Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с БМВ

Featured Replies

Ами възможно е тя взимаши въздух от 2 3 места първия майстор я нацапа с силикон

• Отговори 94
  • Прегледи 10,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Така като гледам как описваш проблемите на колата и манипулациите, които са ѝ правени, не си от най-неразбиращите.

• Ооопс - Американка от 2007-ма...затова те пускат по лайсната в официалния сервиз. 4..8 V осмак... и проблем с MAP....ама те мисля, че са отделни при този DOHC....

• Какво е "фалшива ламбда сонда"? Докато не се оправи на бензин, забрави за газта!

преди 6 минути, Станислав Кьоров написа:

Пич ,смени си майстора , щом няма запалване в цилиндъра се започва от основното като ,гориво , въздух , ток, компресия.Казваш ,че компресията си я премерил и е добре провери останалите неща!

Щом има индикация от МАР...... май болднатото.... не съм категоричен, но ..... хич не ми харесват нещата....можеби и затова официлния сервиз е вдигнал ръце. 

Дал VIN за да видя точно кой е мотора.

преди 2 минути, Nothing666 написа:

А, не! Не така! Това не е жигули.... нееее. Не знам от къдр си, но виж тези дето ти казах. 

преди 10 минути, NewRedDragon написа:

А, не! Не така! Това не е жигули.... нееее. Не знам от къдр си, но виж тези дето ти казах. 

От бургас съм

преди 17 минути, S197 написа:

Този сензор обикновенно стои там където двигателя засмуква въздуха. На самата тръба.

Повече инфо за сензора: https://motofocus.bg/novini/10879/naj-chesto-sreshtani-povredi-na-masovo-izpolzvanite-debitomeri-za-vazduh-maf-saveti-na-denso

преди 14 минути, Nothing666 написа:

преди 14 минути, NewRedDragon написа:

Щом има индикация от МАР...... май болднатото.... не съм категоричен, но ..... хич не ми харесват нещата....можеби и затова официлния сервиз е вдигнал ръце. 

Дал VIN за да видя точно кой е мотора.

Къде е този вин

преди 13 минути, Nothing666 написа:

От бургас съм

Къде е този вин

4USFE83557LY64644

Това е нали (извинявам се жена съм не разбирам като вас)

преди 17 минути, Nothing666 написа:

Така като гледам как описваш проблемите на колата и манипулациите, които са ѝ правени, не си от най-неразбиращите.

преди 21 минути, Nothing666 написа:

От бургас съм

Къде е този вин

4USFE83557LY64644

Да това е. Утре ще реагирам, че....стана ракиено. 

преди 24 минути, Nothing666 написа:

Къде е този вин

Предполагам е нещо такова

http://bmwfans.info/vin/

Ооопс - Американка от 2007-ма...затова те пускат по лайсната в официалния сервиз. 4..8 V осмак... и проблем с MAP....ама те мисля, че са отделни при този DOHC....

преди 19 минути, plmen88 написа:

Така като гледам как описваш проблемите на колата и манипулациите, които са ѝ правени, не си от най-неразбиращите.

Ами чета постоянно просто искам да ми оправят колата и на я карам спокойно..

Ако можех сама щях да си я оправя но уви все още не мога

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Ооопс - Американка от 2007-ма...затова те пускат по лайсната в официалния сервиз. 4..8 V осмак... и проблем с MAP....ама те мисля, че са отделни при този DOHC....

И как да постъпя в този случай?

преди 2 часа, NewRedDragon написа:

Винаги има нужда от тия гимнастики! Мотора си е направен за работа с бензин. Няма нужда на москвича на дядо ти

Аз си вадя хляба с газови уредби и не ми се е налагало на кола с газов инжекцион да монтирам такива маймунки!Съвременните газови компютри са достатъчно интелигентни, че да може да се направи прецизна настройка.

А какъв е кода на мотора?

Къде се намира кода?

преди 31 минути, plmen88 написа:

преди 5 минути, ivan_pop написа:

Аз си вадя хляба с газови уредби и не ми се е налагало на кола с газов инжекцион да монтирам такива маймунки!Съвременните газови компютри са достатъчно интелигентни, че да може да се направи прецизна настройка.

преди 11 часа, ivan_pop написа:

На моя Кон като му сложиха газовата, след около час каране, светна чек-а. Предполагам, че колата се шашка и за това свети. Ще трябва да посетя някой газаджия да я залъже. Иначе колата си върви, добре е настроена.

преди 1 минута, S197 написа:

На моя Кон като му сложиха газовата, след около час каране, светна чек-а. Предполагам, че колата се шашка и за това свети. Ще трябва да посетя някой газаджия да я залъже.

В началото беше добре светеше но не тресеше много.

После почна голямо тресене 

преди 8 минути, Nothing666 написа:

В началото беше добре светеше но не тресеше много.

После почна голямо тресене 

Тъй като колата е американка, съветвам те да намериш някой сервиз където се занимават с американски коли. В Бургас би трябвало да има такива хора. Също така не съм сигурен, дали всички части, които се продават в България  ще станат за твоя двигател. Имай го в предвид.

Виж този сайт: http://www.autoexperts.bg/  Най-долу на страницата имат телефон за връзка. Звъниш, казваш каква е колата и, че е с американски двигател и питаш дали могат да свършат работа.

