Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой управлява по-добре парите? Мъжът или Жената?

Кой управлява по-добре парите? Мъжът или Жената? 5 гласували потребители

1. 1. Кой управлява по-добре парите? Мъжът или Жената?

• Мъжът
      40%
    • Жената
      60%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

От доста мои познати семейни чувам, че жените им управляват семейния бюджет. Вика аа тя жената държи парите, защото аз веднага им намирам място.

И въпреки, че и аз съм срещал доста жени, които са доста спестителни и пресметливи, юздите на власт не се ли държи от мъжът, обречен си. Моите наблюдения е, че в такива семейства мъжете са винаги с рога. Неизбежно е! 

Друг е въпроса, че не всеки може да управлява пари, обаче ако това се заложи в децата още от малки и по-точно в момчетата то шанса да имат тия пропуски като възрастни ще са доста по-малки. Защо ги учат в училище само на глупости, а не ги учат да се управят в живота. На запад ми харесва идеята, която са приложили за финансова култура на децата, като от малки ги учат да разполагат не само с пари, а ми и с благата около себе си, примерно хранителни продукти. Обаче, като пораснат пак жените им управляват парите, чисто и просто защото Матриархата е наложен модел за семейство на запад и точка.

Преди години се сещам за един случей, как продадох една кола на един софиянец, човек на около 45 години бачкаше в общината. Човека много я искаше тая кола, сумата беше малка някъде около 2000лв. и той се беше притиснил, че жена му няма да позволи, та изтегли пари от общата сметка без да каже на жена си, и в край сметка я купи, обаче после трябваше да го успокоявам с валерияни и да му давам идеи как да успокои жена си, като го види, че е купил кола. Казах му, да каже, че е служебна и после като и хареса возията и е в добро настроение да и каже, че я е откупил от общината на най-ниски безлихвени вноски.

• Отговори 85
  • Прегледи 9,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• цър-вул
    цър-вул

Кой ти готви, кой ти пере насраните гащи. Ти си много задръстен, веее! Да кажеш нещо за Жана д'Арк, за Мария Кюри, за Индира Ганди, за Розалинд Франклин, за желязната лейди Тачър....?

• Човек, яко си се травматизирал. Явно, още от детството ти. Имаш комплекси. Няма да гласувам за тази анкета, защото както има мъже, които не умеят, така има и жени които не умеят така нареченото у

• От комплексарщината отърване няма, сигурно в Нидерландията и за пет цента го нямат и затова виси тука да ни досажда с тъпите си теми.

преди 18 минути, Христофор_първи написа:

От доста мои познати семейни чувам, че жените им управляват семейния бюджет. Вика аа тя жената държи парите, защото аз веднага им намирам място.

И въпреки, че и аз съм срещал доста жени, които са доста спестителни и пресметливи, юздите на власт не се ли държи от мъжът, обречен си. Моите наблюдения е, че в такива семейства мъжете са винаги с рога. Неизбежно е! 

Друг е въпроса, че не всеки може да управлява пари, обаче ако това се заложи в децата още от малки и по-точно в момчетата то шанса да имат тия пропуски като възрастни ще са доста по-малки. Защо ги учат в училище само на глупости, а не ги учат да се управят в живота. На запад ми харесва идеята, която са приложили за финансова култура на децата, като от малки ги учат да разполагат не само с пари, а ми и с благата около себе си, примерно хранителни продукти. Обаче, като пораснат пак жените им управляват парите, чисто и просто защото Матриархата е наложен модел за семейство на запад и точка.

Преди години се сещам за един случей, как продадох една кола на един софиянец, човек на около 45 години бачкаше в общината. Човека много я искаше тая кола, сумата беше малка някъде около 2000лв. и той се беше притиснил, че жена му няма да позволи, та изтегли пари от общата сметка без да каже на жена си, и в край сметка я купи, обаче после трябваше да го успокоявам с валерияни и да му давам идеи как да успокои жена си, като го види, че е купил кола. Казах му, да каже, че е служебна и после като и хареса возията и е в добро настроение да и каже, че я е откупил от общината на най-ниски безлихвени вноски.

