Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Новото служебно правителство на България

Featured Replies

МРРБ и МВР откриха нередности в настилката на части от "Тракия"

С няколко думи. Някой си е заделял от парите, които е трябвало да се вложат, за да отговаря настилката на параметрите определени за покритие на платната и основата на магистрала. Какво общо има с тази тема ли? Това:

Цитат

За мен е загадка защо до днес никоя институция не намери сили, нужда да провери какво е вложено в изграждането на автомагистралите в България, каза Иван Демерджиев и добави, че за двата лота на "Тракия" липсват 40 млн. лв. от невложени материали, отбелязва БТА.

Трябваше пак да има служебен кабинет, за да се свърши нещо както трябва. Дори и проверка. Мис Канада, така и не намери време за такива тривиални, рутинни, но важни неща. Сигурно, защото беше 24/7/18* (хм, не ми се смята броят на дните на последният "редовен" кабинет) зает само с промени, примерно да вдига цените на олиото и хляба, тока на "свободния" пазар и въобще всякакви цени, които в крайна сметка удариха по джоба не на едрия капитал, а на обикновените хора.

• Отговори 867
  • Прегледи 44,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Кабинетът "Главчев" е ясен - как реагираха президентът и партиите?   Да не се пуска нова тема,че станаха милион и нещо май ... затова я вдигам с поста си. Името на темата е акту

• Имената са като на  ПФК Враца.Дано напраят добро мачле и зрителите по телевизиите останат доволни от шоуто

• Райски газ.

Публикувани изображения

преди 13 часа, ncl написа:

:)и кво като има негова снимка - променят ли се нещата - ми НЕ

преди 3 минути, M.Николов написа:

Голямо лизане от страна на Герб, само и само да ги помилват от едно посолство.

това е предложено от ДБ - ГЕРБ е против - не си чел новини

Изслушването на Зеленски: ДБ отговори защо са гласували против

Тихо, офца!

"Коалиция ГЕРБ – СДС предлага партиите в 48-ото Народно събрание да поканят президента на Украйна Володимир Зеленски да отправи видео обръщение към народните представители на живо по време на първото заседание на парламента, съобщиха от пресцентъра на партията."

Този може само да проси още оръжие, пари и санкции.   Къде са Кори и Кики да му ги осигуряват тайно и задължително  с посредници!?

току-що, attj написа:

Този може само да проси още оръжие, пари и санкции.   Къде са Кори и Кики да му ги осигуряват тайно и задължително  с посредници!?

Той не проси! Просто му трябва оръжие, за да трпе ватенкиЧ! После, от репарациите. ще се отблагодари! То пък и като влезе в НАТО, рассия остава обгеадена само кучета, дето чакат командата "убий"

Чак сега го виждам................. От нощта на изборите. Ето какви са ни известните "личности" - чуждопоклонници и агенти на Запада. Заради тия никога няма да се оправим.  Жалко, че навремето не са я лишили от българско гражданство, като са я видяли каква е! На всички, които подкрепят всичко турско и чуждо, трябва да им се отнеме българското гражданство. Тези хора са пълен срам и позор за България! Заради тази с "модерните" възгледи, вече наши бивши гимнастички имат визия и поведение на леки жени! Да си ходи в САЩ тази! Само скандали прави и се изказва като някакво височество! Това не са българи и хора за пример!

jhbgR.jpg

Та тъй, тия хора ги забравихте, но преди това бяха доста оплювани. Те, зад кадър върнали руското ядрено гориво в Русия, поне така чета в разни медии и ще пуснат през разните там наши и международни комисии, да се довърши сертификата за използване на ядрено гориво на уестингхаух. Цирей, със все всичките обещавани реформи, остави да се ползва руско ядрено гориво, т.е. не направи нищо да диверсифицира основната произвеждаща електричество мощност на България, а служебният кабинет го е направил. Не знам дали да похваля служебният кабинет в случая, не знам нито цената, нито качеството на западното ядрено гориво. Може да ни излезе през носа.

преди 5 часа, Sliderum2 написа:

Та тъй, тия хора ги забравихте, но преди това бяха доста оплювани. Те, зад кадър върнали руското ядрено гориво в Русия, поне така чета в разни медии и ще пуснат през разните там наши и международни комисии, да се довърши сертификата за използване на ядрено гориво на уестингхаух. Цирей, със все всичките обещавани реформи, остави да се ползва руско ядрено гориво, т.е. не направи нищо да диверсифицира основната произвеждаща електричество мощност на България, а служебният кабинет го е направил. Не знам дали да похваля служебният кабинет в случая, не знам нито цената, нито качеството на западното ядрено гориво. Може да ни излезе през носа.

нещо баят сериозно си се объркАл - обратното е бре джанъм, служебните ватници пак ни закотвиха със на майка ви руZията.

преди 24 минути, M.Николов написа:

Къде го четеш това?

На доста места, пример. Не помня къде четох версията на новината, която конкретно коментирах.

струва ви се че загива - като приключи това с възобновяемата енергия ще е в доста изгодно положение

• Автор
преди 21 минути, insec написа:

нещо баят сериозно си се объркАл - обратното е бре джанъм, служебните ватници пак ни закотвиха със на майка ви руZията.

index.jpg.5b620746f743b6161967b805dfd4152e.jpg

преди 1 минута, Bubbles написа:

......

спокойно мойто момче - няма защо да плачкаш, истинската любоФ е вечна, като братската дружба с руZия. 😏

преди 9 минути, Sliderum2 написа:

На доста места, пример. Не помня къде четох версията на новината, която конкретно коментирах.

И къде в материала, който си дал пише, че сме върнали ядрено гориво?

Аз до колкото разбирам става дума само за бъдещи доставки и допускането и на нови участници в доставките.

преди 7 минути, Bubbles написа:

index.jpg.5b620746f743b6161967b805dfd4152e.jpg

Насекомото пак недоразбрало.

:D

• Автор
преди 3 минути, insec написа:

спокойно мойто момче - няма защо да плачкаш, истинската любоФ е вечна, като братската дружба с руZия. 😏

putin-vladimir-putin.gif

преди 4 минути, M.Николов написа:

къде в материала, който си дал пише, че сме върнали ядрено гориво?

В този вариант на новината в друг сайт който четох и не съм запомнил къде. Ама нали това вече съм го уточнил. Как да го обясня по-просто, че да разбереш?

Ми, нищо за връщане на ядрено гориво няма в материала.

По-скоро заради събитията в момента и поради възможността в близко бъдеще да не можем да получаваме ядрено гориво от Русия, служебното правителство отваря възможността за доставки и от друго място при нужда.

преди 5 минути, M.Николов написа:

По-скоро заради събитията в момента и поради възможността в близко бъдеще да не можем да получаваме ядрено гориво от Русия, служебното правителство отваря възможността за доставки и от друго място при нужда.

а някои казват че руския уран е по добър - те казваха и че руската газ е по добра, но се оказа че е същото:D

Проблемът не в урана.Урана си е уран.

Разликите са в производството на касетите.

Американските за момента не са лицензирани и при правени опити за използване в руските реактори показват по-лоши резултати от руските.

Френските до колкото чета в материала са пълен аналог на руските и по-принцип с тях не би трябвало да има проблеми, но.....

преди 24 минути, M.Николов написа:

Казах ти, че това е само пример за новината. Намерих конкретният материал, ай да черпиш!:

Покрай данданиите в НС служебният кабинет върна ядреното гориво за АЕЦ ”Козлодуй” на Москва

фрогнюз

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.