Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой управлява по-добре парите? Мъжът или Жената?

Кой управлява по-добре парите? Мъжът или Жената? 5 гласували потребители

1. 1. Кой управлява по-добре парите? Мъжът или Жената?

• Мъжът
      40%
    • Жената
      60%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 1 минута, vlado1985 написа:

Аз не му се връзвам но мъж да пише такива глупости че всеки мъж биел жена си е най голямата простотия. А тези които посягат на жени не са никакви мъже чисти комплексирани женчовци на които не им стиска да се изправят пред друг мъж а лаят като прегряхнали пинчери.

Точно това се опитах да ти кажа, те всичките му коментари са такива, независимо за какво става въпрос, Мъже, Жени, Деца, Война и тк.нт.

Такова му е мисленето независимо от темата!:cool:

• Отговори 85
  • Прегледи 9,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• цър-вул
    цър-вул

Кой ти готви, кой ти пере насраните гащи. Ти си много задръстен, веее! Да кажеш нещо за Жана д'Арк, за Мария Кюри, за Индира Ганди, за Розалинд Франклин, за желязната лейди Тачър....?

• Човек, яко си се травматизирал. Явно, още от детството ти. Имаш комплекси. Няма да гласувам за тази анкета, защото както има мъже, които не умеят, така има и жени които не умеят така нареченото у

• От комплексарщината отърване няма, сигурно в Нидерландията и за пет цента го нямат и затова виси тука да ни досажда с тъпите си теми.

преди 8 часа, herkules2 написа:

...Big Bang дали е имало или е нямало все още никой не може да докаже 100%...

Убеден съм обаче, че е имало Big GangBang...

на 24.04.2022 г. в 21:28, vlado1985 написа:

Аз не му се връзвам но мъж да пише такива глупости че всеки мъж биел жена си е най голямата простотия. А тези които посягат на жени не са никакви мъже чисти комплексирани женчовци на които не им стиска да се изправят пред друг мъж а лаят като прегряхнали пинчери.

Тъй тъй! То на гейценностите ако се противопоставяш днес малцинството гейове се мислят за мнозинство те смятат за глупак! Разбира се, че всеки истински мъж ще разкраси физиономията на всяка жена, решила да се гаври с мъжкия авторитет. Това не е простотия а справедливост, а и не всички мъже са озлочестявани от жените за да им се налага да ги пребиват и да раздават мъжко правосъдие. Така че, не на всеки мъж му се налага да пребива жена!  А ти бъди сигурен, че ако жена ме обиди на публично място придружавана от мъж, ще им се случи "случка" и на двамата и ще им държи влага цял живот, ако мъжът дръзне да я защитава. 3/4 от жените не смеят да се гаврят с мъжете подстрекавани от феминистките. В Европа пищят, всяка трета жена е жертва на мъжко насилие. Това е статистика, не съм го измислил аз, а за да е така сигурно има защо! В свят по-голям 3/4 от "демократичния" жените не смеят да гъкнат за равенство с мъжете и ти много добре знаеш това! Ето такъв свят искам да има и у нас както е било преди глобалистите да ни наложат извратения феминизъм. Ислямската революция в Иран също е предизвикана от прокарването на феминизъм в страната и аятуласите свалят от власт Пахлави, заради проамериканските му феминистични убеждения. В Афганистан се случи втората ислямска революция и мъжете раздадоха справедливост. За това аз харесвам подхода на талибаните и се възхищавам на куража им, да се изправят срещу мръсотиите на САЩ насаждащи феминизъм по целия свят. Като почнаха да избиват де що видят американци военни или цивилни, и краварите от страх офейкаха набързо от страната им и то през ноща. Не знаели страх а? Непобедими били?!? Едни козари грабнаха калашниците, слязоха от планината и изгониха "непобедимата" американска армия. Той и Путин ще им разкаже играта на САЩ, и в Русия мъжете "свиха сърмите" на жените, и насилието над жени намаля значително!

преди 15 минути, herkules2 написа:

Тъй тъй! То на гейценностите ако се противопоставяш днес малцинството гейове се мислят за мнозинство те смятат за глупак! Разбира се, че всеки истински мъж ще разкраси физиономията на всяка жена, решила да се гаври с мъжкия авторитет. Това не е простотия а справедливост, а и не всички мъже са озлочестявани от жените за да им се налага да ги пребиват и да раздават мъжко правосъдие. Така че, не на всеки мъж му се налага да пребива жена!  А ти бъди сигурен, че ако жена ме обиди на публично място придружавана от мъж, ще им се случи "случка" и на двамата и ще им държи влага цял живот, ако мъжът дръзне да я защитава. 3/4 от жените не смеят да се гаврят с мъжете подстрекавани от феминистките. В Европа пищят, всяка трета жена е жертва на мъжко насилие. Това е статистика, не съм го измислил аз, а за да е така сигурно има защо! В свят по-голям 3/4 от "демократичния" жените не смеят да гъкнат за равенство с мъжете и ти много добре знаеш това! Ето такъв свят искам да има и у нас както е било преди глобалистите да ни наложат извратения феминизъм. Ислямската революция в Иран също е предизвикана от прокарването на феминизъм в страната и аятуласите свалят от власт Пахлави, заради проамериканските му феминистични убеждения. В Афганистан се случи втората ислямска революция и мъжете раздадоха справедливост. За това аз харесвам подхода на талибаните и се възхищавам на куража им, да се изправят срещу мръсотиите на САЩ насаждащи феминизъм по целия свят. Като почнаха да избиват де що видят американци военни или цивилни, и краварите от страх офейкаха набързо от страната им и то през ноща. Не знаели страх а? Непобедими били?!? Едни козари грабнаха калашниците, слязоха от планината и изгониха "непобедимата" американска армия. Той и Путин ще им разкаже играта на САЩ, и в Русия мъжете "свиха сърмите" на жените, и насилието над жени намаля значително!

