Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

Това важи, както за социализма, така и за днешните фашисти настанили се в Кремъл!!!

"Политическите идеологии винаги се маскират като наука, или философия с огромни претенции, да ни обяснят сложния и объркан начин, по който е устроен светът.

Превръщат се в религии, които посочват изход от несъвършенствата на същия този свят.

Когато социалните им утопии се сгромолясат, както се случва с всички безумия в човешката история, те не търсят вина в себе си, а търсят вина в опонентите си – тези които не са напускали пространствата на нормалността."

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 8 минути, BANKATA написа:

Фирма няма, има стотици, които както ти показа имат в пъти повече камиони от великата фирма СОМАТ.

Да, дай ми пример с друга такава фирма, която да е имала подобно име? Ти малоумен ли си? Колко пъти, да ти задавам един и същ въпрос?

преди 9 минути, BANKATA написа:

Която както казах е била толкова велика че не можеше да докара едни банани. 

Ми толкова е била велика, че е била най-голямата в Европа. Това малко ли е? Гледам, че ти е доста смешно. Ти кво си постигнал в живота си? Освен, че си неадекватен в интернет форум?

преди 7 минути, communismatic написа:

Да, дай ми пример с друга такава фирма, която да е имала подобно име? Ти малоумен ли си? Колко пъти, да ти задавам един и същ въпрос?

Ми толкова е била велика, че е била най-голямата в Европа. Това малко ли е? Гледам, че ти е доста смешно. Ти кво си постигнал в живота си? Освен, че си неадекватен в интернет форум?

Пиша ти го за трети път, освен да храни егото на тъпаци нищо повече не е правила тази фирма.

Аз каквото съм постигнал съм го направил сам, за разлика от едно комуне.

току-що, BANKATA написа:

Пиша ти го за трети път, освен да храни егото на тъпаци нищо повече не е правила тази фирма.

Нищо, да. Някаква си фирмичка, дето била най-голямата в Европа, нищо не е правила... 😆😆😆😆😆

преди 2 минути, communismatic написа:

Нищо, да. Някаква си фирмичка, дето била най-голямата в Европа, нищо не е правила... 😆😆😆😆😆

Да, много добре се изрази.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Да, много добре се изрази.

Как тая жалка фирмичка е станала най-голямата и е била с реноме? В смисъл, как се навързва едното с другото? Напъни си малко мозъка, искам добър аргумент. От твоите... типичните аргументи... 😆

преди 4 минути, communismatic написа:

Как тая жалка фирмичка е станала най-голямата и е била с реноме? В смисъл, как се навързва едното с другото? Напъни си малко мозъка, искам добър аргумент. От твоите... типичните аргументи... 😆

Комунисти грандомани. Като няма частни може и така да им е било по-лесно, една голяма вместо много малки.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Комунисти грандомани. Като няма частни може и така да им е било по-лесно, една голяма вместо много малки.

Да, де. Реномето как се изгражда, това те питам, умни ми приятелю? Как се изгражда реномето? СОМАТ е било нещо огромно за времето си, това трудно се получава с "грандоманщина"... Тая година май няма да спреш, да ръсиш простотии.

преди 4 минути, communismatic написа:

Да, де. Реномето как се изгражда, това те питам, умни ми приятелю? Как се изгражда реномето? СОМАТ е било нещо огромно за времето си, това трудно се получава с "грандоманщина"... Тая година май няма да спреш, да ръсиш простотии.

Да било е, и? Сега с малките фирмички сме много по-гъвкави и превозваме повече товари.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Да било е, и? Сега с малките фирмички сме много по-гъвкави и превозваме повече товари.

Т.е. то е било грандоманщина и е хранила егото на разни тъпаци, но е била и с реноме. Ти съвсем се обърка, ве... 😆😆😆😆😆😆

Т.е. то е било грандоманщина и е хранила егото на разни тъпаци, но е била и с реноме. Ти съвсем се обърка, ве... 😆😆😆😆😆😆

Реноме според кого? 

Сайтчета за соц. носталгия.

Не е хранила, а продължава да храни егото на тъпаци както се вижда.

5000 автомобила и толкоз, а това драги ми за държава като НРБ, е малко.

преди 1 час, БаалБек написа:

Не мога да разбера путинофилите, русоробите, копейките и другите подобни!

Би трябвало да оценявате самият факт, че всеки ден говорите и пишете простотии без някой да ви почука на вратата и да ви отведе в неизвестна посока в 3 сутринта!

Ако го правехте по време на "хубавия" социализъм, близките ви нямаше да знаят къде да ви носят цигари.

Това при положение, че оцелеете де!

Той единия даже има собствен бизнес бургерджийница, сигурен съм, че ако се върне социализАма ще е пръв на протестите. Няма да се и учудя ако името на бургерджийницата не е и някакъв опит да се копира някоя от "краварските" такива, то им е вродено да крадат и копират от "лошото"

преди 7 минути, BANKATA написа:

Реноме според кого?

Според който питаш, то въпроса е малко да излезеш навън и да разговаряш с някакви хора, дето не са от интернет форум и не са на твоят акъл.

преди 6 минути, Gaming_Solutions написа:

Той единия даже има собствен бизнес бургерджийница, сигурен съм, че ако се върне социализАма ще е пръв на протестите.

