Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой управлява по-добре парите? Мъжът или Жената?

Кой управлява по-добре парите? Мъжът или Жената? 5 гласували потребители

1. 1. Кой управлява по-добре парите? Мъжът или Жената?

• Мъжът
      40%
    • Жената
      60%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 3 минути, dioib написа:

Борда на директорите!!!

Ех, махнал си се от България и не знаеш кой е в борда ли?! :) 

Знам, но не е правилно жена да заема висок пост където и да е!

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Що, има мъже, които са женени и харчат по някакви леки жени, купуват им коли, дрънкулки, дрехи, докато жена му е вкъщи. Също така хазарт, алкохол. Взима детските и е на машинките.

Това ли е добро управление на парите от мъжете?

Дори и това е по-добре, от колкото жена да командва мъж у дома. Заради женските права, които жените според мен не трябва да имат, мъжете ги бият и убиват. Феминизмът кара мъжете да се пропиват, а след това бият и наказват наглите жени. Виж статистиката! Променило ли се е нещо, по-малко ли са очистените жени след скапаните женски закони? В Русия убийствата на жени намаля значително, след премахване на закона за домашното насилие над жените!

преди 7 минути, dioib написа:

В тоя случай: Христос е възкръснал, но явно ти не.... :) 

Е, още не съм умрял, че след това да възкръсна.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Пример за добро харчене на парите. Децата и жената гладни, а мъжо пръска парите по леки жени. Защото е мъж.

Така е, мъжът си е мъж и ще постига своето с физическа сила. Жените в това положение да се сърдят на правата си. През патриархално време не нямало такова положение в такава степен. Както си постилат жените така ще си лягат!

преди 7 минути, АСПЕКТ написа:

Дано да не види, какво пишеш във форума. С твоята мизогиния. Даже приветстваш да се убият всички жени. Пардон, с твоята риторика и стил на писане. Социопатска. Ще те цитирам. ([<<^^Кървящи^^>>.)]

Е, то ти пак започваш старата песен на нов глас! Никъде не съм писал "да се убият всички жени"! Една гадна феминистка писа "Да се убият всички мъже и мъжки бебета"! Аз имам три жени у дома, как ще искам да ги убият? То и без това в много страни по света (и забележи, в повечето феминистично-европейски, дори и в САЩ) мъжете прилагат фемицид, заради извратенията на феминизма! А, това че жените са кървящи по цяла седмица и не умират си е факт неоспорим. Само че аз съм съгласен с това, не съм го писал лично!

преди 4 минути, цър-вул написа:

Но според теб! Не, че е правилен по принцип!!!

Всеки си има принципи. Явно твоите се различават от моите.

• Отговори 85
  • Прегледи 9,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• цър-вул
    цър-вул

Кой ти готви, кой ти пере насраните гащи. Ти си много задръстен, веее! Да кажеш нещо за Жана д'Арк, за Мария Кюри, за Индира Ганди, за Розалинд Франклин, за желязната лейди Тачър....?

• Човек, яко си се травматизирал. Явно, още от детството ти. Имаш комплекси. Няма да гласувам за тази анкета, защото както има мъже, които не умеят, така има и жени които не умеят така нареченото у

• От комплексарщината отърване няма, сигурно в Нидерландията и за пет цента го нямат и затова виси тука да ни досажда с тъпите си теми.

преди 8 минути, herkules2 написа:

Ако тя си го направи - Да, но ако някои мъже и дадат - Не!!!

Сега разбираш ли наклона или и ти си обречен (обременен с "третиполни" възгледи?! 

Мъжете и жените са равни!!!

Още като прочетох анкетата, ми стана ясно колко предубедено е заформена.
1. Не си уточнил за кои пари става дума! За лични, за корпоративни
2. Къде ти е отговорът "Не мога да преценя"

Ха, би ми било интересно в условия на матриархат къф щеше да го дървиш!

преди 8 минути, herkules2 написа:

Ама това е по твоите правила. А кой каза, че те са правилните?
И Хитлер е мислил, че неговите правила са правилните...

