Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой управлява по-добре парите? Мъжът или Жената?

Кой управлява по-добре парите? Мъжът или Жената? 5 гласували потребители

1. 1. Кой управлява по-добре парите? Мъжът или Жената?

• Мъжът
      40%
    • Жената
      60%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

1200px-Ursula_Von_der_Leyen_-_April_2022

• Отговори 85
  • Прегледи 9,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• цър-вул
    цър-вул

Кой ти готви, кой ти пере насраните гащи. Ти си много задръстен, веее! Да кажеш нещо за Жана д'Арк, за Мария Кюри, за Индира Ганди, за Розалинд Франклин, за желязната лейди Тачър....?

• Човек, яко си се травматизирал. Явно, още от детството ти. Имаш комплекси. Няма да гласувам за тази анкета, защото както има мъже, които не умеят, така има и жени които не умеят така нареченото у

• От комплексарщината отърване няма, сигурно в Нидерландията и за пет цента го нямат и затова виси тука да ни досажда с тъпите си теми.

току-що, Bubbles написа:

Е това жена ли е?

Е знаеш поговорката, че всяко стадо си има и мърша. Не е важно дали субектът е мъж или жена. Важното е какво може и какво прави.

Няма точен отговор на този въпрос. Както може умен мъж да се хване с глупава жена, така може и умна жена да се хване с глупак. 

вие високомерен г-н Костов , много добре знаете че мъжете са по-силни , по-умни , по-морални и еволюирали същества от жените и все пак сте прегърнал днешната културна догма че не може да се разглася неоспоримия факт на превъзходство на мъжката в сравнение с женската природа.Може да си вирите носа от аватара си , но това няма да ви направи по честолюбив!

току-що, Milkydead написа:

вие високомерен г-н Костов , много добре знаете че мъжете са по-силни , по-умни , по-морални и еволюирали същества от жените и все пак сте прегърнал днешната културна догма че не може да се твърди неоспоримия факт на превъзходство на мъжката в сравнение с женската природа.Може да си вирите носа от аватара си , но това няма да ви направи по честолюбив!

И точно защото сме по-умни, силни и морални от 1900 година досега се избиваме като говеда, а жените ни гледат мъжката работа. Прегледай Наполеоновите вони, първа и втора световна война, студената война, след това си размърдай мозъчните клетки и току виж си прогледнал. 

преди 3 минути, Milkydead написа:

взимам си думите назад всички жени са кралици

Не съм казвал такова нещо! Пак помисли!

Знаете ли какво , вместо да дрънкате врели некипели за жени които вършели мъжката работа(ква е тая работа сексистка работа че само за мъже е запазена не знам) вземете се оженете накрая за жена щом толкова ги обичате че сте готов да ги защитавате и умишлено да ръсите компромати срещу мъжете.
Аз съм направил своя избор , моята принадлежност е мъжка и в спорове между мъже и жени които жените постоянно провокират защитавам страната на мъжете

току-що, Milkydead написа:

Знаете ли какво , вместо да дрънкате врели некипели за жени които вършели мъжката работа(ква е тая работа сексистка работа че само за мъже е запазена не знам) вземете се оженете накрая за жена щом толкова ги обичате че сте готов да ги защитавате и умишлено да ръсите компромати срещу мъжете.
Аз съм направил своя избор , моята принадлежност е мъжка и в спорове между мъже и жени които жените постоянно провокират защитавам страната на мъжете

Отново не мислиш! Но това си е твой проблем. Хайде сега да видим, кое от следващите неща са женски работи - изгаряне на клада, разпъване на кръст, бесене, разчекване, поливане с катран и запалване и каквото там още се сетиш. Освен това по време на двете световни войни ВСИЧКО са вършили жените, защото ние великите мъже сме се стреляли и сме се убивали.  Искам да ме обориш поне с една вряла некипяла, защото аз мога да те оборя винаги и по всяко време. 

на 24.04.2022 г. в 16:38, vlado1985 написа:

Да ли съм 85 набор или не няма значение и незнам как така реши че съм по малък от теб? може и да съм по голям от теб но без да се усещаш. А относно карлуково там не ме искат но теб с удоволствие ще те приемат.

