Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за края на кабинета Петков

Featured Replies

Дотук виждам коментари само на бългорофоби и русороби. И нищо смислено. Относно Киро, какво може да се каже за него, на 20 години има собствен бизнес за кисело мляко,  само друг бизнесмен може да го настигне, евентуално, Божанков от БСП, отдавна го пробутват Киро в медийните среди с цел да се класира и помпи рейтинг в слугинските масмедии. 

Предимно на Прокопиев и на американското посолство. Спонсорирани от САЩ.

Жена му участва даже в мастершеф, само децата не са ги показали още или нещо съм пропуснал, същия попълни декларация с невярно съдържание. 

И отначално се виждаше, че 4 партии, поне 2 от тях са тотално различни. БСП статуквото, патерицата на ГЕРБ, немощялата уж опозиция. Другите 2 са продукт на Прокопиев.

• Отговори 651
  • Прегледи 30,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Soviet Soldier
    Soviet Soldier

В началото бях неотрано настроен към ПП, вярвах че трябва да им се даде време за да се правят изводи, но към днешна дата съм напълно уверен, че тази партия се управлява от американското посолство и ня

• престъпната ,,завера".... май май се разпада

• Руска песничка за Кирил лъжеца и Асен крадеца.  

Публикувани изображения

"Да подкрепяме кабинет на Кирчо Лъжеца и Асен Крадеца? Вие шегувате ли се?". С тези думи зам.-председателят на ДПС Хамид Хамид коментира възможността партията да даде подкрепа за правителство на малцинството на "Продължаваме промяната.

По думите му обаче е възможно ДПС да подкрепи друг кабинет в рамките на това Народно събрание.

преди 1 минута, attj написа:

"Да подкрепяме кабинет на Кирчо Лъжеца и Асен Крадеца? Вие шегувате ли се?". С тези думи зам.-председателят на ДПС Хамид Хамид коментира възможността партията да даде подкрепа за правителство на малцинството на "Продължаваме промяната.

По думите му обаче е възможно ДПС да подкрепи друг кабинет в рамките на това Народно събрание.

За съжаление тия 240 тол8па отгоре едно говорят, друго вършат.

Ще се види в зала кой кого ще подкрепи и кого не.

Хората са го казали. Дела трябват, а не думи.

И също така: По делата ще ги познаеш.

• Автор

Има още няколко допълнително на предишния ми коментар хардуегея, които развяват бяло...шареното на дъга знаме. Обаче се разчуствах от един коментар с оправдания защо. Избран частичен цитат:

Цитат

тук населението смята това за ОК... Аз с такъв народ не искам да съществувам заедно.

Ами да спре да съществува с нас, или ако ще всякак.

• Автор

Вече има и доказателство, ще нашите просащ трололинките, са меки Марии. Само ни тролят и галят. А вижте кви корави гейове има в хардуергей, чак от австралия, са готови да прилетят в България, да бият непослушните на сащ:

Цитат

На мен така ми е причерняло пред очите заради дългата дрога. За съжаление не мога да си го изкарам на него, че някъде по тъмни стаи с черни дрехи се крие, че като хвана самолета и като дода, ще зема на някое западно питие* да си го изкарам.

*Има там един неудобен на гейпросащ трололинките, с профилно име Whiskey

Яжте, пийте и серете,
'лебец в бобеца топнете.
Салатката си нарежете
и ракийца наточете.

Яжте, пийте и серете!
Телевизора пуснете,
гледайте, но не мислете,
вярвайте и се чудете!

Яжте, пийте и серете!
Псувайте, но си седете.
Кучетата спасете,
кучешки живот водете.

Яжте, пийте и серете!
На дечица помогнете,
есемесче изпратете
и наздравица вдигнете.

Яжте, пийте и серете,
"Сделка или не" - решете,
есемесче пак пратете
за игра се запишете.

Яжте, пийте и серете!
Чалга силно си пуснете,
върху масата скочете
и един гюбек 'фърлете.

