Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, communismatic написа:

Супер. Я ми отговори ти на въпроса към Пламен. Щото той нещо не смее. Защо на тоя документ няма никакви разходи, а само приходи? Каква е причината?

Чакай да ти пипомня кой сравнява най-голямата фирма по брой на превозни средства с държави по превоз на тона-километри :)

Пък после кой на кого обяснявал.

Кой те е излъгал че не си тъп ?

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 1 минута, lebel написа:

Играеш шах с гълъб.

Обясни ти, предполагам, че и ти си супер наясно с нещата?

преди 2 минути, lebel написа:

Играеш шах с гълъб.

С гълъбите ползвам магнитен шах.
Само от срането няма спасение.

току-що, BANKATA написа:

Чакай да ти пипомня кой сравнява най-голямата фирма по брой на превозни средства с държави по превоз на тона-километри

Ми, до колкото си спомням ти постнах статистиката за да ти докажа, че България не е абсолютно никакъв лидер в момента, ама карай. Не съм и очаквал, да ме разбереш. 

преди 1 час, communismatic написа:

По-евтин е за тия, дето са с твоят капацитет. За всеки човек, дето умее, да мисли, ще бъде дори обидно за дискутиране. Аз, между другото... не знам, да има тема, по която да си компетентен. Честно. Дай някаква поне. И по тая те виждаме, колко си в час. Даже не вдяваш разликата между тръбен и втечнен.

Чакам, чакам и не получх обяснение. Нито от теб, нито от енергeтикът-капацитет @M.Николов

Трима човека гледат тъпо и нито един не може, да даде обяснение, какъв е тоя документ, в който "СО МАТ" няма никакви разходи!? 😆😆😆😆😆😆😆

преди 3 минути, communismatic написа:

Трима човека гледат тъпо и нито един не може, да даде обяснение, какъв е тоя документ, в който "СО МАТ" няма никакви разходи!? 😆😆😆😆😆😆😆

Казва човека който гледа тъпо курс на долара '89, 10 лва за долар

преди 1 минута, plamen.spam написа:

Ти първо отговори:

Документът фалшив ли е?

и после ще ти разясня.

Да, аз да отговоря пръв, при положение, че аз зададох въпроса пръв. Но най-важното... после щял да ми разясни. 😆😆😆

преди 6 минути, parmobil написа:

Чакам, чакам и не получх обяснение.

Да, то се иска изключително трудна задача, да обясняваш на някакъв високообразован човек, който не прави разлика между втечнен и тръбен газ за някаква смехория от "медия", в която няма никаква доза истина. 😆

преди 2 минути, BANKATA написа:

Казва човека който гледа тъпо курс на долара '89, 10 лва за долар

Да, мутрите на Магурата определяли курса. Бях забравил, извинявай... 😆

преди 2 минути, communismatic написа:

Да, аз да отговоря пръв, при положение, че аз зададох въпроса пръв. Но най-важното... после щял да ми разясни. 😆😆😆

Да, то се иска изключително трудна задача, да обясняваш на някакъв високообразован човек, който не прави разлика между втечнен и тръбен газ за някаква смехория от "медия", в която няма никаква доза истина. 😆

Да, мутрите на Магурата определяли курса. Бях забравил, извинявай... 😆

Не знаех че до там са го закъсали българскирте предприятия да купуват долари от Магурата. Егати силата държава сме имали. Добре че приключи!

преди 1 минута, communismatic написа:

Да, аз да отговоря пръв, при положение, че аз зададох въпроса пръв.

Късопаметен манипулаторе, аз първи те попитах:

преди 1 час, plamen.spam написа:

Как върви проверката?

току-що, plamen.spam написа:

Късопаметен манипулаторе, аз първи те попитах:

Именно, аз ти отговорих почти веднага, задавайки ти въпрос, на който близо час не можеш, да отговориш. Та... проверката е минала успешно. Определено! 😆

Много е сложно, да. Определено. Питам вече над час и отговор не получавам, но естествено продължаваме с нелепите опити за излизане от ситуацията с капка достойнство, задавайки някакви малоумни въпроси, колкото там да избършем о*раното... 😆

Слабо, Шерлок, много слабо...
Очаквах повече старание при проверката.

