Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Закъсах жестоко

Featured Replies

преди 1 час, Христофор_първи написа:

Ще ме оставят гол и бос, ако аз им позволя.

Никой нема и да те пита, хеле па ако си е хванал с некой баш лихвар може и да те копат.

• Отговори 118
  • Прегледи 24,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колев 74
    Колев 74

Поне въженце да беше си купил с част от парите.

• цър-вул
    цър-вул

Смени си работата с по-добре платена. Преструктурирай кредитите! НЕ ВЗЕМАЙ ПОВЕЧЕ КРЕДИТИ!

• (:IдioiдI:)
    (:IдioiдI:)

Започни да продаваш всичко което си купил с тези бързи кредити. Поне половината от главниците да върнеш. После се налага да продадеш и компютъра си и прочие. Намери си втора работа. И по-важното е да

току-що, дръндю написа:

не те карам да вярваш, просто опитвам да помогна на автора на темата

баш такова е и някои банки помагаха на хора в немилост

Не можеш да му помогнеш по никакъв начин при 10 кредита. Направих ти една проста сметка още в началото. Написал съм какво следва от тук нататък при непогасени задължения. Тоя цирк съм го гледал вече 20 години. 

току-що, Bubbles написа:

Никой нема и да те пита, хеле па ако си е хванал с некой баш лихвар може и да те копат.

Няма смисъл да му обясняваш. Просто не е нужно да си пилея както се казва патрон, за да го срещна с фирма и с лихвари да му покажат и обяснят за какво иде реч. Ще се оака още на стола като седне. Ще изчезне от картата на света и никой няма и да го търси даже. Ще запишат, че е безследно изчезнал и с това случаят в полицията ще приключи.

преди 1 час, Denis1985 написа:

Ходих на адвокат, но като цяло предстои голяма каша в живота ми.

Освен да ти пожелая успех и вече да мислиш преди да теглиш кредити.

преди 3 минути, Bubbles написа:

Пич, такива хора ги познавам амааа много от близо и много добре знам как действат. Такива лабилни като теб и Емо сте им най-лесни жертви.

преди 1 час, Denis1985 написа:

Ходих на адвокат, но като цяло предстои голяма каша в живота ми.

Намери начин отнякъде да намериш тези 15 000 лева и да погасиш бързите кредити. После ще се оправиш.

преди 1 минута, Христофор_първи написа:

Пич, такива хора ги познавам амааа много от близо и много добре знам как действат. Такива лабилни като теб и Емо сте им най-лесни жертви.

Какво значи амааа много близки. Колко близък може да си с един ЛИХВАР?

току-що, Христофор_първи написа:

Както такива са смешници от Христофор първи ще станеш Христофор изчезналия.

току-що, АСПЕКТ написа:

Защо се връзваш на глупости. Предложих му да изтегли бърз кредит и да не го плати. Тогава лично ще го препоръчам на кредиторската фирма и да видим шоуто.

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Намери начин отнякъде да намериш тези 15 000 лева и да погасиш бързите кредити. После ще се оправиш.

ще му дадат ако го обезпечи

Цитат

Неимоверно през последните години все повече става търсенето на кредити на лица с не добро ЦРК и лошо кредитно минало!

Причината за това не е нужно да изясняваме, защото те са комплексни и  твърде индивидуални!

Какво да правим обаче, когато имаме лошо ЦРК ( лоша кредитна история ), а имаме спешна нужда от пари. Разбира се има много варианти, но те са свързани най-вече с допълнително обезпечаване на заема, гаранции или  някакъв залог! Има много компании за кредити, които предлагат онлайн заеми на хора с лошо кредитно минало( ЦКР ), затова оставаме избора във ваши ръце.

https://vsichki-krediti.com/бързи-кредити/кредит-на-хора-с-лошо-цкр/

преди 22 минути, АСПЕКТ написа:

Как точно се взима 10 кредита, нямат ли някаква връзка банките дали човека е в състояние да взима толкова кредити, въобще кредит с тази заплата, да проверят, каква заплата взима, дали е лоялен, дали не е осъждан, има ли предишни задължения ... Такива работи. Няма ли проверка?

То звучи като лихварство.

Случаят му съм описал с две-три думи. Потърси го по горе, но чети внимателно. На пострадалия съм написал още вчера, че не е редно да се явява в банка, за какъвто и да е случай. Най вече да моли за кредит ,след като е направил една дузина и няма погасяване от негова страна. Съседката ми, (ръководител Кредити) към БНБ , пребирайки се от работа в 18 часа я поканих на кафе и цигара и да прочете темата. Изказа мнение, че прекалено много хора не знаят какво правят с тези "бързи кредити" , което ме кара да съм спокоен, че нищо нередно не съм написал от моя страна.

преди 5 минути, Христофор_първи написа:

Познаваш ми...
Я вземи се скрий някъде, веднъж разправяш едно, после друго, сетне трето...
Много ги обичам такива лаладжии като тебе.

