Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, "Саша" написа:

Отклоняваш темета на разговора което говори много за ниското ти ниво

Не отклонявам темата, попитах те "Какво визираш под "сближаване" с Европа?", но отговор не получавам. Това с тия концлагери е такава тъпотия, че няма накъде. Но е нормално... свикнал съм ти на отговорите. Кажи за Европа, че ми стана интересно... Еврозоната? Влизаме яко... Инвестиции а-у? Направо и една НАТО-вска армия, да пратим в Украйна?

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 27 минути, "Саша" написа:

Първо трябва да се погрижим за хората които са против това България да се присъедини там където и е мястото в Европа всички паразити в трудови лагери 

Ми да направим референдум и които са повече - на свобода, които са по-малко - в трудови лагери за да не пречат. Така би било честно, нали?

Или може би си ''против'' демокрацията?

Чакай да видим за Европа-та, че ми е много смешно. Пламен и той нещо запецна... Досега беше много уверен в глупостите си, ама нещо взе да дава назад май. 😆

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Ми да направим референдум и които са повече - на свобода, които са по-малко - в трудови лагери за да не пречат. Така би било честно, нали?

Или може би си ''против'' демокрацията?

Това което защитаваш не е свобода а робство 

преди 5 минути, "Саша" написа:

Джокер, кажи за Европа... Искаш ли да влезем в Еврозоната? А защо да не изпратим и един военен контингент в Украйна? Ако не помогнем на братска Украйна, руснаците може утре да ни нападнат... По-добре да им помогнем, ние сме истински европейци!

преди 7 часа, communismatic написа:

Тъй. Да обобщим. Икономиката ни стъпва ли върху построеното от оня режим или не? И ако да, за какво изобщо се включваш?

Отново се опитваш да изместваш темата. Цитирал съм те не за икономиката, а за "цялата пътна инфраструктура" и "всички язовири".

Тъй. Да обобщим т.2:
Всички язовири...
- Лъжа. Всички язовири ли?
- Не всички...

Заключение:
Най-накрая имаме писмено признание за лъжа от @communismatic!

преди 13 минути, plamen.spam написа:

Отново се опитваш да изместваш темата. Цитирал съм те не за икономиката, а за "цялата пътна инфраструктура" и "всички язовири".

Брато, ти малоумен ли си, по дяволите!? Ти се включваш в тема, която дори не си и разбрал, а на всичкото отгоре дори не можеш и да си защитиш тезата. Пътната инфраструктура била и "павирани пътища" и ЖП. Питах те колко километра са павираните и как ЖП-то допринася в процентно съотношение за икономиката на страната. Отговор нямаш, т.е. коментираш някакви неща, за които и хал-хабер си нямаш. Успя ли да осмислиш написаното или?

преди 13 минути, plamen.spam написа:

Тъй. Да обобщим т.2:
Всички язовири...
- Лъжа. Всички язовири ли?
- Не всички...

Именно, да. Над 85%. Населението с течаща вода до 1944 г. е било под 10%, ако не се лъжа. Айде не са всички, ама почти всички... Пак да питам, икономиката ни стъпва ли на построеното от оня строй или не? ДА ИЛИ НЕ? И ако да, за какво изобщо подхвана темата? Ако не... значи още не си осмислил написаното от мен.

Кажи за пътната инфраструктура? Колко км са павираните пътища и как ЖП-то допринася за нашата икономика? Конкретно... Щото взехте да ми писвате на оная работа от постоянното ви бягане на неудобни въпроси.

преди 25 минути, communismatic написа:

Айде не са всички, ама почти всички...

Колко пъти ти казах "ВСИЧКИ" е лъжа? 
Не съм единствения, който ти ти казва, че очеизкормващо имаш проблем с процеса "четене с разбиране.

току-що, plamen.spam написа:

Не съм единствения, който ти ти казва, че очеизкормващо имаш проблем с процеса "четене с разбиране.

Няма проблем, щом на теб не ти е проблем "четенето с разбиране", обясни тогава за павираните пътища и ЖП-то. Колко километра са павираните пътища и как ЖП-то допринася за икономиката в процентно съотношение? За язовирите разбрахме, че не били 100%, а 85% и това КОРЕННО променя тезата ми... Но все пак обясни за пътищата. Поне можеш ли да защитиш тезата си или? Щото до момента не преставаш да доказваш колко изобщо не умееш, да разсъждаваш...

Надявам се от 24-тият път, все пак, да благоволиш, да отговориш на въпроса ми...

преди 1 час, "Саша" написа:

Аз защитавам демокрацията.

В състояние ли си да намериш в някой речник тази думичка и да видиш какво означава? Знам че ти е трудна такава задача, но моля да се постараеш, щото иначе дискусията с теб става безсмислена. 

преди 18 минути, communismatic написа:

Поне можеш ли да защитиш тезата си или?

А ти твоята?

Ти нито веднъж не успя да докажеш и покажеш статистика и измервания, в които да е видно, че по времето на социализма е било по-добре от сега. И че благосъстоянието на хората и държавата са били по-добре от сега.

И за да видят другите,че си психично болен, още от сега казвам, че няма да отговориш, а ще започнеш с въпроси и отклоняване на темата.

