Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Закъсах жестоко

Featured Replies

преди 12 минути, Христофор_първи написа:

И какво ще стане, ще ме трепят ли? 

И това може да стане ако видят, че вече няма как да си върнат парите. Органите в човешкият организъм са ценно нещо. Ще си избият парите хилядократно.

• Отговори 118
  • Прегледи 24,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колев 74
    Колев 74

Поне въженце да беше си купил с част от парите.

• цър-вул
    цър-вул

Смени си работата с по-добре платена. Преструктурирай кредитите! НЕ ВЗЕМАЙ ПОВЕЧЕ КРЕДИТИ!

• (:IдioiдI:)
    (:IдioiдI:)

Започни да продаваш всичко което си купил с тези бързи кредити. Поне половината от главниците да върнеш. После се налага да продадеш и компютъра си и прочие. Намери си втора работа. И по-важното е да

преди 4 минути, Емил Костов написа:

И това може да стане ако видят, че вече няма как да си върнат парите. Органите в човешкият организъм са ценно нещо. Ще си избият парите хилядократно.

Пфф много филми гледаш…..:D

преди 17 минути, Bubbles написа:

Или ще те оставят гол и бос или ще гостуваш на бай Ставри.

Ще ме оставят гол и бос, ако аз им позволя.

• Автор
преди 7 часа, gagodrago написа:

--------------

Ти няма нужда да плащаш нищо.

Върви в някоя банка и изтегли дългосрочен по-голям кредит от сумата на 10-те бързи. С получените пари се разплати със сегашните ти кредитори.

След една година върви в друга банка и от там изтегли друг кредит, с който да погасиш кредита към предишната ти банка.

След още една година отиваш в друга банка и пак така. 

Накрая както ти писне от всички тези упражнения, хващай си пътя към чужбина и ги оставяй да се оправят както могат.

Ходих до банката в която ми превеждат заплата и получих отказ

преди 2 минути, Христофор_първи написа:

Пфф много филми гледаш…..:D

Ще ме оставят гол и бос, ако аз им позволя.

Аз ли гледам филми?! Що не се пробваш тогава да вземеш един бърз креди и да не го върнеш. Лично аз ще дойда да те снимам как се правиш на отворен.

Веднага ще ти кажа какво ще стане. 

1. След като спреш да плащаш и не вдигаш на телефоните, кредитът ти ще бъде изкупен от колекторска фирма.

2. Тя ще започне да ти звъни и да те притеснява, за да си платиш задълженията. Ако има теглиш една майна ще бъдеш осъден поне 2 пъти и задълженията ти ще станат поне петорни, защото ще плащаш за делото, за адвокати и на съда ( има си такси).

3. Ще ти направят запор на заплатата и ще ти удържат някаква лихва, а ако имаш имущество ще дойде съдия изпълнител да го опише и продаде, за да се изплатят задълженията. Вярно процедурата е бавна и тегава, но ти ще си на пангара.

4. След като си осъден и имаш запор, никоя фирма няма да те наеме на работа, защото си съден и дължиш пари. Тоест, не си сигурен кадър.

5. Като нищо можеш да изчезнеш от картата на света и никой няма да си мръдне пръста за тебе. Както казах органите на човека са дота скъпи. И ако си мислиш, че се шегувам си в голяма грешка. 

Та ако си навит можем да направим едно филмче как вземаш кредити и не плащаш. Да не говорим, че ще го отнесат и роднините ти ( ако имаш такива).

преди 2 минути, Denis1985 написа:

Ти шегуваш ли се?! Според теб как банката да ти отпусне заем, след като си с 10 кредита и си с непогасени вноски?!

• Автор
преди 3 минути, Емил Костов написа:

Аз ли гледам филми?! Що не се пробваш тогава да вземеш един бърз креди и да не го върнеш. Лично аз ще дойда да те снимам как се правиш на отворен.

1. След като спреш да плащаш и не вдигаш на телефоните, кредитът ти ще бъде изкупен от колекторска фирма.

2. Тя ще започне да ти звъни и да те притеснява, за да си платиш задълженията. Ако има теглиш една майна ще бъдеш осъден поне 2 пъти и задълженията ти ще станат поне петорни, защото ще плащаш за делото, за адвокати и на съда ( има си такси).

3. Ще ти направят запор на заплатата и ще ти удържат някаква лихва, а ако имаш имущество ще дойде съдия изпълнител да го опише и продаде, за да се изплатят задълженията. Вярно процедурата е бавна и тегава, но ти ще си на пангара.

