Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, BANKATA написа:

Кажи какво да сравняваме.

А ти още не си разбрал. ОК... 😆

Минали са само 15-16 часа... 😆

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

От Кореком пазаренето не беше безпроблемно.     Тези долари трябваше да имаш поне идея откъде ги имаш.  Трябва да е законно.   Не да съм ги купил на някое кьоше от арабин от Сирия.

преди 4 минути, communismatic написа:

А ти още не си разбрал. ОК... 😆

Минали са само 15-16 часа... 😆

То и ти не знаеш май. Затова те питам. Даваш ми фирмата с най-големият автопарк и показваш статистика за '23 по обем прввози на цялата държава. И..."виж колко сме зле". 

И после, аз съм зле. Затова се опитвам да разбера червената ти кратуна освен заяждане какво иска.

току-що, BANKATA написа:

Затова те питам

Питаш ме кое? Ти твърдеше, че сега било по-добре? Аз ти написах, че СОМАТ е била най-голямата логистична фирма в цяла Европа. Както се вижда от самата статистика, България изобщо не е някакъв фактор в световната логистика, тя не е фактор даже и на Балканите, понеже Румъния и Гърция са пред нас. Т.е. това ти твърдение отива в кофата. После твърдеше, че не било редно да се сравнява по големина на автопарка щото било "ябълки и круши". И после именно ти искаше така да ги сравняваме. Нали? Пак ли лъжа? Другото ти твърдение беше, че СОМАТ нямала никакво реноме, била някаква жалка фирмичка, дето била за "хранене егото на разни тъпаци"? Да, от статията, която ти постнах личи точно обратното. Т.е. и това ти твърдение отива в кофата. 

В смисъл... можеш, да си плещиш тъпотиите до пръскане. Факт е, че и по тая тема си тотално бос. Което не е никаква изненада. Поне за мен.

преди 1 минута, communismatic написа:

Питаш ме кое? Ти твърдеше, че сега било по-добре? Аз ти написах, че СОМАТ е била най-голямата логистична фирма в цяла Европа. Както се вижда от самата статистика, България изобщо не е някакъв фактор в световната логистика, тя не е фактор даже и на Балканите, понеже Румъния и Гърция са пред нас. Т.е. това ти твърдение отива в кофата. После твърдеше, че не било редно да се сравнява по големина на автопарка щото било "ябълки и круши". И после именно ти искаше така да ги сравняваме. Нали? Пак ли лъжа? Другото ти твърдение беше, че СОМАТ нямала никакво реноме, била някаква жалка фирмичка, дето била за "хранене егото на разни тъпаци"? Да, от статията, която ти постнах личи точно обратното. Т.е. и това ти твърдение отива в кофата. 

В смисъл... можеш, да си плещиш тъпотиите до пръскане. Факт е, че и по тая тема си тотално бос. Което не е никаква изненада. Поне за мен.

Пич много си зле. Даваш данни където една фирма е на първо място и държиш сметка защо сега ДЪРЖАВАТА не е била на първо място. Тази си глупост забрави ли я?

Ябълки к круши.

току-що, BANKATA написа:

Даваш данни където една фирма е на първо място и държиш сметка защо сега ДЪРЖАВАТА не е била на първо място. Тази си глупост забрави ли я?

Да? Сега как по-точно е по-добре? Нали това те питам? И освен това, аз ти написах, че имаш една фирма, която е била на световно равнище и е повод за гордост. Аргументи в противното? Щото до момента само ръсиш тъпизми... Ябълки и круши? Ми, да ти постна пак цитатчето за сравнението на автопарка сега и преди 50 години? Щото редовният ти номер е да обвиняваш някой за своите глупости. Къв лидер сме в момента в логистиката? Дай да видя някаква статистика? Докажи си тъпата опорка.

току-що, communismatic написа:

Да? Сега как по-точно е по-добре? Нали това те питам? И освен това, аз ти написах, че имаш една фирма, която е била на световно равнище и е повод за гордост. Аргументи в противното? Щото до момента само ръсиш тъпизми... Ябълки и круши? Ми, да ти постна пак цитатчето за сравнението на автопарка сега и преди 50 години? Щото редовният ти номер е да обвиняваш някой за своите глупости. Къв лидер сме в момента в логистиката? Дай да видя някаква статистика? Докажи си тъпата опорка.

Нали ти показа статистика с 77 хил камиона автопарк в държавата. Ама след час като се усети в тъпизма си "ама то....не е редно да се сравнява този показател.

Дай да сравняваме каквото смяташ за редно.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Нали ти показа статистика с 77 хил камиона автопарк в държавата. Ама след час като се усети в тъпизма си "ама то....не е редно да се сравнява този показател.

Ми естествено, че не е редно. Най-малкото автомобилите изобщо са били в пъти по-малко отколкото в сравнение със сега. Ако искаш, дай да сравняваме Жигулата на дядо ми със сегашните нови китайски автомобили? Щото ти направо си способен, да правиш подобни тъпи сравнения.

