият начин да получиш доказателства за това, което искаш, е да отидеш в Русия и да се увериш сам. Можеш да документирани пътуването си ш интервютата, които ще правиш с хората, за да може после да докажеш дали са верни твърденията, които сепускат от Западните медии.

преди 5 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Ти колко руснака познаваш?

Двама! Достатъчно са за представителна извадка.

преди 10 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Най-добрият начин да получиш доказателства за това, което искаш, е да отидеш в Русия и да се увериш сам. Можеш да документирани пътуването си ш интервютата, които ще правиш с хората, за да може после да докажеш дали са верни твърденията, които сепускат от Западните медии.

Ти мнението си за американците така ли го изгради ?

преди 14 минути, BANKATA написа:

Двама! Достатъчно са за представителна извадка.

Не е достатъчно. Няма как да изградиш мнение за дадена култура, просто защото познаваш двама представители на тази култура.

Ето тук е добре обяснено какво е sample size и как трябва да си правят рандомизирани проучвания, които да дадат средностатистически резултати: https://www.cloudresearch.com/resources/guides/statistical-significance/determine-sample-size/

преди 15 минути, BANKATA написа:

Ти мнението си за американците така ли го изгради ?

До голяма степен, да.

Цитат

Ливан обяви във вторник, че ще отвори своето въздушно пространство и морски пристанища за спешна хуманитарна помощ за съседна Сирия. Както подчерта на пресконференция изпълняващият длъжността министър на благоустройството и транспорта Али Хамиех, това решение е взето предвид факта, че Дамаск е подложен на икономически санкции от САЩ и Европейския съюз и много страни и организации се въздържат от преки контакти със сирийските власти.

Бог да благослови Ливан и ливанския народ!  :yanim:🙏

Цитат

А на САЩ и Западна Европа им пожелавам такива бедствия и никой да не им се притече на помощ, че да видят какво е! Същите тези държави, които гледала аротгантно, когато фанатици разрушиха Палмира!

Аз ще гледам по същия начин на всеки един бедстващ западен град!

Дано крлъволочката фон дер Лайнян си го получи от съдбата! Това НЕ Е ЖЕНА!

преди 3 минути, Anneliese написа:

Бог да благослови Ливан и ливанския народ!  :yanim:🙏

А на САЩ и Западна Европа им пожелавам такива бедствия и никой да не им се притече на помощ, че да видят какво е! Същите тези държави, които гледала аротгантно, когато фанатици разрушиха Палмира!

Аз ще гледам по същия начин на всеки един бедстващ западен град!

Дано крлъволочката фон дер Лайнян си го получи от съдбата! Това НЕ Е ЖЕНА!

Моля те, не влизай във форума в нетрезво състояние ами пий хапчетата поне 30 минути преди това!

Не те ли е срам да пишеш такива пожелания за смърт? Утежняваш си кармата!

преди 1 минута, Гражданин написа:

Моля те, не влизай във форума в нетрезво състояние ами пий хапчетата поне 30 минути преди това!

САЩ и ЕС си утежняват кармата, като забраняват да се изпраща всякаква помощ на бедстващите сирийци! И то само защото сирийците държат на президента си!  Дано злобата на фон дер Лайнян да я затрие!

Там бедстват невинни мъже, жени, деца, бебета, бременни жени и старци! Че и домашни любимци!

И не съм пияна, а бясна, затова допускам правописни и други грешки!

Не искам да помагаме на неблагодарните турци, които през 1999 оплюха нашите спасители и не приеха лекарствата ни! Искам да помогнем на сирийците! Те поне са светски хора, не фанатици!

Опасно е да помагаме на Турция, ще го използват това срещу нас!

преди 4 минути, Гражданин написа:

От какво има да се срамува? Колективният Запад представлява корпоративен нео-колониален строй. В продължение на векове този строй е колонизирал и експлоатирал и унищожавал държави и народи по света. В днешно време, примерно, идеологиите на този Колективен Запад биват насилствено налагани, като универсални, в цял свят. Африка и Средния Изток биват експлоатирани от редица частни западни компании, изнасящи злато и нефт. Военните конфликти в Средния Изток са частно финансирани от Колективния Запад, като се изпълняват от САЩ и НАТО, основните неолиберални геополитически инструмент на американската хегемония.