Човек, яко си се травматизирал. Явно, още от детството ти.

Имаш комплекси. Няма да гласувам за тази анкета, защото както има мъже, които не умеят, така има и жени които не умеят така нареченото управление на парите. По закон всички сме равноправни. Също така анкетата е дискриминационна. Сексистка.

Благодарение на такива като тебе, все още жените взимат по-малко пари, за същата работа, която върши мъжа. Защото е била жена. И хората измислят всякакви стимули.

От комплексарщината отърване няма, сигурно в Нидерландията и за пет цента го нямат и затова виси тука да ни досажда с тъпите си теми.

преди 39 минути, АСПЕКТ написа:

По закон всички сме равноправни. Също така анкетата е дискриминационна. Сексистка.

Благодарение на такива като тебе, все още жените взимат по-малко пари, за същата работа, която върши мъжа. Защото е била жена. И хората измислят всякакви стимули.

Заради такива като теб, мъжете бият и убиват жени. Няма такова нещо, като равенство м/у половете, няма, и никога няма да има. Мъжът е физически много по-силен и по-умен от жената, като пол, природна даденост! Мръсотията на феминизма унищожава бавно западния извратен свят, където не остана нищо ценно, освен еврогейските фемино-хомосекуални ценности. Да е жив и здрав Путин, спасението е в Русия. Христос Воскресе!

Израснал съм в семейство, в което жените са способни на пълно разхищение и никаква преценка колко и за какво да се харчи (майка ми и баба ми) и постоянно нямаха пари. В същото време при мъжете в семейството (дядо ми, вуйчо ми, баща ми, както и аз) сме на точно противоположната страна - всичко се изчислява преди да се даде за да не стане фал. Жена ми е изключително премерен човек относно харченето (като мен), а е жена.

Така че, това е толкова относително - до характера и акъла на човек е.

преди 1 час, Христофор_първи написа:

Управлява ги този, който мисли и има мозък в главата си. Хайде спри вече с това разделение на мъжете и жените. 

преди 58 минути, herkules2 написа:

Заради такива като теб, мъжете бият и убиват жени. Няма такова нещо, като равенство м/у половете, няма, и никога няма да има. Мъжът е физически много по-силен и по-умен от жената, като пол, природна даденост! Мръсотията на феминизма унищожава бавно западния извратен свят, където не остана нищо ценно, освен еврогейските фемино-хомосекуални ценности. Да е жив и здрав Путин, спасението е в Русия. Христос Воскресе!

Ако е така, тогава защо Господ е създал жената? Умнико? След като мъжът сам си е пълноценен. И изгражда една 100 процентова система? Умнико?

Вие убивате жените и ги малтретирате. Вие, смисъл, ти и оня от Нидерландия, където се е преселил в ниската Земя.

преди 25 минути, АСПЕКТ написа:

Ако е така, тогава защо Господ е създал жената? Умнико? След като мъжът сам си е пълноценен. И изгражда една 100 процентова система? Умнико?

Вие убивате жените и ги малтретирате. Вие, смисъл, ти и оня от Нидерландия, където се е преселил в ниската Земя.

Виж сега "умнико"! Първо какво е Господ? И, дали той е създал въобще нещо, или целият жив свят се самосъздава, сле като се се появяват условия за живот? Мъжът си е пълноценен за разлика от жената. Предназначението на жената е единствено за продължаване на човешкия род и с това се изчерпва нейната стойност, но и това продължение сигурно ще може след време и без женско участие. Всичко на този свят е създадено от мъжа, жената само го следва. Чрез феминизма жените спекулират с детеродната си функция, и мъжкият гений трябва да реши този проблем! Big Bang дали е имало или е нямало все още никой не може да докаже 100%. Има теории за едното и другото. Истински религиозните хора са добри по душа и не мислят зло на никого. Аз жена не съм убивал нито съм малтретирал, но за да го правят другите мъже, сигурно си има причина! Имам си ги три жени у дома, а днес празнувахме Великден и вече раздигнаха масата.

