Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за края на кабинета Петков

Featured Replies

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Подценяваш широко скроената ми особа май... Освен гласовете, значение има и броя на присъстващите депутати, а и не се знае дали не се мъчат да подлагат динена кора на Възраждане...

ГЕРБ даде на заден ход с вота на недоверие

А за какво изобщо са тия възраждане и копейкин? Нали идеята е да се разкара тоя малоумник, че да се водят нормални сделки

• Отговори 651
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Soviet Soldier
    Soviet Soldier

В началото бях неотрано настроен към ПП, вярвах че трябва да им се даде време за да се правят изводи, но към днешна дата съм напълно уверен, че тази партия се управлява от американското посолство и ня

• престъпната ,,завера".... май май се разпада

• Руска песничка за Кирил лъжеца и Асен крадеца.  

Публикувани изображения

преди 12 часа, tonit1968 написа:

"Сериозен" материал. Много имот много нещо. Да напомням ли, че точно майката на Христо Иванов опяваше горкият Доганчо, колко страдал в затвора? Добре, доган руски агент, ми Христо тогава къв е? Коя го е кърмила и възпитавала?

И по тая логика, всички от онова време са агенти на русия. По коя логика отрочетата им не са такива? А тея, дето се завъртяха на 180 градуса и станаха про НАТО и ЕС що пък да не са руски агенти? Ми то същата работа като отцепниците на ИТН. До вчера гласувал с Герб, пък на другия ден се бил срамувал. Бе всички са агенти на русия бе, русия ни е виновна за всичко.

А, тук, Мирко е най- отявления руски агент. По неговите критерии.1784314396_download(16).gif.045c69c862702535d7ceea7d0825abe2.gif

• Автор

Искам педерцирей да си ходи, а министър председател да ни стане Илон Мъск! След туит с някакъв дребен, нищожен бъзик, на който туит е поставил фигурка на бременен...мъж, известен брой служители в СпейсХ, явно трансджендери, пишат отворено писмо, в което се оплакват от началника си. Мъск им подписва уволнението. Хич не му пука, дали и колко полза има от знания, умения и труд на въпросните трансджендери. Хич не му пука и за разните закони за защита на труда и специално за разните такива, даващи на многополовите специални права, квоти за назначаване на работа и др. И напълно правилно! Без кадърни работници и то високообразовани специалисти Мъск не може, ама без garbage може... България също има нужда да си изхвърли garbage, ако действа за рушенето на работната дисциплина, реномето на фирмата и няма уважение към собственика, в случая с България, ако няма уважение към суверена, т.е. към народа и изборът на мнозинството хора, да са против извращенците. Вива Мъск, цирей аут!

надявам се министър на финансите да стане Владко. той е най-подготвен.

а следващия локдаун без гологлавия секси плужек просто няма да носи същото удоволствие. и ботокса. боже колко качествени хора изгубихме заради един киро.

преди 19 часа, ncl написа:

Три дни до края, ако всичко върви по план и няма други предатели.

Може би до ново начало - президентът е длъжен да връчи право за мандат пак на ПП.   Може като премиер  сглобяващ   кабинет да се пробва Асен.  Този Кирчовия е безнадежден като всяко лъжливо овчарче.   

При следващо служебно правителство Румен Радев пак може да ни спусне следващи Кирчовци. Вероятно няма да бъде сглобена нова коалиция.

• Автор
преди 13 минути, JohnTRIVOLTA написа:

А ти кво щеше да направиш на мястото на тошко? А, чакай, ти не си там. Това как даден политик е оценен, изцяло зависи от сексуалността на критика. В даден момент, политик който аз оценявам с добър, някой хардуергей-ец го нарича русороб, путинофин, комуняга, ДС агент, или от КГБ, и с разни вулгаризми. А какво е направил въпросният политик, за да ми хареса и да бъде толкова обиждан от хардуергей-ци? Ами примерно, ако гласува криптото, копаенето и държането на такова, всякакви финансови операции имащи досег с крипто, да е престъпление и да се наказва с 10 години чукане на камъни на Белене.

някой ще обясни ли защо протест в подкрепа на ПП е държавен преврат?

и бяха ли държавен преврат протестите срещу правителството (тея дето минцифайките биха хората и не получиха наказание. същите протести дето хора неминцифайки бяха облечени като минцифайки, което принципно е престъпление)?

преди 7 минути, Sliderum2 написа:

А ти кво щеше да направиш на мястото на тошко? А, чакай, ти не си там. Това как даден политик е оценен, изцяло зависи от сексуалността на критика. В даден момент, политик който аз оценявам с добър, някой хардуергей-ец го нарича русороб, путинофин, комуняга, ДС агент, или от КГБ, и с разни вулгаризми. А какво е направил въпросният политик, за да ми хареса и да бъде толкова обиждан от хардуергей-ци? Ами примерно, ако гласува криптото, копаенето и държането на такова, всякакви финансови операции имащи досег с крипто, да е престъпление и да се наказва с 10 години чукане на камъни на Белене.

Я с политика не се занимавам и в мои постове обида не може да се види ... просто изследвам реакции от определени събития, като благодаря и на теб , че участваш волю-неволю :computer2:

• Автор
преди 28 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Я с политика не се занимавам и в мои постове обида не може да се види ... просто изследвам реакции от определени събития, като благодаря и на теб , че участваш волю-неволю :computer2:

Аз също не съм се изказал какво ми е мнението за тошко. Само съм надраскал някакво есе и чакам някой най-сетне да коментира тошко. :) Освен теб де, твоето си го написал. Не ти е удобен.

преди 24 минути, Sliderum2 написа:

....Освен теб де, твоето си го написал. Не ти е удобен.

Тъй ли не съм разбрал дори!

• Автор
преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Тъй ли не съм разбрал дори!

На три волта кво очакваш, висока производителност на мозъка ли. Ами то с туй напрежение, най-много 85-90% да стигнеш, от нормалното.

преди 11 минути, Sliderum2 написа:

На три волта кво очакваш, висока производителност на мозъка ли. Ами то с туй напрежение, най-много 85-90% да стигнеш, от нормалното.

Съдба, какво да правиш :vacuumcleaner:

преди 16 часа, ncl написа:

Няма значение дали ще е Киро или Асен. Те са заедно.

Тези двамата с проинфлационните си мероприятия влошиха покупателните възможности на всички българи.  А се хвалят колко много са увеличили пенсиите.   Още много ще пробват да лъжат заради следващите милиарди.  

преди 1 минута, Mapuku написа:

бойко мутрата щеше да се справи с инфлацията.

Да не би да ти е мъчно за дефлацията с години  при Боко?  На него вероятно му наближава времето да става нещо като почетен председател на Герб.

бойко мутрата винаги ще ми липсва. какво по-велико от мафиот премиер.

преди 3 минути, Mapuku написа:

бойко мутрата винаги ще ми липсва. какво по-велико от мафиот премиер.

Задкулисието е зад всеки премиер, включително и зад лъжливото овчарче Кирчо.  Вероятно има само едно изключение - Андрей Луканов,  на който    "Бойко Рашков още търси убийците".

какво ти задкулисие, бойко си е баш мутрата. наркотици, лихвари, всичко се отчита на баце ти.

завладяни съдилища, гешев. страхотния Горанов.

толкова хубаво си беше боже.

но мисля че нарочно загуби. няма такъв филм в който завладяна държава да не изкърти бойко с едно 60% от гласовете. почти няма човек, който да не му цица директно от к*ра.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.