Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Закъсах жестоко

Featured Replies

преди 35 минути, Христофор_първи написа:

Аве мушмурок! Ти изкарали една стотинка със собствен труд през живота си? Още майка ти ти пере гащите и баща ти ти дава джобни, и социалните служби в Германия ви хранят целия катун, тръгнал да ми обеснява аз колко изкарвам и за какво ми плащат? Кола имаш ли? Книжка имаш ли? Собствено жилище? Пари собствени по сметка? Работа? Търтей! Неудачник! Ако не беше майка ти да те закара в Германия, щяха да те опъват на Лъвов мост за една торба храна.

Чудя се, това обида ли е, да се смея ли. Нека да не трият коментарите ти. За да се затвърди още повече що за човек си. И просто това са твои думи. Ако се обиждаш на своите написани думи, аз какво да направя? 😀От теб зависи. Проблемът е в теб.

• Отговори 118
  • Прегледи 24,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колев 74
    Колев 74

Поне въженце да беше си купил с част от парите.

• цър-вул
    цър-вул

Смени си работата с по-добре платена. Преструктурирай кредитите! НЕ ВЗЕМАЙ ПОВЕЧЕ КРЕДИТИ!

• (:IдioiдI:)
    (:IдioiдI:)

Започни да продаваш всичко което си купил с тези бързи кредити. Поне половината от главниците да върнеш. После се налага да продадеш и компютъра си и прочие. Намери си втора работа. И по-важното е да

преди 36 минути, Христофор_първи написа:

Аве мушмурок! Ти изкарали една стотинка със собствен труд през живота си? Още майка ти ти пере гащите и баща ти ти дава джобни, и социалните служби в Германия ви хранят целия катун, тръгнал да ми обеснява аз колко изкарвам и за какво ми плащат? Кола имаш ли? Книжка имаш ли? Собствено жилище? Пари собствени по сметка? Работа? Търтей! Неудачник! Ако не беше майка ти да те закара в Германия, щяха да те опъват на Лъвов мост за една торба храна.

Брей голям вредник излезе ти, всички други лежат, само той вреден.

Ето друга алтернатива:

Тегли последния 11-ти бърз кредит, ако има кой да му го даде и заминава за някоя бананова република, където има най-голям шанс да се покрие дългосрочно. Хваща си там някаква работа каквато и да е и забравя за България.

Започни да продаваш всичко което си купил с тези бързи кредити. Поне половината от главниците да върнеш. После се налага да продадеш и компютъра си и прочие. Намери си втора работа. И по-важното е да разбереш, че през близките пет години се налага да живееш скотски. 

От тук на сетне забрави всякакъв вид удоволствия - цигари, алкохол, безалкохолно, социални контакти и т.н. един вид да заживееш като монах. Да, един от изходите ти е да станеш послушник в някой манастир, където да се покаеш за тези си нисши страсти, но поне след пет или шест години може да започнеш на чисто и до към 10 да си добре. 

Принципно покаянието и смирението и най-важно осъзнаване на прегрешението си да вземаш кредит (да водиш живот на кредит) с който да задоволяваш своите нисши материални страсти ще успокои душа ти и след 15 години може и да стане нормален човек от теб. 

Успех! 

Бай Диоде, от сутринта си почнал с черешовата:)

Най-глупавото нещо, е човек да си продава покъщината. Първо тя ще вече много обезценена. И второ е унизително.

преди 8 минути, Христофор_първи написа:

Най-глупавото нещо, е човек да си продава покъщината. Първо тя ще вече много обезценена. И второ е унизително.

Немците редовно си продават и подаряват покъщнината, иначе ти как ще им обираш мебелите на Фльор Маркет. Аз му викам кош маркет. Защото стоката е за кошчето. По принцип. Хвърлят и дивани на улицата и в България ги продават като немско качество САЩ правят гаражна разпродажба.

Но тия неща, може би, щяха да си ти ясни, ако живееше в Нидерландия. На запад. Както се казва, ти напусна селото, но селото тебе - не!

току-що, АСПЕКТ написа:

Немците редовно си продават покъщнината, иначе ти как ще им обираш мебелите на Фльор Маркет. Аз му викам кош маркет. Защото стоката е за кошчето.

Льохман, когато имаш да казваш нещо на човек му го казваш директно. Така правят достойните хора. А не като страхлива п*тка под формата на разни иронични изказвания.

