Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за края на кабинета Петков

Featured Replies

преди 24 минути, tonit1968 написа:

Така де, кво правят все пак. Влизат в апартамента на Ленчето да обсъждат какво? Нали се въртеше, че Петков бил с гей наклонности. Да не би пък Ленчето да има пък мъжки полов орган? То при либерастите това си е нормално. Ма пак остава изневяра към жена и три деца. Абе гнусотия, кой го пусна това?

нема страшно...

там в евролиберастките ценности....

не знам кой пол се пада...28 или 47...

ама мъж можело да се води жена..па и лезбийк@ на сичкото отгоре...

,,

Кака Линда с най-дебелата точилка
10.06.2022 22:29:15
3
18

Абе къде е тоя утьо?Да не ми дава изявления ами да се яви веднага да обясни какво е това видео!Ей,ся му разточих простата тиква!"
  • Отговори 651
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Soviet Soldier
    Soviet Soldier

В началото бях неотрано настроен към ПП, вярвах че трябва да им се даде време за да се правят изводи, но към днешна дата съм напълно уверен, че тази партия се управлява от американското посолство и ня

• престъпната ,,завера".... май май се разпада

• Руска песничка за Кирил лъжеца и Асен крадеца.  

Публикувани изображения

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

не става така управление.

Така е. Да приемат бюджета, един вот на доверие и наесен с песен.

Колко стува тази газ бря, че никой от вас не казва ? Дойдоха ли сметките за м.Юни да сравним с тези за м.Май?.. Питам за един прЕател :writealetter:

• Автор

Нещо уж събота, вечер...А в медиите не спират да валят съобщения за оставки. Вече подадени и, такива, които са насрочени за понеделник. Не ме бива да броя, ама вече ми прилича, като да са повече от само тези на министрите от итн?

преди 13 минути, Sliderum2 написа:

Нещо уж събота, вечер...А в медиите не спират да валят съобщения за оставки. Вече подадени и, такива, които са насрочени за понеделник. Не ме бива да броя, ама вече ми прилича, като да са повече от само тези на министрите от итн?

ИТН имат 4. Киро толкова даде.

• Автор
преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

ИТН имат 4. Киро толкова даде.

Нищо, понеделник ще обърна повече внимание. Сега ме мързи да диря и броя, ама ми се привидяха май 5 министерски оставки.

• Автор

Тиквена рецепта: "Най-добрата актуализация на бюджета, е оставката на правителството" хихихи.

преди 21 часа, ncl написа:

Така е. Да приемат бюджета, един вот на доверие и наесен с песен.

Защо да го приемат хора, които не стават?

https://7dnisofia.bg/archives/184687

Проф. Семов: През учебниците ни е минал башибозук, преподава се, че Левски е престъпник

• Автор

Ако ви досаждам, напомнете ми. Пак включване от форума на конкуренцията в хардуергей форума. Без цитати. Накратко, продължават с офтопика за обараното от цирей Ленче. Вече го изкараха, че наистина я в пипал, че е безподобен мъжкар. Струва ми се, че направо им се иска, те да бяха в ролята на Ленче, и да се "познаят" с цирей. Даже един описа неква садо-мазо(или май друго се казваше, не съм сигурен) сценка, с участието на актьорите: Ленче, цирей и...страпон. След влизането в апартамента. Немам думи, егати извратеняците.

преди 4 минути, ncl написа:

Отваря ли ти се форума? При мен е черен екран...

Американските НПО-та са им спрели парите.

https://nova.bg/news/view/2022/06/13/372140/бачийски-от-няколко-места-ме-заплашваха-предупреждаваха-ме-с-инфаркт-или-изчезване/

Бачийски: От няколко места ме заплашваха, предупреждаваха ме с инфаркт или изчезване

• Автор
преди 21 минути, ncl написа:

Претакат му базата данни. Като не могат да се оправят прочутите ИТ гейове с акъл, мачкат я с мускули. После се чудим що 20 години им трябваха да пуснат електрическото управление. Щот са тъпи кат кютуци.

П.П. 

IMG_20220613_115202.jpg.64e64b698bdccfcc50dfbcb20a2d8b36.jpg

цирей обаче ще предаде това и требе да си събира багажа и да бяга при мъжа си, трюдо.

Македония е Западна България, не чухте ли за скандала ? :)

преди 1 час, ncl написа:

Изтриха ми пост с видеоклип   "Кирил Петков опипва Лена Бориславова" .   Публична тайна е, че са любовници и се срещат в тайни любовни квартири.   С Гугъл всеки може да си го намери.  Там не само Лена и Кирчо могат да ровят. Получават заслужен урок. Изтрили са и коментари в Ютуб.  Пак ли е време за цензура?        P.S.  Постът ми си стои в другата тема за кабинета на Петков.  Цензурата е в Ютуб.

преди 12 минути, attj написа:

Изтриха ми пост с видеоклип   "Кирил Петков опипва Лена Бориславова" .   Публична тайна е, че са любовници и се срещат в тайни любовни квартири.   С Гугъл всеки може да си го намери.  Там не само Лена и Кирчо могат да ровят. Получават заслужен урок. Изтрили са и коментари в Ютуб.  Пак ли е време за цензура?

Вече се нарича Министерство на Истината. Скоро и в Целият Европейски съюз. Демек ще се регваме по форумите с лични карти, както е в Китай.

преди 1 минута, symanbg написа:

Вече се нарича Министерство на Истината. Скоро и в Целият Европейски съюз. Демек ще се регваме по форумите с лични карти, както е в Китай.

Цензурата е в Ютуб -допълних си предния пост.

току-що, attj написа:

Цензурата е в Ютуб -допълних си предния пост.

И за там ще ти трябва лична карта за акоунта. Помниш ли как сим картите бяха в свободна продажба а после почнаха да искат лични карти.

• Автор
преди 22 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Що тъй тихо в тази тема от следобяд насам ? Или то всичко е ясно, няма какво да се обсъжда? :newspaper:

цирей отвори шкафчето с пачките и раздава. Временен отбой.

П.П. Обаче, малко заглавия:

Vesti.bg
Предупредителен протест на служителите на НЗОК
8 hours ago

Пламен Димитров предупреди за вълна от протести, ако не бъдат вдигнати доходите
3 hours ago

А какво означава протеста да не е мирен , ако този е бил последен мирен такъв?

Тези от НЗОК предполагам искат и те вдигане на заплати? ... Утре ще кажа и аз на шефа да помисли и на мен да вдигне с едни 5 стотака, че трябва на море да се ходи!

• Автор
преди 9 минути, JohnTRIVOLTA написа:

А какво означава протеста да не е мирен , ако този е бил последен мирен такъв?

Тези от НЗОК предполагам искат и те вдигане на заплати? ... Утре ще кажа и аз на шефа да помисли и на мен да вдигне с едни 5 стотака, че трябва на море да се ходи!

Де да знам, не съм чел. Пък може и нищо определено да не пише и да е само закана. Ще видим.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.