Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 6 минути, BANKATA написа:

Правиш или разлика между двете?

Няма проблем, дай да видя статистика за брой на превозните средства? Щото до момента изобщо не излиза, че България е някакъв фактор в логистичните услуги. Интересно е ти как си стигнал до извода, че сега България предлагала по-добри услуги. Дай да видя статистика. Ама най-вероятно няма да има отговор, щото както обикновено си плещиш тъпотии на поразия.

преди 6 минути, BANKATA написа:

и продължаваш да не отговаряш на въпроса.

Да, питах те, на кой въпрос, щото грам не влагам никакви усилия, да ти помня простотиите. Щото те са безброй. Както и това по-горе, дето за пореден път твърдиш дебилщини, които се опровергават за отрицателно време.

--------------
Тук нещо не виждам България да е първенец, що така Иване? 😆
Goods_vehicle_stock_registered_in_report

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 8 минути, communismatic написа:

Няма проблем, дай да видя статистика за брой на превозните средства? Щото до момента изобщо не излиза, че България е някакъв фактор в логистичните услуги. Интересно е ти как си стигнал до извода, че сега България предлагала по-добри услуги. Дай да видя статистика. Ама най-вероятно няма да има отговор, щото както обикновено си плещиш тъпотии на поразия.

Да, питах те, на кой въпрос, щото грам не влагам никакви усилия, да ти помня простотиите. Щото те са безброй. Както и това по-горе, дето за пореден път твърдиш дебилщини, които се опровергават за отрицателно време.

--------------
Тук нещо не виждам България да е първенец, що така Иване? 😆
Goods_vehicle_stock_registered_in_report

Така е, не се и съмнявам че във Франция са имали по-малко камиони за международен превоз от СОМАТ през '80.

Дори не се усещаш какви бисери ръсиш.

преди 14 минути, BANKATA написа:

Така е, не се и съмнявам че във Франция са имали по-малко камиони за международен превоз от СОМАТ през '80.

Да, и аз не се и съмнявам, че пак твърдиш изключителни простотии, които по никакъв начин не можеш, да докажеш. Нищо, карай. И без това нямам високи очаквания към теб... 😆

преди 15 минути, BANKATA написа:

Дори не се усещаш какви бисери ръсиш.

Да, ти успя да ги опровергаеш. 😆

преди 7 минути, communismatic написа:

Да, ти успя да ги опровергаеш. 😆

Ти сам си го опроверга с онази снимка от евростат, че сега има повече товарни автомобили. :hang:

Сиреч, опровергах моето твърдение, че през социализма СОМАТ е била най-голямата транспортна фирма в Европа чрез статистика за 2023-та година. ОК, разбрах... Ти си безкрайно умно и интелигентно момче, абсолютно всеки път го доказваш чрез постовете си. Дупница е загубила един огромен ядрен инженер в твоя лице. Жалко, че сега се налага, да използваш четката за тоалетна на всяка работна смяна.

преди 5 минути, communismatic написа:

Сиреч, опровергах моето твърдение, че през социализма СОМАТ е била най-голямата транспортна фирма в Европа чрез статистика за 2023-та година. ОК, разбрах... Ти си безкрайно умно и интелигентно момче, абсолютно всеки път го доказваш чрез постовете си. Дупница е загубила един огромен ядрен инженер в твоя лице. Жалко, че сега се налага, да използваш четката за тоалетна на всяка работна смяна.

В случая ти сам оправдаваш твърденията си, и постваш абсурдни работи с които ставаш смешен.

И освен да търсиш някакви детински опити за зяждане четки за тоалетни, ТИР-аджии, миячи на чинии и т.н. не можеш да напишеш нищо смислено.

Няма лошо да се мислиш за умен, ама с подобни глупости лесно се издаваш, че не си.

преди 6 часа, BANKATA написа:

В случая ти сам оправдаваш твърденията си, и постваш абсурдни работи с които ставаш смешен.