Просто педположих, защото ако си по-голям от мен нямаше да говориш глупостите за равенство и равноправие м/у половете, при положение, че мъжете все повече бият жените точно заради това, дтго се мислят за равни с мъжете. И не си мисли, че в Карлуково не те искат, може да си за 4-ти километър с това мислене, а там ще те заискат!

на 24.04.2022 г. в 16:38, vlado1985 написа:

Особено с този си пост за Афганистан пишеш ама какво пишеш и ти незнаеш. Как така ти дойде на акъла да пишеш глупости, на изуст все едно сега създаваш, стихотворение на тъпотията. Как така реши да сравняваш държава и то която, е ислямска а тя е населена от фанатици. Все едно сега както днес е празник да хвърли някой яйце в джамията и братята ще му се зарадват много на ли се сещаш че ще скочат и ще се избият един друг кой да вземе яйцето и цял ден ще има псувни на йебанджийски. Но забравих че ти си ограничен и това няма да го разбереш та и да ти обяснявам няма смисъл все едно говоря на кокошка в цикъл а тя се върти като пумпал и се чуди да ли да снася или не.

Какво му е на поста ми за Афганистан? Кое не е вярно и е глупост? И защо да не сравнявам и харесвам държава, която успя да ликвидира феминизма изключително бързо и изби съдийките-феминистки, осмелили се да озлочестят мъжете? Защо да не харесвам управлението на мъжете там и да искам и при нас мъжете да се консолидират и да ликвидират женската извратения? Кой е ограничен времето ще покаже, а ако ти си подобие на мъж величаещ женската извратения, то тогава е възможно ти да си кокошката в цикъл, като се въртиш като пумпал и да се чудиш да снасяш ли, след като кървиш кървиш.

на 24.04.2022 г. в 18:24, Bubbles написа:

Тряя да си доста тъп за делиш тия способности на полове.
Най малкото и сред двата пола има както хора с акъл така и такива без акъл.

За мен е тъп тоя, който смята, че жените имат способностите на мъжете. Вярно е, че има и мъже без акъл, но са малък процент, а жените с акъл са рядкост. Научих нещо интересно от един друг форум! Какво означава числото 125? Означавало, че женският пол като такъв има със 125 грама по-малко мозък. И те така относно женския акъл! Не напразно казват "хубава работа, ама женска"!

Ще дам само още един линк и ще напусна тази тема и ще ставя женомразците жулещи ......... да си мерят атрибутите.

Не г-не всички тези изобретения са направени първо от мъже , после жени са ги реизобретили , но нали са първите жени които са направили каквото и да е изобретение моментално влизат в историята на феминистичните успехи.

А относно финансите може сами да се уверите кой ги върти по-добре и кой на кой се надява.

преди 14 минути, Емил Костов написа:

Ще дам само още един линк и ще напусна тази тема и ще ставя женомразците жулещи ......... да си мерят атрибутите.

Само едно уточнение - COmmon Business-Oriented Language (COBOL) е програмен език, ан е точно софтуер. М/у другото - дори и сега се използват части от него

преди 2 минути, Milkydead написа:

реизобретили

Ей това счупи тъпомера!

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Само едно уточнение - COmmon Business-Oriented Language (COBOL) е програмен език, ан е точно софтуер. М/у другото - дори и сега се използват части от него

Ей това счупи тъпомера!

Няма смисъл просто. Оставане нарцисистите мъже да си мерят дупките.

на 24.04.2022 г. в 19:33, Емил Костов написа:

Отново не мислиш! Но това си е твой проблем. Хайде сега да видим, кое от следващите неща са женски работи - изгаряне на клада, разпъване на кръст, бесене, разчекване, поливане с катран и запалване и каквото там още се сетиш. Освен това по време на двете световни войни ВСИЧКО са вършили жените, защото ние великите мъже сме се стреляли и сме се убивали.  Искам да ме обориш поне с една вряла некипяла, защото аз мога да те оборя винаги и по всяко време. 

