Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за края на кабинета Петков

Featured Replies

преди 14 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Аха - "трупа активи" ! Нали за този господин говорите?

Оборено многократно, но все ще намери някой, който не е видял документите и декларациите предоставени от Костадинов в студията. Ако имаше нещо незаконно, до сега да са го разпънали на кръст. Останаха единствено повторенията на мантрата - къща, кола, мебели, казарма... 

• Отговори 651
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Soviet Soldier
    Soviet Soldier

В началото бях неотрано настроен към ПП, вярвах че трябва да им се даде време за да се правят изводи, но към днешна дата съм напълно уверен, че тази партия се управлява от американското посолство и ня

• престъпната ,,завера".... май май се разпада

• Руска песничка за Кирил лъжеца и Асен крадеца.  

Публикувани изображения

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Оборено многократно, но все ще намери някой, който не е видял документите и декларациите предоставени от Костадинов в студията. Ако имаше нещо незаконно, до сега да са го разпънали на кръст. Останаха единствено повторенията на мантрата - къща, кола, мебели, казарма... 

Не му знам нещата, този клип ми излезе първи! А инак в България всичко се прави "законно" - факт!

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Не му знам нещата

На това му се вика медийна помия, с която задължително трябва да бъде залята вероятната конкуренция...

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

На това му се вика медийна помия, с която задължително трябва да бъде залята вероятната конкуренция...

Ясно, журналята нарочно са направили това разследване. На кого е бил конкуренция, на някой друг преполагам мераклия за директор на музея?

преди 19 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Ясно, журналята нарочно са направили това разследване. На кого е бил конкуренция, на някой друг преполагам мераклия за директор на музея?

Не знаеш от кога Възраждане е трън в дупето на останалите явно...

току-що, Joss Bomon написа:

Не знаеш от кога Възраждане е трън в дупето на останалите явно...

Ехх помните ли миналата година как Киро и кокорчо искаха избори , тоя сателит на Атака възраждане с подобен лидер ще станем по зле от Северна Корея 

преди 5 минути, adersa написа:

ще станем по зле от Северна Корея

Поредния пророк с кристална топка. А твоята алтернатива на Кирето коя е, да се посмеем и ние?

Много ми е интересно господарите от Северна Индианция като ви го натресоха Киро за премиер, сега с какви магии ще се опитват да го крепят на власт.
А Кокорчо като ви спря газа и си напълни джобовете с комисионни от посредническа фирма, сега вече не му пука, той си е милионер човека.
Явно ще ходите пак на избори скоро време. Я два пъти, я три пъти ... докато господарите хамериканци ви намерят нов "Спасител" който да ви спре и нафтата, щото само без газ ви е малко, трябва си да страдате още повече и с още по-силна инфлация.

преди 3 минути, Joss Bomon написа:

Поредния пророк с кристална топка. А твоята алтернатива на Кирето коя е, да се посмеем и ние?

Ако възраждане станат 1 или 2 на нови избори сега , а не след 10 години ще се убедя , че в БГ са останали само ненормалните и не трезво мислещи хора , които ще водят страната не към фалит  , а на изчезване 

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Никой и нищо не е сигурно. Дадохме шанс на какви ли не, време е да го видим и Коцето. 

мисля, че всички видяхме помиярите до къде ни докараха
крайно време е народа да се осъзнае и да не гласува за кърлежите изсмукващи  кръвта ни
да, трябва да се даде шанс

току-що, дръндю написа:

мисля, че всички видяхме помиярите до къде ни докараха
крайно време е народа да се осъзнае и да не гласува за кърлежите изсмукващи  кръвта ни

И за кой да гласуваме , не мога да се ориентирам?

току-що, JohnTRIVOLTA написа:

за нови лица, които за сега не са известни със задкулисни игри

• Автор

Три волта.  Някои ще гласуваме каквото решим, някои ще им наредят от фашингтон, някои ще си продават вота, на други ще им продадат вота собствениците им...пардон собствениците на фирмите в които работят, за братчедите сигурно се сещаш как е, отделно си има твърди електорати. Абе шарения, както ти харесва.

преди 1 минута, Sliderum2 написа:

Някои ще гласуваме каквото решим

... а някои за пореден път ще си останат в къщи и ще мрънкат - ВСИЧКИ СА МАСКАРИ! А ако/като се издънят поредните, ще имат основание да казват - АЗ НАЛИ ВИ КАЗАХ...

преди 27 минути, adersa написа:

Ако възраждане станат 1 или 2 на нови избори сега , а не след 10 години ще се убедя , че в БГ са останали само ненормалните и не трезво мислещи хора , които ще водят страната не към фалит  , а на изчезване 

Що премълча какъв е избора на нормалните и трезво мислещите ?! Или те е срам, или си от цитираните по-горе.

преди 8 минути, Sliderum2 написа:

Три волта.  Някои ще гласуваме каквото решим, някои ще им наредят от фашингтон, някои ще си продават вота, на други ще им продадат вота собствениците им...пардон собствениците на фирмите в които работят, за братчедите сигурно се сещаш как е, отделно си има твърди електорати. Абе шарения, както ти харесва.

Като не мога да избера и не ходя, а ми се ще. Ма нещо няма матРял, всички са се приплели като свински черва, все едно са няква голяма рода и те така!