Айде бе? Не думай? Ти твърдеше, че в момента логистичните услуги, които предлагаме били по-добри от времето, когато СОМАТ е вършеел из европейските пътища. Поисках ти доказателства, ти такива не можеш да дадеш (просто защото отново твърдиш неща, които са измишльотина), аз ти дадох... И в същото време, аз сам "оправдавам твърденията" си? Как? Като доказвам, че в момента транспорните ни услуги са пълен смях в сравнение с тогава ли? 😆😆😆😆😆

преди 6 часа, BANKATA написа:

Няма лошо да се мислиш за умен, ама с подобни глупости лесно се издаваш, че не си.

Така е, да. Точно това личи от снощната "дискусия"...

преди 30 минути, communismatic написа:

Айде бе? Не думай? Ти твърдеше, че в момента логистичните услуги, които предлагаме били по-добри от времето когато СОМАТ е вършеел из европейските пътища. Поисках ти доказателства, ти такива не можеш да дадеш (просто защото отново твърдиш неща, които са измишльотина), аз ти дадох... И в същото време, аз сам "оправдавам твърденията" си? Как? Като доказвам, че в момента транспорните ни услуги са пълен смях в сравнение с тогава ли? 😆😆😆😆😆

Така е, да. Точно това личи от снощната "дискусия"...

Да, и ти показа че сега имаме много повече товарни автомобили от времето на СОМАТ.

Но ти не разбираш ситуацията из основи драги. СОМАТ може да е била най-голямата трананспортна фирма, но не значи че държавата е извършвала най-много транспорти. Ей това разбиране умни ми човеко ти е трудно.

Дали ще имаш 10 фирми с по 50 камиона или една с 5000 няма особенна разлика, освен да храни егото на някой тъпак.

преди 10 минути, BANKATA написа:

Да, и ти показа че сега имаме много повече товарни автомобили от времето на СОМАТ.

T.e. най-точната съпоставка е състоянието на автопарка през 80-те и състоянието сега, 40 години по-късно? Правилно ли чета? 😆😆😆😆😆

СОМАТА може да е била най-голямата трананспортна фирма, но не значи че държавата е извършвала най-много транспорти. Ей това разбиране умни ми човеко ти е трудно.

Така е, да. Автопарка е бил наполовина неизползван... 😆

Дали ще имаш 10 фирми с по 50 камиона или една с 5000 няма особенна разлика, освен да храни егото на някой тъпак.

Правилно, да. Какво като едно време сме били лидер по тоя показател, а сега сме на феноменалната 34-та позиция, като дори на Балканите гърците и румънците са пред нас в това отношение. 😆

преди 4 минути, communismatic написа:

T.e. най-точната съпоставка е състоянието на автопарка през 80-те и състоянието сега, 40 години по-късно? Правилно ли чета? 😆😆😆😆😆

Така е, да. Автопарка е бил наполовина неизползван... 😆

Правилно, да. Какво като едно време сме били лидер по тоя показател, а сега сме на феноменалната 34-та позиция, като дори на Балканите гърците и румънците са пред нас в това отношение. 😆

Не сме били лидер, няма как с 5000 камиона да сме били. СОМАТ като фирма са били, не държавата. Ама разбирането ти яко куца.

Няма 9 часа а си вече на черешата.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Не сме били лидер, няма как с 5000 камиона да сме били.

Ама ти кой си, че да решаваш, дали сме били или не сме били? Ти кво разбираш от тая работа? Аз ти говоря за неща, които са факти. Ти ми сравняваш логистичните услуги сега с тия 40 години по-рано, ти нормален ли си? Че те автомобилите в световен мащаб най-малкото са нарастнали за тоя период няколко пъти. Доста е нелеп опита ти за омаловажаване на успехите ни по това направление, ама то... кво да очаквам от човек дето не знае откъде се пълнят язовирите и кладенците.

Няма 9 часа а си вече на черешата.

