Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 5 минути, communismatic написа:

Да, бе. Те и едновремешните "фашисти" разсъждаваха по същият начин. Ти си антикомунист, колкото баба ми е от Зимбабве... Антикомунист само като му отърва, през останалото време няма никакви проблеми, да забранява... както комунистите забраняваха. Нали? :) 

Кво самопризнание, аз говоря за твоят акъл... Ти отново шашкаш с тоталното си неумение, да четеш с разбиране. Даже не схващаш и като ти се подиграват.

Кажи на баба ти да се пази да не я изядат лъвовете.

А патицата от посолството ако искаше кеф ти ТВ АТАКА, кеф ти други подобни, можеше да си дава интервюта, а и най-вероятно има.

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

току-що, BANKATA написа:

А патицата от посолството ако искаше кеф ти тв АТАКА, кеф ти други подобни, можеше да си дава интервюта, а и най-вероятно има

Що трябва да ходи в "Алфа ТВ", нали имаме национално радио? Петър Волин я покани за да си изкаже думата, но му забраниха да излъчи интервюто? Това не е ли цензура? Или как се нарича при вас... "антикомунистите"?

преди 12 минути, communismatic написа:

Що трябва да ходи в "Алфа ТВ", нали имаме национално радио? Петър Волин я покани за да си изкаже думата, но му забраниха да излъчи интервюто? Това не е ли цензура? Или как се нарича при вас... "антикомунистите"?

Обясних ти какво е. Поле за изява на фашисти не трябва да се дава.

Днс Митрофанова, утре ще искат някакви арабески от ИДЛИБ примерно да дават интервю по националната телевизия. С какво е по-важна Митрофанова от тях, а ?

току-що, BANKATA написа:

Обясних ти какво е. Поле за изява на фашисти не трябва да се дава.

Ама ти кой си да го решаваш всичко това? Някакъв умен тип. Когато американците бомбардираха Ирак, Югославия, Сирия, Либия и прочее, що даваха думата на американският посланик? Кви са тия двойни аршини?

току-що, communismatic написа:

Ама ти кой си да го решаваш всичко това? Някакъв умен тип. Когато американците бомбардираха Ирак, Югославия, Сирия, Либия и прочее, що даваха думата на американският посланик? Кви са тия двойни аршини?

А ти кой  си че да искаш фашисти да прокламират по радиото ?

току-що, BANKATA написа:

А ти кой  си че да искаш фашисти да прокламират по радиото ?

Добре, бе. Когато САЩ вършеше същото, що даваха думата на американските посланици? Обясни ми... Ти къде беше да се възмущаваш, когато украинската измет убиваха дечицата в Донбас? Тогава що не ви на умряло?

преди 2 минути, communismatic написа:

Добре, бе. Когато САЩ вършеше същото, що даваха думата на американските посланици? Обясни ми... Ти къде беше да се възмущаваш, когато украинската измет убиваха дечицата в Донбас? Тогава що не ви на умряло?

От къде знаеш че не съм "вил на умряло"

Сега ще отговориш ли ти какъв се че искаш посланник на една фашистка държава да дава изявление по радиото ?

току-що, BANKATA написа:

От къде знаеш че не съм "вил на умряло"

Естествено, че не си вил на умряло, ти си антикомунист само като ти отърва. То си личи. Айде докажи, че си "вил на умряло". Дай ми пост, в който се възмущаваш от убийствата на дечицата в Донбас? Искам черно на бяло, да ми докажеш...

преди 1 минута, BANKATA написа:

Сега ще отговориш ли ти какъв се че искаш посланник на една фашистка държава да дава изявление по радиото ?

Първо, кво разбираш под "фашистка"? Ти сигурно и значението на тая дума не знаеш...

преди 5 часа, Zolin написа:

Много комуняги се смеят на себе си.

Възможно е, но туй няма нищо общо. Той никога не е бил комунист и се посмя на тебе. Пита, кой набор си и с какво образование. 

преди 4 минути, communismatic написа:

Естествено, че не си вил на умряло, ти си антикомунист само като ти отърва. То си личи. Айде докажи, че си "вил на умряло". Дай ми пост, в който се възмущаваш от убийствата на дечицата в Донбас? Искам черно на бяло, да ми докажеш...

