Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

Хайде нападайте !

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 10 минути, plamen.spam написа:

Да разбирам ли, че руснаците са помогнали на ЕС да спазва санкциите? 

Вече споменах за двоен стандарт при спазването им. Ние ли го прилагаме реално този стандарт? А после друг ни е виновен...

току-що, nusho73 написа:

Хайде нападайте !

Тоя... "Търсещ истини"... дискусиите с него е все едно да спориш с невестулка. И изобщо не вниква в нещата, които му пиша. Уж Георги Димитров му е като "гуру", а в същото време, дори не е наясно и с биографията му.

преди 23 минути, communismatic написа:

Пак ли почна да се гърчиш бе Иване. Защити си тезата поне един път. Може ли най-редовно да те шамаря по всички теми... 😆

Якл се гърча, якооооо

току-що, BANKATA написа:

Якл се гърча, якооооо

Ми деазнам, аз до момента не съм видял, ти да умееш, да си защитиш някоя теза. До преди няколко часа даже и ми оправда първата приватизация за въпросната бензиностанция на Костов и Пушкаров, щото били още неопитни. Оня дето подкрепял палестинците и правил протести в САЩ го задържали... щото станала грешка. Изобщо... винаги опита за дискусия с теб е особено забавен. Продължавай в същият дух! 😆

току-що, communismatic написа:

Ми деазнам, аз до момента не съм видял, ти да умееш, да си защитиш някоя теза. До преди няколко часа даже и ми оправда първата приватизация за въпросната бензиностанция на Костов и Пушкаров, щото били още неопитни. Оня дето подкрепял палестинците и правил протести в САЩ го задържали... щото станала грешка. Изобщо... винаги опита за дискусия с теб е особено забавен. Продължавай в същият дух! 😆

Не, изобщо не стана за змях.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Не, изобщо не стана за змях.

Костов бил още неопитен, милия. Само не знам... той като е искал, да става министър, що не се е съобразил с факта, че е тотален некадърник и чеп за зеле не става от него...

преди 14 минути, communismatic написа:

Костов бил още неопитен, милия. Само не знам... той като е искал, да става министър, що не се е съобразил с факта, че е тотален некадърник и чеп за зеле не става от него...

Бързо развя белият флаг, що така?

преди 3 часа, BANKATA написа:

Бързо развя белият флаг, що така?

Къв бял флаг съм развял, не виждаш ли, че ти се подигравам. И не спирам, да го правя, откакто съм в тоя форум... Именно заради това и все търся "дискусии" с теб, обожавам да те гледам, как се гърчиш в опити за разсъждения... 😆

преди 12 минути, communismatic написа:

Къв бял флаг съм развял, не виждаш ли, че ти се подигравам. И не спирам, да го правя, откакто съм в тоя форум... Именно заради това и все търся "дискусии" с теб, обожавам да те гледам, как се гърчиш в опити за разсъждения... 😆

Кой ти е казал че ти се получава ?

преди 26 минути, BANKATA написа:

Кой ти е казал че ти се получава ?

Mи щом като те настъпя и "раждаш" такива бисери. Да не би да не ми се получава? 😆

преди 7 минути, communismatic написа:

Mи щом като те настъпя и "раждаш" такива бисери. Да не би да не ми се получава? 😆

Много добре ти се получава :yanim:

Продължавай в същият дух!

преди 13 минути, BANKATA написа:

Много добре ти се получава :yanim:

Продължавай в същият дух!

Продължавам, нямаш проблеми. Кои теми, да разискваме? Докажи, че си наясно с нещата.

преди 34 минути, communismatic написа:

Продължавам, нямаш проблеми. Кои теми, да разискваме? Докажи, че си наясно с нещата.

Довърши си старите теми. Още си чакам как сега транспорта е по-зле от времето когато имало забележителните 5000 влекача

Не мога да разбера путинофилите, русоробите, копейките и другите подобни!

Би трябвало да оценявате самият факт, че всеки ден говорите и пишете простотии без някой да ви почука на вратата и да ви отведе в неизвестна посока в 3 сутринта!