преди 28 минути, Joss Bomon написа:

.. а някои за пореден път ще си останат в къщи и ще мрънкат - ВСИЧКИ СА МАСКАРИ! А ако/като се издънят поредните, ще имат основание да казват - АЗ НАЛИ ВИ КАЗАХ...

преди 21 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Като не мога да избера и не ходя, а ми се ще. Ма нещо няма матРял, всички са се приплели като свински черва, все едно са няква голяма рода и те така!

• Автор
преди 21 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Веднага доказателство. Един от хардуергей преди малко се саморазкри кой е. Няма да посочвам в коя тема и с какво профилно име. GDPR  все пак. Е, не по този начин точно(кофти формат от 2010, не ми се показва добре текста, но е четим) ама аз за какво съм :) нотариус пича, вероятно участвал в далавери за много милиони в комбина с крадци на имоти. Не съм му проследявал историята, но явно се е отървал... някак, по времето на първия кабинет на тиквата са го и хванали и пуснали, сигурно си е платил да излезе чист в същият период. Сега мрази тиквата, естествено е, такива кат тоя са винаги с настоящата власт. Що да си търсят проблеми и излишно внимание. Най му отърва, естествено да е в капитализъм, в предния строй за мошеници кат него, мястото им беше в Белене, всъщност може би не там, щото нямаше да бачка същото, и най-вероятно нямаше да си разкрие"таланта", а сега е богат. Та ей ги тия гейпросащ трололинките кво представляват в действителност. "Работят" си хората, банда измекяри, мошеници, мани ами даже и образовани, чак и доктори, ай-ти-та, копат крипто, сигурно и с държавните няколко суперкомпютри, поп има даже, него го познавам лично и му знам и тарифите и колко луксозен е станал(попа напоследък нещо се е умълчал и не го мяркам да пише, а може и даже да е спрял) и за съжаление неосъдени. Работа, работа, работа. И с цирей са като две капки...дрисня. Как да не им е удобен. Направи и им продаде цяло министерство.

Цитат

В основните телевизии са изпратени списъци с имената на политолози, анализатори и журналисти, които не бива да бъдат канени като коментатори на обществено-политическата ситуация в държавата, научи Епицентър. бг.
В някои от телевизите това е станало директно по каналите на правителството към медиите, в други - чрез подставени лица, които са уведомили тв началниците за новата медийна политика на управляващите.
Списъкът визира критиците на Петков, Василев, Бориславова и "Продължаваме промяната".
Вероятно към тях ще бъдат приложени и репресивни мерки, които всяка държава има в арсенала си, когато става дума за критици на властта.
Това напомня най-мракобесните времена на тоталитаризма, когато властта запушваше устата на инакомислещите в опитите да си осигури медиен комфорт.
Добавено: информацията е леко подвеждаща. Списъците с непозволени гости са дело на ББ преди три години. Последната година Киро допълни доста хора към тях включително и такива, които им помагаха да дойдат на власт и издържаха сто дни търпеливо.
Сега просто тези списъци се актуализират. Но и ББ и ПП не търпят критика, луди суетници и самовлюбени дебили. Смело ще бъде някой да покаже този, според мене, негласен списък. И в него най-забранен ще е Харизанов например, който не слезе от телевизора в последните дни на Бойко и първите на ПП.
Но пък тези забранени хора накараха ФБ да стане основно място за информация и мнения.
Властта е разпратила до телевизиите списъци с имена на анализатори, които не бива да бъдат канени
https://vtorifront.bg/article/vlastta-e-razpratila-do-televiziit … JhJDrOixyZa7AJSQk
Промяната става все по- гнусна.

преди 10 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Има няколко месеца до евентуални предсрочни избори -дотогава пак ще ни ориентират някак.  Сега заради глупостите на Кирчо,  Русия вече няма да ни продава на преференциални и по-изгодни цени петрол, природен газ и ядрено гориво.   Литър бензин и дизел вече струват около 3,50 лв.   Нашият неадекватен премиер е за червен картон. Той нищо друго не умее -освен да лъже непрестанно всички за всичко.   Подобно маниакално състояние не зная дали не е някаква болест на психиката.    Скоро и Лена ще спре да го харесва - ще отпадне личния интерес.

преди 27 минути, attj написа:

Нашият неадекватен премиер е за червен картон. Той нищо друго не умее -освен да лъже непрестанно всички за всичко.   Подобно маниакално състояние не зная дали не е някаква болест на психиката.    Скоро и Лена ще спре да го харесва - ще отпадне личния интерес.

Защо пък да спира да го харесва? Тя може да си пада по такива 😄

преди 26 минути, attj написа:

Има няколко месеца до евентуални предсрочни избори -дотогава пак ще ни ориентират някак.

Преполагам някой Месия, който е роден с тази цел !

• Автор
преди 32 минути, baitexpo написа:

Тя може да си пада по такива...

...жени? Знайш, че Ленчето си пада по мъже. Може да не знайш, ама да се досещаш. На жени не реагира, видно от видеото, на което цирей - жената, посегна да ѝ оправи роклята. Ако бях хазартен тип, щях да се обзаложа, че двете с цирей, в апартамента заедно са плели чорапи и клюка...интригували.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.