Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

БАстункооооо

Няма да се пенсионираш с тая простотия надявам се :)

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 6 минути, plamen.spam написа:

През социализЪма обикновенният гражданин има няколко основни права:
- нямаш право на мнение;

Стигнах до тук и ме напуши смях.

Сега какво е по-различно? Та нали управляващите директно ти казват от телевизора че си тъп и поради тази причина не можеш да си казваш мнението на референдум?

преди 55 минути, ivottoshev написа:

Та нали управляващите директно ти казват от телевизора че си тъп и поради тази причина не можеш да си казваш мнението на референдум?

Пак фейкове!

Цитирай кой управляващ в България, кога, по коя телевизия и по какъв повод е казал: "че си тъп и поради тази причина не можеш да си казваш мнението на референдум"?

преди 5 минути, БаалБек написа:

Пак фейкове!

Цитирай кой управляващ в България, кога, по коя телевизия и по какъв повод е казал: "че си тъп и поради тази причина не можеш да си казваш мнението на референдум"?

Майко милааааааааа! 😆

И да продължим с фейковете на @communismatic!

Той пита следното:

преди 2 часа, communismatic написа:

Питам те, кое от написаното от мен е ФЕЙК? Ти малоумна ли си? Можеш ли да напишеш някакъв смислен текст без да го копираш от някъде? Давай доказателствата или ми се махай от главата. 

И сега ще ти посоча!

на 29.05.2025 г. в 9:43, communismatic написа:

БГА "Балкан" и Гад Зееви?! Абсолютно същата нагла далавера, то даже изкараха документи, че е имало къде-къде по-читави оферти от тоя евреин.

Фейк е защото и до момента не можеш да си защитиш твърдението!!!

Ако можеше още отдавна щеше да се аргументираш на моето твърдение, че си фейкомет.

Ето аз какво твърдя:

преди 8 часа, БаалБек написа:

Къде са документите, които показват с конкретни данни за съдържанието на техните оферти и причините, поради които те не са били приети?

За пореден път доказваш на всички, че @communismatic е ЛЪЖЕЦ и ФЕЙКОМЕТ!!!

преди 9 минути, communismatic написа:

Майко милааааааааа! 😆

Така ли са казали управляващите? Виждам, че се стараеш да отговориш.

преди 3 минути, БаалБек написа:

Фейк е защото и до момента не можеш да си защитиш твърдението!!

Умнице, заповядай... Приятно... ОСМИСЛЯНЕ! 😆https://breaking.bg/analizi/поредица-на-breaking-bg-приватизация-или-грабе/

преди 58 минути, communismatic написа:

Умнице, заповядай... Приятно... ОСМИСЛЯНЕ! 😆https://breaking.bg/analizi/поредица-на-breaking-bg-приватизация-или-грабе/

Това ли са са документите, които показват с конкретни данни за съдържанието на техните "по-читави" оферти и причините, поради които те не са били приети?

Хихихихи....

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Стигнах до тук и ме напуши смях.

Сега какво е по-различно? Та нали управляващите директно ти казват от телевизора че си тъп и поради тази причина не можеш да си казваш мнението на референдум?

Посочи ми един арестуван и/или осъден за изказано или публикувано различно мнение.
Колко референдума имаше преди 10.11.1989 г.? 

преди 9 минути, БаалБек написа:

Това ли са са документите, които показват с конкретни данни за съдържанието на техните "по-читави" оферти и причините, поради които те не са били приети?

Хихихихи....

Ти прочете ли написаното? А осмисли ли го? Я ми кажи, като прочете написаното, какво разбра...

преди 18 минути, communismatic написа:

Ти прочете ли написаното? А осмисли ли го? Я ми кажи, като прочете написаното, какво разбра...

Вървиш от фейк на фейк. От лъжа на лъжа. Не можеш да излезеш от капана, в който сам влизаш постоянно.

Хихихи.....

