Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за края на кабинета Петков

Featured Replies

"Всеки народ си заслужава господарите"... До болка познати клишета и всеки път се надяваме на пробив. Не го вярваме особено. И всеки път няма пробив. Може би не правим нещо както трябва...

• Отговори 651
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Soviet Soldier
    Soviet Soldier

В началото бях неотрано настроен към ПП, вярвах че трябва да им се даде време за да се правят изводи, но към днешна дата съм напълно уверен, че тази партия се управлява от американското посолство и ня

• престъпната ,,завера".... май май се разпада

• Руска песничка за Кирил лъжеца и Асен крадеца.  

Публикувани изображения

• Автор
преди 58 минути, JohnTRIVOLTA написа:

"Вълкът козината си мени, но нрава - не"  ... "На народите с къса памет са им дълги преходите."...

Абе съгласен съм и все пак какво очакваш накрая на тунела на прехода  Рай със 70 девственици. Женски, мъжки, козички?

преди 11 часа, Mapuku написа:

friends заивнаги.

288387346_3100149176904681_6686000044222534106_n.jpg

Няма вечни приятели, има интереси, които може да са вечни, но в повечето случаи, са временни.

Ти нов недоучил съфорумец ли си или стар, незапознат с пунктуацията и главните букви, турил се под нова вънкашност?

преди 11 часа, Радул написа:

"Всеки народ си заслужава господарите"... До болка познати клишета и всеки път се надяваме на пробив. Не го вярваме особено. И всеки път няма пробив. Може би не правим нещо както трябва...

Този път, ще се съглася с теб. Царят беше казал, че трябва да си сменим чипа. Ние му се засегнахме. На Иречек, знаеш по кое време е шетал по земите ни, приписват охарактеризирането ни като " племе, просто, завистливо и крадливо". Ми, явно, не сме се променили много, щом си избираме  толкова прости, продажни и крадливи да ни управляват. Избираме ги из сред нас, не от други планети. Български ген.

Всеки се спасява сам, а трима души заедно, вече са чета с предател. В два чуждоезични форума пиша отвреме навреме и когато някой изкаже мнение или зададе въпрос, му отговарят, опровергават или се съгласяват, а не скачат да го обиждат и квалифицират. Ще кажеш- малка разлика, но не е. Ние винаги се движим рязко от "Осанна" до "Разпни го". Как да постигнем нещо посредата?

Нагласеният протест пред Парламента. Платен протест с активисти на ДБ ... "Демонократи за България" със спонсор фондация "Америка за България".
Тарифата е била 50 -100 лв на човек от провинцията , а на софиянци са раздавали по 120 -150 лв .... Срам.... срам ... и част от тези хора стачкуваха и за цените и за газа ... в България днес всичко се продава. Душите също!

https://t.me/c/1525800392/46593

• Автор
преди 37 минути, symanbg написа:

Нагласеният протест пред Парламента. Платен протест с активисти на ДБ ... "Демонократи за България" със спонсор фондация "Америка за България".
Тарифата е била 50 -100 лв на човек от провинцията , а на софиянци са раздавали по 120 -150 лв .... Срам.... срам ... и част от тези хора стачкуваха и за цените и за газа ... в България днес всичко се продава. Душите също!

https://t.me/c/1525800392/46593

Пак го няма цялото инфо, но ще допълня със слухове за 250-300лв за буйстване и чупене на обществена собственост и до 500лв за предизвикване и участие в сбивания. Туй за обикновен статист, за професионален организатор и провокатор, сигурно доста пъти в повече.

Е стига бе, не мой да бъде! Те там нали бяха най-спонтанните, умни, красиви и т.н. личности. Една даже се разрева от ужас, че кирчо може да падне. Не не, това убива всичко детско в мене.

Miroslav Zoretz

Кире е нарушил конституцията, е чудо голямо, момчето е готино, образовано, харвардче било, то е нашето слънце, и въздух, и вода. Явно е много умно та нищо не му се разбира като говори, но то било срещу мафията и корупцията. От вчера слушам за друг много готин, голям работа бил, голям спец, но взел, че нарушил правилника на Народното събрание по казус за предателство. Е, чудо голямо, какво пък толкова, момчето укрива приятелче, любовник на негова близка от години, че и готин като него, а задкулисието да вземе да му ритне столчето и сега Парламента направо осиротя без него за Председател. А бе рендета, язък за училищата в които сте учили, не по-скоро посещавали, че и Хардвард го направихте за резил. Не ви знам като се надрусате на кой свят си мислите, че живеете (от видеото на културния министър се разбира, че и той не знае), но ми писна 32г. хомосексуалисти (СДС с всичките му производни до "Да България" и Зелените еуглени), селски тарикати (БСП, ДПС, ИТН), юпита (НДСВ), мутри (ГЕРБ) , а сега и клатени-недоклатени либералчета (ПП), да се гъбаркат с нас, да ни обират и продават за няколко пробити долара. Нещо на агресия ме избива ...