Ако го правехте по време на "хубавия" социализъм, близките ви нямаше да знаят къде да ви носят цигари.

Това при положение, че оцелеете де!

преди 4 минути, БаалБек написа:

Не мога да разбера путинофилите, русоробите, копейките и другите подобни!

Би трябвало да оценявате самият факт, че всеки ден говорите и пишете простотии без някой да ви почука на вратата и да ви отведе в неизвестна посока в 3 сутринта!

Ако го правехте по време на "хубавия" социализъм, близките ви нямаше да знаят къде да ви носят цигари.

Това при положение, че оцелеете де!

За тази работа трябва пипе.

преди 16 минути, BANKATA написа:

Довърши си старите теми. Още си чакам как сега транспорта е по-зле от времето когато имало забележителните 5000 влекача

Т.е. не трябва да сравняваме транспорта по тоя параграф, обаче ти държиш, да го сравняваме по тоя параграф. Ти си уникален, заклевам се... 😆😆😆

преди 5 минути, communismatic написа:

Т.е. не трябва да сравняваме транспорта по тоя параграф, обаче ти държиш, да го сравняваме по тоя параграф. Ти си уникален, заклевам се... 😆😆😆

Дай други данни и да ги сравняваме.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Дай други данни и да ги сравняваме.

Данните вече ти ги дадох - най-голямата транспортна фирма в Европа, фирма с реноме, с десетки терминали и бюра по цяла Европа и Близкият изток. Сега какво имаш, че да било "по-добре"? Къв пример ми даде? Имало било по-голям автопарк? И? Че то и автомобилите едно време са били по-малко като цяло. Това какво доказателство е? Никакво...

преди 11 минути, communismatic написа:

Данните вече ти ги дадох - най-голямата транспортна фирма в Европа, фирма с реноме, с десетки терминали и бюра по цяла Европа и Близкият изток. Сега какво имаш, че да било "по-добре"? Къв пример ми даде? Имало било по-голям автопарк? И? Че то и автомобилите едно време са били по-малко като цяло. Това какво доказателство е? Никакво...

Най-голямата транспортна фирма в Европа, а не можеха да докарат едни проклети банани. Евала на фирмата.

току-що, BANKATA написа:

Най-голямата транспортна фирма в Европа, а не можеха да докарат едни проклети банани. Евала на фирмата.

Т.е. пак нямаме никакви аргументи срещу моите тези. Каква изненада... Само дето джафка толкова време.

преди 3 минути, communismatic написа:

Т.е. пак нямаме никакви аргументи срещу моите тези. Каква изненада... Само дето джафка толкова време.

Няма смисъл от аргументи, като ти сам си ги оправда още вчера. :)

Нещо друго?

преди 2 минути, BANKATA написа:

Нещо друго?

Нищо друго освен да подкрепиш тъпата си теза. Пак бягаш от аргументиране, редовният ти номер. Поне си кажи, че няма тема, по която да си компетентен и да те оставя на мира. Ще ми е трудно, щото доста забавление ми предизвиква гърченето ти, ама... Дай ми фирма, която да е с реномето на СОМАТ? Дай ми фирма, дето да е оставила такава следа в логистичният сектор? Дай ми фирма, дето да осигурява 1% от БВП-то на страната? Докажи, че не си невестулка...

преди 1 минута, communismatic написа:

Нищо друго освен да подкрепиш тъпата си теза. Пак бягаш от аргументиране, редовният ти номер. Поне си кажи, че няма тема, по която да си компетентен и да те оставя на мира. Ще ми е трудно, щото доста забавление ми предизвиква гърченето ти, ама... Дай ми фирма, която да е с реномето на СОМАТ? Дай ми фирма, дето да е оставила такава следа в логистичният сектор? Дай ми фирма, дето да осигурява 1% от БВП-то на страната? Докажи, че не си невестулка...

Фирма няма, има стотици, които както ти показа имат в пъти повече камиони от великата фирма СОМАТ. Която както казах е била толкова велика че не можеше да докара едни банани. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.