Банката!!!

Аз казах!!!

п.п. Какви някакви човеци ке ми слагаш бе оландецууу ... :) 

преди 19 минути, herkules2 написа:

Виж сега "умнико"! Първо какво е Господ? И, дали той е създал въобще нещо, или целият жив свят се самосъздава, сле като се се появяват условия за живот? Мъжът си е пълноценен за разлика от жената. Предназначението на жената е единствено за продължаване на човешкия род и с това се изчерпва нейната стойност, но и това продължение сигурно ще може след време и без женско участие. Всичко на този свят е създадено от мъжа, жената само го следва. Чрез феминизма жените спекулират с детеродната си функция, и мъжкият гений трябва да реши този проблем! Big Bang дали е имало или е нямало все още никой не може да докаже 100%. Има теории за едното и другото. Истински религиозните хора са добри по душа и не мислят зло на никого. Аз жена не съм убивал нито съм малтретирал, но за да го правят другите мъже, сигурно си има причина! Имам си ги три жени у дома, а днес празнувахме Великден и вече раздигнаха масата.

Феминизъм пак ти казвам е обширна тема и не може да я обобщиш в една тема. Както не можеш да обобщиш религията в една единствена тема. Има крайни ревностни християни, има и крайни ревностни мюсюлмани.

Това, че феминизъм се облича в едни други дрехи, не я прави крайно радикална. Новите дрехи я правят такава.

Относно Господ, Библия, изкуствен интелект (дали сме препрограмирани от Господ, какво е ДНК), кой е Той, или коя е Тя? Има си теология, има и защита на религията.  Апологетика.  

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Апологетика

Има си археология, история. Алхимия. Всеки може да си извади някаква преценка.

Ти също спекулираш с твоите органи и надмощието, уж което имаш, като мъж.

преди 17 минути, herkules2 написа:

Предназначението на жената е единствено за продължаване на човешкия род и с това се изчерпва нейната стойност,

Кой ти готви, кой ти пере насраните гащи.

преди 18 минути, herkules2 написа:

Виж сега "умнико"!

Ти си много задръстен, веее!
Да кажеш нещо за Жана д'Арк, за Мария Кюри, за Индира Ганди, за Розалинд Франклин, за желязната лейди Тачър....?

преди 15 минути, цър-вул написа:

Не е задръстен, а не е покръстен. ;) 

Бил съм като него и ми е било широко около врата, но намерих Любовта. 

Не може всички да знаем какво е Любов и с кой да я споделим до дните ни на този свят. ;) 

преди 23 минути, АСПЕКТ написа:

Феминизъм пак ти казвам е обширна тема и не може да я обобщиш в една тема.

Темата не е за феминизма!!! 

Това, че той мисли, че мъжът по може да се справя с парите е друга тема, защото жените харчат парите по неправилни хора, а по това което се рекламира. 

преди 1 минута, dioib написа:

Банката!!!

Аз казах!!!

п.п. Какви някакви човеци ке ми слагаш бе оландецууу ... :) 

Това е така, но зависи кой управлява банката, мъже или жени?! В Афганистан изгониха жените от всякъде и мъже заеха тяхното място. Да не би да работят по зле от жените? Това, че американците им блокираха парите няма да върне жените обратно на работа. Всеки женски протест там е забранен от правителството и се наказва със смърт. Много правилен подход. Това е мъжка държава и ще продължи да съществува, като такава, колкото и да се пънат САЩ да налагат насила с оръжие феминизъм. Мъжкото търпение се изчерпа и талибаните сложиха ред в страната. Никакви американци повече на афганистанска земя. Край с феминизма на тяхна територия!

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Това, че феминизъм се облича в едни други дрехи, не я прави крайно радикална.

Относно Господ, Библия, изкуствен интелект (дали сме препрограмирани от Господ), кой е Той, или коя е Тя? Има си теология, има и защита на религията.  Апологетика. 