преди 11 минути, herkules2 написа:

Дори и това е по-добре, от колкото жена да командва мъж у дома. Заради женските права, които жените според мен не трябва да имат, мъжете ги бият и убиват. Феминизмът кара мъжете да се пропиват, а след това бият и наказват наглите жени. Виж статистиката! Променило ли се е нещо, по-малко ли са очистените жени след скапаните женски закони? В Русия убийствата на жени намаля значително, след премахване на закона за домашното насилие над жените!

Е, още не съм умрял, че след това да възкръсна.

Така е, мъжът си е мъж и ще постига своето с физическа сила. Жените в това положение да се сърдят на правата си. През патриархално време не нямало такова положение в такава степен. Както си постилат жените така ще си лягат!

Е, то ти пак започваш старата песен на нов глас! Никъде не съм писал "да се убият всички жени"! Една гадна феминистка писа "Да се убият всички мъже и мъжки бебета"! Аз имам три жени у дома, как ще искам да ги убият? То и без това в много страни по света (и забележи, в повечето феминистично-европейски, дори и в САЩ) мъжете прилагат фемицид, заради извратенията на феминизма! А, това че жените са кървящи по цяла седмица и не умират си е факт неоспорим. Само че аз съм съгласен с това, не съм го писал лично!

Всеки си има принципи. Явно твоите се различават от моите.

Всички твои постове ми звучат като 

<<Дневникът на един луд >>от Гогол.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Записките_на_един_луд

И са доста страшни и притеснителни за четене.

преди 1 минута, цър-вул написа:

Още като прочетох анкетата, ми стана ясно колко предубедено е заформена.

То и ти подхождаш с предубедено, така че добре дошъл при човеците ... :) 

преди 2 минути, цър-вул написа:

Не, не е предубедено. Заглавието говори само за темата...

Само Христос е съвършен!!! ;)

преди 2 минути, цър-вул написа:

Кой каза? Кой е по-съвършен - Христос или Зевс, или Буда?

Един е Бог и един е неговия син на този свят. ;) 

:) 

п.п. Твърдя го с необходимото уважение към всички човеци... 

преди 1 час, цър-вул написа:

Кой ти готви, кой ти пере насраните гащи.

Ти си много задръстен, веее!
Да кажеш нещо за Жана д'Арк, за Мария Кюри, за Индира Ганди, за Розалинд Франклин, за желязната лейди Тачър....?

Не се занимавай с болни мозъци. Безмислено е.

преди 28 минути, цър-вул написа:

Ама това е по твоите правила. А кой каза, че те са правилните?
И Хитлер е мислил, че неговите правила са правилните...

Правилата се променят, твоите и моите. Природата е решила мъжът да властва, а жената да се подчинява. Природните правила-закони са вечни и непроменими.

преди 30 минути, dioib написа:

Ако тя си го направи - Да, но ако някои мъже и дадат - Не!!!

Сега разбираш ли наклона или и ти си обречен (обременен с "третиполни" възгледи?! 

Мъжете и жените са равни!!!

Третополовите са също феми-творение. Феминизъм + третополови и останалата феми-сволоч днес налагат гадости и извратения с по-големия си електорат. Няма как женският пол да владее над мъжкия, ако мъжете не го допуснат. Мъжете и жените никога няма да са равни, защото са с различна физиология, а мъжката е много по-съвършена от женската и е мултифункционална, относно създаването на блага за човечеството. Мен не ме брой. Аз само казвам, че феминизмът е кауза пердута! Не вярвам мъжете да продължат да търпят женската гавра с мъжкия облик. Пак ще ти дам пример с Афганистан! Какво стана? 20 години насилствен извратен феминизъм под дулата на оръжията, насила набутани жени в парламента, щото били равни. Хиляди женски съдии, осъдили много мъже за домашно насилие, вкарали ги по затворите и оставили хиляди семейства без препитание. Чак и министерсво на жената си направили, дето дори и при нас го няма. Някои от съдийките успяха да избягат, но повечето от тях си получиха заслуженото. В този мъжки свят, жена да обиди и осъди мъж е равносилно на кръвоносна-смъртоносна обида. Да ги видим там жените как отново ще станат равни-равноправни с мъжете? И не е само там. По целия свят мъжете се събуждат от летаргията си, а глобализъм, феминизъм и останалите изми скоро ще плащат пра-скъпо за мръсотията и гаврата с човечеството-мъжете!