4. След като си осъден и имаш запор, никоя фирма няма да те наеме на работа, защото си съден и дължиш пари. Тоест, не си сигурен кадър.

5. Като нищо можеш да изчезнеш от картата на света и никой няма да си мръдне пръста за тебе. Както казах органите на човека са дота скъпи. И ако си мислиш, че се шегувам си в голяма грешка. 

Та ако си навит можем да направим едно филмче как вземаш кредити и не плащаш. Да не говорим, че ще го отнесат и роднините ти ( ако имаш такива).

Ти шегуваш ли се?! Според теб как банката да ти отпусне заем, след като си с 10 кредита и си с непогасени вноски?!

Писах във форума с отчаяност. Сам разбирам ,че няма начин ... благодаря на всички за коментарите

преди 5 минути, Denis1985 написа:

Писах във форума с отчаяност. Сам разбирам ,че няма начин ... благодаря на всички за коментарите

Не съм ти се подигравал ако това имаш предвид. Положението ти е доста сериозно. Като за начало си намери адвокат. Говори и с лихварите по кредитите какви възможности могат да ти дадат.  Гледал съм го този панаир вече 20 години.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор
току-що, Емил Костов написа:

Не съм ти се подигравал ако това имаш предвид. Положението ти е доста сериозно. Като за начало си намери адвокат. Говори си лихварите по кредитите.  Гледал съм го този панаир вече 20 години.

Ходих на адвокат, но като цяло предстои голяма каша в живота ми.

преди 11 минути, Denis1985 написа:

преди години, по време на дълбока инфлация имах два бързи кредита
отидох във банка ДСК и в молбата за кредит попълних полето за какво са ми нужни
а именно "за погасяване на бързи кредити", при което ми отпуснаха точната сума на задълженията под формата документ
пари в брой не са ми давали

преди 18 минути, Емил Костов написа:

Минал съм ги всички тези неща без органите. Е други заплахи съм получавал от разни дето ми се правят на мутри. Че ще пикая кръв и ще плача като малко бебе:D Накрая от яд, че не се вързах, ми откраднаха един аксесоар на скутера. Аз пък ги изгърбиха с едни други техни неща, където бяха при мен и си избих парата.

Имал съм и запор на заплатата. Е и? Платих си и си изтърпях. Е карах по-натясно, но в крайна сметка нищо лошо не се е случило. Все пак като имаш м@дя да взимаш, трябва да имаш м@дя и да си понасяш последствията. Да ли пари ще връщаш или ще лежиш в затвора или нещо друго. Като нямаш м@дя да ядеш мед с мечките нема ходиш у  гората.

• Автор
току-що, дръндю написа:

преди години, по време на дълбока инфлация имах два бързи кредита
отидох във банка ДСК и в молбата за кредит попълних полето за какво са ми нужни
а именно "за погасяване на бързи кредити", при което ми отпуснаха точната сума на задълженията под формата документ
пари в брой не са ми давали

В моя случай едва ли ще стане по този начин. Благодаря все пак

току-що, Христофор_първи написа:

Минал съм ги всички тези неща без органите. Е други заплахи съм получавал от разни дето ми се правят на мутри. Че ще пикая кръв и ще плача като малко бебе:D Накрая от яд, че не се вързах, ми откраднаха един аксесоар на скутера. Аз пък ги с едни други техни неща, където бяха при мен и си избих парата.

Имал съм и запор на заплатата. Е и? Платих си и си изтърпях. Е карах по-натясно, но в крайна сметка нищо лошо не се е случило. Все пак като имаш м@дя да взимаш, трябва да имаш м@дя и да си понасяш последствията. Да ли пари ще връщаш или ще лежиш в затвора или нещо друго. Като нямаш м@дя да ядеш мед с мечките нема ходиш  гората.

Платих си и си изтърпях - С това приключва всичко!

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Платих си и си изтърпях - С това приключва всичко!

Тогава нямах друга опция, защото бяха държавни пари. Поне тука такива неща дори не отиват при съдия изпълнител, ами направо запор. Но иначе плана ми за електроцентралата обмислям вариант да го реализирам със заем  от 300 000 евро от нидерландска банка. 

току-що, Христофор_първи написа:

Тогава нямах друга опция, защото бяха държавни пари. Поне тука такива неща дори не отиват при съдия изпълнител, ами направо запор. Но иначе плана ми за електроцентралата обмислям вариант да го реализирам със заем  от 300 000 евро от нидерландска банка. 

