Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Закъсах жестоко

Featured Replies

преди 16 минути, ntm написа:

Да бяга от България докато може, че ония с дебелите вратове рано или късно ще го набарат и може да му се случи "нещастен случай".

слага се метална врата и се пише часна  собственост

• Отговори 118
  • Прегледи 24,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колев 74
    Колев 74

Поне въженце да беше си купил с част от парите.

• цър-вул
    цър-вул

Смени си работата с по-добре платена. Преструктурирай кредитите! НЕ ВЗЕМАЙ ПОВЕЧЕ КРЕДИТИ!

• (:IдioiдI:)
    (:IдioiдI:)

Започни да продаваш всичко което си купил с тези бързи кредити. Поне половината от главниците да върнеш. После се налага да продадеш и компютъра си и прочие. Намери си втора работа. И по-важното е да

Не е по-темата, но се сетих за един случай във Варна. Общината отпусна на майката и бащата помощи, за да може детето им да има храна. Та познайте, къде са отишли тези пари. За алкохол и цигари.

Бащата пушеше като комин. Няма да споменавам имена и адрес. 😀

После почнаха да просят от съседите и накрая с такива кредити се забатачиха, но ... НО бащата продължи да пуши и пие. Поуката е, че в България акцизът е малък. Пък ДДС е 20 процента.

преди 12 часа, Denis1985 написа:

Здравейте! Имам 10 бързи кредита и много се затруднявам с изплащането им. Работя на минималната заплата. Някой знае ли начин как да излезна от тази отвратителна ситуация в която се поставих?

Я се дръж мъжката! На мен 7 съдии изпълнители са ми  дишали във вратът на веднъж. Имал съм запор на сметките, идва ли са в нас със полиция за конфискация на имущество и прочие, с паяк са идва да ми вдигат колата. Сега им цъкам по 20 евро на месец. И те знаят, че ако ми преминат границите пак, няма да видат и 20 евро. Трябва да си кораво куче и да им покажеш, че не си лесна плячка! До като попа не ти е опел опелото винаги има изход! Продавай каквото имаш и дърпай на запад. Почваш на чисто и си опичаш акъла!

преди 1 час, Емил Костов написа:

Ти теглил ли си бърз кредит да видиш за какво иде реч?! За 10 кредита минмалната вноска е поне 150 лева, но да кажем, че е 100. На месец трябва да връща 1000 лева, а той работи за 700. А той най-вероятно е и закъснял. Да видиш пък там за какви начисления става на въпрос

не съм , но имам познати които са в подобно положение и те от рефинансирвания на старият кредит си мислят , че го удължават и после се чудят как станаха 20 .

и в днешно време лихвите по кредите са доста високи не дай си боже , ако има бяла карта или , ако е теглил от Money + .

преди 44 минути, adersa написа:

не съм , но имам познати които са в подобно положение и те от рефинансирвания на старият кредит си мислят , че го удължават и после се чудят как станаха 20 .

и в днешно време лихвите по кредите са доста високи не дай си боже , ако има бяла карта или , ако е теглил от Money + .

Още по-голяма глупост да рефинансираш бърз кредит.

преди 4 часа, дръндю написа:

мисля че за да вземе 10 бързи кредита, не го е направил от банка
никоя банка няма да му даде толкова бързи кредити
когато кандидатства за дългосрочен потребителски кредит от банка, трябва да заяви, че иска да погаси бърз кредит

Абе то ясно че не са от банка, ама при кандидатстването банката като види че пича е турил десет воденични камъка на шията и търти за единадесети, ще му покажат къде ги е клъвнал петела.

Най добре ако има нещо имоти да продаде някой за да погаси задълженията, в противен случай така или иначе ще изгорят но на по-ниска цена и ще изгуби повече.

преди 8 минути, Bubbles написа:

Абе то ясно че не са от банка, ама при кандидатстването банката като види че пича е турил десет воденични камъка на шията и търти за единадесети, ще му покажат къде ги е клъвнал петела.

Най добре ако има нещо имоти да продаде някой за да погаси задълженията, в противен случай така или иначе ще изгорят но на по-ниска цена и ще изгуби повече.

Въпросът е ако няма имоти какво правим.

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Нали има поръчител. Освен кредитът да стигне до съда, друго хубаво нещо не виждам. С банките само се въртиш в кръг.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Нали има поръчител. Освен кредитът да стигне до съда, друго хубаво нещо не виждам. С банките само се въртиш в кръг.