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Когато нещо е свързано с пари, няма твой или мой човек! Когато е свързано с много пари, най много след като не ги връщаш, да отидеш 2 метра под Земята.

преди 4 часа, adersa написа:

Е тогава кво прайш още там идвай си .

Само да вметна , че ако приемем еврото лихвите ще стигнат до небето и тогава хептен няма да може да ги върне .

Не съм годен за България. Нали виждаш Киро от Канада. Симеон Втори също. Те също си дойдоха в България и... ги попиляха българите.

преди 4 минути, Kolev72 написа:

Когато нещо е свързано с пари, няма твой или мой човек! Когато е свързано с много пари, най много след като не ги връщаш, да отидеш 2 метра под Земята.

Полицията е безсилна в тази ситуация? Много жалко. Мафия, лихвари...

преди 4 минути, Bubbles написа:

Познаваш ми...

Той каза, че е строителен магнат в Нидерландия и само с мислене му дават 1000 долара. Защото е ценен кадър, важна клечка в Нидерландия. Ниската земя.

преди 8 минути, дръндю написа:

Почваш да ме плашиш. Ти като го прати този линк прегледа ли какво пише в него?!

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Днешните бири се оказаха по вече на Дрънди, но още малко и госпожата ще му вземе мярка. Още не се е стъмнило хубаво за тиганя!

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Той каза, че е строителен магнат в Нидерландия и само с мислене му дават 1000 долара. Защото в ценен кадър.

Мхм, аз пък съм личен приятел на Густаф Айфел, заедно проектирахе кулата, ся Макрон ми плаща наем за нея от данъците на всички французи.

преди 1 минута, Kolev72 написа:

Днешните бири се оказаха по вече на Дрънди, но още малко и госпожата ще му вземе мярка. Още не се е стъмнило хубаво за тиганя!

Абе той уж е умен и красив сиганин пък гледай какво пише.

преди 5 минути, Емил Костов написа:

това е само пример ве, че всяка банка може да му даде кредит срещу залог
кой ти е казал, че непременно трябва да се набута с още един бърз кредит

Много ще е трудно, но ако не опита още повече ще задълбава. Обединяващ потребителски кредит с поръчител/и, може и да му се получи. Ето тук примерно или тук. За целта ще трябва да събере актуални справки за дължимото по всички кредити към момента на кандидатстване и да си намери надеждни поръчител/и. И разбира се кредита да е за дълъг период, над 7 или 10 години. 

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Абе той уж е умен и красив сиганин пък гледай какво пише.

Калин е дал право на всеки да си пише, но право. Никого не е инструктирал кой какво може и не може да пише, защото не му е това работата на Администратора. Някои неща се пишат, но преди тях трябва сериозно да помислиш, дали няма да ти навреди. Лека вечер на компанията от мен!

преди 8 минути, дръндю написа:

Не може да му даде залог при неплатени вноски. Сега ако има да продаде имот или има възможност за ипотечен кредит, това е нещо друго. 

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Приятели и общи интереси.

преди 1 час, Емил Костов написа:

Защо се връзваш на глупости. Предложих му да изтегли бърз кредит и да не го плати. Тогава лично ще го препоръчам на кредиторската фирма и да видим шоуто.

Теглих преди време 300 евро. Дори до съд не се стигна.:D Само ми пращаха мейли около 3 години, след това изгуби даваност.

преди 1 час, Bubbles написа:

Познаваш ми...

Няма от кого и какво да се крия. Който има мерак знае къде да ме намери. Не ми се спори с радиото. Див човек и силен вятър няма какво да ги спре. 

преди 8 минути, Христофор_първи написа:

Приятели и общи интереси.

Теглих преди време 300 евро. Дори до съд не се стигна.:D Само ми пращаха мейли около 3 години, след това изгуби даваност.

Дай сега да пробваме и ще видим. 500 лева ще ти дадат веднага.

преди 1 час, дръндю написа:

Той има 10 ...до сега гащите да са му взели .Може и да ги погасява .

До колкото съм научно грамотен по финанси знам , че банките дават кредит да се обединят  до 4 кредита .

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

Той каза, че е строителен магнат в Нидерландия и само с мислене му дават 1000 долара. Защото е ценен кадър, важна клечка в Нидерландия. Ниската земя.

Аве мушмурок! Ти изкарали една стотинка със собствен труд през живота си? Още майка ти ти пере гащите и баща ти ти дава джобни, и социалните служби в Германия ви хранят целия катун, тръгнал да ми обеснява аз колко изкарвам и за какво ми плащат? Кола имаш ли? Книжка имаш ли? Собствено жилище? Пари собствени по сметка? Работа? Търтей! Неудачник! Ако не беше майка ти да те закара в Германия, щяха да те опъват на Лъвов мост за една торба храна.

преди 22 часа, Denis1985 написа:

Здравейте! Имам 10 бързи кредита и много се затруднявам с изплащането им. Работя на минималната заплата. Някой знае ли начин как да излезна от тази отвратителна ситуация в която се поставих?

И как се стигна до това положение? За какво ги тегли кредитите?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.