Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 1 час, communismatic написа:

Чакай малко, нали уж 4,2 милиона са почивали в Гърция? Ти тая статистика размахваше наляво-надясно, после позорно би отбой. Даже и тръгна да се защитаваш без да имаш понятие, каква е разликата между "почиващи" и "пътуващи". Малко е смешно, точно ти, да говориш за достоверност.

Мхм. Да, де. Мисълта ми е, ти, що не можеш, да почиваш толкова често? В рамките на две години си направил един плаж. После за да не станеш съвсем за смях, изтипоса, че си бил миналото лято в Испания, което и двамата знаем, че не е верно. Ти не можеш, да си позволиш дори и почивка до съседният хотел.

Един плаж и една Испания. Тази година нямах възможност.

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 2 минути, BANKATA написа:

Тази година нямах възможност

Мхм. Значи не си в тая графа "4,2 милиона души почиват в чужбина всяка година".

преди 15 минути, "Саша" написа:

Много е зле това нещо.

Мда. Нека да не забравяме и тезата на турският ТИР-аджия а.к.а. палячото на форума с 1000-та акаунта. Да се провеждал референдум за влизане в Еврозоната било "диктаторско" и ни доближавало до Русия. Аз наистина не вдявам, такива хора, как успяват, да си вържат обувките преди да отидат на работа... ПП-ДБ, ти си същият. Няма голяма разлика, между вас двамата.

Иван и той е като вас. Не трябвало да се дава думата на Митрофанова, щото Русия била "фашистка" държава. Оказа се, че САЩ е толкова "фашистка", колкото и Русия (по неговите критерии), само не знам някой да е отнемал думата на американският посланик. Тя България направо си е краварска колония в момента. И тоя се пише антикомунист. 

Вие сте демократи и антикомунисти, само когато ви отърва.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Дрябва ли?

Не, не съм и очаквал. То няма такава статистика, на нея вярват само невменяеми, а и освен това теб трудно те виждам, да почиваш някъде. Едва ли можеш да си позволиш и кило кренвирши от кварталният магазин.

преди 5 минути, communismatic написа:

Не, не съм и очаквал. То няма такава статистика, на нея вярват само невменяеми, а и освен това теб трудно те виждам, да почиваш някъде. Едва ли можеш да си позволиш и кило кренвирши от кварталният магазин.

Това ли ти е критерия за един човек? Какво работи и дали почива?

преди 3 минути, BANKATA написа:

Това ли ти е критерия за един човек? Какво работи и дали почива?

Ми не, просто такава е статистиката. Ти може и още да не си разбрал. Минали са само няколко часа откакто го дискутираме.

току-що, communismatic написа:

Ми не, просто такава е статистиката. Ти може и още да не си разбрал. Минали са само няколко часа откакто го дискутираме.

по твоята логика щом ти си почивал в чужбина значи и масата са почивали. 

преди 4 минути, BANKATA написа:

по твоята логика щом ти си почивал в чужбина значи и масата са почивали. 

Ми не, всъщност твърдях точно обратното. Ама явно излязох прав, че не си много наясно с това какво точно дискутираме. Минали са само няколко часа. След няколко седмици, да се надяваме, че ще влезеш поне малко в час.

преди 5 минути, communismatic написа:

Ми не, всъщност твърдях точно обратното. Ама явно излязох прав, че не си много наясно с това какво точно дискутираме. Минали са само няколко часа. След няколко седмици, да се надяваме, че ще влезеш поне малко в час.

Тъй ли, а какво твърдеше за почивалите от ТКЗС-то едно време ?

Тъй ли, а какво твърдеше за почивалите от ТКЗС-то едно време ?

Иване, по колко пъти ще ме питаш едни и същи тъпотии? Обясних ти разликата между едното и другото. Аз за разлика от теб излизам навън, моя живот не е в интернет. Ти даже ми обясняваше, че здравеопазването ни било "на ниво"? Така ли беше? Може ли човек, дето някога е излизал навън, да твърди подобни глупости.

преди 1 минута, communismatic написа:

Иване, по колко пъти ще ме питаш едни и същи тъпотии? Обясних ти разликата между едното и другото. Аз за разлика от теб излизам навън, моя живот не е в интернет. Ти даже ми обясняваше, че здравеопазването ни било "на ниво"? Така ли беше? Може ли човек, дето някога е излизал навън, да твърди подобни глупости.

Ама как така? За един път може да е пример, за друг път не може ?

преди 5 минути, BANKATA написа:

Ама как така? За един път може да е пример, за друг път не може ?

Ми може да. Ти къв източник можеш да бъдеш на информация? Ти до момента не си твърдял нито едно вярно нещо? Аз 300 пъти ти писах, че си за Карлуково.

преди 3 минути, communismatic написа:

Ми може да. Ти къв източник можеш да бъдеш на информация? Ти до момента не си твърдял нито едно вярно нещо? Аз 300 пъти ти писах, че си за Карлуково.

Кое от твърденията ми не е било вярно?

преди 7 минути, BANKATA написа:

Кое от твърденията ми не е било вярно?