Не се тревожи за мен... Бая трябва да съм "на черешата", че да почна, да разсъждавам... извинявай, да "разсъждавам" като теб.

преди 3 минути, communismatic написа:

Ама ти кой си, че да решаваш, дали сме били или не сме били? Ти кво разбираш от тая работа? Аз ти говоря за неща, които са факти. Ти ми сравняваш логистичните услуги сега с тия 40 години по-рано, ти нормален ли си? Че те автомобилите в световен мащаб най-малкото са нарастнали за тоя период няколко пъти. Доста е нелеп опита ти за омаловажаване на успехите ни по това направление, ама то... кво да очаквам от човек дето не знае откъде се пълнят язовирите и кладенците.

Не се тревожи за мен... Бая трябва да съм "на черешата", че да почна, да разсъждавам... извинявай, да "разсъждавам" като теб.

Аз не решавам, а чета фактите които ти не можеш, въпреки че ги постна.

току-що, BANKATA написа:

Аз не решавам, а чета фактите които ти не можеш, въпреки че ги постна.

Да, де, кои факти по-точно? СОМАТ е била на първо място в Европа, а сега дори на Балканите не сме първи, понеже Румъния и Гърция са по-кадърни в това отношение? Имало било по-голям автопарк от тогава? И? Че то ако тръгнем по тая логика, те и автомобилите в момента са по-качествени от тогавашните? Само мега невменяем тип, може да сравнява 2025-та с времето преди 40-50 години... Ама кво ли се учудвам от теб, все едно не те знам.

Да, де, кои факти по-точно? СОМАТ е била на първо място в Европа, а сега дори на Балканите не сме първи, понеже Румъния и Гърция са по-кадърни в това отношение? Имало било по-голям автопарк от тогава? И? Че то ако тръгнем по тая логика, те и автомобилите в момента са по-качествени от тогавашните? Само мега невменяем тип, може да сравнява 2025-та с времето преди 40-50 години... Ама кво ли се учудвам от теб, все едно не те знам.

Покажи един документ в който сме били на първо място през '80 на балканите, или в Европа.

ПП Като само невменяем може да сравнява 2025 с времето от преди 40-50 години защо го правиш?

Явно си невменяем!

Покажи един документ в който сме били на първо място през '80 на балканите, или в Европа.

Ми който и сайт да отвориш ще ти го напише, то въпроса е да имаш нещо над раменете, че да успееш, да го осмислиш.

Като само невменяем може да сравнява 2025 с времето от преди 40-50 години защо го правиш?

Аз не помня, да съм сравнявал автопарк, това го направи ти. Аз само написах, че страната ни е била лидер в това отношение, а както се вижда от статистиката, това вече не е така. Нали?

Ми който и сайт да отвориш ще ти го напише, то въпроса е да имаш нещо над раменете, че да успееш, да го осмислиш.

Аз не помня, да съм сравнявал автопарк, това го направи ти. Аз само написах, че страната ни е била лидер в това отношение, а както се вижда от статистиката, това вече не е така. Нали?

Пише за СОМАТ, а не за България. Тази подробност втори ден не я разбираш.

И продължавам да не разбирам човек имащ се за умен и подиграващ се на всички, пращащ ги да чистят тоалетни защо пише глупости и сравнява ябълки и круши. Ти знаеш ли?

Можеш ли да обясниш защо един път даваш фирма, а вторият държавата?

току-що, BANKATA написа:

Пише за СОМАТ, а не за България.

Да? Да не би да не е повод за гордост? Да имаме фирма, която да е логистичен лидер в Европа?

преди 1 минута, BANKATA написа:

И продължавам да не разбирам човек имащ се за умен и подиграващ се на всички, пращащ ги да чистят тоалетни защо пише глупости и сравнява ябълки и круши. Ти знаеш ли?