Яжте, пите и серете!
Яко, яко изпърдете
и жената опънете.
Кеф голям, нали? Кажете?

Яжте, пийте и серете!
Данъците си платете,
кредитите си върнете
и трудете се, трудете...

Яжте, пийте и серете!
Нямате пари? Не щете?
Още малко потърпете -
само докато умрете.

преди 10 часа, hjhj написа:

То и аз гледам да ги избегвам. Лошото е, че много фирми работят с тях, и при поръчка отказват да изпратят пратката по друг куриер.

За бога братя, не купувайте! Премиера Попов с най-добрия лозунг за последните 30 години...

преди 10 часа, absurt написа:

Няма. Ние вече нищо нямаме...

преди 21 часа, ncl написа:

Няма как да се съглася с това. ГЕРБ са част от проблема, а не част от решението.

Целокупния проблем е Парламента. 

Не ми харесва да се повтарям, но решението е Президентска Република. 

Страстите са си страсти в Парламента, но Държавата ни трябва да се управлява надпартийно, а не коя да е партия да налага контрол и прави безпорядък из българската територия, а така също през главата на българите да провежда зловредна външна политика. 

Икономиката ни пряко зависи от Русия. Компромис с Македония не трябва да се прави. 

Безумието на ЕС е налагането на санкции спрямо Русия. Това довежда до корупция. Вместо да има търговски споразумения с Русия, то определени хора ще забогатеят заобикаляйки санкциите чрез поставени лица. 

"Европа" (ЕС) обещава равноправие, ама друг път. -> Обещанието не е като даването!!! Налагат се двойнствени стандарти и то защото вече ни е съсипана икономиката. Какво произвеждаме?! Нито стоките ни са на ниво. Нито услугите. Ресурсите ни ги владеят чужденци. Частните ни бизнесмени -> Никакви. Държавната администрация тромава заради политическото деспотство наложено чрез честата смяна на ръководните лица. 

Кратко: За 30 години България фалира!!! 

И на залъгват, че ЕС ще ни помогне. И че най-добрия ни приятел е някакви от другия континент. 

Замяната на една зависимост с друга не е решение. България трябва да изгради своята политика на база неутралност. 

Какво чакат?! Да станем водеща страна по отношение на производство на евтина бойна техника ли?! А стомана от къде?! От скрап ли?! О, ще правим ремонти ... :) 

И да ви припомня един филм: "Цар на войната". -> Какво се е случвало след разпада на СССР.

Та, не ГЕРБ е част от проблема, а гласуващите!!! Те са третирани като овце. Управляват ги с гега и морков. 

Не съм песимист, но в близките 500 години не ще има "Съединението прави силата"!!! 

Аз казах!

преди 1 час, dioib написа:

Кратко: За 30 години България фалира!!! 

България фалира '85 , а официално '89-та.

Добре че е  ЕС с който имаме десетки милиарди оборот, добре че получаваме пари по програми в пъти повече отколкото ни е вноската в ЕС , че да не сме съвсем фалирали.

Това е накратко.

:hush:

преди 2 часа, dioib написа:

"Европа" (ЕС) обещава равноправие, ама друг път. -> Обещанието не е като даването!!! Налагат се двойнствени стандарти и то защото вече ни е съсипана икономиката. Какво произвеждаме?! Нито стоките ни са на ниво. Нито услугите. Ресурсите ни ги владеят чужденци. Частните ни бизнесмени -> Никакви.

много си зле . Така става когато четеш фейк сайтове и червена антибългарска пропаганда.

преди 2 часа, dioib написа:

Безумието на ЕС е налагането на санкции спрямо Русия.

Санкциите са единствения цивилизован метод да накажеш един новофашист агресор който води абсолютно безсмислена война.

• Автор
преди 1 минута, miro20 написа:

Добре че е  ЕС с който имаме десетки милиарди оборот, добре че получаваме пари по програми в пъти повече отколкото ни е вноската в ЕС , че да не сме съвсем фалирали.

