Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за края на кабинета Петков

Featured Replies

преди 4 минути, JohnTRIVOLTA написа:

По коя програма е шоуто на слави да го гледам тази вечер - вероятно ще е интересно!

Неграмотен ли си или си неспособен да влезеш в сайта ли? Ето да ти помогна, щом имаш проблеми. Ще можеш ли да кликнеш върху този линк?

Програма - 7/8 TV (sedemosmi.tv)

• Отговори 651
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Soviet Soldier
    Soviet Soldier

В началото бях неотрано настроен към ПП, вярвах че трябва да им се даде време за да се правят изводи, но към днешна дата съм напълно уверен, че тази партия се управлява от американското посолство и ня

• престъпната ,,завера".... май май се разпада

• Руска песничка за Кирил лъжеца и Асен крадеца.  

Публикувани изображения

преди 6 минути, symanbg написа:

Глобалистите няма да го позволят. Правят лош пример и ще е още едно забавяне в плана им.

в много опасна хватка ги хванахме: страна от ес сме, НО сме напълно и изцяло ЗА русия, която те пък от своя страна санкционират. а ние пък си обичаме русия, не желаем никакви санкции, приемаме всички руски пари и хора на драго сърце, мразим украинците. кандидати за изключване, НО как пък д ани изключат ако искат да стават Съюз. по принцип не е трябвало д ани приемат никога де, ако това е съюз на демокрация, права и свободи.

преди 4 минути, Mapuku написа:

в много опасна хватка ги хванахме: страна от ес сме, НО сме напълно и изцяло ЗА русия, която те пък от своя страна санкционират. а ние пък си обичаме русия, не желаем никакви санкции, приемаме всички руски пари и хора на драго сърце, мразим украинците. кандидати за изключване, НО как пък д ани изключат ако искат да стават Съюз. по принцип не е трябвало д ани приемат никога де, ако това е съюз на демокрация, права и свободи.

Россия не ме обича, аз съм е..бати пича.

И говори от твое име. Аз обичам България, никаква Россия не обичам. Няма ние, ний, ни. Като обичаш Россия, стягаш куфара и бягаш там. 

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

И говори от твое име. Аз обичам България, никаква Россия не обичам. Като обичаш стягаш куфара и бягаш там.

Противоречиш си, хем обичаш България, хем си хванал куфарите и си избегал в Германия.

преди 3 минути, symanbg написа:

Противоречиш си, хем обичаш България, хем си хванал куфарите и си избегал в Германия.

Но не си противоречи потребителят, който обича Россия и живее в България. Или българска партия да вее руски знамена на територията на Републиката, пред българския парламент, в българската столица?

Непознаването на историята ни е просто трагично!

Цитат

И преди сме имали такива периоди с продължителна нестабилност - примерно около началото на 19 век. Докарали сме я до гладни бунтове и стрелба на войската по бунтуващите се. А, сега се сещам, че тогава са управлявали поредица от русофилски правителства.

Не стига, че са проамерикански настроени доста от сънародниците, ами и типично по американски са неграмотни! И такива ни решават съдбата по изборите!:angry:

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

Неграмотен ли си или си неспособен да влезеш в сайта ли? Ето да ти помогна, щом имаш проблеми. Ще можеш ли да кликнеш върху този линк?

Програма - 7/8 TV (sedemosmi.tv)

Само записи ли има или и на живо на този сайт?

... Гледах програмата на БТВ и не го видях  в нея та за това !

преди 2 минути, Anneliese написа:

Непознаването на историята ни е просто трагично!

Не стига, че са проамерикански настроени доста от сънародниците, ами и типично по американски са неграмотни! И такива ни решават съдбата по изборите!:angry:

Добре, ограмоти малко проамериканските настроени. Да чуем дар слово и мисъл от РУСОфилка и рубладжийка.

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Само записи ли има или и на живо на този сайт?

Има и записи.

Видео - 7/8 TV (sedemosmi.tv)

Бълнуваш за рублите, никакви рубли не взимам.

А ти не подкрепяше ли Русия във войната или сега и ти като Рудито си се събудил с нов морал?

Бълнуваш за рублите, никакви рубли не взимам.

А ти не подкрепяше ли Русия във войната или сега и ти като Рудито си се събудил с нов морал?

Защо да подкрепям Россия? Аз съм в ЕС, европеец. Те са азиатци и са се ориентирали към Китай. Украйна е 2 дом на много българи.

Подкрепям българите.

Цитат

Бесен е Томислав, бизнеса му се отчита, за разлика от пенсионерите. Същински Берия. Вчера, ГЕРБ доказаха, че социалните нужди на хората не ги вълнувят. Тиквите не довършиха нито една смислена реформа. Предстоят ежегодни избори.

Абсолютно вярно!:yanim:

преди 18 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Я гледам национз пък, ще ти кажа, че няма вечна любов, нито вечно мъдално щото интернационално не ми фърга погледа!

Чудя се как са псуваа с там как го казва джипко бибитков, па са прегърнаха :sausage:

Я си го обиснявам така: с жената се дърляме чат пат , ма на края са измандръсваме та така! :turkey5: Когито си има лИбов тя е за винаги!

