Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за края на кабинета Петков

Featured Replies

преди 14 часа, JohnTRIVOLTA написа:

кое е нещо ново, необвързано и т.н.

Нови винаги ще има, но необвързани... няма как да са. Живота на всеки минава през различни етапи, често напълно противоположни, но винаги има връзки, оставящи добри и  лоши следи...

• Отговори 651
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Soviet Soldier
    Soviet Soldier

В началото бях неотрано настроен към ПП, вярвах че трябва да им се даде време за да се правят изводи, но към днешна дата съм напълно уверен, че тази партия се управлява от американското посолство и ня

• престъпната ,,завера".... май май се разпада

• Руска песничка за Кирил лъжеца и Асен крадеца.  

Публикувани изображения

• Автор

Lessen to me:

Цитат
Registered UserАватарът на MirchevЧлен от: Dec:2003

Цитат Първоначално публикувано от drx Покажи съобщението
Мирчев, подарявам двама депутати. Пиши на лични.
Не е за майтап дори тази работа. Грозна картинка с тези депутати, които на всичко отгоре не са 12..
(Малко други гей др-бр, др-бр, др-бр) и следва:
Registered UserАватарът на MirchevЧлен от: Dec:2003

Цитат Първоначално публикувано от drx Покажи съобщението
Иначе какви са настроенията? Разпускане, Беров или някакво "безвремие"?
Пълен хаос е.

преди 18 минути, Joss Bomon написа:

Нови винаги ще има, но необвързани... няма как да са. Живота на всеки минава през различни етапи, често напълно противоположни, но винаги има връзки, оставящи добри и  лоши следи...

Направо ме отказа ! ... Да търсим тези с добрите следи, които и да са те.

преди 48 минути, Joss Bomon написа:

Не вярвам да е възможно да ни натресат още по-лъжливо овчарче от простия Кирчо    https://dariknews.bg/novini/bylgariia/karadzhov-kiril-petkov-i-prodylzhavame-lyzhata-sledvat-syvetite-na-giobels-2314213

преди 12 минути, Sliderum2 написа:

цирей изгуби парламента, не знам що се инати 

Че после .... кои ще лъже?  

преди 53 минути, Sliderum2 написа:

цирей изгуби парламента, не знам що се инати 

Според Бареков простият Кирчо  скоро ще е клиент на Гешев и на психиатрите     https://www.facebook.com/NBarekov

• Автор
преди 1 минута, attj написа:

Според Бареков простият Кирчо  скоро ще е клиент на Гешев и на психиатрите     https://www.facebook.com/NBarekov

Фацефъка съм го разкарал. Ако има нещо интересно от там, показвай на екранна снимка, или по друг начин.

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Фацефъка съм го разкарал. Ако има нещо интересно от там, показвай на екранна снимка, или по друг начин.

Николай Бареков

Миналото лято по същото време, докато #Простото Киро гепеше парапета на Ленчето, се скъсвахме да обясняваме на невежите, че този човечец жалък е погазил Конституцията и е излъгал безпардонно за двойното си гражданство с цел - облаги от властта. Радев го хвалеше безсрамно и глупашки, а Кики тъкмо си беше платил за секса с назначаването на любовницата си на 8 000 евро месечен хонорар в ужким източената от ДПС и ГЕРБ държавна ББР!!!

Първа стъпка на Киро #Простото - лъже, че не е чужд гражданин и дава фалшива декларация пред президента, за да стане служебен министър и да гепи властта.

Втора стъпка - взима на абордаж държавната банка и плаща на Лена с пари на данъкоплатците, за да и гепи парапета.

Толкова за този бездарен човечец и плосък лъжец.

До седмица агонията приключва с ПЪРВИЯ успешен ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ в историята на България. Това, което тръгна от МОЛ-а и мина през апартаментите и офисите със срамните оферти, ще завърши по най-жалък начин. За финал #ПростотоКиро, олигарсите зад него и аверите му спретнаха най-срамното купуване на чужди депутати в историята. Погазвайки правила, закони, морал и суверинитет. Безсрамно, гнусно и бандитски оферираха и купиха депутати с цел - запазване на властта и продължаване на грабежа и националното предателство. Ето защо - не е безобидно престъпление да си погазил Конституцията и да си платиш на любовницата с пари на данъкоплатците!

Този безсрамен лъжец и бандата му трябва да бъдат спрени, защото вече са изтъргували и Македония заедно със суверинитета и Историята на България. Който лъже - той и краде! Който лъже за малкото - лъже за всичко! #Простото излъга от А до Я. #Простото и аверите му Кокорчо, Лорерите и цялата им сган откраднаха всичко, което докопаха през тази трагично - комична година във властта. Край значи край. Краят му дойде. Санитарите, психиатрите и Гешев ще трябва да поемат случая оттук нататък.