преди 8 минути, БаалБек написа:

Хихихи.....

Смяташ ли, да ми отговориш на въпроса? Хихихи...

Между другото, изгледай предаването на Антон Тодоров, там показва всички тия документи, за които ти говориш. Ти си безкрайно умно момиче, сигурен съм, че ще се справиш. Е, преди два часа даже не усети иронията на Тошев, но тия неща се случват и на най-умните момичета.

Кажи, кво разбра като чете? Сега, да не вземеш и да ми отговориш? Чак ще се учудя..

преди 10 минути, БаалБек написа:

Вървиш от фейк на фейк. От лъжа на лъжа. Не можеш да излезеш от капана, в който сам влизаш постоянно.

Горката... направо пращи от интелект. 😆😆😆
Обожавам, да я дразня... Все се надява, че ме затапва и все я гавря... 😆

преди 42 минути, The Lone Star написа:

Три.

От 1944 до 1989 са два, като първият е провеждан в момент на окупация.

След 1989 г. са проведени три референдума. И трите през последните 15 години.

преди 1 минута, plamen.spam написа:

От 1944 до 1989 са два, като първият е провеждан в момент на окупация.

Пламене, ти си доказан капацитет в областта на историята. Какво знаеш за референдума от 1946-та? В "Свободна Европа" какво пишат?

Баалбек... Умницата на Мама, какво стана с БГА "Балкан"? Пак млъкнА? 😆

преди 2 минути, The Lone Star написа:

И трите неуспешни.

Но проведени.

преди 2 минути, communismatic написа:

Пламене, ти си доказан капацитет в областта на историята. Какво знаеш за референдума от 1946-та? В "Свободна Европа" какво пишат?

Няма нужда да се обръщам към други източници. Достатъчно ми е да знам, че до 1947 в България има присъствие на окупационни съветски войски.
И тогава е било същото както на референдумите в Крим, ЛНР, ДНР... Нищо не се е променило в манталитета на окупаторите. 

Т.е. пак си мега компетентен? Като с "павираните пътища"? Ъхъ... ясно. 

Между другото, с Баалбек и Джокович, да нямаш роднинска връзка?

преди 27 минути, communismatic написа:

Смяташ ли, да ми отговориш на въпроса? Хихихи...

Между другото, изгледай предаването на Антон Тодоров, там показва всички тия документи, за които ти говориш. Ти си безкрайно умно момиче, сигурен съм, че ще се справиш. Е, преди два часа даже не усети иронията на Тошев, но тия неща се случват и на най-умните момичета.

Кажи, кво разбра като чете? Сега, да не вземеш и да ми отговориш? Чак ще се учудя..

Горката... направо пращи от интелект. 😆😆😆
Обожавам, да я дразня... Все се надява, че ме затапва и все я гавря... 😆

За малко да успееш с фейка и лъжата. Но...жалко, че през "далечната" 2017г. видето с документите на фирмите с "по-читавите" оферти не са ясни. Както и не става ясно причините поради, които не са приети..

хихихи....

Ти си полуграмотно момче, но съм сигурна, че ще се справиш с този "лек" недостатък....

Охаа....как ме изгаври...толкова добре го направи, че си засмукал дъното...Хихихи...

току-що, БаалБек написа:

Но...жалко, че през "далечната" 2017г. видето с документите на фирмите с "по-читавите" оферти не са ясни. Както и не става ясно причините поради, които не са приети..

Така е, да. Доста е трудно, да се сети един средноинтелигентен човек, защо офертите не са приети. 😆

преди 1 минута, БаалБек написа:

Ти си полуграмотно момче, но съм сигурна, че ще се справиш с този "лек" недостатък....

Аз ако съм "полуграмотно" момче, ти си на ниво "бавен хомо еректус"... 😆

преди 2 минути, БаалБек написа:

Охаа....как ме изгаври...толкова добре го направи, че си засмукал дъното...Хихихи.

