Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за края на кабинета Петков

Featured Replies

Копейката реши проблема с Македония. Македония в ЕС, БГ в Новоруска Империя. Естествен ход на нещата.

Не схванах, Русия НЕ е агресор спрямо украйна ли?

• Отговори 651
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Soviet Soldier
    Soviet Soldier

В началото бях неотрано настроен към ПП, вярвах че трябва да им се даде време за да се правят изводи, но към днешна дата съм напълно уверен, че тази партия се управлява от американското посолство и ня

• престъпната ,,завера".... май май се разпада

• Руска песничка за Кирил лъжеца и Асен крадеца.  

Публикувани изображения

преди 18 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Сега мисля ще е по-добре с новата четворна коалиция, както се казва друго си е политици с "опит" :cooking1:

Имаме нужда от премиер, който да се държи нормално и  да не лъже всички непрекъснато и за всичко.

Русия постъпва правилно спрямо нацистите. И ние трябва да постъпим по същия начин с измислената Македония. Мразя войни и насилие, но сто пъти повече мразя исторически лъжи, измами и етническа омраза. Мразят ни? Тогава ще си го получат!

Ще ми се Русия да ни помогне за Македония.

преди 1 минута, attj написа:

Имаме нужда от премиер който да се държи нормално и  да не лъже всички непрекъснато и за всичко.

Тъй де, ще имаме .

Цитат
Атанасов: Искаме ли РСМ да бъдат наши кръвни врагове, защото в такива ги превръщаме.

Ние ги превръщаме? Той чувал и виждал ли е какви политики и език на омразата към всички българи и българско се сеят от медии, учебници и политици в РСМ? Не от днес?

ще даницифицираме македония или ще си я връщаме обратно?

• Автор
преди 44 минути, JohnTRIVOLTA написа:

чукундури.

Дам, има един с такова профилно име в хардуергей. В англия е и е от гейпросащ трололинките, също е и за цирей. Чиляка, направо ми се плаче за "то". Набутало се е с крипто на голямата цена и реве, ама не се сеща да обвини сащ и фед.

преди 3 минути, Anneliese написа:

През първата световна война заради македонските земи българската армия е воювала там със сърби и руснаци.     Не знаеш ли?

Честно да си призная, не съм спец по историята на България след освобождението. Ама то е, защото в 6 клас учихме само за правителства и министър - председатели, преврати, партии............. Пък това на 13 - 14 годишни ученици хич не е интересно, поне на мен не беше. Само за живота по онова време. И войните не ми бяха интересни, трябваше да зубрим имена на генерали и места на битки, ама бе подробности за какво.  За капак и монархията......... Тя пък съвсем не ни беше интересна.  Сигурно, защото целия клас имахме баби и дядовци антимонархисти. Ами, малък град, беден район, как тук да има монархисти............

А госпожата по история ни каза за ПСВ, че това е била война, водена от военнолюбиви генерали, на които не им е пукало за обикновените хора.

Как после да не ти се отще да учи следосвобожденската история..............

преди 22 минути, Mapuku написа:

ще даницифицираме македония или ще си я връщаме обратно?

Имаш ли представа защо, дали, как и с какво ... ?! България не е никакъв фактор в днешно време и се движи в посока към самоунищожение.

преди 29 минути, Mapuku написа:

Не схванах, Русия НЕ е агресор спрямо украйна ли?

Можеш да си ползваш всякакви определения, но твоята гледна точка дефакто е преднамерена и сформирана от медиите до които имаш достъп.

преди 19 минути, Anneliese написа:

Честно да си призная, не съм спец по историята на България след освобождението. Ама то е, защото в 6 клас учихме само за правителства и министър - председатели, преврати, партии............. Пък това на 13 - 14 годишни ученици хич не е интересно, поне на мен не беше. Само за живота по онова време. И войните не ми бяха интересни, трябваше да зубрим имена на генерали и места на битки, ама бе подробности за какво.  За капак и монархията......... Тя пък съвсем не ни беше интересна.  Сигурно, защото целия клас имахме баби и дядовци антимонархисти. Ами, малък град, беден район, как тук да има монархисти............

А госпожата по история ни каза за ПСВ, че това е била война, водена от военнолюбиви генерали, на които не им е пукало за обикновените хора.

Как после да не ти се отще да учи следосвобожденската история..............

То ти не си спец по нищо не само по следосвожденска история  :)

преди 30 минути, attj написа:

През първата световна война заради македонските земи българската армия е воювала там със сърби и руснаци.     Не знаеш ли?