Платил си си дяволъка. Това ми беше достатъчно. Сега какви възможности имаш и на какво си способен е съвсем друга бира. Аз тук не споря.

преди 6 минути, Denis1985 написа:

В моя случай едва ли ще стане по този начин. Благодаря все пак

хм, започвам да си мисля че става въпрос за много пари, а в банките има ограничение за кредити

• Автор
преди 1 минута, дръндю написа:

хм, започвам да си мисля че става въпрос за много пари, а в банките има ограничение за кредити

Между 10 и 15 е цифрата, също лошо цкр.

преди 18 часа, дръндю написа:

Банката няма да отпусне кредит при неплатени задължения.

преди 7 минути, Емил Костов написа:

Платил си си дяволъка. Това ми беше достатъчно. Сега какви възможности имаш и на какво си способен е съвсем друга бира. Аз тук не споря.

А ми и автора ще си плати, какъв е проблема. Той първо ги и изтеглил и сега се е сетил да мисли, как да ги връща. Обикновенно трябва да е обратното.

преди 3 минути, дръндю написа:

Това са абсолютни глупости. Точно на тема кредити мога да напиша не книга, ами енциколопедия.

току-що, Емил Костов написа:

Това са абсолютни глупости. Точно на тема кредити мога да напиша не книга, ами енциколопедия.

Цитат

Със сигурност, от една страна, клиентът губи повече пари в дългосрочен план, но има възможност да погасява всички задължения,

моят случай беше подобен

току-що, дръндю написа:

моят случай беше подобен

Ще го напиша пак. Имали ли кредити в ПРОСРОЧИЕ ( говоря за България) банката няма да ти даде нищо.

Сега ако постващият си погасява всичко и иска да изтегли кредит от банка, за да погаси всички бързи кредити процедурата е следната.

1. Да е на постоянен трудов договор. В зависимост на каква заплата е и на колко го осигуряват банката ще прецени дали може да му отпусне кредит.

2. Преди банката да отпусне кредит, постващият трябва да си извади досие за ЦКР, за да може да се опишат всички кредити, които има.

3. Цялата информация отива при шеф на банковият клон, който пък го изпраща към централната точка в София, за да може да се разреши да се отпусне кредит.

И това е при положение, че си редовен. Но за да прибегнеш до бързи кредити значи си се осрал тотално и си нередовен отвсякъде.

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Но за да прибегнеш до бързи кредити значи си се осрал тотално и си нередовен отвсякъде.

защо
аз допуснах тази грешка, защо си мислиш че и други не я допускат
преди години, дъщеря ми влезе в паралелка за програмиране и трябваше да намеря пари за компютър
в първия момент се паникьосах и дръпнах бърз кредит, вместо да взема на изплащане
никой не е застрахован от грешки
в последствие получих премия на работното си място, с която изплатих заема на веднъж с всички последици произтичащи от това
е, от дъщеря ми не стана програмист, но години по-късно и помогна за реализацията ѝ, като инженер конструктор

Как точно се взима 10 кредита, нямат ли някаква връзка банките, дали човекът е в състояние да взима толкова кредити, въобще, кредит с тази заплата, да проверят, каква заплата взима, дали е лоялен, дали не е осъждан, има ли предишни задължения ... Такива работи. Няма ли проверка?

То звучи като лихварство.

преди 6 минути, дръндю написа:

защо
аз допуснах тази грешка, защо си мислиш че и други не я допускат
преди години, дъщеря ми влезе в паралелка за програмиране и трябваше да намеря пари за компютър
в първия момент се паникьосах и дръпнах бърз кредит, вместо да взема на изплащане
никой не е застрахован от грешки
в последствие получих премия на работното си място, с която изплатих заема на веднъж с всички последици произтичащи от това
е, от дъщеря ми не стана програмист, но години по-късно и помогна за реализацията ѝ, като инженер конструктор

Не говори смешки! Това не е вярно и няма да ти повярвам. За да стигнеш до бързи кредити си се осрал тотално. Да не говорим, че когато се съгласиш на такъв кредит ти дават и погасителен план. Той е предостатъчен да се смръзнеш.

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Не говори смешки! Това не е вярно и няма да ти повярвам

не те карам да вярваш, просто опитвам да помогна на автора на темата

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

То звучи като лихварство.

баш такова е и някои банки помагаха на хора изпаднали  в немилост

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.