Че ти имал ли си досега верни твърдения? 😆

Ни за качественото здравеопазване, ни за фашистката Русия, ни за проспериращата ни икономика, ни за далаверите на Костов... Те примерите са безброй.

преди 2 минути, communismatic написа:

Че ти имал ли си досега верни твърдения? 😆

Ни за качественото здравеопазване, ни за фашистката Русия, ни за проспериращата ни икономика, ни за далаверите на Костов... Те примерите са безброй.

Че ти на тези дискусии не представи ни един аргумент бре. Само празни приказки от едно време.

Че ти на тези дискусии не представи ни един аргумент бре. Само празни приказки от едно време.

Правилно, да. Сигурен съм, че си представил доста повече аргументи там. 😆

Примерно, случката с бензиностанцията не било далавера, щото била станала грешка и за да било далавера, трябвало Пушкаров сам да признае, че е такава. Долу-горе аргументите ти са подобни. Ти на ГЕРБ ли си гласоподавател? Или на ПП-ДБ?

преди 12 минути, communismatic написа:

Правилно, да. Сигурен съм, че си представил доста повече аргументи там. 😆

Примерно, случката с бензиностанцията не било далавера, щото била станала грешка и за да било далавера, трябвало Пушкаров сам да признае, че е такава. Долу-горе аргументите ти са подобни. Ти на ГЕРБ ли си гласоподавател? Или на ПП-ДБ?

Не е станала грешка, а е било комично, ама толкова си и разбрал.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Не е станала грешка, а е било комично, ама толкова си и разбрал.

Т.е. приватизацията на въпросната бензиностанция е била "комична"? А кой е виновен за това, че е била "комична"? Не са ли виновни тия дето са организирали търга и са дали бензиностанцията на въпросното лице?

преди 4 минути, communismatic написа:

Т.е. приватизацията на въпросната бензиностанция е била "комична"? А кой е виновен за това, че е била "комична"? Не са ли виновни тия дето са организирали търга и са дали бензиностанцията на въпросното лице?

Когато хората го правят за пръв път се случсат гафове. Все пакнъова е първият търг в България.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Когато хората го правят за пръв път се случсат гафове. Все пакнъова е първият търг в България.

Мхм. Ми те като искаха, да стават министри, не мислеха ли, че са тотално неподготвени за тая работа? Много странно... как почваме да ги оправдаваме. Станали гафове, щото го правили за първи път?! Баси оправданията... 😆

преди 20 минути, communismatic написа:

Мхм. Ми те като искаха, да стават министри, не мислеха ли, че са тотално неподготвени за тая работа? Много странно... как почваме да ги оправдаваме. Станали гафове, щото го правили за първи път?! Баси оправданията... 😆

Чак пък тотално неподготвени, малко преувеличаваш.

току-що, BANKATA написа:

Чак пък тотално неподготвени, малко преувеличаваш.

Да, прекалено критично гледам на тях. Сключили са сделка с някакъв жалкар, дето няма и два лева в джоба, който е подставено лице на някой мутра... Но няма никакви проблеми, важното е, че те не са чак толкова неподготвени. Неподготвени щяха да са, ако бяха харизали бензиностанцията на някой мъртвец. Това вече щеше да е прекалено. Така нещата са долу-горе поносими. Те все пак нямат никакъв опит, не са компетентни и т.н. Българският народ им прощава. Прощава и цялата приватизация, тя не беше бандитска, просто те нямаха нужният опит...

Примерно, управляващите в Германия са същите...
1.jpg

преди 9 минути, communismatic написа:

Да, прекалено критично гледам на тях. Сключили са сделка с някакъв жалкар, дето няма и два лева в джоба, който е подставено лице на някой мутра... Но няма никакви проблеми, важното е, че те не са чак толкова неподготвени. Неподготвени щяха да са, ако бяха харизали бензиностанцията на някой мъртвец. Това вече щеше да е прекалено. Така нещата са долу-горе поносими. Те все пак нямат никакъв опит, не са компетентни и т.н. Българският народ им прощава. Прощава и цялата приватизация, тя не беше бандитска, просто те нямаха нужният опит...

Примерно, управляващите в Германия са същите...
1.jpg

Те са сключили сделка? Ти много ги знаеш нещата.

Дай за соц. икономиката, че сега нали е по-зле. Как става така че тия където са добре....са чао?

Те са сключили сделка? Ти много ги знаеш нещата.

Ми кой я е сключил тая сделка? Чистачката от министерството?

Дай за соц. икономиката, че сега нали е по-зле.

Именно, да. Имаш икономика, базирана на келнери и перачи на чаршафи. Това каква икономика е по-точно?

преди 8 минути, BANKATA написа:

Как става така че тия където са добре....са чао?

Винаги е така. Види ли някой че си богат и живееш добре и търси начин да ти подлее вода. Сега народа разбира какво е имал и изпуснал при социализма, ама е късно вече. Даже и банани не му се ядат като вижда че се берат зелени и докато пристигнат след месец на пазара пожълтяват. А през това време ги пръскат с препарати. 

Ти целия скован от злоба си,

о, шумен и разблуден град,

и твойте електрични глобуси

всуе тъй празнично блестят!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.