преди 43 минути, цър-вул написа:

Не, не е предубедено. Заглавието говори само за темата...

И какво му е на заглавието? Или смяташ, че цензурата е много подходяща, за да не се коментират женските извращения? След войната с Украйна, ако не стане ядрена война (да пази Господ), войната ще е м/у половете. До сега е само фиктивна, но ще стане открита. И, познай кой ще я спечели? Дори и ти ще се отметнеш от приказките си, когато на истинските мъже търпението се изчерпа и решат да сложат жените, където им е мястото! Светът на глобалистите се свива, а патриархатът се възражда. Ислямският свят се увеличава стремително и никога няма да допусне женска гавра с мъжкия пол!

преди 3 часа, herkules2 написа:

Заради такива като теб, мъжете бият и убиват жени. Няма такова нещо, като равенство м/у половете, няма, и никога няма да има. Мъжът е физически много по-силен и по-умен от жената, като пол, природна даденост! Мръсотията на феминизма унищожава бавно западния извратен свят, където не остана нищо ценно, освен еврогейските фемино-хомосекуални ценности. Да е жив и здрав Путин, спасението е в Русия. Христос Воскресе!

http://dpbkarlukovo.bg/

Тук ще ти отговорят най добре да ли мъжете и жените са равни. Но ми се струва че ще затрудниш хората и по скоро, ще вдигнат ръце и ще кажат предаваме се. По твойта логика жените са само за разплод и едва, ли не това са някакви извънземния изчадия, едва ли не за еднократна употреба и после айде в коша или дупката за по лесно.

Зависи. Не става въпрос дали си мъж или жена, а как си възпитан. Ако си глупав човек, който живее "за мига"/"за момента", и не може да прави планове за бъдещето си, ще профукваш всичко сега и на момента, без значение дали си мъж или жена. Ако си човек, който е сериозен и стабилен и има ясни планове за бъдещето си, тогава ще знаеш какво да правиш с парите си - без значение дали си мъж или жена.

ЕДИТ: Забравих да поясня нещо. Ако човек живее в държава като България, няма значение дали е мъж, или жена, или как е възпитан - човекът пари няма да има, колкото и да пести и колкото да му се иска да пести. Когато "заплатата" е точно толкова колкото да не умреш, но не е достатъчна да създадеш финансова сигурност и стабилност, пари няма да имаш, тъй като не е възможно.

преди 4 часа, herkules2 написа:

Заради такива като теб, мъжете бият и убиват жени. Няма такова нещо, като равенство м/у половете, няма, и никога няма да има. Мъжът е физически много по-силен и по-умен от жената, като пол, природна даденост! Мръсотията на феминизма унищожава бавно западния извратен свят, където не остана нищо ценно, освен еврогейските фемино-хомосекуални ценности. Да е жив и здрав Путин, спасението е в Русия. Христос Воскресе!

Заминаваш ли за Расия ? Дано Путлер ти уреди реална блядка там има много. Дано се намери и за теб

преди 4 минути, vlado1985 написа:

http://dpbkarlukovo.bg/

Тук ще ти отговорят най добре да ли мъжете и жените са равни. Но ми се струва че ще затрудниш хората и по скоро, ще вдигнат ръце и ще кажат предаваме се. По твойта логика жените са само за разплод и едва, ли не това са някакви извънземния изчадия, едва ли не за еднократна употреба и после айде в коша или дупката за по лесно.

Владо, доста си по-малък на години от мен, ако си 85-та. Дядо ми на времето казваше "От зелена тиква семе не ща"! Мястото където ме пращаш е само за теб и такива като теб. Жените ще станат равни с мъжете, когато цъфнат налъмите. То заради това по-голямо женско равенство чрез законите сме на това дередже. Колко психиатрични клиники имаше преди демокрацията и преди ти да се родиш, и колко пациенти имаше тогава и сега? За да се оправи днес положението е нужна дееманципация. Много ще е трудно, но не е невъзможно.