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Апологетика

Феминизмът не е крайно радикален, защото жените са физически по-слаби от мъжете. Ако бяха силният пол, тогава аз и ти нямаше да можем да пишем в този форум. Въпреки всичко, феминизмът нанесе и продължава да нанася огромни вреди-щети на света. Много мъже станаха мазохисти и подкрепят тази уродлива идеология. До кога ли ще продължава тази извратения? Трябва ли такива, като талибаните да дойдат и да ни спасят от тази гадост, след като мъжете в западния свят не могат да се справят сами?

преди 2 минути, цър-вул написа:

Да кажеш нещо за Жана д'Арк, за Мария Кюри, за Индира Ганди, за Розалинд Франклин, за желязната лейди Тачър....?

Явно ти си по-задръстен и от ника ти. Тези жени дето си изброил пет пари не струват и са били много вредни за света. Мария Склодовска изплагиатства от мъжа си всичко и си го приписва, като нейна заслуга. (Има апокрифи, които все някога ще излязат на яве, учителят по химия ни го каза някога). После организира смъртта му, кочияшът го прегазва. Жана Д,Арк е само талисман за френските войски, а и знаеш как свършва животът и, ако се вярва на уикито! Тачър е най-гадното мразено нещо за англичаните. След войната с Аржентина икономиката в страната достига дъното. Народът ликува, след като тя умира с лозунги...."най-после кучката умря"! Индира Ганди онаследява поста благодарение на баща си. Застреляна е от собствените си телоохранители, също като Беназир Бхуто. Така свършват жените, осмелили се да се поставят наравно с мъжете, че и по-високо дори. Мога да изброявам още за женската некадърност, но и това ти стига. Сега си помисли, кой е задръстен

преди 2 минути, dioib написа:

Не може всички да знаем какво е Любов и с кой да я споделим до дните ни на този свят. ;) 

Напротив! Кръстен съм в църква с живи кръстници още. Имам църковно и гражданско свидетелство за брак. Децата ми пак са кръстени в църква. Аз също станах кръстник на приятелско семейство. На мен винаги ми е било широко около врата. Ожених се преди повече от 26 години. Жена ми се влюбила в мен и след като аз си я разпечятях се ожених за нея. И до днес никога не сме имали спор за нещо. Любовта на мъжа минава през стомаха, а тя ми готви много вкусно и аз си я обичам!

преди 1 минута, herkules2 написа:

Това е така, но зависи кой управлява банката, мъже или жени?!

Борда на директорите!!!

Ех, махнал си се от България и не знаеш кой е в борда ли?! :) 

преди 14 минути, dioib написа:

Темата не е за феминизма!!! 

Това, че той мисли, че мъжът по може да се справя с парите е друга тема, защото жените харчат парите по неправилни хора, а по това което се рекламира. 

Що, има мъже, които са женени и то с деца,  и харчат по някакви леки жени, купуват им коли, дрънкулки, дрехи, курорти, докато жена му е вкъщи и му пере гащите. Също така хазарт, алкохол. Взима детските и е на машинките, с кутия Малборо. Първа писта. 

Това ли е добро управление на парите от мъжете? 

Примерно?

преди 2 минути, herkules2 написа:

Кръстен съм в църква с живи кръстници още.

В тоя случай: Христос е възкръснал, но явно ти не.... :) 

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Що, има мъже, които са женени и харчат по някакви леки жени

Е, щом са леки к'во да му пука?! -> Не съди този който може с повече жени ... 

преди 2 минути, dioib написа:

В тоя случай: Христос е възкръснал, но явно ти не.... :) 

Е, щом са леки к'во да му пука?! -> Не съди този който може с повече жени ... 

Пример за добро харчене на парите. Децата и жената гладни, а мъжо пръска парите по леки жени. Защото е мъж.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Пример за добро харчене на парите. Децата и жената гладни, а мъжо пръска парите по леки жени. Защото е мъж.

За кои мъже говориш???? От кой народ или потекло???