Нео-колониалният строй на Колективния Запад е анти-човешки елемент. Защо реши, че трябва да уважаваме този строй и да се срамуваме от това, че го обиждаме и критикуваме?

преди 2 минути, Anneliese написа:

САЩ и ЕС си утежняват кармата, като забраняват да се изпраща всякаква помощ на бедстващите сирийци! И то само защото сирийците държат на президента си!  Дано злобата на фон дер Лайнян да я затрие! 

Там бедстват невинни мъже, жени, деца, бебета, бременни жени и старци! Че и домашни любимци!

Не искам да помагаме на неблагодарните турци, които през 1999 оплюха нашите спасители и не приеха лекарствата ни! Искам да помогнем на сирийците! Те поне са светски хора, не фанатици!

Защо да е опасно да помагаме на Турция? Расист ли си?

Утежняваш си кармата, защото пожелаваш смърт на цели континенти!

А дали си пияна или интоксикирана, за съжаление няма как да докажеш обратното! 

току-що, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Чакам си скрийншота, лъжец!

преди 3 минути, Anneliese написа:

Не знам за фондерлайен, ама ти....ме кефиш.

:yanim:

ПОвече активни като теб трябва да има. Може да не сме на едно и също мнение по повечето въпроси, но имаш моето уважение.

преди 9 минути, Anneliese написа:

Срещу Сирия има наложени безпричинни и безсмиснели санкции, целящи предотвратяване на развитието на държавата. Войната на САЩ в Сирия има една цел - завземане на нефтените находища.

Не може да се изпрати помощ, тъй като има санкции, ограничаващи изпращането на помощ.

Иначе виж ги как лъжат и как се управдават:

main-qimg-f9cc1d554565be58a045e0c9afccc3

Виждаш ли как лъжат? Казват, че правителството на Сирия е виновно. Реалността е такава, че Запада наложи санкциите, които пречат на изпращането на помощ. В момента се управдават с неща, които нямат общо със ситуацията.

преди 38 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Срещу Сирия има наложени безпричинни и безсмиснели санкции, целящи предотвратяване на развитието на държавата. Войната на САЩ в Сирия има една цел - завземане на нефтените находища.

Не може да се изпрати помощ, тъй като има санкции, ограничаващи изпращането на помощ.

Иначе виж ги как лъжат и как се управдават:

main-qimg-f9cc1d554565be58a045e0c9afccc3

Виждаш ли как лъжат? Казват, че правителството на Сирия е виновно. Реалността е такава, че Запада наложи санкциите, които пречат на изпращането на помощ. В момента се управдават с неща, които нямат общо със ситуацията.

Войната в Сирия беше за да се прекарата нефтопроводи и газопроводи от Катар-Ирак към Европа. Затова и руснаците помогнаха на Сирия за да не им подбият пазара.

преди 57 минути, Anneliese написа:

Чети баце, не че ще схванеш. Един от умно красивите е събрал помощи и за Сирия и праща много неща, примерно тир брашно. Първият засега https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02ZUryHQP5SpRyd3uPPaDHi4UDHCFzdFtCoetMPEUhg7rKLWnwaBXVLwrSxWVyGWoGl&id=646400151

И къде ще иде тая помощ? За бунтовните райони? Не, благодаря! Не желая да се спонсорират терористи!

преди 1 минута, Anneliese написа:

И къде ще иде тая помощ? За бунтовните райони? Не, благодаря! Не желая да се спонсорират терористи!

Кой си ти, да решаваш кое къде да отиде. Що вие рашистите, не съберете нещо от вас и другите като вас?  Пък го пратете където желаете до адрес. Копейката искаше от тоя същия, да прати генератор от негово име. Що тоя кавал, дето го подкрепял цял народ, не направи кампания. Щото знаете само да лапате феновете на соца.

преди 2 часа, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Да, и в Русия съм бил.

Ти скрийншот нямаш, па в Русия си бил!

Патологичен лъжец! 

преди 13 часа, Гражданин написа:

Расист ли си?

Тази е най върлата крайнокафява нацистка тук. Надзирателите в Аушвиц са детски възпитателки спрямо нея. :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.