Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно агресията на пътя

Featured Replies

Добър вечер форум, 

Особенно в България агресията на пътя стана ежедневие и неизменна част от новинарската емисия в 19:00 по Нова. Агресия има и в западна европа. Нека разгледаме няколко казуса. Спомняте ли си боят на оковръстното, четири момчета в черно охрана на ,,Ториното,, набиват с метални палки един лекоатлет и жена му. И цяла България аууу тези лоши момчета охранители на наркодилъри набиват едно семейство и жена му. В крайна сметка се оказва, че лекоатлета и жена му се движили в крайна лява лента, и след премигване с дълги светлини на кортежа зад тях, те не са искали да се се престроят в дясно, после са хвърляли и шишета с минерална вода по момчетата. Накрая заслужено са изяли боя. После най- тежките присъди бля бля бля бандити, престъпници. Преди години имаше един случей във Враца, заради един клаксон и едно счупено огледало, един 17 годишен пубертет трениращ карате се взима за Жан Клод Ван Дам вади бокс и скача на бой на двама големи мъже, което си е опит за убийство. Бокса може да бъде смъртоносен. Те му отнемат бокса и почват да го бият. Все пак не забравяйте, че хората колкото и да сме цивилизовани, животинските инстикти в нас винаги ще си останат. Когато някой те заплашва със смърт, нормално е да отвърнеш със същото. Който нож вади от нож умира. Който бокс вади от бокс умора. Правилата на кармата бате. Дечкото почива, и ауууу големите лоши батковци отнели един млад живот. Е ми бате като се правиш на мъжкар, трябва да можеш да си носиш и последствията. Всъщност се оказва, че реално в тия случеи жертвата не е жертва, а агресор. А агресора не е агресор, а жертва. Аз сега също чакам да ме окаушат. Днес отивам да си взема от любимата китайска храна, имах наскоро други проблеми, бях кълбо от нерви. Имаше задръстване на един светофар, от друга улица без предимство излизаха други коли, пуснах една от тях, но следващата реших да не я пусна и затворих пътя, обаче тя даде ляв мигач и се оказа, че тя искала да просто да премине пред мен и да тръгне в другата посока. Аз не можех да дам на зад и направих жест с ръка с, който се извиних. Беше някаква 50 годишна дебелана  зад волана със злобна  муцуна. И започна нещо да крещи и да ме нарежда и ми посочи два средни пръста. Мореее като ми спря тока и ми пречерня. Дръпнах ръчната и ударих аварийни. Като излезнах и обелих очи, оная се уплаши и драсна обаче аз тръгнах да я гоня и тя се наби в една междинна част на кръстовището и ни напред ни назад. Исках да я изкарам обаче тя се заключи. И като почнах токати, балтии и колена по шофьроската врата и прозорец. Направих няколко вдлъбнатини във вратата обаче оная не излиза. Видях, че няма да стане работата и се върнах към мойта кола да взема щанга да и разбия прозореца да я изкарам, обаче където беше заседнала кръстовището се освободи и оная драсна с мръсна газ. Беше пълно с хора и всичко живо гледаше екшъна, може и да ме заснел някой и да ме окаушат тая вечер.  За мен случея е ясен. Каквото се повикало такова се обадило. Обаче законово как седят нещата?

• Отговори 63
  • Прегледи 5,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• plamen_petrov_80
    plamen_petrov_80

Ще ти носим цигари ...

• Емил Костов
    Емил Костов

Агресията, глупостта и катастрофите ги има навсякъде. Стига ръси глупости. 

• Емил Костов
    Емил Костов

Ама той трябва и да те бие че пресичаш неправилно.  Аз ако съм ще те бия, особено в натоварено движение. Аз не ми се мисли ако тръгнеш да пресичаш неправилно и засечеш натоварен 20 тонен камион, който

преди 1 час, Христофор_първи написа:

