Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

Норвегия криминализира интимни контакти без изрично съгласие

Преди секс ще трябва нотариална заверка за съгласие.

Скоро и у нас.

А по онова време младежта се ограмотяваше на пионерските лагери.

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 9 часа, БаалБек написа:

И после го вкара в затвора ли? :popcorn2:

И после с тях напълниха специално създадените лагери? :popcorn2:

Балбучке, човекът с който водехме дискусията млъкна, защото разбра че няма аргументи да защити мнението си. 

Ти сигурна ли си че успя да осмислиш за какво точно спорихме с него?

Концлагери е имало и преди идването на комунистите на власт. Даже и "Държавна сигурност" е функционирала още преди 1944 г. Та, нали легендарният Никола Гешев е бил от ДС. Фактически комунистите не правят нищо по-различно от тия, които са били преди тях. В началото е пълно с политически затворници, но колкото повече време минава, толкова и повече криминалните надделяват, останалите просто ги пускат, ако са оцелели. Лагерите функционират до 1962-ра, после бай Тошо ги закрива всичките. След това, по време на "Възродителният процес" отново ги отварят след 1985 г.

преди 5 минути, communismatic написа:

Концлагери е имало и преди идването на комунистите на власт. Даже и "Държавна сигурност" е функционирала още преди 1944 г. Та, нали легендарният Никола Гешев е бил от ДС. Фактически комунистите не правят нищо по-различно от тия, които са били преди тях. В началото е пълно с политически затворници, но колкото повече време минава, толкова и повече криминалните надделяват, останалите просто ги пускат, ако са оцелели. Лагерите функционират до 1962-ра, после бай Тошо ги закрива всичките. След това, по време на "Възродителният процес" отново ги отварят след 1985 г.

Аха, значи понеже преди комунизма е имало репресии, това прави Белене, Ловеч и възродителния процес... нормални? По тая логика, щом някой краде, и ти можеш да крадеш, не си по-различен! Само че едните убиват десетки, а другите хиляди!! Комунизмът не продължава, а възпроизвежда най-лошото в несравним мащаб. Не го извинявай! Просто си го кажи така, нямаш проблем с диктатура, стига да е вашата!:lol6:

преди 6 минути, communismatic написа:

Я се скрий бе, шушляк безполезен!

Идея си нямаш кви пари сме давали,ото сме били "врагове на народа"

Още тогава се зарекох, че един ден ще разберете, какво е да съм враг на народа. Много от ваште го отнесоха. И такива кът тебе ще им дойде времето

преди 1 минута, communismatic написа:

Джокер, ти от 20 мои поста... в 18 от тях, дори не си и разбрал написаното... 😆😆😆

Като нямаш какво да кажеш се извърташ! Това го разбрахме!:)

току-що, Staff. написа:

Като нямаш какво да кажеш се извърташ! Това го разбрахме!:)

Не, бе. Не се извъртам. Просто казвам, че тотално си издухал гарнитурата и дори не умееш и да вникваш в написаното... Никога не съм оправдавал комунистите за лагерите, просто главата ти стигна до този тъп извод. ГЛАВАТА ТИ!

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Идея си нямаш кви пари сме давали,ото сме били "врагове на народа"

Тео, гледай си такситата и недей да пишеш по форуми... Прави нещо, дето поне да ти е по силите.

Не, бе. Не се извъртам. Просто казвам, че тотално си издухал гарнитурата и дори не умееш и да вникваш в написаното... Никога не съм оправдавал комунистите за лагерите, просто главата ти стигна до този тъп извод. ГЛАВАТА ТИ!

Дай ме една причина за която да ти отговоря сериозно след този коментар? 😂

току-що, Staff. написа:

Дай ме една причина за която да ти отговоря сериозно след този коментар? 😂

Що реши, че желая, да ми отговаряш изобщо? Аз не водя дискусия с теб, просто ти се подигравам...

Що реши, че желая, да ми отговаряш изобщо? Аз не водя дискусия с теб, просто ти се подигравам...

Не ти се получава!:cool:

току-що, Staff. написа:

Не ти се получава!:cool:

Напротив, получава ми се... Щом ми диреше постовете из "Наука", представям си колко ме мразиш. 😆

Напротив, получава ми се... Щом ми диреше постовете из "Наука", представям си колко ме мразиш. 😆

Не съм дирил нищо, само те попитах и ти споделих, че аз също имам профил там, но не пиша! Приет съм в групите за войната и другите, но не съм влизал от две години в Наука!

След два-три дни сигурно пак същото ще напишеш защото това не го пишеш за първи път! Това е доказателство за тезата ми, че отдавна се изчерпа! 

Елементарен си!