Това е човека, който е пръв противник на референдума за еврото. Аз като ви разправям, че вие сте антикомунисти, само като ви отърва...

току-що, communismatic написа:

Според който питаш, то въпроса е малко да излезеш навън и да разговаряш с някакви хора, дето не са от интернет форум и не са на твоят акъл.

Това трябва да е умният ти аргументиран отговор ли? Подължавай!

Това е човека, който е пръв противник на референдума за еврото. Аз като ви разправям, че вие сте антикомунисти, само като ви отърва...

Референдум за кое, ние сме се съгласи да приемем еврото още когато сме се съгласили да станем част от европейското семейство. 

През 1976 година баща ми {на 38 години тогава)  дочака ВАЗ 2103 -Лада 1500 от Мототехника за общо 7600 лв.   Около 4-5 годишни заплати.     Имало е и години чакане след вноска от 1500 лв.  Навремето си беше емоция и радост от СССР.     Сега без вноска и за една годишна заплата мога да си купя нова кола с много повече екстри.   Спомням си каква идилия бе да си купиш например  цветен телевизор Рубин през 1980 година.   

преди 8 минути, Gaming_Solutions написа:

Той единия даже има собствен бизнес бургерджийница, сигурен съм, че ако се върне социализАма ще е пръв на протестите. Няма да се и учудя ако името на бургерджийницата не е и някакъв опит да се копира някоя от "краварските" такива, то им е вродено да крадат и копират от "лошото"

На чужд гръб и сто тояги са малко.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Това трябва да е умният ти аргументиран отговор ли? Подължавай!

Кво да продължавам, ти в тъпотиите си, дори не усещаш, как си противоречиш с всеки коментар.

току-що, Gaming_Solutions написа:

Референдум за кое, ние сме се съгласи да приемем еврото още когато сме се съгласили да станем част от европейското семейство. 

Верно? И къде пише конкретна година, в която да го приемем? Между другото, какво конкретно бихме спечелили от влизането ни в еврозоната? Имаше един простак от Германия - Лещарски (или нещо подобно), дето е гласоподавател на ПП-ДБ (то му личи от километри) и беше стигнал до извода, че в Конституцията даже било пишело, че трябва да приемем еврото. Ти да видиш...

преди 3 минути, communismatic написа:

Кво да продължавам, ти в тъпотиите си, дори не усещаш, как си противоречиш с всеки коментар.

Верно? И къде пише конкретна година, в която да го приемем? Между другото, какво конкретно бихме спечелили от влизането ни в еврозоната? Имаше един простак от Германия - Лещарски (или нещо подобно), дето е гласоподавател на ПП-ДБ (то му личи от километри) и беше стигнал до извода, че в Конституцията даже било пишело, че трябва да приемем еврото. Ти да видиш...

Приемаш, когато си готов. 

Между другото защо си изрязал половината ми цитат? Да не би да познах за името на бургерджийницата хахаха

преди 5 минути, attj написа:

През 1976 година баща ми {на 38 години тогава)  дочака ВАЗ 2103 -Лада 1500 от Мототехника за общо 7600 лв.   Около 4-5 годишни заплати.     Имало е и години чакане след вноска от 1500 лв.  Навремето си беше емоция и радост от СССР.     Сега без вноска и за една годишна заплата мога да си купя нова кола с много повече екстри.   Спомням си каква идилия бе да си купиш например  цветен телевизор Рубин през 1980 година.   

Каква лада бре, то яйце киндер и тублерон си бяха събитие и повод за празник, той за лада обяснява.

току-що, Gaming_Solutions написа:

Приемаш, когато си готов. 

Т.е. ние сме готови? Брей? Последни по доходи, последни по БВП на глава от населението? И сме готови? Инфлацията е в норми?

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Да не би да познах за името на бургерджийницата хахаха

Ми не, не позна. Ама като говорим за изрязване, ти що не ми отговори на въпроса "Кво конкретно печелим от влизането ни в еврозоната?". Нещо пак ли не видя въпроса?

преди 5 минути, communismatic написа:

За втори път ли днес белият флаг? 

Важното е да сме живи и здрави, не се цупи.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Каква лада бре, то яйце киндер и тублерон си бяха събитие и повод за празник, той за лада обяснява.

Сега разбрах, че СОМАТ не е била никаква хубава организация, щото не е носила Тоблерон и Киндер на детето Ванко. Нали?

току-що, BANKATA написа:

За втори път ли днес белият флаг? 

Ми, до момента белият флаг го развяваш единствено ти. Още повече, че първо не трябваше да се уповаваме на данните за автопарка, после изведнъж стигна до извода, че трябва да се уповаваме. Първо имаше СОМАТ реноме, вече няма реноме. То... къв бял флаг, то за жълта книжка е работата.

преди 16 минути, Gaming_Solutions написа:

Според мен той не е на тази възраст, която се представя. Над 50 години е. Може и пенсионер, ако не са и няколко човека зад този профил. И целта му/им е да сее проруска/анти-ЕС пропаганда. По всякакъв начин да внушава, че еврото е лошо, ЕС е пред разпад, НАТО ще се разпадне, България е пред закриване и т.н.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Тези дреболии бяха в Кореком.  Много си малък на години.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.