Добър вечер форум, 

Особенно в България агресията на пътя стана ежедневие и неизменна част от новинарската емисия в 19:00 по Нова. Агресия има и в западна европа. Нека разгледаме няколко казуса. Спомняте ли си боят на оковръстното, четири момчета в черно охрана на ,,Ториното,, набиват с метални палки един лекоатлет и жена му. И цяла България аууу тези лоши момчета охранители на наркодилъри набиват едно семейство и жена му. В крайна сметка се оказва, че лекоатлета и жена му се движили в крайна лява лента, и след премигване с дълги светлини на кортежа зад тях, те не са искали да се се престроят в дясно, после са хвърляли и шишета с минерална вода по момчетата. Накрая заслужено са изяли боя. После най- тежките присъди бля бля бля бандити, престъпници. Преди години имаше един случей във Враца, заради един клаксон и едно счупено огледало, един 17 годишен пубертет трениращ карате се взима за Жан Клод Ван Дам вади бокс и скача на бой на двама големи мъже, което си е опит за убийство. Бокса може да бъде смъртоносен. Те му отнемат бокса и почват да го бият. Все пак не забравяйте, че хората колкото и да сме цивилизовани, животинските инстикти в нас винаги ще си останат. Когато някой те заплашва със смърт, нормално е да отвърнеш със същото. Който нож вади от нож умира. Който бокс вади от бокс умора. Правилата на кармата бате. Дечкото почива, и ауууу големите лоши батковци отнели един млад живот. Е ми бате като се правиш на мъжкар, трябва да можеш да си носиш и последствията. Всъщност се оказва, че реално в тия случеи жертвата не е жертва, а агресор. А агресора не е агресор, а жертва. Аз сега също чакам да ме окаушат. Днес отивам да си взема от любимата китайска храна, имах наскоро други проблеми, бях кълбо от нерви. Имаше задръстване на един светофар, от друга улица без предимство излизаха други коли, пуснах една от тях, но следващата реших да не я пусна и затворих пътя, обаче тя даде ляв мигач и се оказа, че тя искала да просто да премине пред мен и да тръгне в другата посока. Аз не можех да дам на зад и направих жест с ръка с, който се извиних. Беше някаква 50 годишна дебелана  зад волана със злобна  муцуна. И започна нещо да крещи и да ме нарежда и ми посочи два средни пръста. Мореее като ми спря тока и ми пречерня. Дръпнах ръчната и ударих аварийни. Като излезнах и обелих очи, оная се уплаши и драсна обаче аз тръгнах да я гоня и тя се наби в една междинна част на кръстовището и ни напред ни назад. Исках да я изкарам обаче тя се заключи. И като почнах токати, балтии и колена по шофьроската врата и прозорец. Направих няколко вдлъбнатини във вратата обаче оная не излиза. Видях, че няма да стане работата и се върнах към мойта кола да взема щанга да и разбия прозореца да я изкарам, обаче където беше заседнала кръстовището се освободи и оная драсна с мръсна газ. Беше пълно с хора и всичко живо гледаше екшъна, може и да ме заснел някой и да ме окаушат тая вечер.  За мен случея е ясен. Каквото се повикало такова се обадило. Обаче законово как седят нещата?

Еййййййй,в този филм-няма нищо за пари.Отпускаш се!

Можеше да го измислиш...По-добре.Например:Подадох и сто евра от прозореца и тя ми врътна,една с...а на кръстовището.

преди 2 часа, Христофор_първи написа:

Особенно в България агресията на пътя стана ежедневие

Така е, и ще бъде. Няма полиция, няма закон, или ако има, никой не го спазва защото на първа линия са копелдачетата, на тате и мама дечицата! Защо на времето нямаше такива работи? Защото ще ти сменят някъде от бой физиономията и характера, че и декларация ще подпишеш, че са се отнасяли добре с тебе! Ха пак се сети да правиш подобни работи? Ще се сетиш ама на 36 -ти. А сега...а да, забравих че сме "демокрация".

народа е изнервен

е примерно вижда  ме че съм натоварен с 20 кг бажагаш

и пресичам неправилно  и намалява  и кара с 5 км и ми дава знак  че ми дава предимство

и му тегля една  

не се ли съобразява, че   съм по умен от него , че съм преценил да си мине с нормална скорост

ако мисли да кара с 5 км по добре  и той пеш да ходи да не  харчи бензин 

преди 2 минути, Banesc написа:

народа е изнервен

е примерно вижда  ме че съм натоварен с 20 кг бажагаш

и пресичам неправилно  и намалява  и кара с 5 км и ми дава знак  че ми дава предимство

и му тегля една  

не се ли съобразява, че   съм по умен от него , че съм преценил да си мине с нормална скорост

ако мисли да кара с 5 км по добре  и той пеш да ходи да не  харчи бензин 

Ама той трябва и да те бие че пресичаш неправилно.  Аз ако съм ще те бия, особено в натоварено движение. Аз не ми се мисли ако тръгнеш да пресичаш неправилно и засечеш натоварен 20 тонен камион, който едва успява да спре. Тогава и пред полицаите ще те бия и те нищо няма да кажат.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Ама той трябва и да те бие че пресичаш неправилно.  Аз ако съм ще те бия, особено в натоварено движение.