Кво не си дирил, като сам ми написа, че си гледал старият си харддиск? Ти на кого ги говориш тия глупости, ве? Пределно е ясно, че ти бъркам много надълбоко винаги. Даже и YouTube профила си изтри, след като ти пляснах малоумният видеоклип, как снимаш форума и какво сме си писали. Ти прави сметка, докъде си я докарал. Тоя форум очевидно е смисъла на живота ти... 😆

Кво не си дирил, като сам ми написа, че си гледал старият си харддиск? Ти на кого ги говориш тия глупости, ве? Пределно е ясно, че ти бъркам много надълбоко винаги. Даже и YouTube профила си изтри, след като ти пляснах малоумният видеоклип, как снимаш форума и какво сме си писали. Ти прави сметка, докъде си я докарал. Тоя форум очевидно е смисъла на живота ти... 😆

Напиши сега и за течния газ на колко градуса се втечнява!:lol6:

преди 1 минута, Staff. написа:

Напиши сега и за течния газ на колко градуса се втечнява!:lol6:

Е, ти нали го написа. Даже не ти мина през акъла като го копираш от Chat GPT, поне малко от малко, да се поскриеш, че да не те хванат. 

току-що, communismatic написа:

Е, ти нали го написа. Даже не ти мина през акъла като го копираш от Chat GPT, поне малко от малко, да се поскриеш, че да не те хванат. 

Нали ти казах и ПОКАЗАХ че не копирам от чат бот гпт? Дори ти показах източнеце от къде съм прочел!

Кажи сега нещо за тира, май само той остана.... и трябва да започнеш пак отначало да ги повтаряш! :laughing5:

току-що, Staff. написа:

Нали ти казах и ПОКАЗАХ че не копирам от чат бот гпт?

Тъй. Пак да повторим упражнението - аз не съм ти, тия евтини измъквания пред мен не минават. Пробвай с някой на твоето ниво... Ти няма как да знаеш, на колко градуса се втечнява газа, при положение, че първите няколко пъти когато нарочно те подпитах, даже не знаеше и разликата между тръбен и втечнен газ. То ти от какво ли разбираш, де... ама това е отделна тема.

преди 1 минута, Staff. написа:

Дори ти показах източнеце от къде съм прочел!

Източникът е ясен кой е, даже и го написах вече...

преди 2 минути, Staff. написа:

и трябва да започнеш пак отначало да ги повтаряш!

Не се тревожи, толкова много глупости пишеш, че винаги ще съм актуален в подигравките към теб.

преди 5 минути, communismatic написа:

Тъй. Пак да повторим упражнението - аз не съм ти, тия евтини измъквания пред мен не минават. Пробвай с някой на твоето ниво... Ти няма как да знаеш, на колко градуса се втечнява газа, при положение, че първите няколко пъти когато нарочно те подпитах, даже не знаеше и разликата между тръбен и втечнен газ. То ти от какво ли разбираш, де... ама това е отделна тема.

Източникът е ясен кой е, даже и го написах вече...

Не се тревожи, толкова много глупости пишеш, че винаги ще съм актуален в подигравките към теб.

Виж си коментарите ве човек? 

Откакто се регистрира и започна да се заяждаш с потребителите, много от тях спряха да пишат и едва ли посещават вече форума. Не си приятен, досаден си и се заяждаш. Ти не общуваш, а се заяждаш! Едно и също повтаряш независимо в коя тема пишеш!

Кои са тия, дето са спрели, да пишат заради мен? Предполагам, NovakJ, Гренландия, "Саша", Дзвяра и останалите ти акаунти? 😆

преди 37 минути, communismatic написа:

Не, бе. Не се извъртам. Просто казвам, че тотално си издухал гарнитурата и дори 

Тео, гледай си такситата и недей да пишеш по форуми... Прави нещо, дето поне да ти е по силите.

Такситата се гледат сами. 

Правя каквото си поискам. Ще ви ликвидараме тотално съвсем скоро.

преди 41 минути, teo-glavata написа:

Още тогава се зарекох, че един ден ще разберете, какво е да съм враг на народа. Много от ваште го отнесоха. 

Отнесли са го само няколко пияндета от Студентски, които от недоглеждане са се качили в тъпата ти копърка и ти си ги ударил в сметката. Заслужили са си го, като не могат да различат легално такси от копърка-менте...

преди 4 минути, teo-glavata написа:

Ще ви ликвидараме тотално съвсем скоро.

Аууууу форумната нинджа иде  :scared3:

Беж, краченца, да бяагме  :roller4:

През 70-те хора от СССР са се възхищавали на София, където е можело да седнеш "на кафе" на някой ъгъл. Ей-така, на улицата.

Това бледо подобие на "парижка атмосфера" го е имало автентично и в изобилие преди 9-ти 1944г., но комунягите (руските подлоги) са унищожили почти всичко.

predi-soca.png

преди 14 минути, БаалБек написа:

Това бледо подобие на "парижка атмосфера" го е имало автентично и в изобилие преди 9-ти 1944г.,

Колкото и да ти е мъчно малка фашистке, преди девети го е нямало. Защото и тогава както и сега е имало 4-5% богати. Всичко останало е бедно.

А при социализма всички бяха богати, защото всички имаха работа и затова кръчмите и кафенетата при социализма бяха пълни. Даже и в Париж им завиждаха...

преди 2 часа, БаалБек написа:

Това бледо подобие на "парижка атмосфера" го е имало автентично и в изобилие преди 9-ти 1944г., но комунягите (руските подлоги) са унищожили почти всичко.

Така е, да...
1.jpg

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.