Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за края на кабинета Петков

Featured Replies

преди 30 минути, Радул написа:

Пхахах. Тошко реши да излезе пред протестиращите и бързо бързо се прибра обратно. 😆  Прибирай се Тоше, че да не последва неква нежелана бременност...

Да, Тошко е виновен за 30 години мизерия в България. Или ПП. Това са нови партии.

• Отговори 651
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Soviet Soldier
    Soviet Soldier

В началото бях неотрано настроен към ПП, вярвах че трябва да им се даде време за да се правят изводи, но към днешна дата съм напълно уверен, че тази партия се управлява от американското посолство и ня

• престъпната ,,завера".... май май се разпада

• Руска песничка за Кирил лъжеца и Асен крадеца.  

Публикувани изображения

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Да, Тошко е виновен за 30 години мизерия в България. Или ПП. Това са нови партии.

За 30 години мизерия до момента не, но се опитва да продължи мизерията, за което заслужава бой. И ще си го получи. Днес хората са малко, но в неделя няма да е така. Тошко ще прояви разум ако направи като шефа си- да се скрие някъде и да се появява само във фейсбук.

преди 15 минути, Sliderum2 написа:

Еми хардуергей са скръндзи. Да се бяха бръкнали повече бе, щеше да има повече "протестиращи".

Модераторите и  там ли бяха 😃

• Автор
преди 22 минути, symanbg написа:

Модераторите и  там ли бяха 😃

Откъде да знам. Ма нещо луксозни ми изглеждаха. Каките напудрени, батковците и те.

нещо лафа с хардуергей не го схващам.

у форума на бойко купона е на 6. яко се кефят. има и защо де. все пак победиха.

преди 4 минути, Mapuku написа:

нещо лафа с хардуергей не го схващам.

Като поседиш там няколко годинки и мнението ти не отговаря на общо приетото там, не разбереш

• Автор

Ммм, загрижен съм. Изглежда, след вчерашната тренировка, която беше "почти майдан", на която имаше безредици, бити и арестувани, въпреки нищожният брой участници...С последващи всекидневни подгрявания, хардуергейци, като ще ли се гласят на 22 юни да направят майдана цялостен:

Цитат
Registered UserАватарът на ManovBGЧлен от: Oct:2009

На 22-ри трябва да се напрегнем, ако трябва отпуски дори и пред НС

Трябвало, да се напрягали и т.н. тоя път кво ше правят, ше убиват нормални граждани, полицаи и политици ли?

преди 37 минути, Sliderum2 написа:

Ммм, загрижен съм. Изглежда, след вчерашната тренировка, която беше "почти майдан", на която имаше безредици, бити и арестувани, въпреки нищожният брой участници...С последващи всекидневни подгрявания, хардуергейци, като ще ли се гласят на 22 юни да направят майдана цялостен:

Трябвало, да се напрягали и т.н. тоя път кво ше правят, ше убиват нормални граждани, полицаи и политици ли?

Утре също ще излизат.

копейката излиза на 22.06 за свята българия и демокрация.

• Автор
преди 1 час, ncl написа:

Утре също ще излизат.

Ае, пак има неква дребна групичка, не може да им се разбере дали е протест...Ама днес основно са в майналандия и дупкария (пловдив и варна). 

копейката дъ бест. сега ще поиска помощ от шефа си да дефашизираме българия. добре върви сценария.

току-що, Mapuku написа:

копейката дъ бест. сега ще поиска помощ от шефа си да дефашизираме българия. добре върви сценария.

Аха, много умно. Петков прави национално предателство, ти гледаш Костадин кво ще прави. Ти лично какво ще направиш. Тоя харвардския постоянно пикае в лицето на българите, тебе Костадин ти е проблема?

• Автор

Радостна вест! гейпросащ трололинките в хардуергей, толкова са изкукали, че почнаха да се канят на един от своите. Разводнявал им тролската тема за "вътрешна" политика, в която освен процирей и анти останалите (които ше му вземат властта) пропаганди на съвсем лапешко ниво с меме картинки и разни други глупости и, организиране на майдан в София на 22 юни, друго напоследък няма. Техния пич пуснал линк към статия в дневник с разфасовка на позицията на френския външен министър по отношение на република северна македония. Та му се карат, на бой му налитат, че им разводнявал курцентрацията. Почнаха да ми харесват. Сега ако решат и да си организират реална битка помежду си и се самоизтрепят, България само ще спечели от това.

• Автор

Остават броени минути до тръгването на паркетния прайд. Приходите от шествието и дарителската кампания свързана с него, ще бъдат дарени на киев прайд, с цел размножение чрез зомбиране, купуване и делене, на психичните заболяв... пардон, с цел рекламиране на и, сугестиране с, гейпросащесср новонормалните "ценности".  Предполагам, че вече участниците са се събрали и свалили ненужните благоприлични облекла.

Много ми е кеф какъв полъх на надървяне има когато се усеща как Бойко Мутрата идва на власт. Има едно чувство на екстаз, и ме завладява. лошото е че знам че ще ме е*е с 200 ама е нещо като да не гледаш футбол, никак даже, обаче да видиш как тълпата се радва ентусиазирано и от самата тяхна радост те избива на радост.

• Автор

Маруся, туй "с 200", ми звучи много хардуергей-но. Да разбирам ли, че се върна от прайда, да меташ по тиквата? Не си си намерил тъпкач там и си се размечтал за Супербойко. Реди се на опашката. Колегите ти с големите езици там във форума на "конкуренцията", дето като го видяха със скъсан менискус и се напънаха и свалиха, ще се адаптират отново към баце ти със свръхсветлинна скорост и ше те преварят да му се подлагат.

"Продължаваме промяната": Слави Трифонов тиражира заблуждаващи внушения относно преговорите със Северна Македония

https://bntnews.bg/news/prodalzhavame-promyanata-slavi-trifonov-tirazhira-zabluzhdavashti-vnusheniya-otnosno-pregovorite-sas-severna-makedoniya-1198706news.html?fbclid=IwAR18TcZXuN43VlsvHIUSI-N74mk0SZaR3gChforNevI6cj_fLpffoRQZtMg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.