Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с БМВ

Featured Replies

преди 13 минути, NewRedDragon написа:

За тебе...може би..

:lol6: щот всичко под макларън за теб е леш :lol6:

• Отговори 94
  • Прегледи 10,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Така като гледам как описваш проблемите на колата и манипулациите, които са ѝ правени, не си от най-неразбиращите.

• Ооопс - Американка от 2007-ма...затова те пускат по лайсната в официалния сервиз. 4..8 V осмак... и проблем с MAP....ама те мисля, че са отделни при този DOHC....

• Какво е "фалшива ламбда сонда"? Докато не се оправи на бензин, забрави за газта!

преди 2 часа, plmen88 написа:

Жената я е карала 400 километра зверски без да мръдне. Повече от това тестване здраве му кажи.

Остави тия глупости…. Един покойник е достатъчно 1км да го покараш за да видиш, че е покойник. 

преди 1 час, NewRedDragon написа:

За тебе...може би :) Аз си казах какво мисля по ремата. Този SUV му трябват едни 5-6 к лева и ако всичко е ОК с документите ....ще живее

И като прибавиш и 20 бона за покупката…. Абе добре са я обули малката….. Аз за 26 хил. лева ще карам гаранционен голф дето няма да види ремонт в следващите 10 години.

Това са пълни глупости. А това с голфа съвсем пък няма сравнение. Удоволствието преди всичко, а голфа не е такова... с неговите невероятни 100 к.с. (г.д.) за 26 хил. лв.

И аз да съм и аз бих дал двайсет хилки за бегачка втора ръка за да изпитам удоволствието. Ама ги нямам...

преди 4 минути, plmen88 написа:

Това са пълни глупости. А това с голфа съвсем пък няма сравнение. Удоволствието преди всичко, а голфа не е такова... с неговите невероятни 100 к.с. (г.д.) за 26 хил. лв.

И аз да съм и аз бих дал двайсет хилки за бегачка втора ръка за да изпитам удоволствието. Ама ги нямам...

Съзтезател ли си? :D

horses-animal-pet-nature-field-sunset-he

Сигурно кефа е голям като подадеш газ в дупките да те разтресе яко и да ти намалее нивото на бензина със едно деление.:giggle1: Голямо удоволствие.

преди 48 минути, plmen88 написа:

Такава е българската народопсихология! Дава 20 бона за бегачка да бега от сервиз на сервиз!

Аз казах!

И @plmen88 със конете лети по магистралата! :lol6:

на 29.08.2022 г. в 0:49, plmen88 написа:

И аз да съм и аз бих дал двайсет хилки за бегачка втора ръка за да изпитам удоволствието

Бегачките не са 2 тона и половина и не горят 20/100... ;)

Проблем в окабеляването е последното мнение сега ще махнат ми маханат газовото

Попринцип всеки има собственно мнение но как да си купя Голф 1-чка примерно като не ми харесва като не е удобна,високо проходима и т.н..

Нали целта на производителите е всеки да задоволи предпочитанията си 

Е моите не са за малка кола..

Затова и си плащам сега 

Бих но са прекълено тесни както казах моята ми е идеална и ако не беше така проблемна щастието щеше да е пълно но уви..

преди 1 минута, Nothing666 написа:

Бих но са прекълено тесни както казах моята ми е идеална и ако не беше така проблемна щастието щеше да е пълно но уви..

Нищо, ще се оправи. Ще кажеш какво е станало като махнат газовата.

преди 9 минути, plmen88 написа:

Нищо, ще се оправи. Ще кажеш какво е станало като махнат 

Даа задължително ще кажа какво е станало :)

Пиши го бегал тоя варел. Казват ти го човек с доста богат опит. Купи си кола дето да отива на жена. Не да се правите на  Барабар Петко с мъжете. Татусите, джипа и да гледате страшно. Сигурен съм, че не живееш на връх Мусала ,че да ти трябва високо проходима.

преди 4 часа, Бял Вълк написа:

Пиши го бегал тоя варел. Казват ти го човек с доста богат опит. Купи си кола дето да отива на жена. Не да се правите на  Барабар Петко с мъжете. Татусите, джипа и да гледате страшно. Сигурен съм, че не живееш на връх Мусала ,че да ти трябва високо проходима.

Без да знаеш не може да съдиш..

Аз и фиат пунто да карам пак мога да си гледам лошо..

А колкото до причините майка ми е 150кг+ имам 2 деца и мъж.

Според теб ще се съберат ли в едно ауди тт (говорим за кола която е женска)

:)

преди 1 час, Nothing666 написа:

Какво се случва с джипката?

преди 1 час, Nothing666 написа:

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11648289556985564&slink=phkudl

Никога няма да ти пука, щтрака или тресе! Товариш родата със ремаркетата балабар със комшиите и е супер газарска! Хиляда пъти по-добре от бензиновия камион който си взела, че и със раздрънкан двигател.:D

Има и със ръчни скорости, примера го давам автоматик като за жена.

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=11648289556985564&slink=phkudl

преди 30 минути, Станислав Кьоров написа:

Какво се случва с джипката?

Джибката и демонтират газовото

преди 5 часа, Nothing666 написа:

Ок извинявай не знаех за майка ти.

Обаче така го спомена твоя ,,мъж,, като трето дете. Той къде беше като го купуваше тоя джип?? Сега къде е като тичаш по сервизите за да се возите всичките? Я му удари един шут и той да ходи да се оправя с тоя таралясник, а ти да си гледаш печката и децата.

• 1 година по-късно...

Здравейте, има ли развръзка с Вашата джипка! Понеже и моята почна да прави някви сходни проблеми, още не съм тръгнал по сервизи, горе долу си я гледам сам, каквото мога с диагностика! Но сменям бобини, свещи държи се 1000-2000км и пак почва! Сега даже почна да влиза в авариен режим и то само когато е студена….

Имах същият проблем миналата година.  535i GT 2014 г USA. Направо да ви кажа ако не са дюзите валвтроника е ! При мен изписва Draivtrain malfunction. Ако е това си за валвтроник. Свещи ли не сменях, бубина ли не беше. Накрая както предполагахме валвтроника ! А почне ли да хълца колата и да прекъсва е дюза ! 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.