Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, ivottoshev написа:

Няма моя, твоя и назнамсикакваси представа за демокрация. Казах ти да намериш речник и да видиш какво точно означава думичката, а не да си представяш какво означава и да влагаш интерпретации и съчинения по картинка.

Забравили сте да напишете отговор на зададения към вас въпрос Каква е твоята представа за демокрация 

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 1 минута, "Саша" написа:

Забравили сте да напишете отговор на зададения към вас въпрос Каква е твоята представа за демокрация 

Демокрацията представлява заблуда за народа и простолюдието. Мислят си че от тях зависи нещо, ама не зависи нищо.

преди 3 минути, В. Велев написа:

Демокрацията представлява заблуда за народа и простолюдието. Мислят си че от тях зависи нещо, ама не зависи нищо.

Чудесно сега това го кажете на ivottoshev защото той твърди че е за демокрация 

преди 3 минути, "Саша" написа:

Ти да не си коренен жител на Малоумбия?

Ясно написах че няма моя, твоя и незнамсикакваси представа. Има само едно значение на думичката "демокрация" и би трябвало да успееш да намериш в някой речник значението ѝ.

пп: Ако са те баннали от GOOGLE, ползвай YAHOO :topsecret2: 

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Ти да не си коренен жител на Малоумбия?

Ясно написах че няма моя, твоя и незнамсикакваси представа. Има само едно значение на думичката "демокрация" и би трябвало да успееш да намериш в някой речник значението ѝ.

пп: Ако са те баннали от GOOGLE, ползвай YAHOO :topsecret2: 

Тоест вие сте заблуден и от простолюдието Мислиш си че от теб зависи нещо но не зависи нищо

преди 12 минути, В. Велев написа:

преди 28 минути, "Саша" написа:

Тоест вие сте заблуден и от простолюдието Мислиш си че от теб зависи нещо но не зависи нищо

Ако от народа не зависи нищо, това не е демокрация. Значи управляващите ни лъжат и "евроатлантическите ценности" са въздух под налягане. Само 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ако от народа не зависи нищо, това не е демокрация. Значи управляващите ни лъжат и "евроатлантическите ценности" са въздух под налягане. Само 

Посочете моля в коя държава нещо зависи от народа 

преди 2 минути, "Саша" написа:

Посочете моля в коя държава нещо зависи от народа 

Ми ясно е, че това не е Европа с нейните "евроатлантически ценности" - менте. Само че нали точно ти искаш да бъдем част от тази Европа? Европата на лъжливите политици? Даже искаше несъгласните да пращаш в трудови лагери, нали?

току-що, ivottoshev написа:

Ми ясно е, че това не е Европа и нейните "евроатлантически ценности". Само че нали точно ти искаш да бъдем част от тази Европа? Европата на лъжливите политици? Даже искаше несъгласните да пращаш в трудови лагери, нали?

Европа не е държава Не виждам в мнението ви да посочвате държава в която нещо да зависи от народа Дори и да не е в Европа посочете моля конкретно 

преди 7 минути, "Саша" написа:

Европа не е държава Не виждам в мнението ви да посочвате държава в която нещо да зависи от народа Дори и да не е в Европа посочете моля конкретно 

Дзверо, кажи на ИИ-то което ползваш, че няма как да знаем в коя държава или кой строй мнението на народа се зачита, защото ние познаваме само България и Евроатлантическите ценности, за които вече установихме че не спадат в категорията "зачитащи правото на народа и демокрацията"

Най-логично е да пробваме нещо различно и да заменим този строй с някой друг, вместо да вкарваме противниците му в трудови лагери. Не ли?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Дзверо, кажи на ИИ-то което ползваш, че няма как да знаем в коя държава или кой строй мнението на народа се зачита, защото ние познаваме само България и Евроатлантическите ценности, за които вече установихме че не спадат в категорията "зачитащи правото на народа и демокрацията"

Най-логично е да пробваме нещо различно и да заменим този строй с някой друг, вместо да вкарваме противниците му в трудови лагери. Не ли?

Да заменим този строй с някой друг Интересно вашето желание какво е с кой точно строй желаете да заменим сегашният

преди 5 минути, "Саша" написа:

Да заменим този строй с някой друг Интересно вашето желание какво е с кой точно строй желаете да заменим сегашният

Дзверо, сигурен ли си че копна поста точно както съм го написал и го пусна в ИИ-то без да го променяш? По отговорът му съдя, че нещо си объркал. Я пробвай пак, а аз ще се направя че не съм видял този ти пост  :)

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Дзверо, сигурен ли си че копна поста точно както съм го написал и го пусна в ИИ-то без да го променяш? По отговорът му съдя, че нещо си объркал. Я пробвай пак, а аз ще се направя че не съм видял този ти пост  :)

Тоест вие отново не отговаряте на конкретно зададен въпрос Може би ползвате ИИ и затова постоянно го повтаряте Това е много лошо и говори достатъчно за ниското ниво което показвате 

преди 22 минути, "Саша" написа:

Тоест вие отново не отговаряте на конкретно зададен въпрос Може би ползвате ИИ и затова постоянно го повтаряте Това е много лошо и говори достатъчно за ниското ниво което показвате 

Щом не можеш да вкараш свои мисли а си опрял до ИИ за да водиш дискусия с мен е ясно какво е твоето ниво. Както и да е, днес ми е скучно и няма да проявявам претенции за събеседникът ми в дискусията. Ще преглътна невежеството ти в името на забавлението. По темата:

ОчевАдно не си цитирал целият ми пост и за това идва объркването на ИИ-то. Пусни му го пак, но този път без импровизации от твоя страна. 