По време на двете световни войни някои дейности макар и с инско качество са ги вършели жените, защото мъжете са били на фронта. Изгарянето на клада през средновековието е било жизнено необходимо, за да не се допусне заразата като днешния феминизъм. Да, мъжете сме се убивали през войните пак заради женски капризи, за да се угоди на някои разпоретини, дето с оная си работа подстрекават мъжете да вършат лоши неща. Троянската война пак е избухнала заради жена!

на 24.04.2022 г. в 19:37, Емил Костов написа:

Хайде още простотия!!! Пропуснал си да споменеш и Ада лъвлейс, дето феминистките издигат в култ. Била първият програмист, щото превела инструкциите за работа със сметачната машина на Бабидж, който и е бил любовник тогава. Останалото от линка ти няма нужда да го коментирам. Нито чистачките за автомобила, нито пералнята или съдомиалнята са ги измислили жени. Някои изобретения са им били подарени от дядовци, чичовци или роднини, за да ги впишат, като женски изобретения. Кевлерът също е мъжко изобретение, а Стефани Куолек е изгонена от компанията поради некомпетентност и за нанесени материални щети! Като превъзнасяш женските способности жените няма да станат по-умни и по-способни. Светът в който живеем днес е мъжки. Всичко до сега в света е създадено от мъжете, нищо че и жените го ползват. Те, освен да раждат мъже, нищо друго качествено не могат да правят, доказано е в исторически план.

току-що, herkules2 написа:

По време на двете световни войни някои дейности макар и с инско качество са ги вършели жените, защото мъжете са били на фронта. Изгарянето на клада през средновековието е било жизнено необходимо, за да не се допусне заразата като днешния феминизъм. Да, мъжете сме се убивали през войните пак заради женски капризи, за да се угоди на някои разпоретини, дето с оная си работа подстрекават мъжете да вършат лоши неща. Троянската война пак е избухнала заради жена!

Хайде още простотия!!! Пропуснал си да споменеш и Ада лъвлейс, дето феминистките издигат в култ. Била първият програмист, щото превела инструкциите за работа със сметачната машина на Бабидж, който и е бил любовник тогава. Останалото от линка ти няма нужда да го коментирам. Нито чистачките за автомобила, нито пералнята или съдомиалнята са ги измислили жени. Някои изобретения са им били подарени от дядовци, чичовци или роднини, за да ги впишат, като женски изобретения. Кевлерът също е мъжко изобретение, а Стефани Куолек е изгонена от компанията поради некомпетентност и за нанесени материални щети! Като превъзнасяш женските способности жените няма да станат по-умни и по-способни. Светът в който живеем днес е мъжки. Всичко до сега в света е създадено от мъжете, нищо че и жените го ползват. Те, освен да раждат мъже, нищо друго качествено не могат да правят, доказано е в исторически план.

Това е само един линк и нека е простотия! Няма смисъл да споря с болни мозъци. Ще го разбереш след време.

преди 4 минути, herkules2 написа:

По време на двете световни войни някои дейности макар и с инско качество са ги вършели жените, защото мъжете са били на фронта.

Как са трите виртуални жени

преди 1 минута, Coco1 написа:

Как са трите виртуални жени

Според теб, кой е събирал реколтата, произвеждал е боеприпаси и е работил във фабриките, когато мъжете са се биели?! Не са били виртуалните жени!!

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

току-що, Емил Костов написа:

Според теб, кой е събирал реколтата, произвеждал е боеприпаси и е работил във фабриките, когато мъжете са се биели?! Не са били виртуалните жени!!

Ама ти си пропуснал значи че задклавиатурния кукумицин имал три жени 

преди 11 минути, Емил Костов написа:

А защо считаш факта че жените са вършили работа която се плаща така или иначе и се върши от личен интерес , като доказателство за равенството им с мъжете.Каква изобщо е позицията ти ?Жените са равни на мъжете защото работят ?

на 24.04.2022 г. в 20:04, Емил Костов написа:

Това е само един линк и нека е простотия! Няма смисъл да споря с болни мозъци. Ще го разбереш след време.

То линкове пълни с простотии много. Болни мозъци са тези, които смятат жените за можещи колкото мъжете. Дадоха им права чрез които се гаврят с мъжката същност. Мъжете пък очистват най-гадните и така си отмъщават на женската наглост. Ето ти един виц от народопсихологията.