Дай да сравняваме каквото смяташ за редно.

Още ли не си разбрал? Дай да видя какъв логистичен лидер сме сега? Пак да си задам въпроса? Дори на Балканите не сме първи по този показател. Едно време СОМАТ е била най-голямата транспортна фирма в цяла Европа, фирма с реноме, фирма която е била отличник в тоя бранш. Нали уж фирмата беше смешна и т.н.? Що даде назад от тъпото си определение? Пак избяга като на*ран...

преди 24 минути, attj написа:

От Кореком пазаренето не беше безпроблемно.     Тези долари трябваше да имаш поне идея откъде ги имаш.  Трябва да е законно.   Не да съм ги купил на някое кьоше от арабин от Сирия.

Тя идеята на корекома не е просто да се предлагат западни стоки, а да се набавят долари. Ама още първите които са отворени на Златни Пясъци и започва търсене на нелегална валута от българите, понеже сме супер задоволени от стоки.

преди 1 минута, communismatic написа:

Ми естествено, че не е редно. Най-малкото автомобилите изобщо са били в пъти по-малко отколкото в сравнение със сега. Ако искаш, дай да сравняваме Жигулата на дядо ми със сегашните нови китайски автомобили? Щото ти направо си способен, да правиш подобни тъпи сравнения.

Още ли не си разбрал? Дай да видя какъв логистичен лидер сме сега? Пак да си задам въпроса? Дори на Балканите не сме първи по този показател. Едно време СОМАТ е била най-голямата транспортна фирма в цяла Европа, фирма с реноме, фирма която е била отличник в тоя бранш. Нали уж фирмата беше смешна и т.н.? Що даде назад от тъпото си определение? Пак избяга като на*ран...

И на база на какви данни стигна ти до извода че сега е по-зле от преди?

преди 1 минута, BANKATA написа:

И на база на какви данни стигна ти до извода че сега е по-зле от преди?

Т.е. отново ме питаш едни и същи тъпотии? 😆😆😆😆😆

преди 5 минути, communismatic написа:

Т.е. отново ме питаш едни и същи тъпотии? 😆😆😆😆😆

Като не си отговорил ще те питам.

Ясно е че си измиляш щом не отговаряш.

Crystal Ball Wizard GIF by Verohallinto

преди 2 минути, communismatic написа:

Т.е. отново ме питаш едни и същи тъпотии? 

Е то колкото пъти и да му пишеш резултата ще е един и същ. Тя целта е да се заяжда, а не да има някаква аргументирана дискусия. Това, че в момента има в държавата многократно повече камиони обслужващи транспорта не е аргумент ако в крайна сметка % от общите товари е много по-малка от преди.

Като не си отговорил ще те питам.

Правилно, не съм ти задавал въпроса "България какъв логистичен фактор е в момента, при положение, че дори на Балканите сме абсолютно никакви?". И пак да питам - Що въртеше дълго време мантрата, че СОМАТ била някаква фирма-смешник, а след постването на чуждестранната статия вече млъкна? Нали уж беше много наясно с нещата?

преди 11 минути, communismatic написа:

Правилно, не съм ти задавал въпроса "България какъв логистичен фактор е в момента, при положение, че дори на Балканите сме абсолютно никакви?". И пак да питам - Що въртеше дълго време мантрата, че СОМАТ била някаква фирма-смешник, а след постването на чуждестранната статия вече млъкна? Нали уж беше много наясно с нещата?

Пак на въпроса с въпрос. Нищо ново когато си запецнал.

Пак на въпроса с въпрос. Нищо ново когато си запецнал.

Мда... 😆

преди 54 минути, attj написа:

Освен ценната информация за реалните валутни курсове, прави впечатление, че с рубли не можеш да си купиш нито френска, нито немска кола, без значение от ФРГ или от ГДР.

Защо така, бе другари? Това изобщо не е по братски-социалистически...

😆

преди 3 минути, plamen.spam написа:

Защо така, бе другари? Това изобщо не е по братски-социалистически...

Прилича на въпрос към Кокич.

Деди, кой набор си, ако не е тайна?

1952 e Кокич. Като Путин.     Аз още не съм пенсионер.    Има още 3-4 години.  

преди 1 минута, attj написа:

1952 e Кокич. Като Путин.     Аз още не съм пенсионер.    Има още 3-4 години.  

Значи си млад.

ПП: кой е кокич?

Значи си млад.

ПП: кой е кокич?

Никой не е млад след 60 години.   Кокич май пак са го баннали.  

преди 10 минути, attj написа:

Никой не е млад след 60 години.   Кокич май пак са го баннали.  

Ама кой е?

Съвсем сериозно. Все Кокич, Кокич....

преди 13 минути, plamen.spam написа:

Мммне...

По-скоро @В. Велев, @ivottoshev, @M.Николов и компания...

Сега можеш ли да си купиш официално с долари или евро нещо в България?

преди 16 минути, ivottoshev написа:

Сега можеш ли да си купиш официално с долари или евро нещо в България?

Да 

Жилище, например.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.