преди 2 минути, ncl написа:

Три дни до края, ако всичко върви по план и няма други предатели.

Що ли моята кристална топка казва, че ще се появят необходимите, защото цената оправдава средствата, а няколко милиона не са непосилна сума за драскащите да останат на власт...

преди 26 минути, ncl написа:

Три дни до края, ако всичко върви по план и няма други предатели.

Да, ние се досещахме, че някои имат план ... и за сега всичко върви по него !

Путин колко партии събра вече: бойко, копейката, слави, стефчо путински.

преди 22 минути, Joss Bomon написа:

Що ли моята кристална топка казва, че ще се появят необходимите, защото цената оправдава средствата, а няколко милиона не са непосилна сума за драскащите да останат на власт...

Знаех си ,че не може освен от IT да разбираш от друго ... топката е виновна :pancake:

Къв Путин ти тресе мозъка? ДПС путин ли им плаща?

И аз си мисля, че до вторник още 2-3 от итн ще станат смелчаци-герои и ще пристанат на петков. Отделно и тиквата може да нареди 5-6 негови да не се явят на работа. Щото новата партия на янев нещо се разсъхва и план б май пропада...

преди 9 минути, miro20 написа:

"Сериозен" материал. Много имот много нещо. Да напомням ли, че точно майката на Христо Иванов опяваше горкият Доганчо, колко страдал в затвора? Добре, доган руски агент, ми Христо тогава къв е? Коя го е кърмила и възпитавала?

И по тая логика, всички от онова време са агенти на русия. По коя логика отрочетата им не са такива? А тея, дето се завъртяха на 180 градуса и станаха про НАТО и ЕС що пък да не са руски агенти? Ми то същата работа като отцепниците на ИТН. До вчера гласувал с Герб, пък на другия ден се бил срамувал. Бе всички са агенти на русия бе, русия ни е виновна за всичко.

преди 34 минути, Mapuku написа:

Путин колко партии събра вече: бойко, копейката, слави, стефчо путински.

Забрави БСП-то. За Байдън остават само ДБ и ПП.

Е ъо БСП се подразбира. Комунета, чугунени глави, петолъчки...Ама ДБ и ПП и те са руски подлоги. Няма начин да не са. Той байдън тука в България няма дъмата. Тоя Паси Трабанта и той е артист. И той е руска подлога, та дрънка. Тука нема американофили...Ама хич.

преди 15 минути, tonit1968 написа:

"Сериозен" материал. Много имот много нещо. Да напомням ли, че точно майката на Христо Иванов опяваше горкият Доганчо, колко страдал в затвора? Добре, доган руски агент, ми Христо тогава къв е? Коя го е кърмила и възпитавала?

И по тая логика, всички от онова време са агенти на русия. По коя логика отрочетата им не са такива? А тея, дето се завъртяха на 180 градуса и станаха про НАТО и ЕС що пък да не са руски агенти? Ми то същата работа като отцепниците на ИТН. До вчера гласувал с Герб, пък на другия ден се бил срамувал. Бе всички са агенти на русия бе, русия ни е виновна за всичко.

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Знаех си ,че не може освен от IT да разбираш от друго ... топката е виновна :pancake:

Подценяваш широко скроената ми особа май... Освен гласовете, значение има и броя на присъстващите депутати, а и не се знае дали не се мъчат да подлагат динена кора на Възраждане...

ГЕРБ даде на заден ход с вота на недоверие

преди 16 минути, Joss Bomon написа:

Подценяваш широко скроената ми особа май... Освен гласовете, значение има и броя на присъстващите депутати, а и не се знае дали не се мъчат да подлагат динена кора на Възраждане...

ГЕРБ даде на заден ход с вота на недоверие

Мааалии объркал си професиите :newspaper:,

за да гласуват оставка на председател на НС идваха с патерици. вот на недоверие ми се струва една идея по-важен от това, а и са си на работа по принцип.

Вотът на недоверие е доста по-важен от оставката на председателя на НС.  Пеевски не вярвам да дойде, има един болен с ковид, значи трябва да се съберат 238 депутата.

И Макрон губи. Язък за Кирчо, не се справи.

https://bta.bg/bg/news/world/284458-frenskiyat-prezident-emanyuel-makron-gubi-absolyutnoto-mnozinstvo-v-parlamenta-s

има ли нещо по-велико от получаване на заплата без да ходиш на работа.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.