Ти си знаеш най-добре:

преди 6 часа, communismatic написа:

аз никога не съм се имал за някакъв свръхинтелигентен или умен човек

обаче свръхмного си се надценил...

преди 9 минути, communismatic написа:

Много е сложно, да. Определено. Питам вече над час и отговор не получавам, но естествено продължаваме с нелепите опити за излизане от ситуацията с капка достойнство, задавайки някакви малоумни въпроси, колкото там да избършем о*раното... 😆

Май е време НАП да се рахди из fasr food места в русе?

Мое и други господа .. да се разходят

преди 2 минути, teo-glavata написа:

Май е време НАП да се рахди из fasr food места в русе?

Мое и други господа .. да се разходят

Нали исках, да ти дам адреса си? Ти нещо избяга? Що така? Нали щеше да ме чупиш, да ме поръчваш... Сума ти заплахи бяха? Айде де? Идвай?

Не мога да те разбера. Чесно. Ако намина - що ме мразиш...

на 26.09.2025 г. в 10:53, communismatic написа:

... Толкова много ли ме мразиш, щото се включваш в тая тема, единствено и само за да ме "гавриш"? ...

ако си тръгна - що избега̀...

преди 32 минути, communismatic написа:

@lebel, завалията, и той още гледа тъпо екрана... А какви надежди имах за него... 😆

т'ва се едно слушам оня седесар - "Мрази ме, мъчи ме... крещи, разсипи ме - после кажи ми "да"

Струва ми се, че каквото и да правя, наранявам, прозиращата под бронята ти крехка душевност ... (едит: и това ме убива...)

преди 2 минути, lebel написа:

Струва ми се, че каквото и да правя, наранявам, прозиращата под бронята ти крехка душевност ...

Ми, не помня да съм те карал, да се включваш в дискусията, намесвайки ме. Написа на Пламен Умния, че играел шах с "гълъб", а в същото време и ти нямаш хабер, какво се твърди от документа. Кой кво наранявал... факт е, че и ти си тотално неадекватен. Карай... И за теб не съм имал високи очаквания. Вие сте си направо като интелектуални близнаци. Айде...

преди 36 минути, communismatic написа:

А какви надежди имах за него... 

v.s.

преди 2 минути, communismatic написа:

И за теб не съм имал високи очаквания.

Не е добре положението с това момче...
Жалко. На моменти беше забавен.

Много е забавен начина, по който шайка неандерталци от тоя форум се опитват, да излизат от някаква кризисна ситуация с достойнство. Тоя... сутринта тръгна, да поства някаква тъпотия, даже беше много горд от себе си, щял да ни размазва, щял да ни затапва... Аз само видях документа, зададох един-единствен въпрос и оня тотално се на*ра и спря, да пише повече по темата... 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Много е забавен начина, по който шайка неандерталци от тоя форум се опитват, да излизат от някаква кризисна ситуация с достойнство. Тоя... сутринта тръгна, да поства някаква тъпотия, даже беше много горд от себе си, щял да ни размазва, щял да ни затапва... Аз само видях документа, зададох един-единствен въпрос и оня тотално се на*ра и спря, да пише повече по темата... 😆

Гълъбе, първо трябва да се разбере дали документът е фалшив. Ако е така, ще има ли смисъл да обяснявам каквото и да е?
Ако се окаже, че е истински, чак тогава има смисъл от разяснения.

Схвана ли?

Кво да обясняваш, ти даже не си наясно, какво точно си постнал. Индианец такъв... Предния път с обмяната на валута, пак беше същата работа. Трябваха ми само 5-10 секунди за да ти кажа, какво точно се твърди в документа. Ти си толкова бос по тия теми, че даже не ти минава през акъла всеки един документ за какво точно се отнася. Иначе... щял да ми обяснява. Мхм, тъкмо да взема да повярвам. Колкото parmobil-a ще ми обясни за втечнения газ, толкова и ти... 😆

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.