преди 15 минути, Христофор_първи написа:

Льохман, когато имаш да казваш нещо на човек му го казваш директно. Така правят достойните хора. А не като страхлива п*тка под формата на разни иронични изказвания.

Nicht wahr? Продължавай с обидите. Това показва, какъв ти е характерът.

преди 15 часа, adersa написа:

Той има 10 ...до сега гащите да са му взели .Може и да ги погасява .

До колкото съм научно грамотен по финанси знам , че банките дават кредит да се обединят  до 4 кредита .

Банката може да отпусне заем, за да погаси всичките, но трябва да е редовен ( от страна на ЦКР). Вече има и допълнителни условия, като постоянен трудов договор и осигуровки.

преди 6 часа, dioib написа:

Започни да продаваш всичко което си купил с тези бързи кредити. Поне половината от главниците да върнеш. После се налага да продадеш и компютъра си и прочие. Намери си втора работа. И по-важното е да разбереш, че през близките пет години се налага да живееш скотски. 

От тук на сетне забрави всякакъв вид удоволствия - цигари, алкохол, безалкохолно, социални контакти и т.н. един вид да заживееш като монах. Да, един от изходите ти е да станеш послушник в някой манастир, където да се покаеш за тези си нисши страсти, но поне след пет или шест години може да започнеш на чисто и до към 10 да си добре. 

Принципно покаянието и смирението и най-важно осъзнаване на прегрешението си да вземаш кредит (да водиш живот на кредит) с който да задоволяваш своите нисши материални страсти ще успокои душа ти и след 15 години може и да стане нормален човек от теб. 

Успех! 

И ако не е купувал нищо с взетите пари какво правим? И като говориш за монашество правил ли си подобно нещо, че го предлагаш?

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 7 часа, Христофор_първи написа:

Бай ти Диод си е на черешова, щото не ползва кредити ... :) 

Мъ как да ги уча младите да спестяват, а не да ламтят и бързо да се зануляват с кредити, а?! 

Къ си затънал не може да разчиташ на друго, освен туй де си взимал с тези бързи кредити да го продаваш. Да, ще си на загуба, но поне след пет години ще стигнеш нулата. ;) 

преди 5 часа, Емил Костов написа:

И ако не е купувал нищо с взетите пари какво правим? И като говориш за монашество правил ли си подобно нещо, че го предлагаш?

Чи ко е правил?! В тоалетната ли ги е прахосал?! Ъ??? 

Бил съм послушник дори в Зографски манастир. Се, то от там се почва, НО, не от всеки става монах. 

Когато бях в Атон, то, срещнах един българин който работи в Англия. Всяка отпуска е бил там и вместо море е бил послушник. 

Та, разни хора, разни идеали и в действителност мнозина не знаят какво е да отидеш на послушание в манастир. 

Но, ай, че тук сме в раздел Банки и прочие и темата е за нисшата страст: Да се подведеш на лукавия и вземеш бърз кредит и после - ПОМОЩ ... Ожалете ме и ... прочие ... 

преди 18 минути, dioib написа:

Бай ти Диод си е на черешова, щото не ползва кредити ... :) 

Мъ как да ги уча младите да спестяват, а не да ламтят и бързо да се зануляват с кредити, а?! 

Къ си затънал не може да разчиташ на друго, освен туй де си взимал с тези бързи кредити да го продаваш. Да, ще си на загуба, но поне след пет години ще стигнеш нулата. ;) 

Чи ко е правил?! В тоалетната ли ги е прахосал?! Ъ??? 

Бил съм послушник дори в Зографски манастир. Се, то от там се почва, НО, не от всеки става монах. 

Когато бях в Атон, то, срещнах един българин който работи в Англия. Всяка отпуска е бил там и вместо море е бил послушник. 

Та, разни хора, разни идеали и в действителност мнозина не знаят какво е да отидеш на послушание в манастир. 

Но, ай, че тук сме в раздел Банки и прочие и темата е за нисшата страст: Да се подведеш на лукавия и вземеш бърз кредит и после - ПОМОЩ ... Ожалете ме и ... прочие ... 

Монашеството сега няма абсолютно нищо с времето преди. Манастирът няма да го скрие от кредиторите. А парите може да ги е изял, изпил, прогирал на хазарт  и за каквото още се сетиш. Казах ти не си се сблъсквал с подобно нещо и затова така говориш.