Първо, кво разбираш под "фашистка"? Ти сигурно и значението на тая дума не знаеш...

Преди да задаваш поредните си въпроси отговори на задададените ти, че пак ще има "къде не съм отговорял, точно и ясно". Един и същ убит номер. Аман от евтините ви номера.

преди 23 минути, communismatic написа:

Кво самопризнание, аз говоря за твоят акъл... Ти отново шашкаш с тоталното си неумение, да четеш с разбиране. Даже не схващаш и като ти се подиграват.

А, значи това е било подигравка? Спокойно, не се притеснявай – знам, че за теб сарказмът е като висша математика: опитваш се, ама никой не разбира какво точно смяташ.

Е, поне си постоянен – всеки път доказваш точно това, което уж приписваш на другите.

Но подигравките не топлят, когато няма какво да кажеш по същество. Соцът явно и в твоите очи е толкова кух, колкото и аргументите ти.

току-що, BANKATA написа:

Преди да задаваш поредните си въпроси отговори на задададените ти, че пак ще има "къде не съм отговорял, точно и ясно". Един и същ убит номер. Аман от евтините ви номера.

Кви евтини номера, ве, невменяем? Питам те, кво разбираш под "фашистки", че да са такива? Нали това те питам? Ти пак ли не можеш, да вникнеш във въпроса? Толкова ли си умен, не мога, да разбера... Баси умното създание, постоянно нещо не е разбрал. Постоянно трябва все да му се дообяснява. Ти да не ровиш по кофите? Как се добираш до интернет?

преди 12 часа, В. Велев написа:

Ти уж си против комунистите, а действаш като тях. Какво имам предвид: "Миньор е моя татко, миньор ще стана и аз..."

Значи щом родителите на Киро Брейка не са журналисти и той да не се занимава с това?

Много грешиш когато не виждаш съдържанието на клипа, а кой го говори. Щом мразиш човека дори да ти казва истини, които и ти можеш да видиш около себе си, то не му вярваш. Само заради човека. Това за мен е глупаво.

Конкретно в клипа се говори за безразборното изсичане на горите и че след това не се залесяват отново. И отделно свързвайки го с това, което м/у другото показва че Киро Брейка е доста умен човек, се пита може ли мошеник и фараон както обвиняват Ивелин Михайлов да сади гора, за да защити цяло село от порои и наводнение. И се задава риторичния въпрос свързан и с тая тема за социализма: Защо лошите социалисти са засели дървета, за да предпазят конкретното село, а сега са ги отсекли, продали и на никой не му пука за селото?

Зорлем ше ме разконспирираш... и са нанай прикритие...  А като стар болшевик, конспиратор, ала-бала... трее знаеш, че "охранка"-та  дебне. Ключът е в "уж". Вот где зарыта собаката.

Иначе, ко ще ти е по-спокойно, мен и Волгин ме кефи, не по-малко от Дансера. Но ти ми създаде проблем с тия родители. Нали знаеш... имал си некъф дълга брада, имал си и спокоен сън... докато в едно интенрвю не го заболи с фундаменталния въпрос - вие, като заспивате, как дислоцирате брадата си - под или над одеялото? И вече си нямал спокоен сън. Щото като си легнал вечерта и се завил, установил че нешо не го свърта... извадил брадата отгоре - въртял се час, прибрал я отдолу - утепал още час... и така до сутринта... Та не знам какви са родителите на Волгин (не че на Кирчо ги знам) и са ш'се двоумя до сутринта - прав ли съм или не за него... Между другото, тоя мой пропуск (липсата на информация за родителите) не е от най-простимите... себа у нелегалния.

А сериозно, нямам проблеми нито с единия, нито с другия... нито с третия... И не изпитвам нищо по-силно от - понякога са ми безразлични, понякога смешни... но ти почти ме разплака с тая омраза. Между другото, обичта е антоним на омразата... в тоя смисъл, щом аз ги мразя... ма по-добре да не те питам ти обичаш ли ги... в правото има принцип - не задавай въпрос, на който не знаеш отговора.