2a3bed6e-f023-4290-9fb6-0f2910f9e95c

php6jjluo_559x*.jpg

Христо Радевски

Дори в първия пост съм го написал, че съм срещал жени, които доста добре боравят с пари, но една жена би имала респект от мъж, който борави по-добре от нея с пари, и изкарва повече. И това не е никаква комплексарщина, а такава е социалната динамика. Ако искате да мразите някого, не мразете жените или мъжете или тоя, който ви казва истината в очите, а мразете самата игра.

на 24.04.2022 г. в 10:11, АСПЕКТ написа:

Човек, яко си се травматизирал. Явно, още от детството ти.

Имаш комплекси. Няма да гласувам за тази анкета, защото както има мъже, които не умеят, така има и жени които не умеят така нареченото управление на парите. По закон всички сме равноправни. Също така анкетата е дискриминационна. Сексистка.

Благодарение на такива като тебе, все още жените взимат по-малко пари, за същата работа, която върши мъжа. Защото е била жена. И хората измислят всякакви стимули.

Няма да гласуваш, защото нямаш мнение, нямаш база, нямаш житейски опит. На теб още майката ти дава джобни, и ти налива в главата, че трябва да я слушаш за всичко. В моята компания, работят доста жени и взимат колкото мъжете, но нивото им на ефективност не е колкото на мъжете. И комплексирани от тоя факт, ходят доносничат на шефовете, правят интриги са да се наложат. Вчера бяхме извикани трима мъже от нашия екип при шефовете, заради една некадърница, която ни спъва работата и обвини нас за това, даже  дори системата на компанията, че трябвало да я настроят на нейното темпо. Разплака се с цел манипулации. Женските сълзи в днешни времена са не от любов или мъка, а да нараняват. Много мъже  и то кадърни и вече изхвърчаха от нашата компания заради тия толеранси! Айде стига!

току-що, АСПЕКТ написа:

Христо Радевски

Запитали един пророк
(то било нявга в древността) -
кое той смята на света
за най-опасния порок:
предателството, клеветата,
убийството или разврата?

Набърчил своя древен лик
и - сякаш тоз въпрос е чакал -
отвърнал мъдрият старик:
- Властта в ръцете на простака!

1937

Добре го казал тоз пророк,
и даже тоз въпрос е чакал,
на хората да служи за урок,
властта в ръцете на простака!

А, днес на власт са все жени,
животът уж да бъде сладък,
но, сполетяват ни злини,
със този женски мозък гладък!

"Жената е недовършен мъж"! - Аристотел!

"Единственото оправдание за съществуването на жената е в способността и да съдейства на мъжа при детесъздаването, макар не като действена причина, а само като пасивна приемница на плода. Във всяка друга дейност по-добър помощник на мъжа е друг мъж. Жената е Божие създание, тя обаче е несъвършен човек"! - Тома от аквино!

току-що, Христофор_първи написа:

Дори в първия пост съм го написал, че съм срещал жени, които доста добре боравят с пари, но една жена би имала респект от мъж, който борави по-добре от нея с пари, и изкарва повече. И това не е никаква комплексарщина, а такава е социалната динамика.

Колкото и добре да боравят жените с пари и с всичко останало, мъжете боравят по-добре от жените и това е доказано отдавна. Матриархат не е имало никога и никога няма да има. Измислица е на феминистките, като бледа символика за някогашна власт на жените, щото били много повече от мъжете, които умирали от раните си след ловуване на животни, за да нахранят останалите. От зората на човечеството мъжът владее над жената и винаги така ще бъде, защото е по-умен и физически много по-силен от нея. Най-голямата грешка на мъжкия пол е, че допусна жените да гласуват с благословията на франкфуртската школа на Херберт Маркузе-по-зъл мъжемразец и от Маркс, и с това им поднесе властта на тепсия. Женският електорат заедно с мъжете мазохисти и останалата извратена сволоч са много повече от нормалните и умни мъже. За това днес се гласуват извратени женски закони, за репрпесии над мъжката същност. Още по времето на Атлантите и следващите цивилизации мъжете не са разрешавали на жените да гласуват и да бъдат съдии при спор, защото са знаели, че са неспособни да вземат правилни решения и да управляват силата на мъжете чрез власт, която по природа не им се полага!

@herkules2, никът ти от комплес за малоценност ли си си го закачил?