Не,няма поръчител. Избрал е опцията заплата, като допълнително му става гарант друга кредитна фирма, на която също плаща лихва по кредита.

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Миии лошо, десет кредита, всеки кредитор ще плаче за пари, а ти като ги нямаш си безпомощен.
Варианта е някой да му даде или нещо тото/бинго...
...иначе при бай Ставри.

преди 10 минути, Емил Костов написа:

Не,няма поръчител. Избрал е опцията заплата, като допълнително му става гарант друга кредитна фирма, на която също плаща лихва по кредита.

Тогава не му остава нищо друго, освен в чужбина да работи и да си върне кредита. Само да не идва в Германия, че е доста зле. Не е както преди.

преди 33 минути, АСПЕКТ написа:

Само да не идва в Германия, че е доста зле. Не е както преди.

Е тогава кво прайш още там идвай си .

Само да вметна , че ако приемем еврото лихвите ще стигнат до небето и тогава хептен няма да може да ги върне .

преди 58 минути, АСПЕКТ написа:

Тогава не му остава нищо друго, освен в чужбина да работи и да си върне кредита. Само да не идва в Германия, че е доста зле. Не е както преди.

И там няма да успее. Като не платиш 3 вноски, кредитът ти се "закрива" и го купува колекторска фирма. А там вече става интересно. Съдят те 3 пъти, при което плащаш делото, таксите и прочие и кредитът ти от 1000 лева става 3000 като задължение. Чудно е.

За звъненето към роднини, приятели, познати, посещенията от различни лица да те питат какво става с парите - това го оставяме настрана. Постващият се е забъркал в огромна каша.

Сменяй ЕГН.

Освен да бяга в друга държава няма друг изход. Ама трябва да има и пари да избяга. Може и някои каналджии да го направят бежанец.

преди 15 часа, Denis1985 написа:

Здравейте! Имам 10 бързи кредита и много се затруднявам с изплащането им. Работя на минималната заплата. Някой знае ли начин как да излезна от тази отвратителна ситуация в която се поставих?

Сега очаквам нов потребител с 1 мнение да влезе с кубинките, да предложи обединяване на кредити с лошо ЦКР. После ще му благодариш с мнение 2, и все е файда тоя изпадналия форум да свърши поне някакво продуктово позициониране.

преди 3 минути, IvanKirov написа:

Сега очаквам нов потребител с 1 мнение да влезе с кубинките, да предложи обединяване на кредити с лошо ЦКР. После ще му благодариш с мнение 2, и все е файда тоя изпадналия форум да свърши поне някакво продуктово позициониране.

Няма такава опция - обединяване на кредити с лошо ЦКР.

току-що, Емил Костов написа:

Няма такава опция - обединяване на кредити с лошо ЦКР.

София е пълна с такива обяви. Нямам идея, аз кредити не тегля. Под моста може да спя, кредит не пипам, особено тия "бързите".

преди 14 минути, IvanKirov написа:

София е пълна с такива обяви. Нямам идея, аз кредити не тегля. Под моста може да спя, кредит не пипам, особено тия "бързите".

И много правилно мислиш и правиш!

преди 18 минути, IvanKirov написа:

Много трябва да е зле положението за да посегнеш към кредит, дето викаш по-добре под моста, но не и работа с тия, че нема откачане после.

Много ги хиперболизирате нещата. Не са толкова страшни тия с бързите кредити. Има много варианти да не им дадеш една стотинка. Обаче, като се паникьосаш и почнеш да им се плашиш, ще ти съдерат 12 пъти кожата от гърба.

преди 6 минути, Христофор_първи написа:

Много ги хиперболизирате нещата. Не са толкова страшни тия с бързите кредити. Има много варианти да не им дадеш една стотинка. Обаче, като се паникьосаш и почнеш да им се плашиш, ще ти съдерат 12 пъти кожата от гърба.

Пробвай се да изтеглиш 10 кредита да те видя какъв ербап си.

преди 8 минути, Емил Костов написа:

Пробвай се да изтеглиш 10 кредита да те видя какъв ербап си.

И какво ще стане, ще ме трепят ли? 

току-що, Христофор_първи написа:

И какво ще стане, ще ме трепят ли? 

Или ще те оставят гол и бос или ще гостуваш на бай Ставри.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.