преди 49 минути, S197 написа:

Тъй като колата е американка, съветвам те да намериш някой сервиз където се занимават с американски коли. В Бургас би трябвало да има такива хора. Също така не съм сигурен, дали всички части, които се продават в България  ще станат за твоя двигател. Имай го в предвид.

Виж този сайт: http://www.autoexperts.bg/  Най-долу на страницата имат телефон за връзка. Звъниш, казваш каква е колата и, че е с американски двигател и питаш дали могат да свършат работа.

Благодаря много ще звънна дано ми помогнат..

преди 2 часа, S197 написа:

Мисля ,че се бъркаш, това ,че е американска не означава ,че има някакви промени по мотора, единствените промени са само външно и може би нещо по купето!

преди 1 час, Nothing666 написа:

За Варна bimmer motors са най добрите, не знам какво да ти кажа при положение,че основните неща не са проверени,но пък казваш ,че си посетила официален сервиз на БМВ.

преди 16 часа, NewRedDragon написа:

Краси Стефанов е цар на баварките, ама от сега да ти кажа - цифроман е. Ще ти поиска задължително VIN!

Цар колкото ти на глупостите! Пращаш момичето да отиде да я купи тая каруца още един път! 

Автомобила е за смяна на верига и какво ли още не. Карана е на поразия без никаква подръжка и обслужване и накрая като е предала богу дух е позакрепена и пробутано на това момиче, където няма мъж, или поне стабилен мъж, който да и каже ,,Мани го тоя дарак,,

Иначе за протокола, карам година вече със повредена ламбда и за сега нямам зор да е сменям. Разхода ми е готин колата си върви.

преди 2 часа, Nothing666 написа:

Миличка един съвет. Тая кола е Тотал щета! Продай я преди да те е разорила!

преди 31 минути, Бял Вълк написа:

Цар колкото ти на глупостите! Пращаш момичето да отиде да я купи тая каруца още един път! 

Автомобила е за смяна на верига и какво ли още не. Карана е на поразия без никаква подръжка и обслужване и накрая като е предала богу дух е позакрепена и пробутано на това момиче, където няма мъж, или поне стабилен мъж, който да и каже ,,Мани го тоя дарак,,

Иначе за протокола, карам година вече със повредена ламбда и за сега нямам зор да е сменям. Разхода ми е готин колата си върви.

Миличка един съвет. Тая кола е Тотал щета! Продай я преди да те е разорила!

В това състояние едва ли някой ще купи колата , дори да се намери ще е поне на половината цена от продажната, но все пак си прав!

преди 5 часа, Бял Вълк написа:

Автомобила е за смяна на верига и какво ли още не. Карана е на поразия без никаква подръжка и обслужване и накрая като е предала богу дух е позакрепена и пробутано на това момиче, където няма мъж, или поне стабилен мъж, който да и каже ,,Мани го тоя дарак,

Това не е голф единичка от перник! Как реши, без да си видяк возилото?

преди 5 часа, Бял Вълк написа:

И как върви? И какво значи "повредена"? Щото....аз ги "поврежадам" умишлено понякога. Вземи един винкел и се удари см по кратуната!

преди 6 часа, Станислав Кьоров написа:

Мисля ,че се бъркаш, това ,че е американска не означава ,че има някакви промени по мотора, единствените промени са само външно и може би нещо по купето!

Не е точно така - има много промени и по хардуера и по софтуера. Това си е доста приличен SUV и ако се разкости едва ли ще стъпи ремонта на повече от 5 000 лв. Да не говорим, че по албанската може да се намети направо нов мотор с легални документи

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Не е точно така - има много промени и по хардуера и по софтуера. Това си е доста приличен SUV и ако се разкости едва ли ще стъпи ремонта на повече от 5 000 лв. Да не говорим, че по албанската може да се намети направо нов мотор с легални документи

По мотора няма промени.Промени има по комфорта и визията. например фарове, габарити, навигация..........

преди 1 минута, ivan_pop написа:

По мотора няма промени.Промени има по комфорта и визията. например фарове, габарити, навигация..........

Има! И то не малко! Нямам намерение да те светвам , В случая, това няма значение! Пак казвам, макар и стар мотор, щом има чек на MAP...нещата не са добре. 

Тази кола, в бг няма продаване - повярвайте ми

преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Има! И то не малко! Нямам намерение да те светвам , В случая, това няма значение! Пак казвам, макар и стар мотор, щом има чек на MAP...нещата не са добре. 

Тази кола, в бг няма продаване - повярвайте ми

Искам да ми кажеш една промяна по мотора спрямо немския модел!По софтуера съм съгласен ,че имат промени ,но по мотора единственото нещо за което се сещам може би по колекорите има някакви промени, друго няма какво да променят.

преди 20 минути, NewRedDragon написа:

Това не е голф единичка от перник! Как реши, без да си видяк возилото?

И как върви? И какво значи "повредена"? Щото....аз ги "поврежадам" умишлено понякога. Вземи един винкел и се удари см по кратуната!

Напомняш ми на един мой познат дето имаше Е46 на газ и същите симптоми. Първия човек, който му каза, че тая кошница е за моргата бях АЗ! 

Обаче той беше ей такъв инат като теб, и реши, че колата е пушка. Издържа на магия 50 000км, след това беше невъзможно да се кара повече. Три сервиза му казаха, че тая кола е за моргата и въобще не искаха да и вдигнат капака! Трябва да си пълен кретен и невеж по темата за да не можеш да разбереш, че това е покойник!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.