:popcorn2:

преди 3 минути, БаалБек написа:

Ти нито веднъж не успя да докажеш и покажеш статистика и измервания, в които да е видно, че по времето на социализма е било по-добре от сега.

Няма проблем. Искам да ми кажеш, как се измерва БВП на глава от населението? Щото аз постнах статистика за периода 1980-2030, където се вижда долу-горе за какво става дума, ти ми постна заплатите и разликата в тях през годините... Имаш ли представа, че благодарение на безкрайната си интелигентност, даже потвърди това което твърдя и аз? Или още не си го разбрала? 😆😆😆😆😆

А Пламен, горкия... пак би отбой. Най-забавно беше, че даже не беше наясно каква тема се коментира фактически... Поне за язовирите разбра колко са били в процентно съотношение, щото дори и затова не беше наясно. 😆😆😆

преди 10 минути, ivottoshev написа:

Аз защитавам демокрацията.

В състояние ли си да намериш в някой речник тази думичка и да видиш какво означава? Знам че ти е трудна такава задача, но моля да се постараеш, щото иначе дискусията с теб става безсмислена. 

Каква е твоята представа за демокрация 

току-що, "Саша" написа:

Смяташ ли да ми отговориш на въпроса?

преди 8 часа, communismatic написа:

Не отклонявам темата, попитах те "Какво визираш под "сближаване" с Европа?", но отговор не получавам. Това с тия концлагери е такава тъпотия, че няма накъде. Но е нормално... свикнал съм ти на отговорите. Кажи за Европа, че ми стана интересно... Еврозоната? Влизаме яко... Инвестиции а-у? Направо и една НАТО-вска армия, да пратим в Украйна?

току-що, "Саша" написа:

Не

T.e. ти си поредният евроатлантик, дето не знае що е евроатлантик... Изненадан съм, честно казано. Имам винаги много високи очаквания от дискусиите с теб. Особено след прозрението ти, че БКП било виновно, че влаковете закъснявали... 😆

преди 10 часа, plamen.spam написа:

Чувал ли си, че в цялата пътна инфраструктура влиза и железопътната?

А за павираните пътища чувал ли си?

Те и комунягите просто поддържат съществуващите пътища. Някъде може някой тунел и мост да са направили, но като цяло само са сложили асфалт върху вече съществуващ път.

преди 1 минута, communismatic написа:

T.e. ти си поредният евроатлантик, дето не знае що е евроатлантик... Изненадан съм, честно казано. Имам винаги много високи очаквания от дискусиите с теб. Особено след прозрението ти, че БКП било виновно, че влаковете закъснявали... 😆

Прозрението е самата истина която ти отказваш да приемеш Свикнал си да вярваш на лъжи и пропаганда 

преди 1 минута, BANKATA написа:

Те и комунягите просто поддържат съществуващите пътища. Някъде може някой тунел и мост да са направили, но като цяло само са сложили асфалт върху вече съществуващ път.

Брутално мнение! БРУТАЛНО! 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Единия вика "Има и павирани пътища, ама колко са нямам идея!", другия му отговаря "Те само са сложили асфалт отгоре, нищо особено не са направили!" 😆😆😆😆😆😆

току-що, "Саша" написа:

Свикнал си да вярваш на лъжи и пропаганда 

Добре, де. Ти като не вярваш на "лъжи и пропаганда", тогава кажи, защо си евроатлантик... Толкова ли ти е сложен въпроса? 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Добре, де. Ти като не вярваш на "лъжи и пропаганда", тогава кажи, защо си евроатлантик... Толкова ли ти е сложен въпроса? 😆

Въпросът не е сложен Отговора се крие в твърдението ЕВРОАТЛАНТИК 

преди 12 минути, "Саша" написа:

Не можа да намериш речник ли? Знаех си аз че ще ти е трудно. Всички речници са писани от ватенки и копейки и за това в нито един от тях не можа да намериш обяснение на думата "демокрация", което да ти изнася :)

Продължавай да търсиш. Аз мога да почакам :bubblegum:

преди 1 минута, "Саша" написа:

Въпросът не е сложен

Mи като не е сложен, тогава отговори. В състояние ли си?

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Не можа да намериш речник ли? Знаех си аз че ще ти е трудно. Всички речници са писани от ватенки и копейки и за това в нито един от тях не можа да намериш обяснение на думата "демокрация", което да ти изнася :)

Продължавай да търсиш. Аз мога да почакам :bubblegum:

Не искаш да отговориш Попитах теб защото твоето мнение може да се различава от значението на думата демокрация Това е причината да не отговориш на въпроса 

преди 4 минути, communismatic написа:

Mи като не е сложен, тогава отговори. В състояние ли си?

Това че ме нарече ЕВРОАТЛАНТИК е твоя измислица и не означава че е истина 

преди 1 минута, "Саша" написа:

Не искаш да отговориш Попитах теб защото твоето мнение може да се различава от значението на думата демокрация Това е причината да не отговориш на въпроса 

Няма моя, твоя и назнамсикакваси представа за демокрация. Казах ти да намериш речник и да видиш какво точно означава думичката, а не да си представяш какво означава и да влагаш интерпретации и съчинения по картинка.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.