полу неправилно в близост до пешеходна пътека

и не е натоварено движението

а е само той и аз и ми се тътри от 200 метра 

на разходка ми е тръгнал с колата 

преди 5 минути, Banesc написа:

полу неправилно в близост до пешеходна пътека

и не е натоварено движението

а е само той и аз и ми се тътри от 200 метра 

на разходка ми е тръгнал с колата 

Значи ти можеш да нарушаваш правилата, но другите не могат. Просто си за бой и ще те бият. Радвай се, че не са те били.

преди 6 минути, Емил Костов написа:

Аз не ми се мисли ако тръгнеш да пресичаш неправилно и засечеш натоварен 20 тонен камион, който едва успява да спре.

нищо общо

преценявам си нещата

къде  да пресека  и ако  всеки си кара нормално няма да има проблем

проблема е че повечето са с купени  книжки

и аз ги чакам на тротоара не съм си взел предимството и не съм стъпил на пешеходната даже нарочно сеня 1-2 метра назад а те спират и ми махат с ръка да минавам 

току-що, Емил Костов написа:

Значи ти можеш да нарушаваш правилата, но другите не могат. Просто си за бой и ще те бият. Радвай се, че не са те били.

не може да ме бият ходя на  фитнес 

Значи ти можеш да нарушаваш правилата, но другите не могат

аз ги нарушавам правилно без да преча на движението

кое се счита за ненарушение 

преди 1 минута, Banesc написа:

нищо общо

преценявам си нещата

къде  да пресека  и ако  всеки си кара нормално няма да има проблем

проблема е че повечето са с купени  книжки

и аз ги чакам на тротоара не съм си взел предимството и не съм стъпил на пешеходната даже нарочно сеня 1-2 метра назад а те спират и ми махат с ръка да минавам 

не може да ме бият ходя на  фитнес 

Няма такова нещо да преценяваш как да пресечеш нарушавайки правилата. Просто трябва да си бъдеш глобен жестоко, за да не правиш подобни глупости. Понеже в БГ нещата са малко по-иначе спокойно можеш да ядеш бой и то сериозен. И ще е добре, за да си знаеш.

Аз гледам зад волана да съм спокоен за моя безопастност както и на моите пътници. Аз правя грешки и съответно грешките на другите не ме изнервят. Търпелив съм, но да ми сочиш средни пръсти, при положение, че ти се извинявам…….. Бях на косъм да извадя и ползвам това, което нося за неизбежна самоотрана, че сега щях да ви пиша от следствения. 

преди 1 минута, Христофор_първи написа:

Аз гледам зад волана да съм спокоен за моя безопастност както и на моите пътници. Аз правя грешки и съответно грешките на другите не ме изнервят. Търпелив съм, но да ми сочиш средни пръсти, при положение, че ти се извинявам…….. Бях на косъм да извадя и ползвам това, което нося за неизбежна самоотрана, че сега щях да ви пиша от следствения. 

Не можеш да правиш грешки зад волана, особено ако има и пътници с теб, защото в повечето случаи завършват трагично. Преди 2 месеца в моето село се погубиха 3 млади живота на по 19 години. Кратуно такава. Сега ясно ли ти е или не!

преди 2 часа, plamen_petrov_80 написа:

Ще ти носим цигари ...

Отказах ги. Сега съм фен на киселото мляко с кукума и джинджифил. 

току-що, Христофор_първи написа:

Отказах ги. Сега съм фен на киселото мляко с кукума и джинджифил. 

Влезеш ли в затвора ще трябва да ти ги носим, защото те са паричната единица там. Дано не ти се случва, но като гледам какви глупости ръсиш може и да видиш какво е там.

Не можеш да правиш грешки зад волана, особено ако има и пътници с теб, защото в повечето случаи завършват трагично. Преди 2 месеца в моето село се погубиха 3 млади живота на по 19 години. Кратуно такава. Сега ясно ли ти е или не!

Нещо ми говориш на въпреки, а и не само на мен. Съобразявай се малко! Това, че си модератор ми е през дедовия! Пъпеш такъв! На живо не вярвам да си толкова смел задклавитурен мишок! 

преди 53 минути, Емил Костов написа:

Понеже в БГ нещата са малко по-иначе спокойно можеш да ядеш бой и то сериозен.

няма начин забранена е саморазправата 

а и съм много отмъстителен 

преди 8 минути, Емил Костов написа:

Аз сега съм натоварен и тонажа ми е  39,920 кг.  Знаеш ли ако ми пресече пътя дори и да скоча на спирачките къде ще спра? После ще го споменават по новините.

Затова има правилник на движението има и закони които трябва да се спазват, който не ги спазва бог да го прости.