преди 4 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Зависи. Не става въпрос дали си мъж или жена, а как си възпитан. Ако си глупав човек, който живее "за мига"/"за момента", и не може да прави планове за бъдещето си, ще профукваш всичко сега и на момента, без значение дали си мъж или жена. Ако си човек, който е сериозен и стабилен и има ясни планове за бъдещето си, тогава ще знаеш какво да правиш с парите си - без значение дали си мъж или жена.

Прощавай, ама много зависи от това, дали си мъж или жена! Възпитанието е от съществено значение, но си има мъжка и женска работа, като мъжете могат дори по-добре да вършат женската с изключение на това да раждат, докато жените никога не могат да работят наравно с мъжете, колкото и да им се иска. За това и не трябва да получават пари колкото мъжете за всяка работа и заеман пост. Днес дори и армията ни опропастиха, щото и те можели, като мъжете. Ще чакам аз жена -войник да ме пази, жена-пожарникар да ме спасява от огъня, женски строител-работник да ми строи жилището, женски хирург да ме оперира (пази Боже на не ми се налага), женски автомонтьор да ми ремонтира колата и в ред други професии жена да замества мъж, хайде холан! Полът е от голямо значение, а жените не са способни на качествена работа колкото мъжете!

преди 5 минути, Coco1 написа:

Заминаваш ли за Расия ? Дано Путлер ти уреди реална блядка там има много. Дано се намери и за теб

Ти и тук ли дофтаса бе, я бегом да лъжеш в другата тема, как укро-нацистите отстъпвайки всеки ден побеждават руснаците. Не се тревожи, като свърши войната пак ще ходя но Москва, а може и до Одеса, Киев и останалите руски градове!

преди 3 минути, herkules2 написа:

Ти и тук ли дофтаса бе, я бегом да лъжеш в другата тема, как укро-нацистите отстъпвайки всеки ден побеждават руснаците. Не се тревожи, като свърши войната пак ще ходя но Москва, а може и до Одеса, Киев и останалите руски градове!

Ти не си спирал да пътуваш, ти си от групата на виртуалните туристи, женени за виртуалната Олга.

преди 9 минути, Coco1 написа:

Нали знаеш, че колкото и да се подиграваш на Русия, като използуваш слова като "Расия" и "Путлер", Русия си остава водеща икономика, милиони пъти по-добра от Булгаристанската икономика, тук в Булгаристан, както и Русия си остава индустриална държава с национален интерес и суверен, докато в Булгаристан тези две неща са унищожени от колонизаторите, които в момента се опитват да подкопаят Русия, също. Русия също така е износител на ценни материали, а Бултгаристан на какво е износител? Износител на прасета, и вносител на боклука на различни Европейски държави. Ама че работа...

преди 1 минута, bootlicker (Мазния) написа:

Нали знаеш, че колкото и да се подиграваш на Русия, като използуваш слова като "Расия" и "Путлер", Русия си остава водеща икономика, милиони пъти по-добра от Булгаристанската икономика, тук в Булгаристан, както и Русия си остава индустриална държава с национален интерес и суверен, докато в Булгаристан тези две неща са унищожени от колонизаторите, които в момента се опитват да подкопаят Русия, също. Русия също така е износител на ценни материали, а Бултгаристан на какво е износител? Износител на прасета, и вносител на боклука на различни Европейски държави. Ама че работа...

Кога заминаваше за Расия, руски език на фронта няма да ти трябва

преди 4 минути, herkules2 написа:

Владо, доста си по-малък на години от мен, ако си 85-та. Дядо ми на времето казваше "От зелена тиква семе не ща"! Мястото където ме пращаш е само за теб и такива като теб. Жените ще станат равни с мъжете, когато цъфнат налъмите. То заради това по-голямо женско равенство чрез законите сме на това дередже. Колко психиатрични клиники имаше преди демокрацията и преди ти да се родиш, и колко пациенти имаше тогава и сега? За да се оправи днес положението е нужна дееманципация. Много ще е трудно, но не е невъзможно.