Това е накратко.

:hush:

много си зле . Така става когато четеш фейк сайтове и червена антибългарска пропаганда.

Санкциите са единствения цивилизован метод да накажеш един новофашист агресор който води абсолютно безсмислена война.

Мирча, това трябва да ти е любима тема. Що не ми изпрати чек, а? Тука свалям цирей от власт, даже може да се отвори път любимата ти тиква пак да изгрее. Ах ти, скръндза такава. 

преди 2 часа, miro20 написа:

Мире .... :) И да го повтаряш не ще стане истина ... :) 

В действителност тогава ограбиха спестяванията на обикновените хора. 

Това си е истината. -> От имащи българи станаха българи с кредити. На това, ако му викаш просперитет ... ба ... как нагло лъжеш ... :) 

ЕС винаги ще гледа на България като тоалетна, където нейни граждани да идват да се облекчават. Нищо друго ... 

Шефът на лабораторията на “Капитан Андреево” Васил Димитров ще заведе серия от над 20 дела за клевета срещу хора от “Продължаваме промяната” и представители на висшия държавен апарат

https://blitz.bg/obshtestvo/ekshn-na-kapitan-andreevo-sheft-na-laboratoriyata-s-moshchen-otpor-sreshchu-klevetnitsi_news891109.html

• Автор

Другари! Не искам да Ви смущавам, надявам се приятната, петъчна вечер, обаче надушвам признаци за още плъхове, които има вероятност да напуснат кораба. 

преди 8 часа, Sliderum2 написа:

ИТН обяви, че ПП искат да купят 3-4 техни депутати

Това е прост заглавие, може да подвежда.

Подвежда. Дефакто ПП могат да купят поне 20, но ще са обикновени статисти. По- важни са им тези, които не могат да купят:

Любомир Каримански: Ще подкрепим актуализацията на бюджета на първо гласуване

https://bntnews.bg/news/lyubomir-karimanski-shte-podkrepim-aktualizaciyata-na-byujeta-na-parvo-glasuvane-1197804news.html?fbclid=IwAR0TCUNbTg5COGwkHGbe4pvXLXOB5n_iBj1IpA6GG9oi3t8hoxGGvumf26c

Не съм твърдо убеден, но мисля, че малко избързвате  с празненствата...

• Автор
преди 2 минути, Радул написа:

Подвежда. Дефакто ПП могат да купят поне 20, но ще са обикновени статисти. По- важни са им тези, които не могат да купят:

Любомир Каримански: Ще подкрепим актуализацията на бюджета на първо гласуване

https://bntnews.bg/news/lyubomir-karimanski-shte-podkrepim-aktualizaciyata-na-byujeta-na-parvo-glasuvane-1197804news.html?fbclid=IwAR0TCUNbTg5COGwkHGbe4pvXLXOB5n_iBj1IpA6GG9oi3t8hoxGGvumf26c

Не съм твърдо убеден, но мисля, че малко избързвате  с празненствата...

Тая актуализация...Знаеш ли, като делиш баницата между трима, за всеки има повече, отколкото ако я делиш между четирима. Обаче тая баница, все повече заприличва на последна дажба преди екзекуция.

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Тая актуализация...Знаеш ли, като делиш баницата между трима, за всеки има повече, отколкото ако я делиш между четирима. Обаче тая баница, все повече заприличва на последна дажба преди екзекуция.

Виж сега. Когато не се случва каквото очакваш, по- добре да си спестиш необмислен коментар. Екзекуции, мекзекуции...

Ако си мислиш, че всичко ти е ясно, значи не знаеш нищо.

• Автор
преди 17 минути, Радул написа:

Виж сега. Когато не се случва каквото очакваш, по- добре да си спестиш необмислен коментар. Екзекуции, мекзекуции...

Ако си мислиш, че всичко ти е ясно, значи не знаеш нищо.

Да не се изненадАш после, ако едни "они пришли на лодке, они ушли на лодке"

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.