преди 12 минути, Христофор_първи написа:

Нещо ми говориш на въпреки, а и не само на мен. Съобразявай се малко! Това, че си модератор ми е през дедовия! Пъпеш такъв! На живо не вярвам да си толкова смел задклавитурен мишок! 

За такива случаи няма съобразяване. Ще ти говоря 1000 пъти на въпреки, но ако искаш ела в Плевен да се видим. Аз не се крия. Белким ти налея малко мозък в главата. И не ти говоря така да се правя на отворко. Дано не ти се налага да попадаш в подобни ситуации, че тогава ще видиш кой е пъпеш и мишок. Но щом ти е през дедовия  на полицията и на прокуратурата не им е!

преди 9 минути, ДзВяРа! написа:

Аз сега съм натоварен и тонажа ми е  39,920 кг.  Знаеш ли ако ми пресече пътя дори и да скоча на спирачките къде ще спра? После де го го споменават по новините.

Затова има правилник на движението има и закони които трябва да се спазват, който не ги спазва бог да го прости.

Няма да те разбере. Лошото е че ще го прегазиш и виновният ще си ти, щото той е решил да наруши правилата, защото е с 20 килограма багаж. 

За допълнителна информация, за да не влизам повече в пререкания, дано г-на Banesc не ти се случи да си на мястото на родителите в тази ситуация.  По легална или нелегална информация водачът на автомобила е казал  вижте сега какво мога да направя. Километражът е бил закован на 200 километра в час. Още ли искаш да ми говориш за неспазване на правилата или как аз съм отворко.

преди 14 минути, plamen_petrov_80 написа:

Ще ги почнеш отново.

Това са мойте цигари. Препоръчвам ти ги. Преди лягане. 1/3 кафяна лъжичка в чаша с кисело мляко. Голям антиоксидант. На сутринта всичко излиза с първата урина. 

2C8B5631-7F3F-4276-BF10-3477E4322E78.jpeg

преди 5 минути, Христофор_първи написа:

Това са мойте цигари. Препоръчвам ти ги. Преди лягане. 1/3 кафяна лъжичка в чаша с кисело мляко. Голям антиоксидант. На сутринта всичко излиза с първата урина. 

2C8B5631-7F3F-4276-BF10-3477E4322E78.jpeg

Хайде сега кажи и останалото.

току-що, plamen_petrov_80 написа:

Хайде сега кажи и останалото.

Киселото мляко излизало през урината. Така е. Има една кафява урина и цапа гащите отзад!

преди 20 минути, Емил Костов написа:

За такива случаи няма съобразяване. Ще ти говоря 1000 пъти на въпреки, но ако искаш ела в Плевен да се видим. Аз не се крия. Белким ти налея малко мозък в главата. И не ти говоря така да се правя на отворко. Дано не ти се налага да попадаш в подобни ситуации, че тогава ще видиш кой е пъпеш и мишок. Но щом ти е през дедовия  на полицията и на прокуратурата не им е!

Не се усещаш момче как обиждаш мен и други съфорумници. Тоя ще набиеш, ония ще набиеш. И като ти искарат някъде мачете или нещо друго, си търсиш носа като Майкъл Джексън по асфалта. А специално за теб няма да идвам до Плевен. 

А относно грешките, апсолютно всеки прави грешки. Мен професионален шофьор беше на косъм да ме убие. В улица с 30км. час Караше поне с 60км/ч беше автобус. Е и, човека му видях изплашената физиономия, не е искал. Може да е гонил график, може да не е видял та табелата 30км/ч . Извиними се, разменихме данни за щетите, стиснахме си ръцете като мъжкари и точка. И аз съм професионалист, знам какво е да гониш график.

току-що, Христофор_първи написа:

Не се усещаш момче как обиждаш мен и други съфорумници. Тоя ще набиеш, ония ще набиеш. И като ти искарат някъде мачете или нещо друго, си търсиш носа като Майкъл Джексън по асфалта. А специално за теб няма да идвам до Плевен. 

А относно грешките, апсолютно всеки прави грешки. Мен професионален шофьор беше на косъм да ме убие. В улица с 30км. час Караше поне с 60км/ч беше автобус. Е и, човека му видях изплашената физиономия, не е искал. Може да е гонил график, може да не е видял та табелата 30км/ч . Извиними се, разменихме данни за щетите, стиснахме си ръцете като мъжкари и точка. И аз съм бил професионалист, знам какво е да гониш график.

Това, че всеки може да направи грешка е едно, но да нарушаваш правилата щото така си решил е съвсем друго. Дадох ти пример. Не е нужно да ме слушаш. За теб аз съм отворко. Нямам нищо лошо към теб и ти пожелах да не ти се случва да попаднеш в такава ситуация или да си потърпевш от нея. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.