Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за края на кабинета Петков

Featured Replies

Цар Киро надмина всичките си глупости докато държавният глава е в Мадрид  Радев взима важни решения в Мадрид, срещна Джо Байдън

• Отговори 651
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Soviet Soldier
    Soviet Soldier

В началото бях неотрано настроен към ПП, вярвах че трябва да им се даде време за да се правят изводи, но към днешна дата съм напълно уверен, че тази партия се управлява от американското посолство и ня

• престъпната ,,завера".... май май се разпада

• Руска песничка за Кирил лъжеца и Асен крадеца.  

Публикувани изображения

• Автор

Изпятата трансджендер мелодия, изстисканият цирей пръскащ заразна и отровна гной наоколо, е напът на изпроводяк, преди да избяга при мъжът си трюдо. Да изпълни последната поръчка на сащ и да осигури територията на България, за разширяване на войната на сащ срещу Русия. 

• Автор

Яаа, докато съм дремал, предателят Христо Иванов, част от бившата управляваща коалиция, си признал без да иска, че България е изтъргувана за фронтова зона между сащ и Русия. Може и да не е в прав текст, може и да липсва думи като сделка, продажба и т.н. Аз нали не съм малчав, сам се сетих. Горното не е цитат.

Ами чакаме си войната, кво да правим. Има кой да я запали вместо нас. Едни изрУди, дето вече отдавна трябваше да не могат да управляват.

Рубладжиите в НС си вкараха автогол сваляйки правителството, вече няма как да му влияят на решенията посредством БСП. Другарката Нинова може да се пени колкото си иска ама вече не пее в хора и това "излизаме от коалицията" вече няма никакво значение.

Без БСП вече няма никакво правителство и никакви решения. Освен това този разрив ще даде отражение и при следващите избори.

Напротив, дори и да си тръгне Нинова и министрите от БСП, кабинета си остава действаш докато не се избере нов, или Радев не назначи служебно правителство.

О, ти имаш предвид сегашното правителство. Дори и така без БСП ще им е трудно да съберат мнозинство в парламента за повечето от решенията.

Сега първият мандат вече не е възможен, Герб ще връщат втория, а Радев ще умува на кои да връчи третия мандат.   Чак после при, нов неуспех за коалираност,  ще има  евентуално ново служебно правителство. Уж щяха да сменят Гешев, а му създават нови ангажименти.

Всичко вече е част от предизборната пропаганда. Резултатите от изборите ще покажат най-хубаво кой си е изиграл картите най-правилно.

От БСП и ГЕРБ-СДС поискаха премиерът Кирил Петков да бъде изслушан в пленарната зала заради решението си да изгони 70 руски дипломати. Председателят на парламента Мирослав Иванов заяви, че ще извика министър-председателя, ако прецени. Десислава Атанасова го прикани да подложи точката на гласуване.   А в България отдавна няма толкова много руски дипломати.   Въобще има ли нещо, което Кирчо да не е омотал и преплел идиотски!?   

Бе тоя Кирчо верно на идиот прави ли се, такъв ли е? Не мога да повярвам, че играе след мен и потоп. Без БСП просто няма шанс само с ДБ да състави правителство. Сам с усмивка си рита столчето. Явно амбасадора официално го е прежалил и ще хвърля кинти на коня Бойко Борисов на изборите. Другия кон Янев нещо хърбав , социолозите обещават 7 процента, утре може и 17 да обещаят, ама всички знаем че няма да съберат  и 2.

• Автор
преди 1 минута, tonit1968 написа:

Бе тоя Кирчо верно на идиот прави ли се, такъв ли е? Не мога да повярвам, че играе след мен и потоп. Без БСП просто няма шанс само с ДБ да състави правителство. Сам с усмивка си рита столчето. Явно амбасадора официално го е прежалил и ще хвърля кинти на коня Бойко Борисов на изборите. Другия кон Янев нещо хърбав , социолозите обещават 7 процента, утре може и 17 да обещаят, ама всички знаем че няма да съберат  и 2.

Квото краде като премиер не в оставка, краде. Времето беше тяхно. Сега като оставкаджия, се върти като пумпал да осребри всичко което успее. Че, време не остана. Ше се бега с вагоните с пари в канада.

Ми тоя е толкоз тъп, че няма да успее. 

преди 40 минути, tonit1968 написа:

Тоя е за освидетелстване, но решението, което е взел за тия 70 дипломати, не е плод на идиотизма му. Директна заповед е от Козяк. Държат да разчистят плацдарма. Решението от вчерашната среща на натовци го доказва. На кретена не му пука, че ще станем пушечно месо от първа линия. 

