Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за края на кабинета Петков

Featured Replies

Може да бъде изображение с 2 души, седнали хора и текстово съобщение

• Отговори 651
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Soviet Soldier
    Soviet Soldier

В началото бях неотрано настроен към ПП, вярвах че трябва да им се даде време за да се правят изводи, но към днешна дата съм напълно уверен, че тази партия се управлява от американското посолство и ня

• престъпната ,,завера".... май май се разпада

• Руска песничка за Кирил лъжеца и Асен крадеца.  

Публикувани изображения

преди 5 часа, Mapuku написа:

Най- настоятелно апелирам да не пишеш в поста ми! Каквото имаш да отговориш, го прави в твой пост. За пръв път ли пишеш във форум?

• Автор

Слух! пИдалите от хардуергей, щели да изкарват майки с деца на прайда си в подкрепа на цирей, за да ги използват в ролята на жив щит, също както правят бандерофашистите в Украйна.

преди 19 часа, adersa написа:

Малко ли Байдън предупреждаваше ? 

Meдията Бйдън, да. Забравих за нея.

преди 34 минути, Sliderum2 написа:

Слух! пИдалите от хардуергей, щели да изкарват майки с деца на прайда си в подкрепа на цирей, за да ги използват в ролята на жив щит, също както правят бандерофашистите в Украйна.

Жив щит срещу кого бе изтрещелий чичец?

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Много елементарен опит за манипулация. Верно ли мислиш, некой нормален да се върже? Най- много некоя изкудкудякала баба, или изкукуригал слидерум.

• Автор
преди 23 минути, Радул написа:

Жив щит срещу кого бе изтрещелий чичец?

Първо, отбелязал съм че е слух. Ако нещо те интересува конкретно, питай своите. Не мен.

П.П. цирей е вън! Дано следващия кабинет да е кадърен и то не в продължаваме измяната и измамата.

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Първо, отбелязал съм че е слух. Ако нещо те интересува конкретно, питай своите. Не мен.

П.П. цирей е вън! Дано следващия кабинет да е кадърен и то не в продължаваме измяната и измамата.

Ми въздържай малко путиниста в себе си.

Сега почва цирка. Даже почна. Очертава се правителство, на коалиралата се мафия. Интересно ще е, колко време ще издържат, преди да се хванат за гушите. И колко време ще ги траят хората. Младите не са много търпеливи.

• Автор
преди 4 минути, Радул написа:

Младите не са много търпеливи.

Уточнявай кои имаш предвид. Нормалните, или тия с диагнозите. Щото последните нямам нищо против да се изнесат от България завинаги. И да си скъсат българските лични документи, за да не гласуват и да избират себеподобни изрУди да разсипват заедно страната в своя и на сащ/есср полза.

Този път как така Кирчо забрави, че Путин е виновен!?  

• Автор

цирей кабинет,

напъпил началото на 2022г.,

блаженопукнал се в средата на 2022г.

• Автор
преди 1 минута, Mapuku написа:

иде бойко мутрата и просперитета. златния век

Тиии, стегна ли куфарите да бегаш, щото новите може да поканят Путин, да дойде да свери часовниците на предателите. Ами, ако намери че си от тях! Бррр!

преди 15 минути, Sliderum2 написа:

Тиии, стегна ли куфарите да бегаш, щото новите може да поканят Путин, да дойде да свери часовниците на предателите. Ами, ако намери че си от тях! Бррр!

не просто може, а ЩЕ.

Малка прогнозка. Кирето сега ще скокне да целува ръчичка на дон Боко и избори нема да има.

• Автор
преди 2 минути, tonit1968 написа:

Малка прогнозка. Кирето сега ще скокне да целува ръчичка на дон Боко и избори нема да има.

Няма да стане. 

Извърши се нова подмяна (вероятно от Отворено Общество).

Да стане Кирчо, че да седне някой друг.

Да се махне чумата, че да дойде холерата.

Да станат едните, че да седнат другите.

Този Кирчо така или иначе но го харесвах - радвам се, че се махна този измислен човечец. Но въпреки това знам, че промяна реално няма да има. Това, което ще стане е, че ще дойде някой друг, който ще гледа своя интерес и ще служи на колонизаторите. Промяна няма да има - но поне ще има някой, който ще е по-приятен от този Кирчо.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Няма да стане. 

Абе македонията требе да влиза в ЕС. Боко дава, ДПС дава ,Кирчо дава. От Козяк скръцкат със зъби и тия тримката правят заверата одма.

1 ч.  ·

Върви интервю на Лора Крумова с Киртак Петков. Веднага, след като завърши, ДАНС трябва да влязат и да я арестуват за прост€туция в особено големи размери.
Такова фелацио в национален ефир историята не помни. Даже Светьо Иванов го досрамя преди вота да направи същото, но в bTV.
Чудех се защо са я върнали тази вехта дебелана в ефир. Имах някакви съмнения, но днес ми стана ясно.
Никога и никъде в историята на България, тъп премиер като Киро не е бил обслужван така от Лоркте. Сигурно заради парте на Лорерките….
А за Киро ми стана жал. Тъп човек си отваря война след война. Умният печели една, след това отваря друга. Днес Киро отвори война на целия свят. Което ме радва. Защото вече страшно много хора са мотивирани да му извадят насраните гащи. И да го натикат с тях в затвора.
Този ненормалник говори,че ще печели избори. В ден, в който единствената му мисъл трябва да е да пише „К.р“ на мераците си и да почва да бяга.
Към Канада…
Докато не са му забрании да напуска България!
Като престъпник!
преди 26 минути, Sliderum2 написа:

Няма да стане. 

То ще е още по-голямо падение, да се съюзиш с тези, които щеше да "изчегъртваш" на изборите и заради което някои им се вързаха. Единствено Възраждане стоят неотменно зад заявените си приоритети.

Трябва да стане ясно, че който не си изпълнява обещанията го чака участта на ПП!

Както каза крими психолога: Днес хорото победи хипхопа!

преди 51 минути, FatMan9 написа:

Това, което ще стане е, че ще дойде някой друг,

не кой да е, а най-великия българския държавник идва.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.