Да оставим настрана тия силни чувства. Както споменах, в това, което си цитирал, но вероятно не си прочел (не ме разбирай погрешно, това си е твое право), ме впечатлява не това, че те (и останалите от тая кохорта) очевидно се имат за еманацията на разума (ко са само те, с мед да ги намажеш)... Са, като се замисля... май вече не ме впечатлява дори и това, че отделно взети носители на части (кой част,  кой частица) от човешкия интелект благоговеят (ше си позволя волността да похиперболизирам малко) пред въпросната... ову... ему... емулация... (бе май беше друго, ама мноо важно). Но това, че въпросните носители са ми почти обидени, че не обръщам достатъчно (меко казано) внимание на въпросните будители... ме... ме... бе, кого лъжа - това също ме разсмива. 

Знам, знам, положението е сериозно. Даже... "положение хуже губернаторского", биха казали маорите. (едит: да не се бъркат с майорите и особено с Майор Майор)

преди 6 минути, communismatic написа:

Кви евтини номера, ве, невменяем? Питам те, кво разбираш под "фашистки", че да са такива? Нали това те питам? Ти пак ли не можеш, да вникнеш във въпроса? Толкова ли си умен, не мога, да разбера... Баси умното създание, постоянно нещо не е разбрал. Постоянно трябва все да му се дообяснява. Ти да не ровиш по кофите? Как се добираш до интернет?

А не са ли фашисти?

Връщане на земите от времето СССР, и на децата им е ясно това.

политически затворници, съмнителни смъртни случи на политици, убийства на противници на Путин дори и в чужбина, започване на война, насаждане на омраза към емигрантите. 

Защо искаш посланника на подобна държава да трови родният ефир?

Връщане на земите от времето СССР, и на децата им е ясно това.

Не, просто защитават хората си от украинските набези. Къде беше когато убиваха децата в Донбас, пак да питам? Дай да ти видя кресливите коментари за всичко това? Докажи, че не лъжеш...

преди 2 минути, BANKATA написа:

политически затворници, съмнителни мъртни случи на политици, убийства на противници на Путин, дори и в чужбина, започване на война, насаждане на омраза към емигрантите.

Да, това и в САЩ го има. Оня ден пак думнаха един такъв. Що не забраним и на американският посланик, да говори? Кви са тия твои двойни аршини?

преди 2 минути, BANKATA написа:

Защо искаш посланника на подобна държава да трови родният ефир?

Защото сме свободна държава и всеки трябва да изразява позицията си, ние нито сме във война с руснаците, нито нищо. А ти си толкова антикомунист, колкото Никола Тесла е от Камбоджа. Абсолютен палячо... 

преди 3 минути, communismatic написа:

Не, просто защитават хората си от украинските набези. Къде беше когато убиваха децата в Донбас, пак да питам? Дай да ти видя кресливите коментари за всичко това? Докажи, че не лъжеш...

Да, това и в САЩ го има. Оня ден пак думнаха един такъв. Що не забраним и на американският посланик, да говори? Кви са тия твои двойни аршини?

Защото сме свободна държава и всеки трябва да изразява позицията си, ние нито сме във война с руснаците, нито нищо. А ти си толкова антикомунист, колкото Никола Тесла е от Камбоджа. Абсолютен палячо... 

Защо да забраняваме на американският посланик да говори? Буш и Клинтън отдавна не са президенти на САЩ, а Путин фашагата продължава да е.

И да аз не съм антикомунист, а просто мразя комунягите.

току-що, BANKATA написа:

Защо да забраняваме на американският посланик да говори?

Ми, нали уж си против фашистките държави? Ти току що даде пример с такава държава, и това е САЩ. Ти изобщо вникваш ли в простотиите, които пишеш? Що бомбиха по Иран, нали уж си голям пацифист? Искаш да не се дава думата на фашистка държава, а се дава думата на американският посланик? Кви са тия двойни аршини?

И да аз не съм антикомунист, а просто мразя комунягите.

Я покажи, къде си се възмущавал от убийствата на дечицата в Донбас? Нещо пак удобно пропусна въпроса ми...