преди 9 минути, herkules2 написа:

Това е така, но зависи кой управлява банката, мъже или жени?! В Афганистан изгониха жените от всякъде и мъже заеха тяхното място. Да не би да работят по зле от жените? Това, че американците им блокираха парите няма да върне жените обратно на работа. Всеки женски протест там е забранен от правителството и се наказва със смърт. Много правилен подход. Това е мъжка държава и ще продължи да съществува, като такава, колкото и да се пънат САЩ да налагат насила с оръжие феминизъм. Мъжкото търпение се изчерпа и талибаните сложиха ред в страната. Никакви американци повече на афганистанска земя. Край с феминизма на тяхна територия!

Феминизмът не е крайно радикален, защото жените са физически по-слаби от мъжете. Ако бяха силният пол, тогава аз и ти нямаше да можем да пишем в този форум. Въпреки всичко, феминизмът нанесе и продължава да нанася огромни вреди-щети на света. Много мъже станаха мазохисти и подкрепят тази уродлива идеология. До кога ли ще продължава тази извратения? Трябва ли такива, като талибаните да дойдат и да ни спасят от тази гадост, след като мъжете в западния свят не могат да се справят сами?

Явно ти си по-задръстен и от ника ти. Тези жени дето си изброил пет пари не струват и са били много вредни за света. Мария Склодовска изплагиатства от мъжа си всичко и си го приписва, като нейна заслуга. (Има апокрифи, които все някога ще излязат на яве, учителят по химия ни го каза някога). После организира смъртта му, кочияшът го прегазва. Жана Д,Арк е само талисман за френските войски, а и знаеш как свършва животът и, ако се вярва на уикито! Тачър е най-гадното мразено нещо за англичаните. След войната с Аржентина икономиката в страната достига дъното. Народът ликува, след като тя умира с лозунги...."най-после кучката умря"! Индира Ганди онаследява поста благодарение на баща си. Застреляна е от собствените си телоохранители, също като Беназир Бхуто. Така свършват жените, осмелили се да се поставят наравно с мъжете, че и по-високо дори. Мога да изброявам още за женската некадърност, но и това ти стига. Сега си помисли, кой е задръстен

Напротив! Кръстен съм в църква с живи кръстници още. Имам църковно и гражданско свидетелство за брак. Децата ми пак са кръстени в църква. Аз също станах кръстник на приятелско семейство. На мен винаги ми е било широко около врата. Ожених се преди повече от 26 години. Жена ми се влюбила в мен и след като аз си я разпечятях се ожених за нея. И до днес никога не сме имали спор за нещо. Любовта на мъжа минава през стомаха, а тя ми готви много вкусно и аз си я обичам!

Дано да не види, какво пишеш във форума. С твоята мизогиния. Даже приветстваш да се убият всички жени. Пардон, с твоята риторика и стил на писане. Социопатска. Ще те цитирам. ([<<^^Кървящи^^>>.)]

АСПЕКТ имаш леко психично разстройство , запиши си час при психолог да ти лекува омразата към мъжете или омразата към пол-а ти че ако не се лекуваш навреме после ще издъниш сума ти пари за смяна на пола.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Даже приветстваш да се убият всички жени.

Без нацизъм моля!!!

преди 5 минути, Milkydead написа:

АСПЕКТ имаш леко психично разстройство , запиши си час при психолог да ти лекува омразата към мъжете или омразата към пол-а ти че ако не се лекуваш навреме после ще издъниш сума ти пари за смяна на пола.

Смени профила ли? Няма лошо. Единият, ако го баннат, ще пишеш с този.

Нямам омраза към мъжете, нито към жените. За един християнин, който поне така претендира, даже е и кръстен и е кръстник.

Трябва да знае, че пред Бог всички сме еднакви. Също така знае и отговорът на въпроса кой или какво е Бог? Би трябвало.

Нямам друг профил , сега се вижда дори в холивуд колко сексистко са законите срещу мъжете и докато пекът Джони Деп на бавен огън заради жена която му е дефекирала в леглото провала на няколко поколения жени увредени от феминизма лъсва пред всички , дори съдииката жена разбира се да отсъди в полза на Амбър , социалната и моралната победа ще е на страната на Деп.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.