преди 7 минути, absurt написа:

Тоя е за освидетелстване, но решението, което е взел за тия 70 дипломати, не е плод на идиотизма му. Директна заповед е от Козяк. Държат да разчистят плацдарма. Решението от вчерашната среща на натовци го доказва. На кретена не му пука, че ще станем пушечно месо от първа линия. 

Пак стандартните ви глупости за директиви от Козяк.

Сигурен съм че този списък от  70 рашистки сътрудници и дипломати не е генериран за два дена от "гугъл така каза" . А е плод на методично и продължително събирана информация.

Кога и до колко е имало основание за изгонването, сигурен съм че е можело и по рано.

За мен по вероятна версия е следната - Рашистите му намеквват - ако изгониш някой руснак , правителството ти пада.

Е, понеже про100Киро вече е в оставка, въобще не му пука ако задейства изгонването на тази порция Щирлици.

Реално това ще му е дивидент и коз в новата предизборната кампания.

Радвам се че се избистриха обратните реакции. Прекрасно се видя кой как реагира, и кой е рашистка кукла от политиците. И не само от тях. И медии, и групи в социалнимрежи и т.н.

Копейкин направо се престара. Корнела също

:)

Относно пушечното месо , пак е жалко как се излагаш и не го осъзнаваш.

Дали така мислят милиони поляци, милиони европейци, та дори абсолютно неутралните преди Швеция и Финландия, и кой ли не още...

Не русоробке с изкоренено национално самосъзнание, хората много добре разбират нацистката същност на путлеристкия режим. И не си прявят грам илюзии за заплахите.

Само такива като теб ще посрещат поробителите си с хляб и сол. И ще се радват на камшика и ограничаване на свободата си.:getout:

преди 1 минута, attj написа:

70 руски дипломати.   

преди 3 минути, miro20 написа:

70 рашистки сътрудници и дипломати

Открийте разликите. Въпрос като за малоумни :)

преди 2 минути, attj написа:

Миро и той неразбрал -няма 70 руски дипломати.    

Е как да разбере, той ползва само чистокръвни официални източници. Всичко друго е фейк, дезинформация и лъжа. Нищо, че може много лесно да се провери.

преди 1 час, miro20 написа:

Пак стандартните ви глупости за директиви от Козяк.

Сигурен съм че този списък от  70 рашистки сътрудници и дипломати не е генериран за два дена от "гугъл така каза" . А е плод на методично и продължително събирана информация.

Кога и до колко е имало основание за изгонването, сигурен съм че е можело и по рано.

За мен по вероятна версия е следната - Рашистите му намеквват - ако изгониш някой руснак , правителството ти пада.

Е, понеже про100Киро вече е в оставка, въобще не му пука ако задейства изгонването на тази порция Щирлици.

Реално това ще му е дивидент и коз в новата предизборната кампания.

Радвам се че се избистриха обратните реакции. Прекрасно се видя кой как реагира, и кой е рашистка кукла от политиците. И не само от тях. И медии, и групи в социалнимрежи и т.н.

Копейкин направо се престара. Корнела също

:)

Дали така мислят милиони поляци, милиони европейци, та дори абсолютно неутралните преди Швеция и Финландия, и кой ли не още...

Не русоробке с изкоренено национално самосъзнание, хората много добре разбират нацистката същност на путлеристкия режим. И не си прявят грам илюзии за заплахите.

Само такива като теб ще посрещат поробителите си с хляб и сол. И ще се радват на камшика и ограничаване на свободата си.:getout:

Простьо, Простьо.....................

Г-н Карабойчев,

Моля да изясните това ли е официалната линия на сайта Ви по отношение на Русия и нейния президент г-н Путин?

Може и на лични!

Не бих искал да си губя времето с любимия Ви Миро-20!

Поздрави!

Открийте разликите. Въпрос като за малоумни :)

Да, малоумни, пишещи за "рашисти".........

И мен като Българин какво точно ме интерва тая прословута европа? Или пък Полша? Нещо не виждам обективна причина от тъпанарска солидарност да искам тук да ми падат бомби.

преди 1 минута, Zornovolnik написа:

И мен като Българин какво точно ме интерва тая прословута европа? Или пък Полша? Нещо не виждам обективна причина от тъпанарска солидарност да искам тук да ми падат бомби.

Не виждаш причина, защото нямаш изкривеното съзнание на Мирча Кришан. Той обича всички други, освен българите. И е готово да лази по корем на краварите, само защото някога някаква рускиня му е била шута. Изкривена работа......

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.