преди 38 минути, Емил Костов написа:

Казах ти не си се сблъсквал с подобно нещо и затова така говориш.

Е, и?>>>>>??? И как отгатна, че не съм се сблъсквал? -> Мой познат също е затънал, НО, не се жалва по форумите. Просто си е намерил трета работа и те ... погасява ги ... - Не му остава никакво време да се мота по форумите!!! Щото няма време за виртуални социални контакти.

преди 2 минути, dioib написа:

Е, и?>>>>>??? И как отгатна, че не съм се сблъсквал? -> Мой познат също е затънал, НО, не се жалва по форумите. Просто си е намерил трета работа и те ... погасява ги ... - Не му остава никакво време да се мота по форумите!!! Щото няма време за виртуални социални контакти.

По това, което пишеш.И повярвай ми не знаеш за какво става на въпрос. Не можеш да погасиш 10 кредита дори и да работиш. Колкото ида връщаш лихвите се трупват, да не говорим че колекторът ще те осъди и сумата винаги ще се качва. Не пожелавам такава ситуация и на враговете си.

преди 11 минути, Емил Костов написа:

Не можеш да погасиш 10 кредита дори и да работиш.

Може ... просто разбираш, че всичко ти е излязло в пъти по-скъпо. По-важното е да ти остават пари за едно кисело мляко с една филия хляб на ден. Екстра е, ако имаш сили и извън работите ти да си засял някакви картофи. -> После е лесно да ги вариш или печеш на запалени клони. Е, ако не може да палиш огън без кибрит, то, значи, въобще, за какво си се раждал?! :)  

• 4 седмици по-късно...

.....бъбрек.....

бързият кредит е ,,изгоден"....

ако успееш да го върнеш още преди да си го взел-демек....нивгаш....

съвет?

какъвто и който ти даде...все ще е лош

тва с бъбрека....,,не ма слушай ко ти приказвам...."

на 14.06.2022 г. в 0:55, Denis1985 написа:

Здравейте! Имам 10 бързи кредита и много се затруднявам с изплащането им. Работя на минималната заплата. Някой знае ли начин как да излезна от тази отвратителна ситуация в която се поставих?

Надявам се, че тази тема е шега, защото бих се запитал как е възможно да си още цял при положение, че си взел кредити от лихвари? Не знам да ли осъзнаваш, но тези кредити с години напред не можеш да ги погасиш ако въобще ги погасиш в този живот! Ако си имал до сега, кола, имот или наследствени земи, можеш да им кажеш : "-чао" ! Недай си боже ако не можеш да го обезпечиш с нищо този кредит, меко казано колекторските фирми,  ще те занулят ама тотално! Възможни изходи от създалата се ситуация ако имаш късмета да избягаш от България и започнеш работа в чужбина на черно и да се запишеш за социални помощи в някоя държава с добре работеща социална политика- Така ще можеш да печелиш хем от помощи и хем от нелегален труд извън България! Лошото е че ако официално започнеш и работа в чужбина, ще ти наложат запор веднага заради тези кредити, вече никъде не можеш да избягаш от дълговете си! Както се казва : -" Винаги плащаш" ! В по черни сценарии не искаш и да знаеш какво те чака, ако си късметлия ще си трудоустроен не по твое желание! Ако нямаш късмет и в по-черен сценарии сам се досети какво те чака!

• 1 месец по-късно...
на 14.06.2022 г. в 0:55, Denis1985 написа:

Здравейте! Имам 10 бързи кредита и много се затруднявам с изплащането им. Работя на минималната заплата. Някой знае ли начин как да излезна от тази отвратителна ситуация в която се поставих?

А защо си взимал тези кредити - 10 на брой?!

• 2 години по-късно...

Стара е темата, ама като гледам как всеки се прави на мъжкар онлайн ми става жал за бг народа xD Пича с 10-те кредита, бачкаш си на минимална заплата или на черно. Като нямаш имущество, няма какво да ти вземат. Живееш на адрес различен от този по лична карта. Ще те търсят с безкрайно като си от Пловдив, а живееш в София и никога няма да те намерят xD

Другото най-лесно е бачкаш на черно, изкарваш лев и заминаваш на запад.

Тия със копанките, убийства и тн не ги слушай, дебили са.

• 6 месеца по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.