Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Загива ли Европа...?

Featured Replies

на 12.02.2023 г. в 21:01, Sliderum2 написа:

Харесват ми такива постове, защото с тях вие показвате предимствата на либералната демокрация пред рухналия държавен капитализъм наречен "социализъм". Тук ако не си доволен и не си съгласен с държавната политика към някой сектор имаш право да изразиш протест. А в онова рухнало и съсипано соц време хората са били като скотове. Нямат право на протест. И сега ви прави впечатление, като нещо екзотично, защото тогава (цоциализЪма) ви е било забранено.

• Отговори 4,8k
  • Прегледи 249,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Представям на вниманието на четящите тук  https://epicenter.bg/article/Prof--D--Ludzhev--Liderstvoto-na-Evropa-e-v-upadak--Malokalibreni-polititsi-razmahvat-ruskata-zaplaha/404814/11/0 Проф. Луд

• "Администрацията на президента Доналд Тръмп заплаши да прекрати достъпа на Европейския съюз до американски втечнен природен газ (ВПГ), ако блокът не ратифицира търговското споразумение, договорено с п

Публикувани изображения

преди 9 минути, БаалБек написа:

право на протест.

Нямаше причина за протести.

Сега има бол причини и затова е разрешено, да изпускат пáрата на недоволството, а властите да си намират основания да викат танковете, или поне да пускат джендермите да пребиват хората и да арестуват.

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Нямаше причина за протести.

Или пък страх?

Гледам малко хора са излезли на булеварда през ноември 1989г. Има ли причина? А може би корекомските тоблерончета.

prehodbg.png

преди 53 минути, БаалБек написа:

Или пък страх?

Гледам малко хора са излезли на булеварда през ноември 1989г. Има ли причина? А може би корекомските тоблерончета.

/cdn-cgi/mirage/7da9ee365487faf3a204c460d792ad6fbdcdbf1c709c367868c5cdc366bcd685/1280/https://i.postimg.cc/NFwhBPNg/prehodbg.png

Просто бяха подведени.

на 13.02.2023 г. в 0:33, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Кога ще отговориш на въпроса, който ти зададох? Въпросът е: Защо ми наричаш "бот-фейкомет"?

Аз мога да ти отговоря на неговия въпрос.

Лично аз те хванах в лъжа, че си писал на DW. И до този момент отказваш да ми представиш скрийншот. Егати и изкуствения интелект дето си, вече втора седмица те гоня с този въпрос, а да не говорим, че и на другите въпроси в темата за ИК, които ти зададох си стоят без отговор. 

преди 27 минути, Гражданин написа:

Аз мога да ти отговоря на неговия въпрос.

Лично аз те хванах в лъжа, че си писал на DW. И до този момент отказваш да ми представиш скрийншот. Егати и изкуствения интелект дето си, вече втора седмица те гоня с този въпрос, а да не говорим, че и на другите въпроси в темата за ИК, които ти зададох си стоят без отговор. 

Не, не си ме хванал в лъжа; няма как да знаеш до кого съм писал, до кого не съм писал.

Относно въпросите в темата за ИК, ще получиш отговор. Тъй като нямам желание да давам отговори, нямам и мотивация да пиша отговори. Това означава, че писането на отговора е бавно, а не бързо, както обикновено, като съм добре мотивиран да пиша даден отговор.

преди 6 минути, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Не, не си ме хванал в лъжа; няма как да знаеш до кого съм писал, до кого не съм писал.

Относно въпросите в темата за ИК, ще получиш отговор. Тъй като нямам желание да давам отговори, нямам и мотивация да пиша отговори. Това означава, че писането на отговора е бавно, а не бързо, както обикновено, като съм добре мотивиран да пиша даден отговор.

Аз пък чета следното "нямам способност да ти отговоря на всичко, а и явно специално теб не мога да те излъжа".

Благодаря ти за все така липсата на адекватни отговори от теб, защото така доказваш на всички, че си изкуствен интелект.

clapping-hands_1f44f.png

преди 12 минути, Гражданин написа:

Аз пък чета следното "нямам способност да ти отговоря на всичко, а и явно специално теб не мога да те излъжа".

Благодаря ти за все така липсата на адекватни отговори от теб, защото така доказваш на всички, че си изкуствен интелект.

clapping-hands_1f44f.png

Недей да strawman-ваш това, което казвам. Няма липса на адекватен отговор. Отговорът, който пиша, го пиша на части; по-голямата част е вече написана - останалото ще го допиша, когато имам повече мотивация.

преди 18 часа, Sliderum2 написа:

Просто бяха подведени.

Така е.

Моето разследване стигна далеч - вече имам и данни за директната инфилтрация на ЦРУ в Съветския Съюз. Оказва се, според разсекретени документи и цензурирани документи, че ЦРУ е играело централна роля в подривната дейност и дестабилизацията срещу Съветския Съюз. Това, което БаалБек и другите незнаещи хора говорят, е силно подвеждащо. Недоволство имаше заради последствията от дейността на ЦРУ, а не заради това, което политиците в Съветския Съюз правеха.

