Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да се откажа да споря, че съм прав.

Препоръчан отговор

преди 3 минути, Just a Stranger написа:

Злобно и безпомощно, лае, дращи, опитва и да хапе. Гони си кокалчето, но нещо не му се получава. А злобата расте ли расте. Що е то?

не бъди с "голямо его" - сподели от кой филм е това. :)

Така е "общоприето" да се прави, ако си възпитан, благ, добър и духовен - и ти нищо не можеш да промениш.

Не отричам че се забавлявам, но на глупостите какво друго да прави човек - затова като в немите филми, или както на анимационните от типа "Пинко"

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, Just a Stranger написа:

Използвам общоприет израз в общоприетото му значение.

Използваш неуместен жаргон. 

Тук не става въпрос дали ми харесва или не, а че мислиш, че си прав. Заставаш (избираш) да си като хората, а не човеците. 

ОК, но има и човеци тук, 

И как стигна до извода, че не се забавлявам??? Забавлявам се, но не по твоя начин. :) 

Бог да ти прости волните и неволни грехове. Амин

преди 5 часа, _ramus_ написа:

сподели от кой филм е това. :)

Ти пък ... от някакъв Агни бля какво ... :) Не разбра ли???!!! :) 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 часа, dioib написа:

И как стигна до извода, че не се забавлявам??? Забавлявам се, но не по твоя начин. :) 

преди 8 часа, dioib написа:

Ти пък ... от някакъв Агни бля какво ... :) Не разбра ли???!!! :) 

Да, вижда се злобата. Но е добро потвърждение на част от думите ми от вчера. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 26 минути, Just a Stranger написа:

добро потвърждение

ми да - винаги е потвърждение... на твои думи, на част или всички... Толкова години това клише си го шляпаш за защита и уверение че не сънуваш, ами си реалист, практик... Пък това е банална и повторяема игра за всеки искейпър, невротик, шизофреник, параноик... Повторяема игра, в опит за защита и запазване на психичен баланс. Пък за мозъка е без всякакво значение на каква цена, и чрез каква заблуда.

Животът сред фантазиите ти е потвърден отвсякъде. Даже и картите таро, шепоти от отвъдното... И злобните хора, дето ти противоречат и само се перчат, докато твоите правдиви думи са истината за вселената и теб е избрал "владиката" да покажеш на света същината на законите, принципите и вселенското знание.

Като се вземе предвид схемата от вчера, тя се повтаря винаги, когато тръгнеш към криза и клишетата за "злобните хора" дето обиждат, а ти си над нещата и спокойно ги понасяш - почнат да стават повторяеми и упорити.

Не унивай, излез на въздух, мини по плажа, гледай изгрева в морето, секса е закъсал ( поправи го, направи го редовен, защото окситоцина върши чудеса), самотата натиска, несподелеността и недоверието излизат  на преден план като проблеми, защото са взаимно обвързани... Социалните ти контакти всички са формални, докато жадуваш да избягаш от тях и да си посънуваш любимия образ, от фантазията нагласена с толкова зор, с толкова 'потвърждения", с толкова "търсения, въжделения, блянове, обещания, условия". То затова й я ползват толкова хора - просто някои не успяват да я направят толкова "истинска" и в нея да отразят всичко за което копнеят, за което жадуват, защото им липсва.   

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, Just a Stranger написа:

Да, вижда се злобата. Но е добро потвърждение на част от думите ми от вчера. 

Привижда ти се ... :) Това си е твоя илюзия и няма нищо общо с истината и/или обективната истина. Многократно си цитирал въпросния Агни бля какво си ... и е нормално да се вживееш в този "герой", който явно изключително много ти е харесал. 

Между впрочем ми даде добра идея. Вместо да споделям свои мисли и аз да ползвам цитати от една книга. Независимо, че е по една конкретна Библия, то доволно автора на въпросната книга е доказал се писател, а и отгоре на това биохимик. Друг е въпроса кога ще го реализирам това. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...