• Автор

Е, бареков ся на прост ли се прави не знам. Купуването на депутати хич не е първото в България. Въпреки гнусотията и това си го има в учебниците по политика. Дупедати прелитат постоянно от партия в партия. Хр. Ифанофф от ДБ е типична пиперутка. Дали е най-голямото купуване, или по-скоро неудачен опит...и в това не съм сигурен. Някой, който не го мързи, да потърси. Имам някакви мъгляви спомени, че може да има предишни поне толкова, ако не и по-големи. Нищо де, от бареков колкото, толкова. Изглежда застанал на правилната страна в момента...Нооо и той си има история на демонстрирана нестабилност.

иде края на бълхария. идва си бойко мутрата, прегръщаме се с русия. не можахме да сме 16 република, но сега ще станем Първата.

страхотни времена идат.

и разбира се хиперинфлацията без която нищо не може да стартира.

• Автор
преди 54 минути, Mapuku написа:

иде края на бълхария. идва си бойко мутрата, прегръщаме се с русия. не можахме да сме 16 република, но сега ще станем Първата.

страхотни времена идат.

и разбира се хиперинфлацията без която нищо не може да стартира.

Някоя сутрин ще се събудя и, тия възприемащи нещата по този начин, вече няма да съществуват. Дали ще са избягали, дали ще са се адаптирали към това, което сега се правят че не им харесва. Дали няма да са успели, нито едното от двете. ⚰️

преди 5 минути, Sliderum2 написа:

Някоя сутрин ще се събудя и, тия възприемащи нещата по този начин, вече няма да съществуват. Дали ще са избягали, дали ще са се адаптирали към това, което сега се правят че не им харесва. Дали няма да са успели, нито едното от двете. ⚰️

Да. Някой ден ще се събудите и ще видите, че в България сте останали само паразитиращите. И ще започнете да се изяждате един друг.

преди 1 час, symanbg написа:

Лъжите на Блъсков. Тоя плати ли си наема?

Тея идиоти ще си останат. Да, Възраждане ще спечелят следващите избори, Герб ще направят правителство заедно с всички останали партии. Това ще стане. След още 6 месеца това правителство ще се осере още повече и на всички ще стане ясно, че със партии , свързани с американското правителство няма как да я има България. После кво ще стане нямам идея. Надявам се на по-следващите избори Възраждане най-накрая да спечели над 50 процента и да ги видим кво ще направят реално. Но е далече  това. Дотогава прогресивно ще обедняваме и ще си е... мамата..

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Е, бареков ся на прост ли се прави не знам.

Бареков няма нужда да се прави. Той е толкова просто човече, че вече е вписан като еиница мярка за простост.

• Автор

Радул, ако трябва да съм честен, не мога да те различа от бареков. :)

"Не пипайте организираната престъпност, ще настане хаос" - кой друг депутат е защитавал организираната престъпност в парламента на която и да било страна?

преди 53 минути, tonit1968 написа:

Тея идиоти ще си останат. Да, Възраждане ще спечелят следващите избори, Герб ще направят правителство заедно с всички останали партии. Това ще стане. След още 6 месеца това правителство ще се осере още повече и на всички ще стане ясно, че със партии , свързани с американското правителство няма как да я има България. После кво ще стане нямам идея. Надявам се на по-следващите избори Възраждане най-накрая да спечели над 50 процента и да ги видим кво ще направят реално. Но е далече  това. Дотогава прогресивно ще обедняваме и ще си е... мамата..

Не съм оптимист за подобен сценарий, но да видим...

преди 2 часа, Sliderum2 написа:

Е, бареков ся на прост ли се прави не знам. Купуването на депутати хич не е първото в България. Въпреки гнусотията и това си го има в учебниците по политика. Дупедати прелитат постоянно от партия в партия. Хр. Ифанофф от ДБ е типична пиперутка. Дали е най-голямото купуване, или по-скоро неудачен опит...и в това не съм сигурен. Някой, който не го мързи, да потърси. Имам някакви мъгляви спомени, че може да има предишни поне толкова, ако не и по-големи. Нищо де, от бареков колкото, толкова. Изглежда застанал на правилната страна в момента...Нооо и той си има история на демонстрирана нестабилност.

Прав си, но Бареков говори за абсолютната простащина да се изправиш пред цяла България и да кажеш, че купуваш депутати. Досега нещата ставаха по- цивилизовано, някак. Това перде недвусмислено показва колко корумпирано и безпринципно е. За сетен път го показва, но пък за пръв път ни го навира в очите с цялата си наглост.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.