Как, да. Пак те накарах, да тръгнеш, да разсъждаваш и пак показа как УМЕЕШ, да разсъждаваш... 😆
Направо кълвеш като шаран на гола кука... Ето така. 😆

преди 9 минути, communismatic написа:

Т.е. пак си мега компетентен?

Трябва ли да казвам, че според Търновската конституция, не се предвижда смяна на формата на управление, освен при свикване на ВНС. 
Такова не е свиквано. Логичния въпрос е: законно ли е било провеждането на този референдум?

току-що, plamen.spam написа:

Трябва ли да казвам, че според Търновската конституция, не се предвижда смяна на формата на управление, освен при свикване на ВНС. 
Такова не е свиквано. Логичния въпрос е: законно ли е било провеждането на този референдум?

Мойто момче, тя Търновската конституция абсолютно всички преди БКП/ОФ си я тълкуват както си искат. Единствено Батенберг си я суспендира официално, другите просто си я въртят... Толкова ти обира главата на тема "История".

току-що, communismatic написа:

Така е, да. Доста е трудно, да се сети един средноинтелигентен човек, защо офертите не са приети. 😆

В делата и съда, няма такова понятие "сети". Има доказателства, които са неоспорими.

Ама ти от къде ще ги знаеш тези неща. Нали си по фейковете и лъжите. Хихихи....

преди 2 минути, communismatic написа:

Аз ако съм "полуграмотно" момче, ти си на ниво "бавен хомо еректус"... 

Охаа....само така нападай смело та да може да се отдалечим от лъжите, които постоянно пишеш, уж като достоверни...Хихихи...

преди 3 минути, communismatic написа:

Как, да. Пак те накарах, да тръгнеш, да разсъждаваш и пак показа как УМЕЕШ, да разсъждаваш... 😆
Направо кълвеш като шаран на гола кука... Ето така.

Направо ме съсипа. Рева здраво и едвам пиша на клавиатурата. Хихихихи....

преди 1 минута, communismatic написа:

Мойто момче, тя Търновската конституция абсолютно всички преди БКП/ОФ си я тълкуват както си искат. Единствено Батенберг си я суспендира официално, другите просто си я въртят... Толкова ти обира главата на тема "История".

Драги ми Смехурко, в главата ти е такава каша от факти, но пълната липса на здрав разум и логична мисъл не ти позволяват каквото и да е смислено тълкуване.

Има доказателства, които са неоспорими.

Правилно, така е да. Сигурен съм, че съда би отсъдил правилно в полза на Костов, той е честно момче и не е взел една стотинка.

Нали си по фейковете и лъжите.

Кое е фейк и лъжа? Пак да питам? Искаше документи - дадох ти ги. Аз виновен ли съм, че някой трябва и да ти ги "смели", за да можеш, да ги осмислиш? Помоли някой авер от Карлуково.

преди 3 минути, БаалБек написа:

Охаа....само така нападай смело та да може да се отдалечим от лъжите, които постоянно пишеш, уж като достоверни...Хихихи...

Що реши, че когато се подиграваш на акъла на някой е "нападение"? 

преди 4 минути, БаалБек написа:

Направо ме съсипа. Рева здраво и едвам пиша на клавиатурата. Хихихихи....

Ми не знам... аз за разлика от теб, не ти цитирам постове от преди две-три седмици... Хич не ми приличаш на "разревана". 😆

преди 2 минути, plamen.spam написа:

Драги ми Смехурко, в главата ти е такава каша от факти, но пълната липса на здрав разум и логична мисъл не ти позволяват каквото и да е смислено тълкуване.

Да, де. Видяхме колко ги разбираш нещата... Ако желаеш, може и да продължим, ама силно се съмнявам, че ще ти стиска. Това недоразумение по-горе веднага бяга от дискусии с мен, щото знае, че накрая ще реве.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.