Имаш предвид себе си ли? Щото ти джафкаше по тая тема? Кой тръгна да поства глупости за автопарк и прочее? Да не би да бях аз? Много обичаш за тъпотиите, дето пишеш, да виниш някой друг... Най-редовният ти номер. Или направо да избягаш от темата позорно, понеже пак са те нашамарили, както винаги.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Можеш ли да обясниш защо един път даваш фирма, а вторият държавата?

Виж ми по-горе въпроса и го осмисли, гледам че пак се мъчиш, да разсъждаваш.

преди 10 минути, communismatic написа:

Виж ми по-горе въпроса и го осмисли, гледам че пак се мъчиш, да разсъждаваш.

Не те питам дали се гордееш, а защо ми сравнява ябълки и круши?

преди 10 часа, plamen.spam написа:

Според източниците на Ройтерс Москва не е изпратила до митническите власти необходимите документи, за да бъде разрешен вносът на турбината на руска територия.

Именно де ако бяха ги изпратили това щеше да се случи в нарушение на собствените ни санкции. Само, че някои хора тук щяха да си затворят очите за това.

току-що, BANKATA написа:

Не те питам дали се гордееш, а защо умно момче сравнява ябълки и круши?

Извинявай, тоя пост аз ли го писах?

преди 9 часа, BANKATA написа:

В момента няма нужда от соц. фирми  като СОМАТ. Има десетки, или стотици било малки, било големи превозвачи които вършат същата работа, че и повече.

преди 6 минути, communismatic написа:

Извинявай, тоя пост аз ли го писах?

Аз го писах.

А аз ли давам за пример фирма имаща най-големият автопарк и мрънкам че сега държавата не е лидер по превоз на обем?

току-що, BANKATA написа:

А аз ли давам за пример фирма имаща най-големият автопарк и мрънкам че сега държавата не е лидер по превоз на обем?

Именно, да. Да не би да е лидер? Нещо грешно ли съм написал? Оттам нататък тръгна, да ми развиваш тъпотиите си, че сега вече било по-различно и т.н. Нали ти почна със сравненията и т.н. Ти абсолютно винаги сам си вкарваш автогола с тъпотиите, дето ги плещиш. СОМАТ е била най-голямата транспортна фирма в Европа, били сме лидер в това отношение. Ти твърдиш, че сега било по-добре? Ама не виждам да е така... Опитай се малко да си понапънеш мозъка, ти си безкрайно умно и интелигентно момче. Да не гласуваш за Бойко или Кирчо? Щото гласоподавателите им са на твоето равнище.

преди 2 минути, communismatic написа:

Именно, да. Да не би да е лидер? Нещо грешно ли съм написал? Оттам нататък тръгна, да ми развиваш тъпотиите си, че сега вече било по-различно и т.н. Нали ти почна със сравненията и т.н. Ти абсолютно винаги сам си вкарваш автогола с тъпотиите, дето ги плещиш. СОМАТ е била най-голямата транспортна фирма в Европа, били сме лидер в това отношение. Ти твърдиш, че сега било по-добре? Ама не виждам да е така... Опитай се малко да си понапънеш мозъка, ти си безкрайно умно и интелигентно момче. Да не гласуваш за Бойко или Кирчо? Щото гласоподавателите им са на твоето равнище.

Не нещо, а много грешни неща написа и продължаваш да пишеш.

преди 11 минути, maxthon написа:

Именно де ако бяха ги изпратили това щеше да се случи в нарушение на собствените ни санкции. Само, че някои хора тук щяха да си затворят очите за това.

Нали потвърдих, че беше направено изключение?

Да разбирам ли, че руснаците са помогнали на ЕС да спазва санкциите? 😁
... или ситуацията просто беше използвана за шантаж и опит да се пусне СП2?

В крайна сметка, не се случи нито едното, нито другото. 

току-що, BANKATA написа:

Не нещо, а много грешни неща написа и продължаваш да пишеш.

Пак ли почна да се гърчиш бе Иване. Защити си тезата поне един път. Може ли най-редовно да те шамаря по всички теми... 😆

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.