Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Спряна ли е поддръжката на Windows 7

П.Петров

Препоръчан отговор

Здравейте.

Нали поддръжката за Win7 е спряна? Как така излизат пачове за него, не мога да си обясня?

https://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=windows+7+updates

Благодаря.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, Филипов написа:

Излизат и за XP, че и за 98 дори. Естествено неофициални.

Само че за 7 са си все още официални заради разширената поддръжка.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Предимно за ентърпрайз версиите се пишат ъпдейти. Или казано по друг начин - за големите компании, които си плащат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, S197 написа:

Предимно за ентърпрайз версиите се пишат ъпдейти. Или казано по друг начин - за големите компании, които си плащат.

По-скоро не като гледам линка по-горе. Pro и Ent са поставени при една и съща ситуация. Повече поддръжка имат - Windows Embedded POSReady версиите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, B-boy/StyLe/ написа:

По-скоро не като гледам линка по-горе. Pro и Ent са поставени при една и съща ситуация. Повече поддръжка имат - Windows Embedded POSReady версиите.

Windows Server 2012/R2    October 10, 2023    October 8, 2024    October 14, 2025    October 13, 2026    Critical, Important

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 19 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Извинявам се но Pro и Enterprise не са ли корпоративни версий както и Ultimate

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз май ще се върна пак на 7цата. Нещо ме дразни тая 10ка вече.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 13 минути, S197 написа:

тя десетката е като мозилат след всеки ъпдейт се чупи .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 22 минути, S197 написа:

Стига да не си геймър няма проблеми. Но вече масово новите игри изискват минимум Win 10.

преди 9 минути, adersa написа:

тя десетката е като мозилат след всеки ъпдейт се чупи .

Верно ли? Не съм забелязал. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Абе не ми се чупи, ама тоя грозен интефейс много дразни. Не съм геймър, карам на един стар лаптоп HP. Там с тая интелска графика 3 иляди нема да как да тръгне нещо по-така. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, S197 написа:

Абе не ми се чупи, ама тоя грозен интефейс много дразни

И аз заради метрото си стоя на седмица и не искам да я барам друго си е аерото :)

преди 1 час, B-boy/StyLe/ написа:

Верно ли? Не съм забелязал

На настолният доста добре държи мозилата но на лаптопа като работя се налага да отварям повече от 2 таба и крашва.И май месец след поредният ъпдейт пуснах 1 новинарски сайт и след скролване пак крашна и след това тръшнах мишката и си дръпнах Edge и нещата станаха бомба.И на Edge мноо ме кефи версията им на PDF никакви проблеми нямам .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Демек какво стана сега, има си пачове, всичко си има. Почти всички ползват Pro версията. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, П.Петров написа:

Демек какво стана сега, има си пачове, всичко си има. Почти всички ползват Pro версията. 

Демек подръжката на 7мицата е удължена с 3 години още и ще си получава пачове и важни ъпдейти като xp. Незнам да ли всички почти ползват Pro аз си карам на Ultimate и съм доволен но все пак всеки сам си решава какво да ползва.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, vlado1985 написа:

Демек подръжката на 7мицата е удължена с 3 години още и ще си получава пачове и важни ъпдейти като xp. Незнам да ли всички почти ползват Pro аз си карам на Ultimate и съм доволен но все пак всеки сам си решава какво да ползва.

Те едни ъпдейти се обновяват цял ден аз отдавна съм ги спрял не дай си боже да работя на лаптопа и ъпдейтите да ми задръсти трафика .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, adersa написа:

Те едни ъпдейти се обновяват цял ден аз отдавна съм ги спрял не дай си боже да работя на лаптопа и ъпдейтите да ми задръсти трафика .

Е то и аз съм спрял ъпдейтите и ненужните сервизи макар че е добре да се ъпдейтва системата а аз не го правя.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, NEVADA написа:

Гледам в табелката ти някакво руско оръжие, сигурно това имаш пред вид? (да ме прощават другите, че не е по темата)

333.png

334.png

Туй оръжие все едно е изкопано от балканту:lol6:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, vlado1985 написа:

Е то и аз съм спрял ъпдейтите и ненужните сервизи макар че е добре да се ъпдейтва системата а аз не го правя.

Ъпдейтите съм ги спрял , но всички сервизи съм ги оставил онлайн за всеки случай .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 часа, NEVADA написа:

Гледам в табелката ти някакво руско оръжие, сигурно това имаш пред вид? (да ме прощават другите, че не е по темата)

333.png

334.png

Пуснал си снимка кой-знае от къде. Аматьор. Седи си у пущинаката и си трай.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не! Не е спряна! Аз съм с Windows 7 и работната ми станция е с Windows 7.Има си updates и всичко си работи перфектно. Дано все още има хора дето мислят в тая компания и да оценят нещата. Колкото до 10 и 11 ги виждаме какво бози са.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, tarlyo написа:

Някъде бях срещал сборка с ъпдейти за win7,  но не помня къде. От някакъв руснак беше. Някой нещо подобно да знае?

Говориш за UpdatePack7R2

https://blog.simplix.info/update7/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...