Аз пък, ще ти кажа, че няма вечна любов, нито вечно мъндръксане, щото няма и вечно здрав и корав. Но, има интереси- вечни, макар и променливи. Затова, няма смисъл да падаш на нивото на истеричните защитници на Простото. Щото, то, Простото дори интересите си не може да подреди и защити интелигентно.

преди 5 минути, absurt написа:

Аз пък, ще ти кажа, че няма вечна любов,....

Имааа, имааа вечна любов стига да е истинска ... сега е до мандръсане, после в старостта е до уважение и те така до като смъртта ни раздели в радости и неволи!

Подкрепящите ПП. Малко са шараните. Нищо чудно, се са изключили камерите на живо пред и около парламента!:lol6:

wllJz.jpg

принципно платените протестиращи с амного по-качествени от които и да било безплатни. те се возят с автобуси, пускат се от работа, плаща им се надницата, пазят си работното място и така. но от далече погледнато наистина никаква подкрепа не се забелязва за кирето. а когато бойко отново стане Н1 другата седмица ще има всенародни тържества. безплатни разбира се ;)

Да се сетим за Радой :

“Срещнали се на полянка, прабългарин и славянка. Цуни-гуни, вади-тури, Народили чукундури. Хем ебливи, хем крадливи, но най-вече завистливи.”

"Когато си отидат отвратените, остават отвратителните.”

“Откак свят светува, все мазният отгоре плува … “

“По е лоша простотията и от лошотията.”

“Щом се сиромах замогне, никому не ще помогне.”

Цитат

Парите няма да ги вземем. Е, някои смятат, че е все едно - така или иначе щели да потънат в някакви джобове и обикновеният човек нищо нямало да види. Не споделям това мнение - колкото и да се краде, обикновеният човек винаги вижда доста от откраднатото.

Блажени са вярващите в ГЕРБ, ПП и подобни ракови образувания...............

И истината за парите от великия план:

Цитат

Планът за възстановяване е новото плашило, трябвало парите от него да вземем. Ако не знаете, парите ще се вземат при осъществяване на мракобесна зелена политика, убийствена за населението. Престараха се да угаждат на Брюксел в този план, повече отколкото Урсула някога се е надявала. Ако не успеем с тези ангажименти (което най-вероятно ще стане, защото са пресилени и непреценени времево), парите трябва да се връщат. Целта на тези е да ги прилапат сега, а после, като дойде време за връщането, сегашните управляващи да ги няма вече.
Просто наистина ме оставят безмълвна някои аргументи.

:yanim:

"Всичко ще ти се уреди скоро. ПП ще си отидат в нормалните държави, тук ще се върнат пак старите муцуни и още 100 години ще си живееш в охолство. Няма да има ПП да ти създават проблеми, здравната система както и преди, ще е уникална и ще доживяваме поне до 120, образованието топ...а бе рай се задава" :D

и аз усещам десетилетията просперитет които се задават.

Блажени са вярващите в ГЕРБ, ПП и подобни ракови образувания...............

Вие вярвахте във ?... ясно , че не в Бог, а в ...?

• Автор
Цитат
Registered UserЧлен от: Jul:2019

мисля, че шествието в подкрепа на правителството трябва да започне от днес

В хардуергей, почнаха да се опитват да си наместят часовника да върви заедно със софия прайд. 22 юни вече почва да им се струва твърде късно. :)

току-що, Mapuku написа:

"Всичко ще ти се уреди скоро. ПП ще си отидат в нормалните държави, тук ще се върнат пак старите муцуни и още 100 години ще си живееш в охолство. Няма да има ПП да ти създават проблеми, здравната система както и преди, ще е уникална и ще доживяваме поне до 120, образованието топ...а бе рай се задава" :D

и аз усещам десетилетията просперитет които се задават.

Естествено, чакам новото правителство, което да ни изведе към светли бъднини минаващо през рязко поевтиняване на всички стоки, услуги и същевременно повишаване на доходите!

Интересно само че новото е всъщност старото, което незнайно защо не успя за 12 г., НО съм убеден че това вече е нашия час!

А и тогава нямаше Новоруска Империя, сега вече има и ние сме част от нея.

герб има експертизата и е най-подготвената партия да управлява.

на мен ме кефи че народа въобще не помни за е*ане с 200 и за Илчовски и за бити протестиращи. аз това му харесвам на българския народ, че е мега тъп.

Аз за ГРОБ няма да гласувам и не искам.

Но не и искам и предателите от ПП, които заради сектанският ЕС са готови да предадат историята ни заради фалшивата държава Македония.

Само да влезнат в ЕС, от Македония ще оспорят даже името на държавата ни, ще претендират, че те са "истинските българи" и ще ни накарат да си сменим името.  За тях ние сме тюрки.

Без тези!!! Държавата и историята са ми по - мили от всякаква политика!

Не разбирате ли, че и ние си имаме мини Украйна? Че ЕС е готов да ни унищожи напълно?

6ca876b7e512b1d33e588c12e61804b7.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.