На няколко пъти споделях видео клиповете на Пламен Пасков, където много подробно обяснява събитията, но в момента канала му в YouTube е премахнат и няма как да ги покажа отново. В момента е създал нов канал и трябва да почакам, да качи всички клипове отново, че да станат налични и клиповете относно социализма в България.

• 2 седмици по-късно...
на 14.02.2023 г. в 18:00, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Недей да strawman-ваш това, което казвам. Няма липса на адекватен отговор. Отговорът, който пиша, го пиша на части; по-голямата част е вече написана - останалото ще го допиша, когато имам повече мотивация.

Така е.

Моето разследване стигна далеч - вече имам и данни за директната инфилтрация на ЦРУ в Съветския Съюз. Оказва се, според разсекретени документи и цензурирани документи, че ЦРУ е играело централна роля в подривната дейност и дестабилизацията срещу Съветския Съюз. Това, което БаалБек и другите незнаещи хора говорят, е силно подвеждащо. Недоволство имаше заради последствията от дейността на ЦРУ, а не заради това, което политиците в Съветския Съюз правеха.

На няколко пъти споделях видео клиповете на Пламен Пасков, където много подробно обяснява събитията, но в момента канала му в YouTube е премахнат и няма как да ги покажа отново. В момента е създал нов канал и трябва да почакам, да качи всички клипове отново, че да станат налични и клиповете относно социализма в България.

Ти нещо за студена ВОЙНА да си чувал.

На война като на война. Строя беше некадърен, службите бяха некадърни и следователно загуби.

преди 1 час, Sliderum2 написа:

нали знаеш за да има много някъде - трябва да се вземе от някъде

преди 38 минути, Без умствен капацитет написа:

нали знаеш за да има много някъде - трябва да се вземе от някъде

Да сащ/есср са експлоататори и крадци. Понеже ги мързи сами да се напнат, да запретнат ръкави и да си произведат със собствените ръце.

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Да сащ/есср са експлоататори и крадци. Понеже ги мързи сами да се напнат, да запретнат ръкави и да си произведат със собствените ръце.

И това кой го твърди, освен малоумните ватнишки тролове?

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

И това кой го твърди, освен малоумните ватнишки тролове?

Стига си писал елементарни, примитивни изказвания, нямащи никаква стойност. Можеш ли друго, освен на обиждаш.

Кой го твърди? Факти, статистики, проучвания...

Ето ти два примера за експлоатация:

Мога да ти дам и примери за прокси воините на САЩ, както и терористичните актове на НАТО и ЦРУ, целящи сваляне на правителства и подчиняване на държави.

току-що, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Мога да ти дам и примери за прокси воините на САЩ

Нали установихме и доказахме, че си трол-фейкомет. Няма смисъл да се напъваш. ;)

преди 5 минути, БаалБек написа:

Нали установихме и доказахме, че си трол-фейкомет. Няма смисъл да се напъваш. ;)

Нищо не сте "установили и доказали". Твърдите, че съм "трол-фейкомет", но не сте го доказали. Твърденията на са доказателства.

Това, което се установи, е че "фейкомет" означава да пускаш "фалшиви новини". Това, което говоря, са факти, а не фалшиви новини. Ако бяха фалшиви новини и лъжи, както вие твърдите, щяхте да оспорите това, което пиша.

Я го виж "Митко Вълчев" - обижда, задава безсмислени въпроси и пише елементарни заяждания, но никога нищо не оспори. Кога "Митко Вълчев" оспори дори и едно от нещата, които съм казал?

Преди малко "Митко Вълчев" попита: "Кой го твърди, освен малоумните ватнишки тролове", а аз му дадох отговор. В момента мога да се обзаложа, че той няма да отговори на това, което написах. Това е поредното доказателство, че само твърдите, че всеки, който не е последовател на Американското Изключение, което е фалшиво и нагло вярване, и неолибералната пропаганда, е "трол фейкомет". Наистина не можете да докажете каквото и да е, освен просто да твърдите, че всеки, който не мисли като вас, е "трол-фейкомет", "ватенка" и "рашист".

преди 1 минута, PigMan9GolqmotoPrase написа:

Твърдите, че съм "трол-фейкомет", но не сте го доказали.

Нормално е да го отричаш и отхвърляш доказателствата. Кой луд си признава, че е такъв. И в твоя случай е подобно.

преди 3 минути, БаалБек написа:

Нормално е да го отричаш и отхвърляш доказателствата. Кой луд си признава, че е такъв. И в твоя случай е подобно.

Работата е там, че няма никакви "доказателства", които да отричам, тоест не отричам никакви доказателства. Това, което отричам, са безпочвени твърдения, според които съм "платен трол фейкомет".

преди 2 минути, Coco1 написа:

Защо си безмислен и елементарен фейкомет

Защо ме наричаш "безмислен и елементарен фейкомет"?

току-що, Coco1 написа:

Всеки знае че си такъв

Кой е този "всеки"? Колко хора "знаят", че съм "такъв"? Единствените хора, за които знам, че "знаят", са няколко форумни последователи на фалшивото и нагло вярване Американското Изключение, които ме обиждат и твърдят, че съм "платен трол", но никога не успяха да докажат твърденията си.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.