преди 7 минути, communismatic написа:

Ми, нали уж си против фашистките държави? Ти току що даде пример с такава държава, и това е САЩ. Ти изобщо вникваш ли в простотиите, които пишеш? Що бомбиха по Иран, нали уж си голям пацифист? Искаш да не се дава думата на фашистка държава, а се дава думата на американският посланик? Кви са тия двойни аршини?

Я покажи, къде си се възмущавал от убийствата на дечицата в Донбас? Нещо пак удобно пропусна въпроса ми...

До кога на въпросите ще ми отговоаряш с въпрос. Пак евтин момер.

На кои посланици в България, изпращащата страна ни е сложила в "Список недружественных государств"?

току-що, BANKATA написа:

До кога на въпросите ще ми отговоаряш с въпрос. Пак евтин момер.

Mда. Типичното умнокрасиво измъкване от Иван. Това е положението... Бая време мисли, накрая понеже няма как да излезе НЕна*ран от ситуацията, решава просто да отговори с типичният си тъп пост, колкото там, да напише нещо. Толкова може момчето, няма как да му се сърдим.

преди 1 минута, plamen.spam написа:

На кои посланици в България, изпращащата страна ни е сложила в "Список недружественных государств"?

Ми, след като дава ударно помощ на Украйна срещу която воюва, гони посланичката, санкционира я икономически, забранява й дори телевизионните канали... какво по-точно може да се очаква от Русия? Да бъде приятел на България? 

току-що, communismatic написа:

Mда. Типичното умнокрасиво измъкване от Иван. Това е положението... Бая време мисли, накрая понеже няма как да излезе НЕна*ран от ситуацията, решава просто да отговори с типичният си тъп пост, колкото там, да напише нещо. Толкова може момчето, няма как да му се сърдим.

Както и очаквах пак мина в режим "колун". Пак ли започнах с трудните въпроси че запецна? Взе да ти става навик тези дни. Горкият, умираш си за дебат, ама само на каквото ти е удобно. Голяма мишле си бил ти.

преди 13 минути, communismatic написа:

Ми, нали уж си против фашистките държави? Ти току що даде пример с такава държава, и това е САЩ. 

Ти кога  живя там? За какво съдия, чито име е влад ил ен те осъди?...

Ей, докато съм жив и имам пари, такива кът тебе ще ги .... по устав

преди 7 минути, communismatic написа:

Ми, след като дава ударно помощ на Украйна срещу която воюва, гони посланичката, санкционира я икономически, забранява й дори телевизионните канали... какво по-точно може да се очаква от Русия? Да бъде приятел на България? 

Можеш ли да подредиш хронологията на събитията?

преди 8 минути, BANKATA написа:

Голяма мишле си бил ти

Мишле? Аз те питам, къде си писал оплакващите коментари за децата от Донбас. Ти до момента открито подминаваш въпроса, щото никъде не си писал нищо подобно. Поредните ти двойни аршини. Ти си пацифист, само като ти отърва. За останалите неща естествено си затваряме очите. Относно "фашизма", ти не искаш, да имало "фашисти" в БНР, а в същото време се оказа, че постоянно даваме думата на американските посланици у нас, а те са точно фашисти. И то точно по твоето определение за думата "фашист". Отново... двоен стандарт и брутална необективност. И след като за пореден път си наврян там, където ти е мястото... вече почна писането на тъпи постове, колкото там да си в играта.

Иване, що винаги те гавря и винаги си идваш за още? Кво е това нещо от тебе? Ти си рядка порода мазохист...

преди 4 минути, plamen.spam написа:

Можеш ли да подредиш хронологията на събитията?

Мога, да. Айде провери, кога България "санкционира" Русия. Даже, доколкото си спомням спряха и банките да оперират с руски сметки. Въздушният простор? Да не говорим за официалното изявление от НС. Там бандата евроатлантици остро осъждаха руската агресия в Украйна. Само не знам, що така не осъждат и агресията на евреите спрямо сума ти държави от 2023-та насам. А за САЩ да не говорим. Странни са тия двойни аршини... Нали? :) 

преди 52 минути, Мечо Хубавеца написа:

Възможно е, но туй няма нищо общо. Той никога не е бил комунист и се посмя на тебе. Пита, кой набор си и с какво образование. 

Пак сте забравили кои сте, като другите комунисти.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.