Да ли съм 85 набор или не няма значение и незнам как така реши че съм по малък от теб? може и да съм по голям от теб но без да се усещаш. А относно карлуково там не ме искат но теб с удоволствие ще те приемат.

Особено с този си пост за Афганистан пишеш ама какво пишеш и ти незнаеш. Как така ти дойде на акъла да пишеш глупости, на изуст все едно сега създаваш, стихотворение на тъпотията. Как така реши да сравняваш държава и то която, е ислямска а тя е населена от фанатици. Все едно сега както днес е празник да хвърли някой яйце в джамията и братята ще му се зарадват много на ли се сещаш че ще скочат и ще се избият един друг кой да вземе яйцето и цял ден ще има псувни на йебанджийски. Но забравих че ти си ограничен и това няма да го разбереш та и да ти обяснявам няма смисъл все едно говоря на кокошка в цикъл а тя се върти като пумпал и се чуди да ли да снася или не.

преди 11 минути, Coco1 написа:

Кога заминаваше за Расия, руски език на фронта няма да ти трябва

Ако не говоря руски, как ще се разбирам с рускинчетата какво ще правим? 🥰😍😋💖

преди 5 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Избери си най-накрая един от двата профила които използваш, и си ползвай само единият!

преди 4 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Стягай багажа те блядките разбират всеки чужденец. Ма ако зад тоя комп от тролстване си станал 200 кила е друг въпрос.

Тряя да си доста тъп за делиш тия способности на полове.
Най малкото и сред двата пола има както хора с акъл така и такива без акъл.

преди 7 часа, Христофор_първи написа:

От доста мои познати семейни чувам, че жените им управляват семейния бюджет. Вика аа тя жената държи парите, защото аз веднага им намирам място

Абсолютно точно! Затова гледаш да скатаеш някой стотак месечно, че иначе - лошо. Аз като взех телевизора, една вечер спах в караваната на двора - скандала беше космически :) 

преди 7 часа, Христофор_първи написа:

юздите на власт не се ли държи от мъжът, обречен си.

Той, коня като рипне - ти дръж юздите колкото си искаш

преди 8 часа, Христофор_първи написа:

От доста мои познати семейни чувам, че жените им управляват семейния бюджет. Вика аа тя жената държи парите, защото аз веднага им намирам място.

И въпреки, че и аз съм срещал доста жени, които са доста спестителни и пресметливи, юздите на власт не се ли държи от мъжът, обречен си. Моите наблюдения е, че в такива семейства мъжете са винаги с рога. Неизбежно е! 

Друг е въпроса, че не всеки може да управлява пари, обаче ако това се заложи в децата още от малки и по-точно в момчетата то шанса да имат тия пропуски като възрастни ще са доста по-малки. Защо ги учат в училище само на глупости, а не ги учат да се управят в живота. На запад ми харесва идеята, която са приложили за финансова култура на децата, като от малки ги учат да разполагат не само с пари, а ми и с благата около себе си, примерно хранителни продукти. Обаче, като пораснат пак жените им управляват парите, чисто и просто защото Матриархата е наложен модел за семейство на запад и точка.

Преди години се сещам за един случей, как продадох една кола на един софиянец, човек на около 45 години бачкаше в общината. Човека много я искаше тая кола, сумата беше малка някъде около 2000лв. и той се беше притиснил, че жена му няма да позволи, та изтегли пари от общата сметка без да каже на жена си, и в край сметка я купи, обаче после трябваше да го успокоявам с валерияни и да му давам идеи как да успокои жена си, като го види, че е купил кола. Казах му, да каже, че е служебна и после като и хареса возията и е в добро настроение да и каже, че я е откупил от общината на най-ниски безлихвени вноски.

И така ги държим мъжете тия юзди, че откакто съществува човечеството са загинали милиарди от воини, убийства, гавра, изнасилвания и каквото още се сетиш! 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.