преди 40 минути, ivottoshev написа:

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Щом не можеш да вкараш свои мисли а си опрял до ИИ за да водиш дискусия с мен е ясно какво е твоето ниво. Както и да е, днес ми е скучно и няма да проявявам претенции за събеседникът ми в дискусията. Ще преглътна невежеството ти в името на забавлението. По темата:

ОчевАдно не си цитирал целият ми пост и за това идва объркването на ИИ-то. Пусни му го пак, но този път без импровизации от твоя страна. 

Не ползвам ИИ и никога не съм ползвал Не намирам смисъл ИИ да генерира отговор който да представя като мой Достатъчно съм образован и умен за да да напиша мнението си и да задам въпроси 

преди 4 минути, "Саша" написа:

Не ползвам ИИ и никога не съм ползвал Не намирам смисъл ИИ да генерира отговор който да представя като мой Достатъчно съм образован и умен за да да напиша мнението си и да задам въпроси 

Обясни тогава с твои думички, г-н Образован и Умен, защо искаш да вкарваш в трудови лагери хора, които са противници на строй и ценности, за които стигнахме до заключението че не са в полза на народа?

Гледам темата станАла 1097  страници и още не можете да се разберете!

Затова предлагам - които мислят, че „Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!“ - да се връщат там!

преди 20 минути, jhoro написа:

Затова предлагам - които мислят, че „Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!“ - да се връщат там!

Като цяло беше по-добре от сега. И не говоря само за себе си.

преди 31 минути, ivottoshev написа:

Обясни тогава с твои думички, г-н Образован и Умен, защо искаш да вкарваш в трудови лагери хора, които са противници на строй и ценности, за които стигнахме до заключението че не са в полза на народа?

Заповядай

преди 11 часа, "Саша" написа:

Първо трябва да се погрижим за хората които са против това България да се присъедини там където и е мястото в Европа всички паразити в трудови лагери На пръв поглед ябълката е съвъшенна но има по нея паразити и вътре в нея червеи Затова започва да гние същото става и с България Ние трябва да отстраним паразитите и червеите от България за да се оправим Това трябва да се направи 

Сега е ваш ред да ни обясните какво за вас е демокрация и с кой строй трябва да заменим сегашният Предварително ви благодаря за отговорите 

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

преди 1 минута, "Саша" написа:

Сега е ваш ред да ни обясните какво за вас е демокрация и кой строй трябва да заменим сегашният Предварително ви благодаря за отговорите 

демокрацията е  вотът да е явен и да се знае кой за какво е  гласувал иначе се фалшифицира

така е било в гърция

редят се в редици и  всеки гласува публично

не да  натискат  копченца и  някой да печата бюлетини в костинброд

преди 9 минути, "Саша" написа:

Сега е ваш ред да ни обясните какво за вас е демокрация 

Малоумбия,

първо: "сега е ваш ред", предполага че твоят ред да отговориш вече е минал. Да, обаче отговор от теб на въпроса: "защо искаш трудови лагери" все още няма, следователно топката все още е у теб

второ: речник не намери ли? Потърси пак. Там пише точно какво е "демокрация" и ако намериш речник в Гугъл (или Яху, ако си с бан в Гуглето) няма да има нужда някой друг да ти обяснява за да разбереш значението на тази думичка :)

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Малоумбия,

първо: "сега е ваш ред", предполага че твоят ред да отговориш вече е минал. Да, обаче отговор от теб на въпроса: защо искаш трудови лагери" все още няма, следователно топката все още е у теб

второ: речник не намери ли? Потърси пак. Там пише точно какво е "демокрация" и ако намериш речник в Гугъл (или Яху, ако си с бан в Гуглето) няма да има нужда някой друг да ти обяснява за да разбереш значението на тази думичка :)

Не можете ли да четете

Първо трябва да се погрижим за хората които са против това България да се присъедини там където и е мястото в Европа всички паразити в трудови лагери На пръв поглед ябълката е съвъшенна но има по нея паразити и вътре в нея червеи Затова започва да гние същото става и с България Ние трябва да отстраним паразитите и червеите от България за да се оправим Това трябва да се направи 

Второ не желая да чета значението на думата демокрация Желая вашето мнение 

преди 13 минути, "Саша" написа:

Първо трябва да се погрижим за хората които са против това България да се присъедини там където и е мястото в Европа

Кой да се погрижи?! Та вие сте малцинство бре - 20% и то с "ала, бала"! България винаги си е била в Европа. Това, че управляващите са избирани винаги с "ала, бала", без да са питани хората за важните геостратегически въпроси е причината да се вземат грешните и неизгодни за България решения! 

Некадърници!!!

преди 30 минути, "Саша" написа:

Първо трябва да се погрижим за хората които са против това България да се присъедини там където и е мястото в Европа всички паразити в трудови лагери

Защо искаш "в Европа", след като установихме че там не се зачита волята на народа? Нима искаш да живееш в отново в диктатура както преди 89-та?

пп: Нали уж не ползваше ИИ? Малоумбия, друг път когато само ще пействаш тук отговорите на ИИ, поне премахвай форматирането на текста, щото така си личи че не си го набирал на клавиатурата, а си само си го пейстнал. Не е истина колко си прост и как сам се дъниш :laughing5:

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Кой да се погрижи?! Та вие сте малцинство бре - 20% и то с "ала, бала"! България винаги си е била в Европа. Това, че управляващите са избирани винаги с "ала, бала", без да са питани хората за важните геостратегически въпроси е причината да се вземат грешните и неизгодни за България решения! 

Некадърници!!!

Може би вие ще ни кажете коя е тази държава в която народа решава всички важни въпроси с референдум 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.