Тогава е нямало македонски земи когато сме воювали с руснаци и сърби за тях , тогава са били земи населени с българи та затова и сме воювали за тях

преди 44 минути, Anneliese написа:

Русия постъпва правилно спрямо нацистите. И ние трябва да постъпим по същия начин с измислената Македония. Мразя войни и насилие, но сто пъти повече мразя исторически лъжи, измами и етническа омраза. Мразят ни? Тогава ще си го получат!

С двата танка и двата хеликоптера сме страшна балканска сила ша знаеш

И Русия никога не ни е помагала а като останалите Велики сили си е гледала интереса

преди 43 минути, Joss Bomon написа:

... твоята гледна точка дефакто е преднамерена и сформирана от медиите до които имаш достъп...

Интересно твоята как се формира, ако е от медии от кои точно ?

• Автор
преди 1 час, Joss Bomon написа:

сформирана от медиите до които имаш достъп.

А де, ограничен ум, ограничен достъп. :)

П.П. Когато бързо се редактираш, след като си написал нарочно подвеждащ коментар и вразите те лайкнат хахаха.

преди 3 часа, ncl написа:

Борбата с мафията тепърва започва. А стабилност няма да има скоро.

И теб ли са излъгали ?   Задкулисието властва непрекъснато след времето на бай Тошо.   Няма борба с тях.  Премиерът Луканов пробва и го убиха.   Такива желаещи повече няма.  Мафията все е на власт -члез едни или други политици.  Това е реалността не само в България.  Желателно е да се приспособяваме - всеки според възможностите си.

светлото бъдеще на бълхария:

"Очаквате от нас, мафията, да ви подкрепяме?"

"Не пипайте организираната престъпност"

288598584_5811339102228148_5844635586054520088_n.jpg

преди 17 минути, attj написа:

Премиерът Луканов пробва и го убиха.

Луканката даде фира по други причини. Посегна в бизнес, дето не му е работа да се бърка! Питай Р.Овч - той знае много

преди 10 минути, NewRedDragon написа:

Луканката даде фира по други причини. Посегна в бизнес, дето не му е работа да се бърка! Питай Р.Овч - той знае много

Рискуваш и питаш или се приспособяваш?   Кое е разумно?  

екзистенциален въпрос: бойкова к*рва ли е по рождение славчо?

• Автор
преди 4 минути, Mapuku написа:

Каквото и да е, да се посвият перките на хардуергей мафията, ще е полезно за страната. За тях е вредно, все едно Слави е инсектицид, а те кърлежи.

преди 16 минути, Mapuku написа:

Не точно. На който е сутеньора в момента. Славчо търси всякакви начини да осребри загиващата си популярност, защото кинтите резко намаляха след изритването му от БТВ. За мафиот не става защото е наркозависим, с много сериозно и необратимо увредена ЦНС (благодарение на зависимостта), и му остава само да върти гз натам, където има некви левове. Можеш да си сигурен, че най- жалките му прояви тепърва предстоят. Всъщност не точно неговите прояви, защото моментите в които е достатъчно адекватен да се появи пред камера и сега са истинска рядкост. Проявите на пажовете му, имам предвид. От негово име.

преди 43 минути, Sliderum2 написа:

Каквото и да е, да се посвият перките на хардуергей мафията, ще е полезно за страната. За тях е вредно, все едно Слави е инсектицид, а те кърлежи.

288727896_5217055851742655_7136452391874

преди 3 часа, Anneliese написа:

Как Россия ще ти помогне, след като тя създаде Македония и Югославия.

Пхахах. Тошко реши да излезе пред протестиращите и бързо бързо се прибра обратно. 😆  Прибирай се Тоше, че да не последва неква нежелана бременност...

Кефи ме как в комунизма може да създаваш собствена реалност. Плащаш на хиляди хора да скандират за теб и викаш "вижте колко ме харесват хората"

Тия не плащат, събират по-малко хора и викаш "виждате ли, никой не ги иска, само 100 платени"

Определено добри времена ни чакат.

• Автор
преди 10 минути, Mapuku написа:

Кефи ме как в комунизма може да създаваш собствена реалност. Плащаш на хиляди хора да скандират за теб и викаш "вижте колко ме харесват хората"

Тия не плащат, събират по-малко хора и викаш "виждате ли, никой не ги иска, само 100 платени"

Определено добри времена ни чакат.

Еми хардуергей са скръндзи. Да се бяха бръкнали повече бе, щеше да има повече "протестиращи". 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.