Цитат

Един мургав мъж от миллетя спрял с магарешка саруца пред общината. Отвързал магарето и го вързал за ел. стълб. Започнал да го бие пред смаяните минувачи. Кметът излязал и го попитал! - Защо биеш магарето бе?

- Ами за да стане кон и да върши работа колкото коня!

- Че магаре с бой може ли да стане кон бе?

- Ами ще трябва да може, щом жена чрез закон може да стане мъж и да замества изцяло мъжа!

преди 1 час, herkules2 написа:

Просто педположих, защото ако си по-голям от мен нямаше да говориш глупостите за равенство и равноправие м/у половете, при положение, че мъжете все повече бият жените точно заради това, дтго се мислят за равни с мъжете. И не си мисли, че в Карлуково не те искат, може да си за 4-ти километър с това мислене, а там ще те заискат!

Ти си предполагай каквото искаш на мен ми е все тая, и си го местя, от единия на другия крачол. И това което си написал мъжете по често биели, жените е върха на тъпотията. Кажи ми един мъж който посяга на жена и я бие това мъж ли е според теб ? Защо вместо да посяга на жена не посегне, на мъж аз ще ти отговоря. Щото не се знае на какъв екземпляр ще попадне и само докато е казал ък мък памперса е станал вече за сменяване и мирише та пушек се вдига. А относно карлуково наистина не ме искат преди време, както си пиехме с компания 2 мои много добри приятели пред мен звънят в лудницата да дойдат да си ме приберат. Бяха пуснали телефона на високоговорител и аз слушам всичко онези хорица от лудницата само казаха този и да ни го подарявате не го искаме дръжте си го. А за 4км 5км 6км и незнам си кой мисленето си ми е добре все още не съм я докарал до там че да прибегна до гинкобилоба.

преди 1 час, herkules2 написа:

Какво му е на поста ми за Афганистан? Кое не е вярно и е глупост? И защо да не сравнявам и харесвам държава, която успя да ликвидира феминизма изключително бързо и изби съдийките-феминистки, осмелили се да озлочестят мъжете? Защо да не харесвам управлението на мъжете там и да искам и при нас мъжете да се консолидират и да ликвидират женската извратения? Кой е ограничен времето ще покаже, а ако ти си подобие на мъж величаещ женската извратения, то тогава е възможно ти да си кокошката в цикъл, като се въртиш като пумпал и да се чудиш да снасяш ли, след като кървиш кървиш.

Как какво му е на постати за Афганистан та ти въобще не си в час и незнаш къде се намираш. Седнал нашия да ми пее за някаква ислямска държа пълна само с фанатици. А като ти харесва толкова държавицата ами отивай при тях ако искаш пускай една брадица смени религията ама с това ти мислене едва ли ще те вземат онези на сериозно най много да станеш нечия мъжка булка. И щом искаш и при нас да е като при тях то по логикатати си личи че си прикрит фанатик хора като теб с това мислене и желания са не смешни а направо жалки.

преди 5 минути, vlado1985 написа:

Как какво му е на постати за Афганистан та ти въобще не си в час и незнаш къде се намираш. Седнал нашия да ми пее за някаква ислямска държа пълна само с фанатици. А като ти харесва толкова държавицата ами отивай при тях ако искаш пускай една брадица смени религията ама с това ти мислене едва ли ще те вземат онези на сериозно най много да станеш нечия мъжка булка. И щом искаш и при нас да е като при тях то по логикатати си личи че си прикрит фанатик хора като теб с това мислене и желания са не смешни а направо жалки.

Ти ХеркулеШ не го ли знаеш, той е стар познайник и никой не му обръща внимание, кво му се вързваш?

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Ти ХеркулеШ не го ли знаеш, той е стар познайник и никой не му обръща внимание, кво му се вързваш?

Аз не му се връзвам но мъж да пише такива глупости че всеки мъж биел жена си е най голямата простотия. А тези които посягат на жени не са никакви мъже чисти комплексирани женчовци на които не им стиска да се изправят пред друг мъж а лаят като прегряхнали пинчери.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.