преди 55 минути, herkules2 написа:

Матриархат не е имало никога и никога няма да има.

Дали?

Само още един въпрос - каква религия изповядваш?

току-що, цър-вул написа:

@herkules2, никът ти от комплес за малоценност ли си си го закачил?

Дали?

Само още един въпрос - каква религия изповядваш?

Ако си ме чел от самото начало тук, щеше да знаеш, че този прякор ми го измислиха в средния курс. За каква малоценност говориш? Сбиха се двама съученици, аз отидох да ги разтървавам, а те нападнаха мен. Натръшках ги и двамата и от тогава станахме най-добри приятели. Така ми измислиха този прякор. Колкото и да не ти се вярва, физически силен бях много, и още съм! А твоят ник от надценяване на способностите ти ли си го сложил или от малоценност? В тази тема обясних, че съм кръстен в църква и децата ми също. Християнин съм, и уважавам християнските ценности и традиции. Но, ако си мислиш, че някоя феминистка ще ми удари шамар и аз ще обърна и другата буза както е б библията, много се лъжеш. Имам си принципи....око за две и зъб за чене.  Колкото до матриархата, ето какво открих.

Цитат

По същество. Матриархат е имало и то доста - приблизително 5-6000 години. Започнал е около 10000 години пр.н.е и е бил специфично обусловен от доминиращата роля на жената в пещерите. Поради високата смъртност на мъжете от лов, рани причинени при лова и инфекции е имало моменти когато броя на жените е превишавал в пъти броя на мъжете. Като по-организирани те взели власта в свои ръце и започнали да командват положението. Мъжете са били използвани за три цели - лов, защита от хищници и възпроизводство. Културното развитие е било поето от жените. Като противовес мъжете са развили религията. Интересното е, че в началото върховното божество е било женско - Земята. Изобразена често като дебела или бременна жена - символ на живота. После вече знаем какво е станало с религиите...

Краят на матриархата е дошъл с края на хубавото време и ледниковите епохи. Бягайки от настъпващите ледове голяма част от жените загиват по пътя като по-слаби физически. Последвалите студени векове изравняват количеството мъже-жени по пътя на естествения отбор. Тогава мъжете вземат власта и не желаят да я пуснат повече. Счита се че е имало няколко опита да бъде възроден матриархата но без успех, - имаше дори филм по Дискавъри за това.

В уикито което си постнал няма нищо, което да доказва женско управление и власт над мъжете. Само предположения доукрасени от феминистките, както несъществуващите женските открития и изобретения! В днешно време едни извратени мъже с извратена идеология овластиха жените за да тормозят нормалните мъже и да се оформят слаби във всяко отношение държави, само че ти не искаш да го разбереш. Това няма да продължи дълго. Казват, жена не се удря с цвете. Това обаче не пречи на мъжа да я фрасне със саксията и да и строши главата. Защо си постнал клип за СА? Аз знам какво е отношението към жените там. В ОАЕ положението е същото. Бил съм там и знам какво е. В страни, където законите са шериат, жените правят каквото им разрешат мъжете. За това този свят е богат и животът там е прекрасен.

преди 36 минути, herkules2 написа:

Ако си ме чел от самото начало тук, щеше да знаеш, че този прякор ми го измислиха в средния курс. За каква малоценност говориш? Сбиха се двама съученици, аз отидох да ги разтървавам, а те нападнаха мен. Натръшках ги и двамата и от тогава станахме най-добри приятели. Така ми измислиха този прякор. Колкото и да не ти се вярва, физически силен бях много, и още съм! А твоят ник от надценяване на способностите ти ли си го сложил или от малоценност? В тази тема обясних, че съм кръстен в църква и децата ми също. Християнин съм, и уважавам християнските ценности и традиции. Но, ако си мислиш, че някоя феминистка ще ми удари шамар и аз ще обърна и другата буза както е б библията, много се лъжеш. Имам си принципи....око за две и зъб за чене.  Колкото до матриархата, ето какво открих.

В уикито което си постнал няма нищо, което да доказва женско управление и власт над мъжете. Само предположения доукрасени от феминистките, както несъществуващите женските открития и изобретения! В днешно време едни извратени мъже с извратена идеология овластиха жените за да тормозят нормалните мъже и да се оформят слаби във всяко отношение държави, само че ти не искаш да го разбереш. Това няма да продължи дълго. Казват, жена не се удря с цвете. Това обаче не пречи на мъжа да я фрасне със саксията и да и строши главата. Защо си постнал клип за СА? Аз знам какво е отношението към жените там. В ОАЕ положението е същото.

Бил съм там и знам какво е. В страни, където законите са шериат, жените правят каквото им разрешат мъжете.

За това този свят е богат и животът там е прекрасен.

Те за това и вече повечето западно европейки се думкат с африканци, и раждат африкански бебета, защото африканците са успяли да им се наложат.

Проблема е, че тъмните са некачествен ген.

Агресивни като животни, крадат, мързеливи, постоянно създават конфликти, друсат се масово, масово не спазват законите. Това са най-престъпния контингент в цял свят. Не случайно няма нито една богата тъмна държава. Масово бедни.

Читавите сред тях са рядко изключение.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.